Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.794.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertkisman

Arkadaşlar 6 tane falan resim ekledim ama açıkcası ben aracı almadan önce bu resimleri görebilmek için neler vermezdim. Hiçbir yerde doğru düzgün Türkiye donanımlarındaki resimleri bulamıyordum. Umarım birilerinin işine yarar. Ben aracı almadan önce yurt dışında olduğu gibi saat kayışı desenli deri koltuklar ve deri ön göğüs kaplama ve çift dikiş deri kapı içi kaplamalarla gelecek sanıyordum :)

hocam resimleri c4 resim galerisi bölümüne de ekleyebilirsiniz.

Merhabalar,

Ya bu galeriyi ben bulamadım bir türlü yani c4 ile ilgili olanı. Aslında bir galeri olduğunun da farkında değildim şimdiye kadar :)

Bir linkini koyabilir misiniz ben de baştan beri foruma eklediklerimi bir araya getireyim. Yukarı menüden fotoğraf albümlerine girdikten sonra bulamadım C4 albümünü.

Teşekkürler.

burada hocam
    http://forum.donanimhaber.com/m_55337397/tm.htm

Selamlar,

Oraya da ekledim bir iki resim.

Ben de albüm deyince böyle daha farklı birşey sanmıştım, belki büyük resimler falan konabilen, resimlere yorum yazılabilen falan... Bu normal bir konu başlığıymış :)

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

oh be bahar geldi artık, yazlık lastikleri özlemiştim arabanın sürüşü değişti

Ceza yememe gibi garantisi yok sanırım takip ettiğim kadarıyla. Ben de ilk defa yaptıracağım bunu, diğer aracımda hiç film yoktu. Ama şeffaf film sonuçta fark edilmez diye umut ediyorum :)

Cam filmini takmak için hiç bir yeri sökmeyeceklerini belirttiler. Özel takımlar ile filmi fitillerin içersine ittiklerini söyledi yapacak olan kişi.

cam filmi nederse desinler o kapı sökülmeden yapılan bir süre sonra çıkıyor bende çok diretmiştim kapılar sökülmesin diye ama sonunda söktürdüm, ses filanda sorun olmadı, tavsiyem kapıları söktürüp yaptırman, en açık tonda yaptırırsan pek sorun olmuyor, ben yinede polisleri görünce camları indiriyorum :) 5. arabam daha cam filiminden ceza yemedim , takdırma amacım hem sıcak havalarda ön konsolu koruyor, kılima daha verimli çalışıyor, hemde kıro tipli ayılar eşim sürerken rahatsız edemiyor

Koca kafalı deli ve kısa boylu şebeğin (bizim memlekette takılmadır ve ben çok gülerim)dediği gibi kaportayı deldirdim,ikinci kez ameliyat oldum ve iyileşme sürecindeyim,galiba üçüncüde yolda.
    Arabanın lastiklerini kim çaldı.

hocam geçmiş olsun özletiyorsun kendini, sağlık herşeyden önemli kendine çok çok dikkat et, tekrar geçmiş olsun

lastikler yaz moduna geçtim artık, ankaradaki arkadaşlar için sökme takma balans 30 tl verdim, mesanın ordaki citroen bayinin yanında türkpertrolün içinde

Çok teşekkür ederim,bende sizlerive topiği özledim.

Hocam benide özlemediniz mi.....^^ şaka biyana çok büyük geçmiş olsun üstad acil şifalar diliyorum sizin için

• quote:

Orijinalden alıntı: ford_connect

arkadaşlar fikir almak istiyorum kararsız kaldım iki araç arasında lütfen yardım
    auris 1,6 elegant tam otomatik ve yeni c4 1,6THP 156 lık mcp arasında. fiyat olarak aynı sayılır yani fiyatı önemli değil. gönlüm c4 diyor(çok beğeniyorum) aklım auris.
    bu aracı bayan kullanacak istanbul trafiğinde tam profesyonel sayılmaz şöförlüğü. daha önceki aracımız toyota hb sol tam otomatikti. şimdi aurisi sadece tam otomatik olduğu için isterken c4ü görünüşü ve donanım zenginliği için istiyorum. sizce c4 yarı otomatik yokuş kalkış desteğide olsa sıkıntı yaratırmı. hiç bilmese araba kullanmayı yarım oto da öğrenir diyecem ama yıllardır tam oto kullanıpta binmek nasıl olur acaba kafam çok karışık

arkadaşlar önceki sayfada bir fikrinize danıştım ama kimse görmedi galiba bu konu benim için çok önemli

• Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar fikir almak istiyorum kararsız kaldım iki araç arasında lütfen yardım
    auris 1,6 elegant tam otomatik ve yeni c4 1,6THP 156 lık mcp arasında. fiyat olarak aynı sayılır yani fiyatı önemli değil. gönlüm c4 diyor(çok beğeniyorum) aklım auris.
    bu aracı bayan kullanacak istanbul trafiğinde tam profesyonel sayılmaz şöförlüğü. daha önceki aracımız toyota hb sol tam otomatikti. şimdi aurisi sadece tam otomatik olduğu için isterken c4ü görünüşü ve donanım zenginliği için istiyorum. sizce c4 yarı otomatik yokuş kalkış desteğide olsa sıkıntı yaratırmı. hiç bilmese araba kullanmayı yarım oto da öğrenir diyecem ama yıllardır tam oto kullanıpta binmek nasıl olur acaba kafam çok karışık

arkadaşlar önceki sayfada bir fikrinize danıştım ama kimse görmedi galiba bu konu benim için çok önemli

tam otomatikten sonra yarı otomatik değişik gelebilir 1-2 vites geçişleri hissedebilirsiniz.bunun dışında gerek yakıt gerek performans olarak tam otomatikten daha iyidir.bunun dışında yeni c4 bir çok açıdan auristen iyidir.en önemlisi de yüzü eskidi aurisin.eşinizin de kullanırken sorun yaşayacağını sanmıyorum.ama yine de bizim söylediklerimizden ziyade gidip kendiniz test edin bence.c4 akıllı bir seçim olur derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

beyler yeni i30 u gördünüz mü?
    Bence C4'ün dişli rakibi olacak
    Ben en çok geri kamera olayını beğendim.
    Yarın gideyim bakalım inallara teste

Katılıyorum hatta beklesek mi İ30'u olmuştuk biz ama yok ya benim C4'üm daha iyi Ankaralı arkadaşlar incelemişler evet aracın dış tasarımı oldukça güzel, ancak iç mekanı beğenmedim. İç tasarım demişken bizim arabaların (Confort donanım) da tek eksiği doğru düzgün yazı karakteri olmayan turuncu ekranımız Oda Navi gelince çözülecek.

i30 otomatikler 100.000e gelmeden şanzımanı komple değişiyordu, bizim şirkettekileri garanti dolmadan değiştirdik. Eski i30 lar 10.000km sonrası heryerinden ses gelirdi, bu forumdaki sese duyarlı arkadaşlaragöre değil, yenisi nasıl göreceğiz ama tasarım elentra ile benzer, içi güzel değil bence..Onun dışında üzecek bi araba değil..

• quote:

quote:

quote:

tam otomatikten sonra yarı otomatik değişik gelebilir 1-2 vites geçişleri hissedebilirsiniz.bunun dışında gerek yakıt gerek performans olarak tam otomatikten daha iyidir.bunun dışında yeni c4 bir çok açıdan auristen iyidir.en önemlisi de yüzü eskidi aurisin.eşinizin de kullanırken sorun yaşayacağını sanmıyorum.ama yine de bizim söylediklerimizden ziyade gidip kendiniz test edin bence.c4 akıllı bir seçim olur derim.

hiç bir yerde yok 1.6thp test aracı. geçişleri önemli değil okuduğum kadarıyla yani sıkıntı yapmıyormuş. benim korkum yokuşta. yokuş kalkış desteği 3sn ye destekliyormuş çok dik yokuş olmazsa. evimizizin orada hem çok yokuş var hem çok trafik ışığı yani dur kalk çok olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Aracı 15.000 bakımı için servise bıraktım.

