Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanasa

Merhabalar forumu baştan bu yana okudum artık bende aracımla alakalı bilgiler paylaşayım dedim.Aracımı 6 mart günü teslim almıstım ve depoyu fullemiştim ilk depomla 987 km yok gittim ve 1 diş kalmıştı ekranda 135 km daha gider diyordu yani 987+135=1122 km yapar aracım 100 km de 5.2 km yaktı buyrun fotosu

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Yakıt almaya gittim dedim daha yeni araba ne olur ne olmaz 1 dişe güven olmaz yakıt aldıktan sonra ekranda 1320 km gider dedi buyrun foto

2.depom hayırlı ugurlu olsun diyorum birde bugün bi motoru yoklayayım dedim etimesguttan gölbaşı çevre yoluna çıktım yolda bomboş ve dümdüz bi bastırdım 212 yaptı dahada çıkmadı motor daha yeni yeni açılıyor ancak ibreyi vururuz :) Buda videom
    http://www.dailymotion.com/video/xpntcy_duz-bir-yolda-ilk-deneme_auto

kısa oldu sadece o anı çektim yakında uzun ve net olan bir video paylaşırım

Ankara'da nerede 30 derece sıcaklığa ulaştı ortam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

nasılsınız forum bakın izne geldim sizin için :)

Hoş geldin umarım geri kalanzamaninda böyle çabuk biter

Bitmez yaa :D beni avutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: serkanasa

Merhabalar forumu baştan bu yana okudum artık bende aracımla alakalı bilgiler paylaşayım dedim.Aracımı 6 mart günü teslim almıstım ve depoyu fullemiştim ilk depomla 987 km yok gittim ve 1 diş kalmıştı ekranda 135 km daha gider diyordu yani 987+135=1122 km yapar aracım 100 km de 5.2 km yaktı buyrun fotosu

Yakıt almaya gittim dedim daha yeni araba ne olur ne olmaz 1 dişe güven olmaz yakıt aldıktan sonra ekranda 1320 km gider dedi buyrun foto

2.depom hayırlı ugurlu olsun diyorum birde bugün bi motoru yoklayayım dedim etimesguttan gölbaşı çevre yoluna çıktım yolda bomboş ve dümdüz bi bastırdım 212 yaptı dahada çıkmadı motor daha yeni yeni açılıyor ancak ibreyi vururuz :) Buda videom
    http://www.dailymotion.com/video/xpntcy_duz-bir-yolda-ilk-deneme_auto

kısa oldu sadece o anı çektim yakında uzun ve net olan bir video paylaşırım

Ankara'da nerede 30 derece sıcaklığa ulaştı ortam ?

Etimesgut araca bindigimde 30 çevre yolunda ise 21 di

• uzun süren araştırma sonucu citreon de karar kıldım ve test sürüşünü yapıp ankarada bayraktar dan dizel comfort plus otomatik beyaz renk için 53000 ve kredi kullanımlı fiyatı aldım sizce fiyat nasıl arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Arkadaslar merhaba. 100liralik yakitla 240km yaptim ve yakit uyari verdi..gosterge 80km daha gosteriyordu. ortalama yakit 7.3 lt..ankarada yasiyorum bu degerler normal mi? bu arada arac 250 km de :)

Dizelse sorun var demektir. Aynı yakıtla istanbulda 450-500 yapıyorum.

Nasil bir sorun olabilir peki? araci yuksek devirlerde kullanmiyoru. oto vites dusuk devirlerde vites degistiriyor zaten..servise gitmeme gerek var mi acaba?

o kadar yakman için çok dik yokuş çıkman gerekli ve sürekli durup kalkman olabilir veya pompacının azizliğinede uğraman mümkün

• arkadaşlar mrb size bir soru daha sormak istiyorum amabu sorum ds4 kullanıcılarına yada ds4 görmüş etmişlere.bu arka koltuk çokmu dar arkadaşlar yaa çokmu basık yanii mesela bebek koltuğu sığmıycak kadarmı küüçük?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Arkadaslar merhaba. 100liralik yakitla 240km yaptim ve yakit uyari verdi..gosterge 80km daha gosteriyordu. ortalama yakit 7.3 lt..ankarada yasiyorum bu degerler normal mi? bu arada arac 250 km de :)

Benzinli ise birşey diyemecegim ama dizel ise bir sorun var

Aracim 1.6 e hdi mcp sanzumanli..

