Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben imzamı düzelttim ama hala kural dışı gözüküyor.
    Adminlerden rica etsem bakabilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Bisey soracagim Türkiye'de satılan C4lerde bixenon opsiyonu mevcut mu ?
    Çıkma far buldum mercekli ama xenon değilmiş orjinal mi değil mi tereddütte kaldım.

C4'de yok ama DS4'de Bi-Xenon opsiyonu paket ile var.

O zaman sonradan mercek uygulanmis bu cikma farlara cunku ds4 farlari olsa bixenon olmaliydi ...
  • Evet arkadaşlar bişey soracağım :)

Öncelikle araçlarımız kesinlikle çok şık ve çok güzel benim yaptığım biraz şımarıklık yok şurdan ses yok burdan ses geliyor diye yolsa nice bmwler görüyoruz sağ farı yanıyor sol farı yanmıyor vs vs vs.... araç kesinlikle çok dikkat çekiyor beyaz arabaya siyah film çekince bir başka.....

şimdi benim aractan bahsettiğim ses göstergeden geliyor diye garantiden değiştirdiler parca yaklaşık 1500 liraymış gösterge paneli kabul edilen yasanın üzerine iyi oldu fransaya katkım olsun :)) şimdi yeni sorunum şu göstergenin ışığı yüksektekyen ince biz açık tvden gelen ses gibi bir ses geliyor ışığın aydınlatma sesi gibi ama kısınca göstergenin ışığını ses kesiliyor bunu en iyi şu şekilde test edebilirsiniz gösterge ışığı tam kısıp farı açıp kapayarak bilmem anlatabildimmi. far açılınca gösterge ışığı kendini otomatik kısıyor ya.... serviste 3 tane c4'e bindik hepsinde aynı ses vardı acaba sizlerin arabasındada aynı ses varmı ? acaba gösterge yeni olduğu için mi öyle bir ses yapıyor ? eski göstergede öyle bir ses yoktu...

bu bahsettiğim ses arabalara binince güvenlik ekipmanların çalışma sesi gibi veya fare ve haşereler için çalıştırılan bir alet var değişik frekansta bir ses yayıyor aynı onun sesi gibi !

belkide benim kulaklar farklıdır o sesi duyuyorumdur faremiyim neyim :)) cevap ve yorumlarınızı bekliyorum

• bide millet bu fransaya boykot die vatandaşlar fransız arabalarına saldırıp çiziyormuş :)
  • Coldfire bahsettiğin ses bende de var.kontağı ilk açtığımda 3-5 sny sürüyor sonra kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

Coldfire bahsettiğin ses bende de var.kontağı ilk açtığımda 3-5 sny sürüyor sonra kesiliyor.

O ses herkeste vardır diye tahmin ediyorum. Dediğiniz gibi bikac saniyelik elektronik panel sonuçta içerde bişeyler çalışıyor. Sonra kesiliyor zaten. Bunlara takilmamak lazım. Aracım 20.000 km de masallahi var.
  • rolan ve kml-zng nin bahsettiği ses o ses diil biliyorum :) senin bahsettiğin sorun bende de var gösterge ışıklarını açtıkça ses artıyor onun için ben farlar açıkken iç aydınlatmayı biraz kısıyorum. başlarda çok takıyordum ama şimdi duymuyorum bile. otosayda cemal usta var ona sordum hepsinde var dedi. bende artık üstünde durmuyorum napiyim :)

bide dün bir soru sordum arada kaynadı mı bilmyiorum tekrar yaziyim dedim onun için

"araçta source un altında nota işareti olan bölüme bastığımızda ekolayzır ayarlarının yapılabildiği bölüm çıkıyor. orda altta oto. ses sev. diye bir bölüm var. onu aktif yaptığımızda tam olarak ne olduğunu merak ediyorum. ben hızlandıkça sesi açıyor diye tahmin ediyordum ama dikkat ettim ses artıyo gibi gelmedi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldfire34

bide millet bu fransaya boykot die vatandaşlar fransız arabalarına saldırıp çiziyormuş :)

