Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_rion80

@mustafam33, almak istediğim arabanın çok yaktığını kanıtlamak istiyormuşum gibi düşünme sakın, ben istemez miyim az yakmasını

dostum, kırgınlık dargınlık yok, benim açımdan da konu kapanmıştır

eyvallah,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervantes79

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Iphone USB üzerinden şarj oluyor mu ? Birde bluetooth'la müziklere direk erişebilir miyim ? Araç hala gelmedi de

Iphone USB üzerinden şarj oluyor mu
    evet
    Birde bluetooth'la müziklere direk erişebilir miyim
    evet

ipad'i etmiyor ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wall-v

Cesaret edip bugün kaporamı verdim. temmuz 10 gibi araca bincez inşallah :)
    C4 1.6 THP 156 HP Exclusive MCP+kör nokta 45.350..trafik+temmuz vergisiyle 46.350 ye gelecek sanırım.. fiyat nasıl?

Hiçbir yerde bu araçla ilgili bir yazı bulamadım, herkes dizelci olmuş :) Korkarak alıyorum açıkcası..

Bence baya iyi bir fiyat. Hangi bayi verdi bu fiyati? Bana C4 1.6 THP 156 HP Exclusive MCP+kör nokta+cam tavan için+metalik renk için 51600 dediler ve bir kuruş inmediler bu fiyattan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

arkadaslar demin haber geldi nasıl bi şanssa benim ki . bi tane araç bulmşlar teknoloji paket ama içinde dijital klima da var şansıma bi tane öle üretilmş :)
    çok içerlemiştim diji olmicak die valla cok sevindim şimdi . . artık mutlu bi şekilde aranıza katılıorm :) araç en geç 10 gun içinde elimde olcakmş öle dediler

Dijital klima güzel olmuş
    Hayırlı olsun.

özelden size cevap atamıyorum bi türlü hata verip duruyo mesaj atma iznim yokmuş o niyeyse anlamadm :S 39.000 tl ye anlaştık. aydın külleci otomotiv
  • Fiyat olarak gerçekten mükemmel fiyat almışınız...

Zaten liste fiyatı 51.600 Tl ( THP Exclusive MCP+kör nokta+cam tavan +metalik renk ) O liste fiyatından aşağı indirim yapmayan bayii ile hiiç işim olmaz terbiyesiz adamlar...!!! Dünyada nerde görülmüş liste fiyatı + opsiyon fiyatlarını toplayıp ahaaa arabanın fiyatı budur diyip alıcının gözüne sokmak gerçek anlamda terbiyesizliktir. O zaman orada ne diye duruyor satış temsilcileri , madem ki liste fiyatından araç satılacak gerek yok onlara... Bankamatik gibi yatıralım parayı alalım arabayı...

Ayrıca THP nin kullanımı da bence çok zevklidir , ama yakıt tüketimi açısından sıkıntılı olabilir kanaatindeyim... Bence şehir içi trafiğinde +10 Lt lik tüketim değerlerine eyvallah demeyi göze almak gerekiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: isk_er
    quote:

C4 1.6 THP 156 HP Exclusive MCP+kör nokta 45.350..trafik+temmuz vergisiyle 46.350 ye gelecek sanırım.. fiyat nasıl?
    Hiçbir yerde bu araçla ilgili bir yazı bulamadım, herkes dizelci olmuş :) Korkarak alıyorum açıkcası..

Bence baya iyi bir fiyat. Hangi bayi verdi bu fiyati? Bana C4 1.6 THP 156 HP Exclusive MCP+kör nokta+cam tavan için+metalik renk için 51600 dediler ve bir kuruş inmediler bu fiyattan.

• arkadaşlar önceki sayfalarda belirttiğim şikayet ile daha doğrusu durum ile ilgili bugün servise gittim.hani klima açıkken gaza basıldığında olan uğultu.durumu anlattım usta hiç dokunmadı bile araca anlatır anlatmaz direk açıkladı.sizinle paylaşayım.bunlarda start-stop özelliğinden dolayı çift şarj dinamosu var dedi klima açıkken ikinci dinamo devreye giriyor ve gaza bastığınızda 2. dinamonun sesi geliyor dedi yani bu aracın normal sesi dedi problem degil.ikinci husus araç çalıştığında arkadan tık diye gelen sesi sordum oda elektrikli el freni devreye direk giriyor onun sesi dedi arkada bagajın altında kutusu varmış birşeyler daha anlattı ama teknik bilgilerdi.şimdiye kadar bu araçla ilgili sorun var mı dedim yok dedi ama yeni henüz tabi.kısmetse yarın uzun yola çıkıyoruz bakalım nasıl bir performans sergileyecek araç.

