Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (379. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihbursa

Beyler resimleri goruomusunuz ben cepten goremedim de

Resimler gayet net Melih. araca spor yay takmayı düşünüyormusun. Ben aracı biraz basmak istiyorum ama bir emsal yok suan. Yokmu düşünen bir arkadas :)) biraz basik olsa bı o kadar daha guzellesecek araç ama yol tutusunu konforu vs nasıl etkileyeceğini bilemedim bı türlü:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

Navigasyon açıkken..

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

teşekkürler arkadaşım nevigasyonlu çok daha güzel görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardegon

yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba dizel mcp confort+plus beyaz renk ankara bayraktar otomotivden 53.000 fiyat alındı uygunmu acaba ?

Uygun arkadasim. Ben de yeni aldim. Mercan kirmizi farki disinda fiyat ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esimin arabasiyla ilk 170 km yaptim.
    İzlenimlerim;
    Performans yeterli.
    Yakit tuketimi aldukca az.
    Bir de 120'nin altinda giderken ses izolasyonu cok cok iyi. 90 km sabit hizda ses 69 desibel. Kendi arabamda, bmw 320 dizel, ayni sartlarda 75 desibel cikti. Yani daha gurultulu. Fakat 125-130 dan sonra cok fazla ruzgar sesi aliyor. Araba cok dengeli olmuyor. 180- 210'la gittigini yazan arkadaslar lutfen hayatlarini riske atmasinlar!
  • Bugün trafikde yine gördüm kötü oldum yav.. Konya da olupda burada takılan var mı acaba ? beraber bir çay içsek arabayı incelesem doya doya fotoğraflar çekinsem. Vallahi aşığım ben bu araca yav.
  • quote:

yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba dizel mcp confort+plus beyaz renk ankara bayraktar otomotivden 53.000 fiyat alındı uygunmu acaba ?

Yaklaşık 15 gün önce aynı araca Antalya Günlas'da 53.000 TL fiyat vermişlerdi.. Tek fark benim sorduğum araç metalik boya idi.. Beyaz da olsa metalikte olsa fiyat aynı demişlerdi..
  • Bu arada aracımı satmaktan vazgeçtim arkadaşlar.. Hatta 3-4 kişi 39000 TL verdi.. Farklı bir marka alsam aynı sorunsuzluğu yaşayabilecekmiyim sorusu oluştu aklımda açıkçası.. Yine aynı markanın otomatiğini alsam durduk yere 10-12 bin TL fark vermem gerekecekti.. Vaz geçtim bende.. Bundan sonraki aracımı otomatik alırım inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: resmus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

Kaç para yazdılar bende yakında 45 bin için bırakıcam

339 küsür TL tuttu..

Sende uçmuşsun ya..

aracım 6800 de ilk bakımını yeni yaptırdım yetkili serviste. 286 tl tuttu. Aracımı nisan 2011 de almıştım. Martta yetkili serviste parçalarda %25 indirim de vardı. Polen filtresini de değiştirmedim. İndirim olmasa yüksek geldi bana fiyatlar

Neler değişti hocam yazarmısın? Aynı şeylerse faturanı mail olarak ister yaptırdığım servise gider kafasına atarım faturayı..

hocam fatura arabada ama aklıma gelenleri söylüyorum. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, standart bakım diye 90 liralık bişey yazıyordu. karterli bi terim vardı ama ucuz bişeydi.polen filtresini özellikle değiştirmedim sadece temizleme oldu. dediğim gibi bu aya özel parçalara özel %25 indirim vardı.servis danışmanın dediği eğer polen filtresi de değişseydi 310 tl olacaktı ve yine kampanya olmasa 370 tl civarı tutardı.(aracım benzinli düz vites confort)

• quote:

hocam fatura arabada ama aklıma gelenleri söylüyorum. yağ, yağ filtresi, hava filtresi, standart bakım diye 90 liralık bişey yazıyordu. karterli bi terim vardı ama ucuz bişeydi.polen filtresini özellikle değiştirmedim sadece temizleme oldu. dediğim gibi bu aya özel parçalara özel %25 indirim vardı.servis danışmanın dediği eğer polen filtresi de değişseydi 310 tl olacaktı ve yine kampanya olmasa 370 tl civarı tutardı.(aracım benzinli düz vites confort)

Benim aracım da dizel.. 15 bin bakımı 319 TL tuttu.. Polen vs hepsi değişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: md71

quote:

Uygun arkadasim. Ben de yeni aldim. Mercan kirmizi farki disinda fiyat ayni

quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Yaklaşık 15 gün önce aynı araca Antalya Günlas'da 53.000 TL fiyat vermişlerdi.. Tek fark benim sorduğum araç metalik boya idi.. Beyaz da olsa metalikte olsa fiyat aynı demişlerdi..

teşekkür ederim arkadaşlar son bir pazarlık daha yapıp bu hafta umarım alıcaz

• geçen bir arkadaş konsoldaki 6 kanalda kayıtlı radyo listesinin değiştirilmediğini ya da başka kayıt yapılmadığını söylemişti.ben bugün o kanalların yerine yeni kanallar kayıt ettim.araç confort plus isteyen olursa bilgi veririm.
  • quote:

Çok demişler nakit sorduysanız ellerinde 1 hazır beyaz var bana aynı arabaya 51.300 fiyat verdiler bir tane de duman gri var aynı donanımda (eskişehir yolundaki) ben o fiyattan 200 hatta 300 aşağı verirler diyorum 2. pazarlıkta tabi.Ama kredili için fiyat için fena değil galiba. Ben başka markanın 2. el temiz bir aracında karar kıldım sıfırı ile arasında 10.000 den fazla fiyat farkı var, çok abartılı bu rakamlar ( tüm markalarda rakam şişkin bence). Bu donanımda bir araçta mercekli far olmaması ve zenon far opsiyona dahi konmaması çok üzücü. Biz aldığımız sürece de bu böyle devam eder. Kataloğunda araçta mercekli far var ama opsiyonunda yok. Kendi ülkelerinde satamayacakları donanımda araçları bize kakalıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

Kaç para yazdılar bende yakında 45 bin için bırakıcam

339 küsür TL tuttu..