Benim de aklıma gelmedi değil de, şimdi burada yazmanın sırası mı yani Ağzından yel alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCARA -- 23 Aralık 2011; 22:39:22 >
  • yau arabanın arka koltuk diz mesafesi cok mu dar bana mı oyle gelio? ben koltuk geride (rahat bir şekilde kullanırken) arkam koltugun yerine laptop cantasını guc bela koydum da...
  • Dün akşam...
    Fransa boykotunu tartıştık durduk, sonuçta 1 aya unutulacak dedik.
    Türk milletinin özelliği... Genlerimize işlemiş, çok acı yaşayanın unutma refleksi gelişirmiş.
    Yine de içimizde çelişkideydik.

Citroen C4 karaından vaz geçelim geçmeyelim vs... diye pederle konuşurken kardeşim kulaklığını çıkardı ve dediki...
    "Haberiniz olsun Bravo ya da C4 için abimin verdiği kapora parasını C4 için 2 gün önce havale ettim.Hafta sonu gidin rengini seçin, alın..."

Taktı kulaklığı daldı yine laptopa ... Pederle ben 2 dakika falan sessiz kaldık. Sonra Peder patlattı kahkahayı...
    "Kardeşin Fransız meclisinden önce davranmış"
    "Ee söylesene biz iki akşamdır ne konuşuyoruz evde..." dedim. Ama rock müzik kulağında olduğu için oralı bile olmadı.
    Tribinin sebebi de biraz onun Bravo isteği idi

Herif işi bitirmiş...
    Yarın rengi seçmeye gidicez inşallah. Ocak başında alırız sanırım, aranıza katılıyorum...
    C4 e-HDI 112 HP Otomatik Confort Plus ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: HarDem

Dün akşam...
    Türk milletinin özelliği... Genlerimize işlemiş, çok acı yaşayanın unutma refleksi gelişirmiş.

Citroen C4 karaından vaz geçelim geçmeyelim vs... diye pederle konuşurken kardeşim kulaklığını çıkardı ve dediki...
    "Haberiniz olsun Bravo ya da C4 için abimin verdiği kapora parasını C4 için 2 gün önce havale ettim.Hafta sonu gidin rengini seçin, alın..."

Taktı kulaklığı daldı yine laptopa ... Pederle ben 2 dakika falan sessiz kaldık. Sonra Peder patlattı kahkahayı...
    "Ee söylesene biz iki akşamdır ne konuşuyoruz evde..." dedim. Ama rock müzik kulağında olduğu için oralı bile olmadı.

Herif işi bitirmiş...
    Yarın rengi seçmeye gidicez inşallah. Ocak başında alırız sanırım, aranıza katılıyorum...

Aramıza hoşgeldiniz :)

Yeni aracınıza güle güle binersiniz inşallah...

• arkadaslar acik renk ic doseme cabuk kirlenecek gibi duruyor. acaba onlem olarak ne yapmak gerekir?
  • Arkadaşlar,

ben bir kankamada c4 aldırdım.Sıfır 2011 Model Beyaz, Dizel 95 beygirliklerden, Confort, fiyat 42000TL. Buarada Arka camları karartmalı ve camlarda krom cıta mevcut. Sade Confort larda standartmı bu arka karartmalı cam ve krom cıta?
  • citroene ağırlık bilgisi için gönderdiğim maile cevap geldi,aynen şu şekilde;

Sayın Mitat Aykut Şener,

Öncelikle, tarafımıza mesaj göndererek firmamıza gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.

Araçlarımıza ait teknik föy, broşür ve diğer görsel yayınlarda kullanılan fotoğraflar ve teknik bilgiler üretici tarafından hazırlanmakta olup, tüm markalarda olduğu gibi, ürün değişikliklerinde maksimum temsil yeteneği için en dolu versiyonlar kullanılmaktadır. Bu nedenle; tanıtımlarında kullanılan resimler, teknik özellikler bilgi niteliğinde olup, satışı yapılan ülkelere göre farklılık gösterebilir.

