Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

@ozturkce

Aracımı almadığım için birşey diyemiyorum ama servis olaran arkas otomotiv iyidir.

Aynen hemide bayağı iyidiir.
    Hepinize iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 2 Temmuz 2011; 23:45:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

bayide satılan güncel c4 dizel araçların hepsinde bu dpf filtre olayı var mı. mesela 92 bg olanda var mı dpf (partikül filtresi-sıvısı)

Evet var gerekli müdahaleyi servis yapıyor ve sıvının eklenmesi kısa sürelerde olmuyormuş,bakımlarda kontrol ediyorlar.
    İstirahatten sonra yazmayı unutmuşum habire düzeltme yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 2 Temmuz 2011; 23:47:09 >
  • Hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere..SEVGİLERİMLE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

Hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere..SEVGİLERİMLE.

MTA abi nolduya bigün geldn bişeylerden bahsettin gittin hele anlat SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Hepinize iyi akşamlar görüşmek üzere..SEVGİLERİMLE.

MTA abi nolduya bigün geldn bişeylerden bahsettin gittin hele anlat SAYGILARIMLA

Tabiki anlatıcam ama zamanı var şimdi o zaman değil hafta içi pm atmaya çalışırım.SEVGİLERİMLE.

• Merhabalar. Yeni C4 veya mazda 3 dizel almayı düşünüyorum. Bütün sayfaları okudum. Herkes yeni C4 aracından memnun görünüyor. ben 1.6 HDI 112 confort plus M/T düşünüyorum. liste fiyatı 38500 TL görünüyor. bu fiyatı pazarlıkla kaça kadar indirebilirim. 92 ps dizel confort style paket beyaz renk için 44500 fiyat aldım. Tek sıkıntım araçta ESP olmaması yoksa performans olarak beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum. son zamanlarda bayilerden fiyat alan varsa paylaşırsa sevinirim. lansman fiyatına göre fiyatlar 3000 TL kadar artmış fakat bayiler halen zam geleceğini söylüyor. yıl sonuna doğru bir indirim olurmu yoksa boşunamı beklemiş olurum. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Merhabalar. Yeni C4 veya mazda 3 dizel almayı düşünüyorum. Bütün sayfaları okudum. Herkes yeni C4 aracından memnun görünüyor. ben 1.6 HDI 112 confort plus M/T düşünüyorum. liste fiyatı 38500 TL görünüyor. bu fiyatı pazarlıkla kaça kadar indirebilirim. 92 ps dizel confort style paket beyaz renk için 44500 fiyat aldım. Tek sıkıntım araçta ESP olmaması yoksa performans olarak beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum. son zamanlarda bayilerden fiyat alan varsa paylaşırsa sevinirim. lansman fiyatına göre fiyatlar 3000 TL kadar artmış fakat bayiler halen zam geleceğini söylüyor. yıl sonuna doğru bir indirim olurmu yoksa boşunamı beklemiş olurum. teşekkürler.

eger alıcaksanız hemen alın cunku suan gemilerde araçlar yuklenmiş durumda gelıorlar . bundan sonraki parti zamlı olacak .

• quote:

quote:

@ozturkce

Aracımı almadığım için birşey diyemiyorum ama servis olaran arkas otomotiv iyidir.

Hepinize iyi akşamlar.

Hoşgeldin abi , bekliyoruz anlatcaklarını..

• Sevgili C4 kullanıcıları,

Yakın zamanda aracımı değiştireceğim ve c4 aklımdaki seçeneklerden bir tanesi. Alacaağım araç dizel ve otomatik vites olacak. Sizlere sormak istediğim c4 lerdeki otomatik mcp şanzumanın performansı nasıldır ve yaygın görülen bir arızası var mıdır?

