Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kafama birşey takıldı kullanım kılavuzuna da baktım bulamadım. araçta source un altında nota işareti olan bölüme bastığımızda ekolayzır ayarlarının yapılabildiği bölüm çıkıyor. orda altta oto. ses sev. diye bir bölüm var. onu aktif yaptığımızda tam olarak ne olduğunu merak ediyorum. ben hızlandıkça sesi açıyor diye tahmin ediyordum ama dikkat ettim ses artıyo gibi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

gençler sol ön havalandırma olayı bitti,daha doğrusu geçen de yazmıştım havalandırmadan gelmiyor sigorta kutusunun kapağından geliyordu ses bugun kendim açtım orayı çift taraflı bantın yerini değiştirdim kapağa ses kesildi,bu problemi olan arkadaşlara duyurulur.bu tip ufak tefek çözümü çok basit olaylar için de bir daha araca laf söylemeyin kafamın tasını attırmayın

boş ver rolan sen yanıt verdikçe avukat ilan ediyorlar , sanki 50 bine bmw almış gibi davrananlar var o niye yok bu niye yok hayal kırıklığı git ozaman 70 bine jetta al bakalım iöinde ne var ne yok bir gör diyesi geliyor insanında amannnn boşver gitsin

rolan yav bu sigorta kutusunu nasıl açtığını ve bantı nereye yapıştırdığını biraz izah edermisin.hatta bir foto koysan süper olur.benim o ses dışında arabamla bir derdim yok.kimsede laf etmesin zaten

bekir hocam araca bindiğinde sol diz kapağına denk gelen bölgeye bak.far yükseklik ayar düğmesi var onun tam altı.tutacak yer var zaten görürsün onu sertçe çek (dikkat et koparma)ben önce yavaş denedim olmadı çünkü. komple açılıyor orası.bir süre açıkken gez trafikte büyük ihtimal ordandır.sonra çift taraflı bir bant al tam kenara yapıştır kapak kapanınca sıkışsın yani.

eyvallah kardeş haftasonu bakıyım bir

bekir hocam demin baktım far yükseklik düğmesinin altında demişim ama yanlış tam da far yükseklik ayarının olduğu bölümden çekiyoruz açılıyor bilginiz olsun.yani kapak açılınca o düğme de kapakta kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baddboyss

quote:

Orijinalden alıntı: maydın16

quote:

Orijinalden alıntı: phoenixserhat

Bir Navigasyonlu aracı olan arkadaşlar kilometre ekranında sadece hız bilgisimi geliyor sizlerde de aynımı. internette izlediğim videolarda orda da bilgi ekranı var

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Bende orta kısım bu şekilde değil.kullanma kılavuzundaki gibi bilgi ekranı var.

mr Aydın sende de tüketim bilgileri ve diğer uyarılar navigasyon ekranında gözükmüyor değil mi ???

Hayır navigasyon ekranında görünmüyor.gösterge panelinin orta kısmında görünüyor.Gösterge panelinin orta kısmı bende resimde göründüğü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydın16 -- 23 Aralık 2011; 1:21:24 >

• en son fransayı boykot ettiğimizde fransız arabaları en çok satan araçdı, hatta unutmayalım terör yüzünden italyan arabalarını yakmıştık O senede fiat satış rekorları kırmıştı, biz o işleri beceremeyiz keşke türk malı bir aracımız olsada fransız malı araca binmesek umarım oda bir gün olur,
  • beyler günaydın.
    valla dediğiniz gibi yedek parça sıkıntısı çekeriz gibi geliyor bana da.
    Aman haa dikkatli kullanalım. kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepimize.

16 NN 21 burada mı acaba?
    akşam formback'ın önündeydi aracı.

Bugün sabah gelirken bir çorba içeyim dedim küçük sanayide :)
    Akşamda yıkatmıştım. Sabah millet arabadan çok ledlere bakmaya başladı.
    Arabaya yakıştı mı ne :) dönüp dönüp bakıyorlar yaw :)

Bu arada foto koymadan olmaz.

• Melih normal farlar beyaz ampül mü? Ben kücük sanayide ampülü degistirdim osram denedim gene sarı görünüyordu ondan sorayım dedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

beyler günaydın.

Hocam bence çok güzel duruyor ledler..

Şu ledlere koyduğun , farlara koyduğun ampulleri tek tek yazsan ve link versende bizde değiştiriz belki..

Kısalarda philips diamond olması lazım. Bayadır onu kullanıyorsun görüşü azaltıyor mu dedikleri kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: baddboyss

quote:

Bir Navigasyonlu aracı olan arkadaşlar kilometre ekranında sadece hız bilgisimi geliyor sizlerde de aynımı. internette izlediğim videolarda orda da bilgi ekranı var

maalesef bende de aynı arkadaşlar. Bu arada sizde türkiye haritası yüklümü bana henüz yükleyemedilerde.

Hayır hatta hiç harita yüklü değil navigasyon için bekliyorum boş simsiyah duruyor. ama gösterge olarak bile yeter şimdilik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Orijinalden alıntı: patetience

quote:

toprağım hayırlı uğurlu olsun,karadeniz yolları c4 görsün,valla "tereyağı" gibi yolar bilirim dikkat et radara yakalanma

Valla heryer radar orda. Yolları yapmışlar ama basma demişler :))

walla öle ezberledim ama trabzon-samsun arasını yaklaştım mı 100km kitliyorum süper oluyor aracın yol tutuşu ve virajlara girişi süper daha yeni çok sürat yapmadım ama yapsam da utandıracak gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Citroen C4 Ex+Nav+Cam Tavan Süper bir araç

tam beşiktaşlı olmuş araba

Tek eksiği Bi-Xenon onu da verselerdi tam süper olacaktı. Bir türlü mantık erdiremiyorum bunlara tüm kataloglarda mercekli far var. Orda yok sadece DS4 satılsın diye artık heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

beyler günaydın.

