Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (382. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

Ulugöl'ün servisi ataşehirde abi. Orada yaptırdım bakımı. Ama dediğin gibi bostancıoğlu bayisine helal olsun.

Bakımda fark 60 tl ama benim sana ek olarak yapılan bazı şeyler var abi ondan 40.

Benim için ha kozyatağı ha ataşehir,7-8 ay evel ümraniye servisleride vardı,
    Ne gibi farklı işlem yaptırdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

2.ruhsat kabı savaşları başlamak üzere savul citröen sencer fatura ile geliyor

Ama kaşınıyorlar abi görmüyormusun. Orası farklı burası farklı bune yahu ??

Cam silecekleri garantiden değişiyor mu dedim hayır dediler dış etken o dediler.

Arkadaş Renault baskı balata falan yedi ama adamlar herşeyi garantiden yapıyorlardı. Cam sileceklerini değiştiriyorlardı , hemen hemen bir çok şey garantiden karşılanıyordu.

En basitinden Ulugöl'e arabayı bıraktım ya dedim şu palladium a kimse atamaz mı beni 2 adım yer. Maalesef dediler..

Ulan Renault'un özel müşteri servisi vardı.

Biraz rakiplerine bakıp örnek alsalar şu müşteri memnuniyeti olayını on numara firma olacaklar.

Valla evde sıgaramı ve çakmağımı unutmuştum hemen gidip evden alalım dediler yok yapmayın dedim 10 dakka sonra 1 paket sigara ve çakmak çay ile taktim edildi.
    Bostancıoğlu-Ulugöl farkı.
    Bu farkı arabayı alırkende yaşamıştım,uluğöl burnundan kıl aldırmaz o yüzden servislerini kapadılar.Sadece kozyatağında devam ediyorlar.
    Birde bakımdaki fark 60 tl civarı.

işte halka hizmet budur.....^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

Dünyada c4 ticari/binek araçlar içinde satış rakamı bakımından 2011 yılı top 100 listesinde 55. sırada yeralmış satış adedi 290.000
    c3 67. sırada 252.000 adet.

1.Corolla 1.100.000
    2.Focus:882.000
    3.Golf:864.000
    27.Astra:457.000
    84.peg 308:204.000

Satışlar önceki dönemlerden çok başarılı.
    Citroenin en büyük problemi pahalı olması. Fiyat bakımından Almanlar ile rekabetçi değiller (Türkiye dışında).
    Araç fransada ve avrupada rakiplerinden golften,astradan,focustan pahalı satılıyor.
    c4 exc. full 30.000€ üzerinde. Golf dgs comfortline+bluemotion 7ileri dizel 105bg. opsiyonları ile birlikte 27.000€.

c4 baz:17850€,
    golf baz:13790€
    astra j baz:16990€
    focus baz:12990€
    Corollayı bulamadım,2.0d4d dizel avensis:27.700€

Türkiyede bu fiyatlar olsa,bu bütçe ile tartışmasız avensis 2.0 dizel alınır..

Hay eline sağlık,yakında almancı'lar ve caponcu'lar damlar kılıçları kuşanın.

Bazı almancıları anlamıyorum araçlarını uzay mekiği zannedenler var, takım tutar gibi markayı tutuyor adamlar

• quote:

quote:

Ulugöl'ün servisi ataşehirde abi. Orada yaptırdım bakımı. Ama dediğin gibi bostancıoğlu bayisine helal olsun.

Bakımda fark 60 tl ama benim sana ek olarak yapılan bazı şeyler var abi ondan 40.

Benim için ha kozyatağı ha ataşehir,7-8 ay evel ümraniye servisleride vardı,
    Ne gibi farklı işlem yaptırdın?

Yağ Sökücü Sprey
    Silecek Suyu
    Bir tane daha sprey

ıvır zıvır için 17 tl yazmışlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: göktug87

Arkadaşlar confort plus için 55 bin lira fiyat aldım beyaz renge kredi kullanıcam.