Teşekkürler...
  • bu citroen neden hiçbi aracına esp koymuyor? her türlü özelliğin alasını koymuş esp yok opsiyonel bile koymamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

bu citroen neden hiçbi aracına esp koymuyor? her türlü özelliğin alasını koymuş esp yok opsiyonel bile koymamış

Nerden aldın bu bilgiyi bilmiyorum ama yanlıs biliyorsun...
  • Arkadaşlar yeni C4 1.6 HDI 92 hp dizel confort Style Paket M/T beyaz renk için 44000 TL fiyat aldım. fiyat nasıl? Yeni C4 nasıl? araba bakmaktan yoruldum artık. tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

bu citroen neden hiçbi aracına esp koymuyor? her türlü özelliğin alasını koymuş esp yok opsiyonel bile koymamış

Benim araçta bulunan özellikler. benim bildiğim citroenin tüm c4 modellerinde ESP var.

ABS
    EBA (Acil Fren Destek Sistemi)
    EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı)
    ESP (Elektronik Stabilite Programı)
    ASR (Antipatinaj Sistemi)
    Yokuş kalkış desteği (Hill Holder)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

Sevgili C4 kullanıcıları,

Yakın zamanda aracımı değiştireceğim ve c4 aklımdaki seçeneklerden bir tanesi. Alacaağım araç dizel ve otomatik vites olacak. Sizlere sormak istediğim c4 lerdeki otomatik mcp şanzumanın performansı nasıldır ve yaygın görülen bir arızası var mıdır?

Teşekkürler...

haziran başında aldığım aracımla 1500 km devirdim. ancak bu 1500 km yi istanbu trafiğinde dur kalk ile geçirdim. bir sıkıntım olmadı. yalnızca alışma sürecindeki sıkıntılar.
    örn aniden hızlanman gerek gaza asıldın aracın tepkimesi 2 sn alıyor,bu 2 sn içerisinde vitesini düşürüyor motor devrini yükseltiyor. bunun için hızlanacağım an hemen direksiyonda bulunan manuel vitesten vitesi küçülttüğüm an araç fişek gibi seni koltuğa yapıştırıyor. Anlayacağın bazı kendince özümlemelerinle bu MCP şanzımanı seveceksin.

İnşallah en kısa sürede kavuşursu. selamlar

• quote:

quote:

quote:

@ozturkce

Hepinize iyi akşamlar.

Hoşgeldin abi , bekliyoruz anlatcaklarını..

Bizde bekliyoruz'ki yazıp sayfaları doldurmanı.
    Yok ölleee beleşe.

• Abi ben senin dediklerinin çoğunu anlamıyorum ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Arkadaşlar yeni C4 1.6 HDI 92 hp dizel confort Style Paket M/T beyaz renk için 44000 TL fiyat aldım. fiyat nasıl? Yeni C4 nasıl? araba bakmaktan yoruldum artık. tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Paketini makateni bilmem ama araç sonderece iyi,confort 1.6 92 bg (benim aracım)sonderece memnunum(park sensör olayı dışında).
    Hepinize iyi geceler.
  • Park sensörü yoldaymış benim öle diyor bayii. Abi getirmezlerse dışarıdan taktırıcam.. afedersin koymuşum garantisine. Elektrik aksamının garantisi gidicek diye aracın arka tamponunu bırakamam...
  • quote:

Abi ben senin dediklerinin çoğunu anlamıyorum ya..

Hımm,herhalde sorun bende.
  • quote:

Park sensörü yoldaymış benim öle diyor bayii. Abi getirmezlerse dışarıdan taktırıcam.. afedersin koymuşum garantisine. Elektrik aksamının garantisi gidicek diye aracın arka tamponunu bırakamam...

Park sensörü ile mutlu olacağını zanetmiyorun sebebi,(ekrana bağlamıyorlar vede sadece ses kontrollü ve fiyatı 660 tl)Sn:Senceru size ne fiyat verdiler?
    Sakın dışarıda taktırma aracın geldiğinde bana hak vericeksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 4 Temmuz 2011; 1:51:59 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.