Hocam bence çok güzel duruyor ledler..

Şu ledlere koyduğun , farlara koyduğun ampulleri tek tek yazsan ve link versende bizde değiştiriz belki..

Kısalarda philips diamond olması lazım. Bayadır onu kullanıyorsun görüşü azaltıyor mu dedikleri kadar ?

valla ben memnunum. Öyle ahım şahım bir görüş kaybım yok. Sarılardan daha iyi hatta görüş.
    ama dedikleri gibi yağışlı havalarda siyah asfalt yola girdiğinde görüş baya bir düşüyor.
    Zorlandığımda bende uzunları (orginal ampul sarı) ve ledleri yakıyorum şımbıl şımbıl her yer :)
    birde ledler çok dikkat çekiyor. Piyasada dandirik olanlar var. 30-40-50 liraya ama garantili değil. 1-2 ay sonra patlar dedi.
    Benim taktırdığım yer garanti verdi, patlarsa getir değiştiririm dedi. Fiyat 150 ama :)

P215W olan çinden getirttiğim bir ledli ampul. Gündüzleri yaktığında arıza ışığı yakıyor ama parkları kullanırken sorun yok.
    bende içerden kapattım gündüz farlarını sadece park olarak kullanıyorum ve yine de parlak ışık veriyor. 1 resimdeki.

• Uzunlar hariç Heryer bembeyaz yansın istiyorum ya.

Kısalara Philips Diamond
    Parklara Beyaz
    Sislere Beyaz
    Birde senin ki gibi bir led oldumu iyi olur.

Dediğin gibi yağışlı havada görüşü bozsada ledler yardımına koşuyodur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: danieljohn

Melih normal farlar beyaz ampül mü? Ben kücük sanayide ampülü degistirdim osram denedim gene sarı görünüyordu ondan sorayım dedim?

hayır kısalar PHILIPS deamond vision ampuller.
    Sistekiler de aynı ama sisler çok hafif sarımtrak yanıyor.

sisler bu
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-h11-crystal-vision-4300-k-85b12362cv/productDetails.aspx?productId=otm85b12362cv&categoryId=20024642

kısalar bu
    http://www.hizlialsak.com/urun/philips-h7-diamond-vision-5000k-set-011293-74236.php

kısalar 5000, sisler 4300 çok az bir renk ayırması var

• quote:

Uzunlar hariç Heryer bembeyaz yansın istiyorum ya.

Kısalara Philips Diamond
    Parklara Beyaz
    Sislere Beyaz

aynen çok sıkışınca da uzunları yakıyorum zaten.
    Almanyadan yegen şu MTEC in ampulunu gönderecek. bakalım o hem gündüzde hem parkta çalışacak mı?
    http://www.ebay.com/itm/MTEC-380-P21-5w-S25-1157-Super-White-Bulbs-Pair-/270726779678

ben parktakilerden ve gündüz ledlerinden çok memnunum şuan.

• quote:

quote:

Kısalara Philips Diamond
    Parklara Beyaz
    Sislere Beyaz

Almanyadan yegen şu MTEC in ampulunu gönderecek. bakalım o hem gündüzde hem parkta çalışacak mı?
    http://www.ebay.com/itm/MTEC-380-P21-5w-S25-1157-Super-White-Bulbs-Pair-/270726779678

Melih karşıdan gelenler sellektör falan yapiyor mu ? Fotograflarda baya dagılmış gibi duruyor ışık ama yine en iyi sen bilirsin tabi ?

• selam arkadaşlar yurt dışından mercekli far getirilirmi araştıran oldumu
  • Bisey soracagim Türkiye'de satılan C4lerde bixenon opsiyonu mevcut mu ?
    Çıkma far buldum mercekli ama xenon değilmiş orjinal mi değil mi tereddütte kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Bisey soracagim Türkiye'de satılan C4lerde bixenon opsiyonu mevcut mu ?
    Çıkma far buldum mercekli ama xenon değilmiş orjinal mi değil mi tereddütte kaldım.

C4'de yok ama DS4'de Bi-Xenon opsiyonu paket ile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

quote:

quote:

Kısalara Philips Diamond
    Parklara Beyaz
    Sislere Beyaz

Melih karşıdan gelenler sellektör falan yapiyor mu ? Fotograflarda baya dagılmış gibi duruyor ışık ama yine en iyi sen bilirsin tabi ?

valla hiç sellektör yapanla karşılaşmadım.
    çünkü ledler arkadan giderken direk göze vurmuyor. sisler zaten yanları gösteriyor. farlarda orginal ayarında yukarıya kaldırmadım.
    Ondan kimseyi rahatsız etmiyor. Ben başka araca geçip birebir test ettim yani :)

• Sizde bu araçta en düşük pakette bile standart olmasını isteyeceğiniz şey nedir?
    Bi anket yapalım ve bunu citroene bildirelim. Yalnız exclusive de olan attractionda olmayan değil.
    Ben başlayayım mesela.

1- Tüm paketlerinde attarction, comfort ve exclusive de motor kaputu pistonlu olmalıydı. Bagaj kapağı gibi.
    2- Far dizaynında sinyal olan yerde gündüz ledlerinin olması, gündüz ve park olan yerde de sinyal ampulunun olması
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.