Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla Bursa'da OGS olmadığı için rahatız :)
    Bizi bağlamıyor yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

Dünyada c4 ticari/binek araçlar içinde satış rakamı bakımından 2011 yılı top 100 listesinde 55. sırada yeralmış satış adedi 290.000
    c3 67. sırada 252.000 adet.

1.Corolla 1.100.000
    2.Focus:882.000
    3.Golf:864.000
    27.Astra:457.000
    84.peg 308:204.000

Satışlar önceki dönemlerden çok başarılı.
    Citroenin en büyük problemi pahalı olması. Fiyat bakımından Almanlar ile rekabetçi değiller (Türkiye dışında).
    Araç fransada ve avrupada rakiplerinden golften,astradan,focustan pahalı satılıyor.
    c4 exc. full 30.000€ üzerinde. Golf dgs comfortline+bluemotion 7ileri dizel 105bg. opsiyonları ile birlikte 27.000€.

c4 baz:17850€,
    golf baz:13790€
    astra j baz:16990€
    focus baz:12990€
    Corollayı bulamadım,2.0d4d dizel avensis:27.700€

Türkiyede bu fiyatlar olsa,bu bütçe ile tartışmasız avensis 2.0 dizel alınır..

Hay eline sağlık,yakında almancı'lar ve caponcu'lar damlar kılıçları kuşanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Arkadaslar bisey sorucam ozellikle exclusive araci olanlara on koltuklarin yanlarina bastirinca gicr gucur bi ses var sungerden gelen bu standartmi normalmi?

aynı ses bende de var
    bu kronik sorun sanırım rahatsız ediyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

valla Bursa'da OGS olmadığı için rahatız :)

Oto yoldan istanbul'a gelirken gişelere artık dikkat etmen gerekiyor.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bisey sorucam ozellikle exclusive araci olanlara on koltuklarin yanlarina bastirinca gicr gucur bi ses var sungerden gelen bu standartmi normalmi?

aynı ses bende de var

Cumartesi günü tam 1 sene olucak bende gıcırtı yok,servise göstermenizi tavsiye ederim.
    Sevgilerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

15000 km bakım fatura bilgileri bakım tam yapıldı değişmeyen yok araç dizel.
    Yazmayı unutmuşum:Tutar 272.13 tl ve 6 taksit.

Hocam mart ayı kampanyasından faydalandın sanırım,benim araç 5 mayıs 2011de alındı martın son döneminde acaba kampanyadan yararlansammı diyorum.
    Bakım kampanyasız fiyatı ne kadardı 300küsürdü ama tam olarak fiyat neydi?

Üstadım kampayasız fiyatı bilmiyorum,bence bakımı olması gerektiği zaman yaptır 3üne 5ine bakma.

• quote:

quote:

valla Bursa'da OGS olmadığı için rahatız :)

Oto yoldan istanbul'a gelirken gişelere artık dikkat etmen gerekiyor.

30 la gectiken sonra kgs kullanirim ha durmusum ha 30 la gecmisim:)Ogs yerine hgs diyorlardı bı ara noldu o is :)belki hız limiti onda biraz daha yukarı çekilir.

Edit:eklentiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kml-Zng -- 26 Mart 2012; 20:33:50 >
  • quote:

quote:

quote:

aynı ses bende de var

Cumartesi günü tam 1 sene olucak bende gıcırtı yok,servise göstermenizi tavsiye ederim.
    Sevgilerimle.

Sagolun hocam exclusive mi sizinki??baska var mi sorun yasayan acaba servise gitmek aklimda var ama once bi sorayim dedim bi zarari yok ama yanlara bastirinca gicir hicir ses var on iki koltukta ayni ozellikle kapi taraflarina bastirinca.diger arkadaslarda bi cevap verirse yardikci olmus olurlar genel mi yoksa bize hasmi bilmis oluruz

• 2.ruhsat kabı savaşları başlamak üzere savul citröen sencer fatura ile geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

2.ruhsat kabı savaşları başlamak üzere savul citröen sencer fatura ile geliyor

Ruhsat kılıfları olay olmuştu zaten. Buda ona donmesin:))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Mehmet abi selamlar ,

Benim fatura ile karşılaştıracağım bu faturanı. Paylaştığın için teşekkürler..

Eğer fazla para ödediysem , Citroen'e faturanı gösterip hakkımı geri almam için müsade var mı ?

Selemlar,senin için ekledim gidip adamların gözüne sok diye,keşke beni arasaydın şimdi paşa paşa işini bitirip keyfini bozmamış olurdun.
    Benden istediğin kadar izin git yakalarına yapış.
    Sevgilerimle.

Unutmadan ben parçada %25+c4ve ds4 kulübü indirimi aldım senin gittiğin servis vermeyebilir.

Abi olayı çözdüm.

Bende ;

Standart bakım için %25 uygulanmamış
    Motor Yağında %10 indirim uygulanmamış.

birde benim sana ek olarak 16-17 tl lik bir masraf daha var spreyler falan filan.

Yani ortada 40 liralık bir indirim açığı mevcut.. Gidip talep edicem. İnat değilmi , bende martta yaptırdım arkadaş..

• quote:

Ama kaşınıyorlar abi görmüyormusun. Orası farklı burası farklı bune yahu ??