• quote:

quote:

bir bayiden almadım..uçağa binmek üzere istanbuldayken rastlantı eseri bölge satış müdürü ile tanıştım..hatta arabasıyla (mcp dizel comfort) bir tur bile attım :)..hoş beş sohbet pazarlık bu fiyatı aldık..sanırım reklam bütçesinden indirim falan yaptı :):)

senin dedidiğin araç içinde excl+cam tavan+kör nokta+metalik su grisi-lansman rengi sanırım- için aldığım rakam 48.000 civarı idi.cam tavan korkuttu için vaz geçtim..
    daha önce telefonla pazrlıkla 49.250 demişlerdi.

kafayı taktıysan eğer her gün git rahatsız et :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Fiyat olarak gerçekten mükemmel fiyat almışınız...

Zaten liste fiyatı 51.600 Tl ( THP Exclusive MCP+kör nokta+cam tavan +metalik renk ) O liste fiyatından aşağı indirim yapmayan bayii ile hiiç işim olmaz terbiyesiz adamlar...!!! Dünyada nerde görülmüş liste fiyatı + opsiyon fiyatlarını toplayıp ahaaa arabanın fiyatı budur diyip alıcının gözüne sokmak gerçek anlamda terbiyesizliktir. O zaman orada ne diye duruyor satış temsilcileri , madem ki liste fiyatından araç satılacak gerek yok onlara... Bankamatik gibi yatıralım parayı alalım arabayı...

Ayrıca THP nin kullanımı da bence çok zevklidir , ama yakıt tüketimi açısından sıkıntılı olabilir kanaatindeyim... Bence şehir içi trafiğinde +10 Lt lik tüketim değerlerine eyvallah demeyi göze almak gerekiyor...

quote:

quote:

şirketim 60 lt yakıt desteği yapmasa, benzini ancak zippo yu doldururken görürdük :):) bir küçük bir şehirdeyim. Aksaray.buranın şehir içi trafiği istanbulun otoyollarından daha az..şehrin bir ucundan diğer ucuna 3 tane lamba var. zaten.bide uzun yol için aldım aracı..bakalım..

• Merhaba arkadaşlar,
    Mart sonunda e-hdi mcp exclusive C4 almıştım. Araçtan genel olarak oldukça memnunum. Şuanda araç 6900km de. Son günlerde arkada taraftan , arka takımlardan geldiğini tahmin ettiğim bir sese takmış durumdayım. Serviste 2 gün yatmasına rağmen araç bir çözüm bulamadılar bu sese ve en son olarak test aracında ve başka bir müşterinin aracında da bu sesin olduğunu yani bu sesin normal olduğu söylediler.
    Bu ses lakırtı şeklinde metalik bir ses ve sadece bozuk yollarda ortaya çıkıyor. Arnavut kaldırımda özellikle hissediyorsunuz.

Ayrıca bir ara araca metal para koyma gafletinde bulunmuştum Bundan sonra orta konsolda zırıltılar başlamıştı. Orta konsolda arama yaptıklarını soylediler fakat birşey bulamadılar ses kaynağı olarak. Yalıtım yaptılar bu bölgede fakat ses hala devam etmekte. Sizin araçlarınızda durum nedir. Özellikle arka taraftan gelen ses sizin araçlarınızda da var mı merak ediyorum. Camı falan kapatın ve özellikle bozuk yollarda dinleyin aracı. Cam açık olduğunda ses belli olmuyor çünkü.

Bu arada istanbulda önerebileceğiniz bir citroen servisi var mı oraya da göstermek istiyorum aracı.
    Çok teşekkürler
    Keyifli , güvenli sürüşler

• @ozturkce

Aracımı almadığım için birşey diyemiyorum ama servis olaran arkas otomotiv iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkce

Merhaba arkadaşlar,
    Mart sonunda e-hdi mcp exclusive C4 almıştım. Araçtan genel olarak oldukça memnunum. Şuanda araç 6900km de. Son günlerde arkada taraftan , arka takımlardan geldiğini tahmin ettiğim bir sese takmış durumdayım. Serviste 2 gün yatmasına rağmen araç bir çözüm bulamadılar bu sese ve en son olarak test aracında ve başka bir müşterinin aracında da bu sesin olduğunu yani bu sesin normal olduğu söylediler.
    Bu ses lakırtı şeklinde metalik bir ses ve sadece bozuk yollarda ortaya çıkıyor. Arnavut kaldırımda özellikle hissediyorsunuz.

