Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (380. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: memrekaya
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardegon

yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba dizel mcp confort+plus beyaz renk ankara bayraktar otomotivden 53.000 fiyat alındı uygunmu acaba ?

biraz pahalı geldi , sanki 51800 gibi bir rakam kalmıştı aklımda, otosay ankaradan sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: suraney

Dün ilk kez şehir içinden tem'e çıktım ve 130 km'den sonra acayip rüzgar sesi hızla birlikte artarak gelmeye başladı.

Açıkçası şaşırdım, araç, cam tavanlı ama sesin nereden geldiğini bulamadım, Acaba bu sesi engellemenin yolunu bulan var mı?

Gerçekten rahatsız edici.

Birde malum istanbul'da her yer çukur bu aralar, çukurlardan geçerken de içeriye çok ses geliyor. Pek anlamıyorum ama acaba ön takımlarda sorun mu var diye servise gidince sorayım diyorum.

bu iki konuda fazla mı endişeleniyorum - Yalıtım konusunda iyileştirme yapsam çok değişirmi acaba? bunun dışında gerçek çok keyifli, ekonomik ve güzel bir araç.

Aracım: C4 e-hdi otomatik Exclusive Cam tavan - Mercan kırmızı, 900 km

ilk aldığımda bende forumda yazmıştım böyle birşey , ama yeni kasa ford focus ve mondeo kullanınca bu şikayetlerimden vaz geçtim :) , evet o sesi alıyor ama sınıfında bu konuda en sessiz araçlardan bir tanesi, süspasyonlar için servis genelde yeni araçlara 40 bar civarı basıyor , lastik havalarını kontrol etmeni öneririm, hatta araç fazla kalabalık binmiyorsan ve şehir içi kullanıyorsan lastik havalarını ön 26 arka 28 olarak yapmanı tavsiye ederim, 2-3 kişiye kadar bu hava sana yeter, fazlası için iyi olmaz, ben topraklı yollarda toyota çift kabinlere 22 bara kadar düşürdüğümü bilirim çok konforlu oluyor, ama bu yakıt tüketiminin artmasına neden olacaktır.

yalıtım için uğraşma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: ardegon

yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba dizel mcp confort+plus beyaz renk ankara bayraktar otomotivden 53.000 fiyat alındı uygunmu acaba ?

biraz pahalı geldi , sanki 51800 gibi bir rakam kalmıştı aklımda, otosay ankaradan sormuştum

benim aldığım fiyat kredi kullanımlı sizinki peşin sanırım
  • quote:

@M.T.A gayet uygun yaptırmışsın ben 320 gibi bir rakam ödemiştim, yağ fiyatı piyasanın altında neredeyse

http://www.turkoilmarket.com/Shell-Hellix-AG-5W-30-4-Lt,PR-397.html

%25 parça indirimi+devamlı müşteri indirimi ve açık yağ aslında pahalı bile.
  • Bundan sonra motorun rahat nefes alması için kitapcığa bakmadan hava filitresini 7500 km'de değiştiricem(Ülkemizin yolları çok tozlu).
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasana1969

quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

Orijinalden alıntı: hasana1969

arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi

Takipteyiz...

Gündüz konumunda yanıyor mu?yani iki işlevi birden arıza vermeden gerçekleştirebildi mi?

Ayrıca resim ve link isteriz...

2 inci resim

Abi ürünlerin hem parklara taktıgın ledlerin hemde sislere aldıgın ürünün linklerini bi verirmisin sana zahmet ....

• quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

15000 km bakım fatura bilgileri bakım tam yapıldı değişmeyen yok araç dizel.
    Yazmayı unutmuşum:Tutar 272.13 tl ve 6 taksit.

Aynen benim fatura:)) yakında 30 bin bakımına gideceğim bakalım fiyat nolur. 4000 km kaldi:)

• quote:

quote:

Dün ilk kez şehir içinden tem'e çıktım ve 130 km'den sonra acayip rüzgar sesi hızla birlikte artarak gelmeye başladı.

Açıkçası şaşırdım, araç, cam tavanlı ama sesin nereden geldiğini bulamadım, Acaba bu sesi engellemenin yolunu bulan var mı?

Birde malum istanbul'da her yer çukur bu aralar, çukurlardan geçerken de içeriye çok ses geliyor. Pek anlamıyorum ama acaba ön takımlarda sorun mu var diye servise gidince sorayım diyorum.

bu iki konuda fazla mı endişeleniyorum - Yalıtım konusunda iyileştirme yapsam çok değişirmi acaba? bunun dışında gerçek çok keyifli, ekonomik ve güzel bir araç.

ilk aldığımda bende forumda yazmıştım böyle birşey , ama yeni kasa ford focus ve mondeo kullanınca bu şikayetlerimden vaz geçtim :) , evet o sesi alıyor ama sınıfında bu konuda en sessiz araçlardan bir tanesi, süspasyonlar için servis genelde yeni araçlara 40 bar civarı basıyor , lastik havalarını kontrol etmeni öneririm, hatta araç fazla kalabalık binmiyorsan ve şehir içi kullanıyorsan lastik havalarını ön 26 arka 28 olarak yapmanı tavsiye ederim, 2-3 kişiye kadar bu hava sana yeter, fazlası için iyi olmaz, ben topraklı yollarda toyota çift kabinlere 22 bara kadar düşürdüğümü bilirim çok konforlu oluyor, ama bu yakıt tüketiminin artmasına neden olacaktır.