Kaç para yazdılar bende yakında 45 bin için bırakıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hiç bir yerde yok 1.6thp test aracı. geçişleri önemli değil okuduğum kadarıyla yani sıkıntı yapmıyormuş. benim korkum yokuşta. yokuş kalkış desteği 3sn ye destekliyormuş çok dik yokuş olmazsa. evimizizin orada hem çok yokuş var hem çok trafik ışığı yani dur kalk çok olacak.

hocam 3 saniye az değil ki.illa kalkarsınız yokuşun çok yada az olması önemli değil,kaydırmazsınız merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

sanırım km rekoru sende:)
  • İstanbullu arkadaşlar açmış olduğum topiğe ilgi göstermenizi rica ediyorum...

Lütfen katılımcı olalım. sanal ortam evet bir başlangıç oluşturmakta ama bunu reel'e dökmek çok hoş olur düşüncesindeyim.

Sevgili mustafa ağabey sizin de katılımınızdan memnuniyet duyucam.

İsmi şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar haydi buyrun istanbul buluşmasına...

Not:Bu başlığı meşgul ettiğim için özür dilerim...
  • quote:

quote:

quote:

sanırım km rekoru sende:)

Hocam şu anda 40 bini geçtim %)

• Arkadaslar merhaba. 100liralik yakitla 240km yaptim ve yakit uyari verdi..gosterge 80km daha gosteriyordu. ortalama yakit 7.3 lt..ankarada yasiyorum bu degerler normal mi? bu arada arac 250 km de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Arkadaslar merhaba. 100liralik yakitla 240km yaptim ve yakit uyari verdi..gosterge 80km daha gosteriyordu. ortalama yakit 7.3 lt..ankarada yasiyorum bu degerler normal mi? bu arada arac 250 km de :)

Benzinli ise birşey diyemecegim ama dizel ise bir sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

nasılsınız forum bakın izne geldim sizin için :)

Hoş geldin umarım geri kalanzamaninda böyle çabuk biter

• quote:

quote:

Arkadaslar merhaba. 100liralik yakitla 240km yaptim ve yakit uyari verdi..gosterge 80km daha gosteriyordu. ortalama yakit 7.3 lt..ankarada yasiyorum bu degerler normal mi? bu arada arac 250 km de :)

Benzinli ise birşey diyemecegim ama dizel ise bir sorun var

Aracim 1.6 e hdi mcp sanzumanli..

• quote:

quote:

339 küsür TL tuttu..

Sende uçmuşsun ya..

• quote:

Dizelse sorun var demektir. Aynı yakıtla istanbulda 450-500 yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Dizelse sorun var demektir. Aynı yakıtla istanbulda 450-500 yapıyorum.

Nasil bir sorun olabilir peki? araci yuksek devirlerde kullanmiyoru. oto vites dusuk devirlerde vites degistiriyor zaten..servise gitmeme gerek var mi acaba?

• Merhabalar forumu baştan bu yana okudum artık bende aracımla alakalı bilgiler paylaşayım dedim.Aracımı 6 mart günü teslim almıstım ve depoyu fullemiştim ilk depomla 987 km yok gittim ve 1 diş kalmıştı ekranda 135 km daha gider diyordu yani 987+135=1122 km yapar aracım 100 km de 5.2 km yaktı buyrun fotosu

Yakıt almaya gittim dedim daha yeni araba ne olur ne olmaz 1 dişe güven olmaz yakıt aldıktan sonra ekranda 1320 km gider dedi buyrun foto

2.depom hayırlı ugurlu olsun diyorum birde bugün bi motoru yoklayayım dedim etimesguttan gölbaşı çevre yoluna çıktım yolda bomboş ve dümdüz bi bastırdım 212 yaptı dahada çıkmadı motor daha yeni yeni açılıyor ancak ibreyi vururuz :) Buda videom
    http://www.dailymotion.com/video/xpntcy_duz-bir-yolda-ilk-deneme_auto

kısa oldu sadece o anı çektim yakında uzun ve net olan bir video paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanasa -- 24 Mart 2012; 19:02:45 >

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.