Yol bigisayarını sıfırlayıp depoyu doldurun. 500km. sonra ortalamayı takip edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedakt

arkadaşlar mrb size bir soru daha sormak istiyorum amabu sorum ds4 kullanıcılarına yada ds4 görmüş etmişlere.bu arka koltuk çokmu dar arkadaşlar yaa çokmu basık yanii mesela bebek koltuğu sığmıycak kadarmı küüçük?

ben gördüm ds4arka koltuk evet dar ve basık ama bebek koltuğu kolaylıkla sığar.
  • rkadaşlar ben Ankara Bayraktardan sordum, aracım 29 mart da Türkiye'ye gelecekmiş sanırım İstanbuldaki bir limana gelir. Burada gümrükte fazla bekliyor mu araç bir hafta on gün gibi filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

arkadaşlar mrb size bir soru daha sormak istiyorum amabu sorum ds4 kullanıcılarına yada ds4 görmüş etmişlere.bu arka koltuk çokmu dar arkadaşlar yaa çokmu basık yanii mesela bebek koltuğu sığmıycak kadarmı küüçük?

Selamlar,

Ben 1-2 resimle anlatmaya çalıştım ama yaşadığım internet sorunu yüzünden bir türlü ekleyemedim.

Tekrar deniyorum bakalım..

Bu resimde ön koltuklar normalde olması gerektiğinden geride duruyor, normal kullanımda diz mesafesi daha iyi. Normal boyda kişiler arkada rahatsız olmadan oturabiliyor hem diz hem de baş mesafesi olarak..

Selamlar.

• Bu resimde de görüldüğü gibi koltuk orta sütunun da gerisinde. Normalde kullanımda yaklaşık 10 cm önde kullanıyoruz ve hem ön, hem de arka diz mesafesi baya iyi oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ford_connect

quote:

Orijinalden alıntı: ford_connect

arkadaşlar fikir almak istiyorum kararsız kaldım iki araç arasında lütfen yardım
    auris 1,6 elegant tam otomatik ve yeni c4 1,6THP 156 lık mcp arasında. fiyat olarak aynı sayılır yani fiyatı önemli değil. gönlüm c4 diyor(çok beğeniyorum) aklım auris.
    bu aracı bayan kullanacak istanbul trafiğinde tam profesyonel sayılmaz şöförlüğü. daha önceki aracımız toyota hb sol tam otomatikti. şimdi aurisi sadece tam otomatik olduğu için isterken c4ü görünüşü ve donanım zenginliği için istiyorum. sizce c4 yarı otomatik yokuş kalkış desteğide olsa sıkıntı yaratırmı. hiç bilmese araba kullanmayı yarım oto da öğrenir diyecem ama yıllardır tam oto kullanıpta binmek nasıl olur acaba kafam çok karışık

arkadaşlar önceki sayfada bir fikrinize danıştım ama kimse görmedi galiba bu konu benim için çok önemli

Merhabalar,

Şimdi siz aklım auris diyor diyince tabi ben cevap vermeden geçmişim konuyu :) Şaka bir yana bu iki araç arasında performans ve esneklik açısından bakınca baya bir fark var.

Kasa olarak bakınca da Aurisin makyajıyla C4'ün yeni kasası yaklaşık aynı zamanlarda çıktı sanırım.