40 bar mı? gerçekten fazlaymış. en kısa sürede kontrol ettireyim.

Teşekkürler.

• http://gpsunderground.com/forum/car-navi-system/car-gps-systems/peugeot-citroen/

bu siteyi biraz kurcalayacak birileri var mı? navigasyonlar için update dosyaları var.
  • quote:

15000 km bakım fatura bilgileri bakım tam yapıldı değişmeyen yok araç dizel.
    Yazmayı unutmuşum:Tutar 272.13 tl ve 6 taksit.

Hocam mart ayı kampanyasından faydalandın sanırım,benim araç 5 mayıs 2011de alındı martın son döneminde acaba kampanyadan yararlansammı diyorum.
    Bakım kampanyasız fiyatı ne kadardı 300küsürdü ama tam olarak fiyat neydi?

• quote:

Bundan sonra motorun rahat nefes alması için kitapcığa bakmadan hava filitresini 7500 km'de değiştiricem(Ülkemizin yolları çok tozlu).

Hocam valla çok iyi kapatmışınız benim 45 bin bakımınıda sizin oraya götürsek olurmu.......^^
  • Önemli bir bilgi edindim bugün İstanbulda yaşayan arkadaşlar özellikle bunu bi köşeye yazmak lazım ;

1 Nisan itibariyle ogs gecislerinde 30 km uzeri gecisler kacak gecis olarak sayilicak ve gecis ucretinin 10 kati ucret cezai bedel yansiycak. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 26 Mart 2012; 18:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Bundan sonra motorun rahat nefes alması için kitapcığa bakmadan hava filitresini 7500 km'de değiştiricem(Ülkemizin yolları çok tozlu).

Hocam valla çok iyi kapatmışınız benim 45 bin bakımınıda sizin oraya götürsek olurmu.......^^

Neden olmasın sende telefonum olması gerekiyor ararsın gideriz indirim bana değil bu topiğe tabi benimde payım var keşke servise giden arkadaşlar banada bir telefon etselerdi ceplerinden fazla para çıkmaz idi.
    Sevgilerim''ile.

• Mehmet abi selamlar ,

Benim fatura ile karşılaştıracağım bu faturanı. Paylaştığın için teşekkürler..

Eğer fazla para ödediysem , Citroen'e faturanı gösterip hakkımı geri almam için müsade var mı ?
  • quote:

Önemli bir bilgi edindim bugün İstanbulda yaşayan arkadaşlar özellikle bunu bi köşeye yazmak lazım ;

1 Nisan itibariyle ogs gecislerinde 30 km uzeri gecisler kacak gecis olarak sayilicak ve gecis ucretinin 10 kati ucret cezai bedel yansiycak. Bilginiz olsun.

Bir bu eksikti peki gişelerden Behzat.Ç geçtiğinde cezayı nereye yansıtıcaklar.
    Hatta ve hatta gişeler arası yolun kaç km ile gidilirse kaç dakkada alınır ve aracın kaç km hızda gittiğini ölçüp hız limitlerine görede ceza yazarlar.
    Yakındır bekleyin,artık cruise control'ü olmayan araç ceza yiyecek.

• quote:

quote:

quote:

40 bar mı? gerçekten fazlaymış. en kısa sürede kontrol ettireyim.

Teşekkürler.

Sanırım ölçü yanlış 40 bar değil 40 psi demek istediniz ?

• quote:

quote:

quote:

Neden olmasın sende telefonum olması gerekiyor ararsın gideriz indirim bana değil bu topiğe tabi benimde payım var keşke servise giden arkadaşlar banada bir telefon etselerdi ceplerinden fazla para çıkmaz idi.
    Sevgilerim''ile.

Eyvallah hocam bende telefonunuz kayıtlı müsayit bir zamanda rahatsız edicez artık sizi

• quote:

quote:

Önemli bir bilgi edindim bugün İstanbulda yaşayan arkadaşlar özellikle bunu bi köşeye yazmak lazım ;

Bir bu eksikti peki gişelerden Behzat.Ç geçtiğinde cezayı nereye yansıtıcaklar.
    Hatta ve hatta gişeler arası yolun kaç km ile gidilirse kaç dakkada alınır ve aracın kaç km hızda gittiğini ölçüp hız limitlerine görede ceza yazarlar.
    Yakındır bekleyin,artık cruise control'ü olmayan araç ceza yiyecek.

Abi sorma ya daha neler görücez bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Mehmet abi selamlar ,

Benim fatura ile karşılaştıracağım bu faturanı. Paylaştığın için teşekkürler..

Eğer fazla para ödediysem , Citroen'e faturanı gösterip hakkımı geri almam için müsade var mı ?

Selemlar,senin için ekledim gidip adamların gözüne sok diye,keşke beni arasaydın şimdi paşa paşa işini bitirip keyfini bozmamış olurdun.
    Benden istediğin kadar izin git yakalarına yapış.
    Sevgilerimle.

Unutmadan ben parçada %25+c4ve ds4 kulübü indirimi aldım senin gittiğin servis vermeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 26 Mart 2012; 20:05:03 >

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.