Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (378. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

Orijinalden alıntı: hasana1969

arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi

Takipteyiz...

Gündüz konumunda yanıyor mu?yani iki işlevi birden arıza vermeden gerçekleştirebildi mi?

Ayrıca resim ve link isteriz...

aykut aracınla aran nasıl:)memnun musun?harbi söyle ama

• quote:

Orijinalden alıntı: resmus

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

Kaç para yazdılar bende yakında 45 bin için bırakıcam

339 küsür TL tuttu..

Sende uçmuşsun ya..

aracım 6800 de ilk bakımını yeni yaptırdım yetkili serviste. 286 tl tuttu. Aracımı nisan 2011 de almıştım. Martta yetkili serviste parçalarda %25 indirim de vardı. Polen filtresini de değiştirmedim. İndirim olmasa yüksek geldi bana fiyatlar

Neler değişti hocam yazarmısın? Aynı şeylerse faturanı mail olarak ister yaptırdığım servise gider kafasına atarım faturayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 25 Mart 2012; 1:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

nasılsınız forum bakın izne geldim sizin için :)

Hoş geldin bitmedimi senin askerliğin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

quote:

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

oh be bahar geldi artık, yazlık lastikleri özlemiştim arabanın sürüşü değişti

Ceza yememe gibi garantisi yok sanırım takip ettiğim kadarıyla. Ben de ilk defa yaptıracağım bunu, diğer aracımda hiç film yoktu. Ama şeffaf film sonuçta fark edilmez diye umut ediyorum :)

Cam filmini takmak için hiç bir yeri sökmeyeceklerini belirttiler. Özel takımlar ile filmi fitillerin içersine ittiklerini söyledi yapacak olan kişi.

cam filmi nederse desinler o kapı sökülmeden yapılan bir süre sonra çıkıyor bende çok diretmiştim kapılar sökülmesin diye ama sonunda söktürdüm, ses filanda sorun olmadı, tavsiyem kapıları söktürüp yaptırman, en açık tonda yaptırırsan pek sorun olmuyor, ben yinede polisleri görünce camları indiriyorum :) 5. arabam daha cam filiminden ceza yemedim , takdırma amacım hem sıcak havalarda ön konsolu koruyor, kılima daha verimli çalışıyor, hemde kıro tipli ayılar eşim sürerken rahatsız edemiyor

Koca kafalı deli ve kısa boylu şebeğin (bizim memlekette takılmadır ve ben çok gülerim)dediği gibi kaportayı deldirdim,ikinci kez ameliyat oldum ve iyileşme sürecindeyim,galiba üçüncüde yolda.
    Arabanın lastiklerini kim çaldı.

hocam geçmiş olsun özletiyorsun kendini, sağlık herşeyden önemli kendine çok çok dikkat et, tekrar geçmiş olsun

lastikler yaz moduna geçtim artık, ankaradaki arkadaşlar için sökme takma balans 30 tl verdim, mesanın ordaki citroen bayinin yanında türkpertrolün içinde

Çok teşekkür ederim,bende sizlerive topiği özledim.

Hocam benide özlemediniz mi.....^^ şaka biyana çok büyük geçmiş olsun üstad acil şifalar diliyorum sizin için

Özlemez olurmuyum,iyidileklerin için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi

Takipteyiz...

Gündüz konumunda yanıyor mu?yani iki işlevi birden arıza vermeden gerçekleştirebildi mi?

gündüz konumu arıza verdi kapattım şimdi arıza vermiyo sislerde cok güzel oldular

auto modda sorun çıkacak yani...

ama güzel durmuşlar.hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

quote:

Takipteyiz...

aykut aracınla aran nasıl:)memnun musun?harbi söyle ama

Memnun değilimmişim gibi bir izlenim mi verdim

Genel anlamda gayet memnunum.Yakışı,konforu,yoltutuşu falan AMA...

yaş 23 , bu yaşlarımda daha sert karakterli spor bir otomobile sahip olmak isterdim.Artık ne zaman kendi paramı kazanmaya başlarım ozaman inş...

Gayet harbi oldu bence

• quote:

quote:

yok abi bitmedi :)
  • quote:

quote:

quote:

Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

Kaç para yazdılar bende yakında 45 bin için bırakıcam

339 küsür TL tuttu..

Sende uçmuşsun ya..