Ayrıca bir ara araca metal para koyma gafletinde bulunmuştum Bundan sonra orta konsolda zırıltılar başlamıştı. Orta konsolda arama yaptıklarını soylediler fakat birşey bulamadılar ses kaynağı olarak. Yalıtım yaptılar bu bölgede fakat ses hala devam etmekte. Sizin araçlarınızda durum nedir. Özellikle arka taraftan gelen ses sizin araçlarınızda da var mı merak ediyorum. Camı falan kapatın ve özellikle bozuk yollarda dinleyin aracı. Cam açık olduğunda ses belli olmuyor çünkü.

Bu arada istanbulda önerebileceğiniz bir citroen servisi var mı oraya da göstermek istiyorum aracı.
    Çok teşekkürler
    Keyifli , güvenli sürüşler

evet o bozuk yollarda gereğinden fazla ses geliyor, kilima açıkken direksiyon titreşimli oyun konsolu gibi oluyor , ama ön konsoldan gelen ses bayağı rahatsız edici, özellikle asfaltı tam bitmemiş stabilize denilen yollarda tavan yapıyor o ses, ama asfaltta çıt yok :) galiba bu araba tam asfalt arabası (arka süspansyonlarıda şehir içi için sert)

ankarada olmama rağmen arkas otodan aldım bende arkas otomotivi öneririm

• Start stop devredeyken motor devreye girdiğinde alttan tık diye bir ses duyuyor musunuz? Belki de normaldir ama dikkatimi çekti
  • yeni araç aralacaklara 2 gün süreli 3000 tl indirim varmış 200 tl karşılığı yanlız seat marka araç için sanırsam

trendyol buradan inceleyin

Model İsmi: Ibiza Cupra 1.4 lt TSI 180 hp 7 ileri DSG otomatik vites

Ödeme işlemini tamamladığınızda mail adresinize gelecek olan sipariş onay mailinde sipariş numaranız bulunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için bu sipariş numarası ile Seat yetkili satıcılarını arayarak kampanyaya kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
    Fırsattan yararlanmak ve fiyat teklifi almak için SEAT Yetkili Satıcılarına sipariş numaranızı bildirmeniz zorunludur.
    Yetkili Satıcıyı aradıktan ve aracınızı ayırttıktan sonra en geç 20 Temmuz tarihine kadar satın alma işleminin başlaması gerekmektedir. Aksi takdirde indirim kuponunuz geçersiz olacaktır.
    Kişi başı en fazla 1 adet kupon kullanılabilir.
    Kampanya SEAT Yetkili Satıcı ve Doğuş Otomotiv – SEAT stokları ile sınırlıdır.
    Renk ve opsiyonel özellik seçenekleri stoklardaki araçlar ile sınırlıdır, özel siparişte geçerli değildir. Araç seçimi ile ilgili konuları Yetkili Satıcılar ile görüşebilirsiniz.
    Bir araç alımında birden fazla kupon kullanılamaz. Her bir araç alımında bir adet 3.000 TL indirim fırsatı kullanılabilir.
    Bu indirim kuponu sadece Ibiza Cupra model araç için geçerlidir.
    Bu indirim kuponu, SEAT Yetkili Satıcıları’nda sıfır km Ibiza Cupra perakende araç alımında geçerlidir.
    İndirim kuponu sahibi ile araç sahibi farklı olamaz.
    Tüm Türkiye genelindeki SEAT Yetkili Satıcıları listesinehttp://www.seat.com.tr/seat/ys/yetkili_satici_ve_servisler.aspx linkinden ulaşabilirsiniz
    3.000 TL indirim kuponu aracın tüm vergiler dahil tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden uygulanacak olup, bu tutara KDV ve ÖTV bedeli dahildir.

Teknik Özellikleri:

Silindir hacmi (cc): 1390
    Maksimum güç hp(kw) /dd: 180 (132) / 6200
    Maksimum tork Nm/dd:250 / 4000 – 4500
    Maksimum hız km / sn: 225
    Hızlanma 0-100 km / s (sn) : 7.2
    Yakıt tipi: Kurşunsuz Bezin
    Yakıt tüketimi (Ortalama): 6.4 lt/km,
    CO2 emisyonu (Ortalama): 148 g/km.
    Uzunluk/ Genişlik/ Yükseklik (mm): 4061/1693 / 1423
    Bagaj kapasitesi : 284 lt
    Net boş ağırlık (kg):1184

Donanım Özellikleri:

ABS – ESP – XDS , ani fren uyarı sistemi
    Sürücü – Yolcu Ön Hava Yastıkları / Sürücü – Yolcu Yan Hava Yastıkları
    Yokuş Kalkış Sistemi (Hill Hold)
    Hız Sabitleme (Cruise Control) ve Eve Kadar İzleme Sistemi ( Coming Home)
    17” Alüminyum alaşımlı çelik jantlar
    Dönüşe duyarlı Bi-Xenon far sistemi
    Direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi
    Arka Park Sensörü
    Elektrikli/Isıtmalı/Katlanabilir Yan Aynalar
    Otomatik Klima
    Yağmur Sensörü/Otomatik Yanan Farlar/ Kendiliğinden Kararan Dikiz Aynası
    Cupra döşeme özel spor koltuklar, Deri direksiyon ve vites topuzu,
    USB girişi/Bluetooth özelliği
    Radyo,CD MP3 Çalar / Aux Girişi / Direksiyondan Kumandalı Ses Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 2 Temmuz 2011; 11:11:35 >

• arkadaşlar benzer segment ve modellerde 6 farklı model aracı uzun süre kullandıktan sonra söyleye bilceğim tek şey türkiye de ses gelmeyen araba yoktur.sesleri çözmek için yapacağınız girişimlerin büyük kısmı boşuna arabanızın parçalarını söktürmeniz ve kurcalamanızla sonuçlanır.örnekler;
    1-nissan primera : camlardan ve plastik aksamdan gelen tıkırtılar
    2-seat cordoba: kapılardan gelen tıkırtılar
    3-ford focus :emniyet kemerinden bagajdan gelen tıkırtılar
    4-opel astra :cd çalar bölgesinden gelen çıtırtılar,göğüslükten ve süspansiyondan gelen sesler
    5-opel meriva:her yerden gelen sesler
    daha sayıyım mı ?arkadaşlar ben artık araba kronik araza çıkarmasında seslerle mücadeleden elimi çekiyorum.
    bunların tek çözümü müziktir arkadaşlar müzik.keyfinize bakınn

• Bu iç mekandan gelen sesler sebebiyle sıfır km aldığım yeni kia sportagemi daha 5600 km de iken satmıştım.. Her iki aracın sıfırını kullanan biri olarak tek söyleyeceğim şu olur.. Çıtırtı ses vb duymak isterseniz birde yeni sportageye binin.. Ondan sonra dönüp C4 ünüzü öpüp koklamaya başlarsınız..
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar demin haber geldi nasıl bi şanssa benim ki . bi tane araç bulmşlar teknoloji paket ama içinde dijital klima da var şansıma bi tane öle üretilmş :)
    çok içerlemiştim diji olmicak die valla cok sevindim şimdi . . artık mutlu bi şekilde aranıza katılıorm :) araç en geç 10 gun içinde elimde olcakmş öle dediler

Hayırlı olsun.

özelden size cevap atamıyorum bi türlü hata verip duruyo mesaj atma iznim yokmuş o niyeyse anlamadm :S 39.000 tl ye anlaştık. aydın külleci otomotiv

İyi fiyat a almışsınız,güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

İyi fiyat a almışsınız,güle güle kullanın.

tesekkur ederim . Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı . aracı olmayanlarada daha iyilerini nasip eder inşallah

• DS 4 inceledim internette,tasarım tek kelime MÜKKEMMEL!

Bu da avrupadaki fiyatları..
    Citroen DS4′ün ne zaman hangi fiyat aralığında Türkiye’de satılacağı henüz kesinleşmedi. Ancak Citroen İtalya aracın fiyatlarını açıkladı. Şubat ayında İtalya’da satışına başlanacak aracın fiyat aralığı 22.500 ile 31.900 Avro arasında. İşte Citroen DS4 fiyatları:
    Citroen DS4 1.6 VTI (120 HP): 22.500 Avro
    Citroen DS4 1.6 THP (155 HP): 25.900 Avro
    Citroen DS4 1.6 THP (200 HP) 31.900 Avro
    Citroen DS4 1.6 HDI (110 HP): 23.900 Avro
    Citroen DS4 1.6 e-HDI (110 HP): 24.500 Avro
    Citroen DS4 2.0 HDI (160 HP): 29.000 Avro
  • Ben ds4 ü bekliyorum avrupada zaten çıktı ds4 tr de eylülde çıkıcağı yazıyor inş. fiyatı 60bintl yi geçmez en falza 62-63 filan olur hemen alıcam pazartesi citroen bayisine gidip kapora vericem ilk sırayı isticem
  • bayide satılan güncel c4 dizel araçların hepsinde bu dpf filtre olayı var mı. mesela 92 bg olanda var mı dpf (partikül filtresi-sıvısı)
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.