Donanım olarak Aurisi çok bilmiyorum ama bahsettiğiniz gibi C4 baya dolu özellikle 1.6 THP'ler sadece exclusive geliyor.

MCP gibi otomatikleştirilmiş sıralı düz viteslere alışmak 1-2 hafta sürebiliyor. Yokuşlarda kaydırma falan olmaz. Frenden ayağınızı çektikten sonra 3 saniye(2 saniye de olabilir emin değilim) içinde gaza veya frene geri basmamanız halinde araç kaymaya başlar.

Eşiniz kullanacaksa bence de Auris daha iyi bir seçenek olabilir. 156hp ilk kalkışlarda falan gaza fazla yüklenilmesi durumunda fırlama yapabiliyor ve genelde de kadınlar gaza ve frene nispeten daha sert bastıkları için sıkıntı yaşanabilir.

Bir de tabi yakıt değeri olarak toyota düz vitesi için 8.6 derken 4 ileri tam otomatik için 9 demiş ki bence pek inanılacak gibi değil. İstanbul kullanımında şehir içinde ortalama 11-12 civarı olur büyük ihtimalle. 1.6 THP motor da aynen bu şekilde. Benim araç 2300km civarı oldu bugün sanırım ve ortalama 10.2

Selamlar.

• quote:

quote:

tşk ederim arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

quote:

quote:

Selamlar,

Ben 1-2 resimle anlatmaya çalıştım ama yaşadığım internet sorunu yüzünden bir türlü ekleyemedim.

Bu resimde ön koltuklar normalde olması gerektiğinden geride duruyor, normal kullanımda diz mesafesi daha iyi. Normal boyda kişiler arkada rahatsız olmadan oturabiliyor hem diz hem de baş mesafesi olarak..

Selamlar.

tşk ederim arkadaşım ya baya uğraşmışsın saol çok yardımcı oldun son bir soru yokuşlarda kaçırma olayı nedir

• Yokuşlarda kaçırma yok yani Hill holder standart.

MCP otomatikleştirilmiş vitesli araçlarda standart tabi..

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkisman -- 24 Mart 2012; 23:21:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

quote:

quote:

Selamlar,

Selamlar.

tşk ederim arkadaşım ya baya uğraşmışsın saol çok yardımcı oldun son bir soru yokuşlarda kaçırma olayı nedir

Bir de son bir hatırlatma daha yapayım ki ilerde sıkıntı oluşturmasın. Arka camlar açılmıyor. Bunu bilerek alın. Sizin için sorun olacaksa hiç düşünmeyin.

Ben şahsen açılmamasından daha da mutluyum. Normalde arkada nadiren de olsa birileri oturduğunda camı açtıklarında falan birşey diyemiyordum ve genelde enseme rüzgar vurup boynum tutulurdu. Şimdi açamayacaklar bile diye mutluyum bile diyebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasana1969

arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi

Takipteyiz...

Gündüz konumunda yanıyor mu?yani iki işlevi birden arıza vermeden gerçekleştirebildi mi?

Ayrıca resim ve link isteriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

Kaç para yazdılar bende yakında 45 bin için bırakıcam

339 küsür TL tuttu..

Sende uçmuşsun ya..

aracım 6800 de ilk bakımını yeni yaptırdım yetkili serviste. 286 tl tuttu. Aracımı nisan 2011 de almıştım. Martta yetkili serviste parçalarda %25 indirim de vardı. Polen filtresini de değiştirmedim. İndirim olmasa yüksek geldi bana fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

arkadaşlar park ledlerim ve sis ler geldi parkları takabildim mükemmel oldular yarın resimleri yüklerim arıza vermedi

Takipteyiz...

Gündüz konumunda yanıyor mu?yani iki işlevi birden arıza vermeden gerçekleştirebildi mi?

gündüz konumu arıza verdi kapattım şimdi arıza vermiyo sislerde cok güzel oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

Takipteyiz...

2 inci resim

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.