Cam silecekleri garantiden değişiyor mu dedim hayır dediler dış etken o dediler.

Arkadaş Renault baskı balata falan yedi ama adamlar herşeyi garantiden yapıyorlardı. Cam sileceklerini değiştiriyorlardı , hemen hemen bir çok şey garantiden karşılanıyordu.

En basitinden Ulugöl'e arabayı bıraktım ya dedim şu palladium a kimse atamaz mı beni 2 adım yer. Maalesef dediler..

Ulan Renault'un özel müşteri servisi vardı.

Biraz rakiplerine bakıp örnek alsalar şu müşteri memnuniyeti olayını on numara firma olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Ama kaşınıyorlar abi görmüyormusun. Orası farklı burası farklı bune yahu ??

Cam silecekleri garantiden değişiyor mu dedim hayır dediler dış etken o dediler.

Arkadaş Renault baskı balata falan yedi ama adamlar herşeyi garantiden yapıyorlardı. Cam sileceklerini değiştiriyorlardı , hemen hemen bir çok şey garantiden karşılanıyordu.

En basitinden Ulugöl'e arabayı bıraktım ya dedim şu palladium a kimse atamaz mı beni 2 adım yer. Maalesef dediler..

Ulan Renault'un özel müşteri servisi vardı.

Biraz rakiplerine bakıp örnek alsalar şu müşteri memnuniyeti olayını on numara firma olacaklar.

Valla evde sıgaramı ve çakmağımı unutmuştum hemen gidip evden alalım dediler yok yapmayın dedim 10 dakka sonra 1 paket sigara ve çakmak çay ile taktim edildi.
    Bostancıoğlu-Ulugöl farkı.
    Bu farkı arabayı alırkende yaşamıştım,uluğöl burnundan kıl aldırmaz o yüzden servislerini kapadılar.Sadece kozyatağında devam ediyorlar.
    Birde bakımdaki fark 60 tl civarı.

• Müşteri memnuniyeti denen şey bu işte...
    Helal olsun adamlara...
  • Ulugöl'ün servisi ataşehirde abi. Orada yaptırdım bakımı. Ama dediğin gibi bostancıoğlu bayisine helal olsun.

Bakımda fark 60 tl ama benim sana ek olarak yapılan bazı şeyler var abi ondan 40.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustat bende c4 senin dediğin gibi1.6 confort dizel otomatik beyaz 51 fiyat aldım ve plus eklettim 54 oldu sanırım sen benden az fiyat almışsın bende yarın sizin aldığınız fiyat üzerinden pazarlık yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

Orijinalden alıntı: suraney

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: suraney

Dün ilk kez şehir içinden tem'e çıktım ve 130 km'den sonra acayip rüzgar sesi hızla birlikte artarak gelmeye başladı.

Açıkçası şaşırdım, araç, cam tavanlı ama sesin nereden geldiğini bulamadım, Acaba bu sesi engellemenin yolunu bulan var mı?

Gerçekten rahatsız edici.

Birde malum istanbul'da her yer çukur bu aralar, çukurlardan geçerken de içeriye çok ses geliyor. Pek anlamıyorum ama acaba ön takımlarda sorun mu var diye servise gidince sorayım diyorum.

bu iki konuda fazla mı endişeleniyorum - Yalıtım konusunda iyileştirme yapsam çok değişirmi acaba? bunun dışında gerçek çok keyifli, ekonomik ve güzel bir araç.

Aracım: C4 e-hdi otomatik Exclusive Cam tavan - Mercan kırmızı, 900 km

ilk aldığımda bende forumda yazmıştım böyle birşey , ama yeni kasa ford focus ve mondeo kullanınca bu şikayetlerimden vaz geçtim :) , evet o sesi alıyor ama sınıfında bu konuda en sessiz araçlardan bir tanesi, süspasyonlar için servis genelde yeni araçlara 40 bar civarı basıyor , lastik havalarını kontrol etmeni öneririm, hatta araç fazla kalabalık binmiyorsan ve şehir içi kullanıyorsan lastik havalarını ön 26 arka 28 olarak yapmanı tavsiye ederim, 2-3 kişiye kadar bu hava sana yeter, fazlası için iyi olmaz, ben topraklı yollarda toyota çift kabinlere 22 bara kadar düşürdüğümü bilirim çok konforlu oluyor, ama bu yakıt tüketiminin artmasına neden olacaktır.

yalıtım için uğraşma derim

40 bar mı? gerçekten fazlaymış. en kısa sürede kontrol ettireyim.

Teşekkürler.

Sanırım ölçü yanlış 40 bar değil 40 psi demek istediniz ?

Alıntıları Göster
    quote:

40 bar mı? gerçekten fazlaymış. en kısa sürede kontrol ettireyim.

Teşekkürler.
    quote:

Sanırım ölçü yanlış 40 bar değil 40 psi demek istediniz ?

evet onu demek istedim ,

• Beyaz 0 ehdi comfortplus 51k canlı almak isteyen olursa 0 km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Beyaz 0 ehdi comfortplus 51k canlı almak isteyen olursa 0 km

ne kadar istiyorsun hocam
  • Arkadaşlar confort plus için 55 bin lira fiyat aldım beyaz renge kredi kullanıcam.

Bana pahalı geldi başka fiyat alan oldumu acaba
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.