Bana pahalı geldi başka fiyat alan oldumu acaba

ben 54 aldım ama 53 alan ve 51 alanlar olmuş.Benimde kafam karııstı.
  • hakan çok güzel paylaşımlar yapıyorsun taktir ediyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

ustat bende c4 senin dediğin gibi1.6 confort dizel otomatik beyaz 51 fiyat aldım ve plus eklettim 54 oldu sanırım sen benden az fiyat almışsın bende yarın sizin aldığınız fiyat üzerinden pazarlık yapıcam.

hocam ankaramı ?
  • yok bursa hoca
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Beyaz 0 ehdi comfortplus 51k canlı almak isteyen olursa 0 km

güzel hangi bayiden ?
  • Sevgili M.T.A geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İyileştiğine göre seni Tuzla'ya kokoreç yemeye davet ediyorum. Bugün ( salı ) müsait olursan öğleden sonra bekliyorum. Piknik kokoreç (Tuzla sahil) de olacağım.
  • Normal bayi degil spot satan bir yer istanbulda 51 000 tl plakalı ama hic yurumemis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

Sevgili M.T.A geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İyileştiğine göre seni Tuzla'ya kokoreç yemeye davet ediyorum. Bugün ( salı ) müsait olursan öğleden sonra bekliyorum. Piknik kokoreç (Tuzla sahil) de olacağım.

İyi dileklerin için teşekkürler.Valla kokereç'a hayır demem saat kaçta yazarsan sevinirim.
  • 1.6 112hp e-hdi comfort plus mcp beyaz renk 52.750 nasıl beyler? bide korkum şanzumandan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu7ak -- 27 Mart 2012; 20:25:58 >
  • Rolan bu topik gerçekten güzel ve gerçek bilgilerin yeraldığı bir topik oldu, bazı forumlardaki gibi satışçıların,çocukların,apaçilerin,marka fanatiklerinin olmadığını düşünüyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu7ak

1.6 112hp e-hdi comfort plus mcp beyaz renk 52bin nasıl beyler? bide korkum şanzumandan :D

kardeşim şanzımandan sakın korkma oldukça stabl daha sorun aşatmadı bana 2007den beri kullanıyorum.

ama 52 bin peşin fiyatı mı?
  • c4 e 55 verene kadar, 57.5 a ds4 e-hdi mcp alırım koç gibide binerim, farkım olur diyen bir benmiyim acaba. :-)
  • ama c4 ün full paketinin 55 bin olduğunu unutmamak gerek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Navigasyon güncellemesi ararken aşağıdaki linki buldum.

Adamlar avrupa için hız limitlerine ait poi'leri satıyor. Birde adam gibi güncel tr harita olsa.

http://citroen.navigation.com/Citroen-DS4-2011/Speed-Camera-Database-in-Europe-March-2012-eMyWay/citroen-eu/product/E4972011139019/en_GB/EUR/

http://citroen.navigation.com/290411F4-A1EF-42E8-AE92-79F351866735/FinalDownload/DownloadId-E9570728A085038225B9864EF408315A/290411F4-A1EF-42E8-AE92-79F351866735/is-bin/intershop.static/WFS/Navteq-Site/Navteq/en_GB/documents/Citroen/GB%20Manual/CITRO%C3%8BN%20InfoRadars%20-%20Notice%20eMyWay%20-%20UK%202011%20-%20Valid%C3%A9.pdf

Selamlar Yusuf hocam,

Güncellemeleri kendimiz yapabiliyor muyuz bir şekilde nasıl oluyor? Ben daha hiç servise gitmediğim için soramadım yeni güncelleme var mı diye.

Bence haritalar ok ama çok ciddi POI sıkıntısı var mevcut haritada..

Selamlar.

• Arkadaşlar bir sorum var aklıma gelmişken sormak isterim.

Bizim karartmalı arka camlar %kaç karartmalı ve bunlar güneş ışığının ve ısının geçişini aynı oranda karartmalı filmler gibi engelliyor mu?

Ben sadece ön yan camlara film taktırsam içerinin ısınmasını engeller miyim belli oranda ya da komple film takmak şart mıdır sizce?

Teşekkürler.
  • fikiriniz olur diye c4 ex beyaz + kör nokta 57800 anlaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.