Ben değilde araba fena uçuyor

bu arada iyi para tutmuş indirim filan yokmuydu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oh be bahar geldi artık, yazlık lastikleri özlemiştim arabanın sürüşü değişti

Ceza yememe gibi garantisi yok sanırım takip ettiğim kadarıyla. Ben de ilk defa yaptıracağım bunu, diğer aracımda hiç film yoktu. Ama şeffaf film sonuçta fark edilmez diye umut ediyorum :)

Cam filmini takmak için hiç bir yeri sökmeyeceklerini belirttiler. Özel takımlar ile filmi fitillerin içersine ittiklerini söyledi yapacak olan kişi.

cam filmi nederse desinler o kapı sökülmeden yapılan bir süre sonra çıkıyor bende çok diretmiştim kapılar sökülmesin diye ama sonunda söktürdüm, ses filanda sorun olmadı, tavsiyem kapıları söktürüp yaptırman, en açık tonda yaptırırsan pek sorun olmuyor, ben yinede polisleri görünce camları indiriyorum :) 5. arabam daha cam filiminden ceza yemedim , takdırma amacım hem sıcak havalarda ön konsolu koruyor, kılima daha verimli çalışıyor, hemde kıro tipli ayılar eşim sürerken rahatsız edemiyor

Koca kafalı deli ve kısa boylu şebeğin (bizim memlekette takılmadır ve ben çok gülerim)dediği gibi kaportayı deldirdim,ikinci kez ameliyat oldum ve iyileşme sürecindeyim,galiba üçüncüde yolda.
    Arabanın lastiklerini kim çaldı.

hocam geçmiş olsun özletiyorsun kendini, sağlık herşeyden önemli kendine çok çok dikkat et, tekrar geçmiş olsun

lastikler yaz moduna geçtim artık, ankaradaki arkadaşlar için sökme takma balans 30 tl verdim, mesanın ordaki citroen bayinin yanında türkpertrolün içinde

Çok teşekkür ederim,bende sizlerive topiği özledim.

Hocam benide özlemediniz mi.....^^ şaka biyana çok büyük geçmiş olsun üstad acil şifalar diliyorum sizin için

Özlemez olurmuyum,iyidileklerin için teşekkür ederim.

Eyvallah üstad sağolun :)

• quote:

quote:

quote:

yok abi bitmedi :)

Hayırlı teskereler kardeşim hoş gelmişin

Şafak kaç......^^
  • Beyler resimleri goruomusunuz ben cepten goremedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERT arkadaş tekrar teşekkür ederim aresimlerdeki araçta senin sanırım çok şık görünüyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.ds4 lerde navigasyon yokmu acaba vede gördüğüm kadarıyla arka diz mesafesi dar deil çok rahat oturulur gibi ama kapı çok dar görünüyor koltukları koyup çıkarırken yada çocukları alırken sıkıntı olurmuki acaba..
  • MERT arkadaş tekrar teşekkür ederim aresimlerdeki araçta senin sanırım çok şık görünüyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.ds4 lerde navigasyon yokmu acaba vede gördüğüm kadarıyla arka diz mesafesi dar deil çok rahat oturulur gibi ama kapı çok dar görünüyor koltukları koyup çıkarırken yada çocukları alırken sıkıntı olurmuki acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedakt

MERT arkadaş tekrar teşekkür ederim aresimlerdeki araçta senin sanırım çok şık görünüyor Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.ds4 lerde navigasyon yokmu acaba vede gördüğüm kadarıyla arka diz mesafesi dar deil çok rahat oturulur gibi ama kapı çok dar görünüyor koltukları koyup çıkarırken yada çocukları alırken sıkıntı olurmuki acaba..

Selamlar,

Evet araç benim teşekkür ederim. Çocuk koltuğunu takınca bırakmak lazım devamlı tak çıkar zor olabilir sanırım.

Navigasyon opsiyonel ama bence bu aracı navigasyonsuz almak pek mantıklı değil yani orta ekranda park sensörü falan da baya iyi görünüyor..

Bir de ön konsol resmi ekleyeyim.

Selamlar.

• Navigasyon açıkken..

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Beyler resimleri goruomusunuz ben cepten goremedim de

Dünden beri resimlerle ilgili bir sıkıntı var sunucularla alakalı sanırım. Bazen bilgisayardan girince de göstermiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Beyler resimleri goruomusunuz ben cepten goremedim de

Çok zaman geçince abi sayfa ancak oturuyor o zaman resimler gözüküyor yoksa resimler gözükmüyor
  • Varmı başka benim gibi 40 bini devirmiş olan %)

• gündüzleri yakarken sorun olmuş yine
    serkan işallah senin alacaklarında sorun olmaz.
    sislerin linklerini alabilirmiyiz?
    birde sislerle parklar yanarken renk ayırıyormu?
  • yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı acaba dizel mcp confort+plus beyaz renk ankara bayraktar otomotivden 53.000 fiyat alındı uygunmu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.