Sende uçmuşsun ya..

aracım 6800 de ilk bakımını yeni yaptırdım yetkili serviste. 286 tl tuttu. Aracımı nisan 2011 de almıştım. Martta yetkili serviste parçalarda %25 indirim de vardı. Polen filtresini de değiştirmedim. İndirim olmasa yüksek geldi bana fiyatlar

Neler değişti hocam yazarmısın? Aynı şeylerse faturanı mail olarak ister yaptırdığım servise gider kafasına atarım faturayı..

Şimdi anlaşıldı. Benim dizel..

• 15000 km bakım fatura bilgileri bakım tam yapıldı değişmeyen yok araç dizel.
    Yazmayı unutmuşum:Tutar 272.13 tl ve 6 taksit.
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 26 Mart 2012; 8:14:10 >
  • Arkadaslar bisey sorucam ozellikle exclusive araci olanlara on koltuklarin yanlarina bastirinca gicr gucur bi ses var sungerden gelen bu standartmi normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada c4 ticari/binek araçlar içinde satış rakamı bakımından 2011 yılı top 100 listesinde 55. sırada yeralmış satış adedi 290.000
    c3 67. sırada 252.000 adet.

1.Corolla 1.100.000
    2.Focus:882.000
    3.Golf:864.000
    27.Astra:457.000
    84.peg 308:204.000

Satışlar önceki dönemlerden çok başarılı.
    Citroenin en büyük problemi pahalı olması. Fiyat bakımından Almanlar ile rekabetçi değiller (Türkiye dışında).
    Araç fransada ve avrupada rakiplerinden golften,astradan,focustan pahalı satılıyor.
    c4 exc. full 30.000€ üzerinde. Golf dgs comfortline+bluemotion 7ileri dizel 105bg. opsiyonları ile birlikte 27.000€.

c4 baz:17850€,
    golf baz:13790€
    astra j baz:16990€
    focus baz:12990€
    Corollayı bulamadım,2.0d4d dizel avensis:27.700€

Türkiyede bu fiyatlar olsa,bu bütçe ile tartışmasız avensis 2.0 dizel alınır..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

quote:

Çok demişler nakit sorduysanız ellerinde 1 hazır beyaz var bana aynı arabaya 51.300 fiyat verdiler bir tane de duman gri var aynı donanımda (eskişehir yolundaki) ben o fiyattan 200 hatta 300 aşağı verirler diyorum 2. pazarlıkta tabi.Ama kredili için fiyat için fena değil galiba. Ben başka markanın 2. el temiz bir aracında karar kıldım sıfırı ile arasında 10.000 den fazla fiyat farkı var, çok abartılı bu rakamlar ( tüm markalarda rakam şişkin bence). Bu donanımda bir araçta mercekli far olmaması ve zenon far opsiyona dahi konmaması çok üzücü. Biz aldığımız sürece de bu böyle devam eder. Kataloğunda araçta mercekli far var ama opsiyonunda yok. Kendi ülkelerinde satamayacakları donanımda araçları bize kakalıyorlar.

evet kredili olarak fiyat bunu verdiler ,bende 2. el temiz dizel bir araba aradım bulamadım ve 0'a dönüş yaptım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

quote:

evet kredili olarak fiyat bunu verdiler ,bende 2. el temiz dizel bir araba aradım bulamadım ve 0'a dönüş yaptım

arkadaşlar dün citroen OTOSAY daydım dizel mcp comfort plus model beyaz araca 51800 tl fiyat verdiler 51500 e alırım diyorum peşin fiyat arkdaşlar.

• Dün ilk kez şehir içinden tem'e çıktım ve 130 km'den sonra acayip rüzgar sesi hızla birlikte artarak gelmeye başladı.

Açıkçası şaşırdım, araç, cam tavanlı ama sesin nereden geldiğini bulamadım, Acaba bu sesi engellemenin yolunu bulan var mı?

Gerçekten rahatsız edici.

Birde malum istanbul'da her yer çukur bu aralar, çukurlardan geçerken de içeriye çok ses geliyor. Pek anlamıyorum ama acaba ön takımlarda sorun mu var diye servise gidince sorayım diyorum.

bu iki konuda fazla mı endişeleniyorum - Yalıtım konusunda iyileştirme yapsam çok değişirmi acaba? bunun dışında gerçek çok keyifli, ekonomik ve güzel bir araç.

Aracım: C4 e-hdi otomatik Exclusive Cam tavan - Mercan kırmızı, 900 km
  • @M.T.A gayet uygun yaptırmışsın ben 320 gibi bir rakam ödemiştim, yağ fiyatı piyasanın altında neredeyse

http://www.turkoilmarket.com/Shell-Hellix-AG-5W-30-4-Lt,PR-397.html
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.