Ülkemizde yayınladığımız broşürlerde araçlarımızın üretici tarafından bildirilen boş ağırlıkları belirtilmektedir. Ruhsatta belirtilen ağırlık ise, aracın yürür durumdaki (sürücü, motor içerisindeki sıvılar, stepne, donanım ve sonradan ilave edilebilen aksesuarlar…) ağırlığını belirtmektedir.

Aracınızla ilgili en doğru teknik bilgiyi; araçlarımızın satış esnasında verilen Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış Uygunluk Belgesinden kontrol edebilirsiniz.

Yukarıda verilen bilgilerin sizin için yeterli olduğunu umar, iyi günler dileriz.

Müşteri İlişkileri &Kalite Müdürlüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Orijinalden alıntı: HarDem

Dün akşam...

Herif işi bitirmiş...

Aramıza hoşgeldiniz :)

Yeni aracınıza güle güle binersiniz inşallah...

Çok teşekkürler...

Cümlemiz...

• aynen bahsettiğim ses senin dediğin ses bi kaçtane c4 e bindirdiler beni ikna etmek için ama usta ilk başta ses duymuorum sonradanda aküden bu ses diince güvenim kırılmıştı ondan sordum :)) valla müzik açıkken duyamıyorum zaten belli bi zamandan sonrada alışacağım artık :))

bahsettiğin şeyi bende denedim ama hiçbişey farketmedi hızlandıkça açılan ses ayarını başka yerde görmüştüm sanırım ama oda işe yaramıyordu hıza duyarlı ses açık kapalı diye ana menüdeki ayarlardaydı galiba o.
  • ziebart tan döşeme koruyucu yaptırırsanız hiçbir lekeyi tutmaz koltuklar kan lekesini bile.
  • fransız araçlarına siyah bant yapıştırıyorlarmış gören duyan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

citroene ağırlık bilgisi için gönderdiğim maile cevap geldi,aynen şu şekilde;

Sayın Mitat Aykut Şener,

Öncelikle, tarafımıza mesaj göndererek firmamıza gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.

Araçlarımıza ait teknik föy, broşür ve diğer görsel yayınlarda kullanılan fotoğraflar ve teknik bilgiler üretici tarafından hazırlanmakta olup, tüm markalarda olduğu gibi, ürün değişikliklerinde maksimum temsil yeteneği için en dolu versiyonlar kullanılmaktadır. Bu nedenle; tanıtımlarında kullanılan resimler, teknik özellikler bilgi niteliğinde olup, satışı yapılan ülkelere göre farklılık gösterebilir.

Ülkemizde yayınladığımız broşürlerde araçlarımızın üretici tarafından bildirilen boş ağırlıkları belirtilmektedir. Ruhsatta belirtilen ağırlık ise, aracın yürür durumdaki (sürücü, motor içerisindeki sıvılar, stepne, donanım ve sonradan ilave edilebilen aksesuarlar…) ağırlığını belirtmektedir.

Aracınızla ilgili en doğru teknik bilgiyi; araçlarımızın satış esnasında verilen Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış Uygunluk Belgesinden kontrol edebilirsiniz.

Yukarıda verilen bilgilerin sizin için yeterli olduğunu umar, iyi günler dileriz.

Müşteri İlişkileri &Kalite Müdürlüğü

Bu durumda ruhsatta yazan bilgi dogru oluyor. Yani exclusive mcp cam tavan aracim 1440kg... Az buz da degil arkadas yaa =))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araci calistirdiktan sonra vites bostayken gaza hafif dokundugUmda pervanenin biyere surtunmesinden cikan gibi bir ses geldi hafiften. Bu olay 2-3 ayri calistirmamda tekrarlandi. Hatta araci vitese ayip giymek icin gaza bastigimda da belki 1sn devam edio. Ama sonrasinda kesilio. Benzer bir durumu yasayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.