Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

20.000 km yi goren varmi? Yoksa ilkmiyim:))

37 binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

37 binde

Ne ettin sen yaa:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizel araçlarda bakım 15 bin km'ydi dimi arkadaşlar ??

Yaklaşıyoruz yavaş yavaşta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Bu dizel araçlarda bakım 15 bin km'ydi dimi arkadaşlar ??

Evet 15 bin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

Ermeni tasarısına Fransa'dan onay geldi, Cıtroen araç sahıplerını sıkıntılı gunler beklıyor. Bu durum ılerleyen surecde Turkıye'nın alacagı tedbırler kapsamında cıddı sorunlar yasatabılır. Tıcarı ılıskılerın zayıflaması ıle arac ıkıncı elde cıddı deger kaybedecektır , ayrıca yedek parca temınınde de sorunlar yasanabılır.

bu yasa işviçrede 5-6 yıl önce kabul edildi.. Peki şuan bu yasadan dolayı işviçre ile bir sorunmuz var mı? yok.. tamamıyla politik bi olay kısa süreli polikata malzemesi yapıldıktan hepimiz tarafından unutulacaktır... bu sebeple citroen satışını, yedek parça durumunu etkileyeceğini hiç sanmıyorumm..
  • quote:

15.000 zaten 2000 kala uyarır. Sen yaklaşıyorum ilkine ben yaklaşıyorum ikincisine:)
  • http://videonuz.ensonhaber.com/izle/basbakan-erdogan-dan-fransa-kararina-ilk-tepki .. zctk valla, arabayı sağa sola vurmadan fazla zorlamadan kullanmak gerek araç bozulsa 1senede parça gelmez artık
  • quote:

Ermeni tasarısına Fransa'dan onay geldi, Cıtroen araç sahıplerını sıkıntılı gunler beklıyor. Bu durum ılerleyen surecde Turkıye'nın alacagı tedbırler kapsamında cıddı sorunlar yasatabılır. Tıcarı ılıskılerın zayıflaması ıle arac ıkıncı elde cıddı deger kaybedecektır , ayrıca yedek parca temınınde de sorunlar yasanabılır.

bi cacık olmaz iki bağırıp cağırıp vatandaşa kabadayılık yaparlar sonra unutulur gider.göütürsünüz
  • quote:

Alınan ve alinacak ekonomik ve siyasi kararlar cok üst düzey ekonomik ve askeri ambargoları içerir diye düşünüyorum. Sarkozy ve 50 kendini bilmezin aldığı saçma sapan tamamen secime yatırım için çıkarılan yasa bizim Citroen konusunda sempatimizi, aldığımız zevki kesinlikle hafifletmemeli, bizi endiselendirmemeli. Biz asıl olarak arabanın kendisine güveniyoruz, yoksa Baylas yüzünden geç gelen yedek parçalar vs belki biraz daha geç gelir o kadar, ki bunun bile olacağını zannetmem, arabanın marka degeri bu yasa nedeniyle cok deger kaybedersede 7 yil kullanıp satmayı düşünürken satmam 17 yil kullanırım, hicte eksiklik hissetmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

gençler sol ön havalandırma olayı bitti,daha doğrusu geçen de yazmıştım havalandırmadan gelmiyor sigorta kutusunun kapağından geliyordu ses bugun kendim açtım orayı çift taraflı bantın yerini değiştirdim kapağa ses kesildi,bu problemi olan arkadaşlara duyurulur.bu tip ufak tefek çözümü çok basit olaylar için de bir daha araca laf söylemeyin kafamın tasını attırmayın

boş ver rolan sen yanıt verdikçe avukat ilan ediyorlar , sanki 50 bine bmw almış gibi davrananlar var o niye yok bu niye yok hayal kırıklığı git ozaman 70 bine jetta al bakalım iöinde ne var ne yok bir gör diyesi geliyor insanında amannnn boşver gitsin

rolan yav bu sigorta kutusunu nasıl açtığını ve bantı nereye yapıştırdığını biraz izah edermisin.hatta bir foto koysan süper olur.benim o ses dışında arabamla bir derdim yok.kimsede laf etmesin zaten

bekir hocam araca bindiğinde sol diz kapağına denk gelen bölgeye bak.far yükseklik ayar düğmesi var onun tam altı.tutacak yer var zaten görürsün onu sertçe çek (dikkat et koparma)ben önce yavaş denedim olmadı çünkü. komple açılıyor orası.bir süre açıkken gez trafikte büyük ihtimal ordandır.sonra çift taraflı bir bant al tam kenara yapıştır kapak kapanınca sıkışsın yani.

• quote:

quote:

quote:

37 binde

Ben bişey yapmadım benden önceki sahibi sağolsun sağlam km yapmış......^^

• quote:

Nfs yi aldım seni bekliyorum pistte
  • quote:

quote:

Nfs yi aldım seni bekliyorum pistte

Durumu toparlayayım alacam..

• quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Evet 15 bin...

Teşekkürler..

quote:

quote:

15.000 zaten 2000 kala uyarır. Sen yaklaşıyorum ilkine ben yaklaşıyorum ikincisine:)

Valla siz araçtan inmiyorsunuz heralde..

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

gençler sol ön havalandırma olayı bitti,daha doğrusu geçen de yazmıştım havalandırmadan gelmiyor sigorta kutusunun kapağından geliyordu ses bugun kendim açtım orayı çift taraflı bantın yerini değiştirdim kapağa ses kesildi,bu problemi olan arkadaşlara duyurulur.bu tip ufak tefek çözümü çok basit olaylar için de bir daha araca laf söylemeyin kafamın tasını attırmayın

boş ver rolan sen yanıt verdikçe avukat ilan ediyorlar , sanki 50 bine bmw almış gibi davrananlar var o niye yok bu niye yok hayal kırıklığı git ozaman 70 bine jetta al bakalım iöinde ne var ne yok bir gör diyesi geliyor insanında amannnn boşver gitsin

rolan yav bu sigorta kutusunu nasıl açtığını ve bantı nereye yapıştırdığını biraz izah edermisin.hatta bir foto koysan süper olur.benim o ses dışında arabamla bir derdim yok.kimsede laf etmesin zaten

bekir hocam araca bindiğinde sol diz kapağına denk gelen bölgeye bak.far yükseklik ayar düğmesi var onun tam altı.tutacak yer var zaten görürsün onu sertçe çek (dikkat et koparma)ben önce yavaş denedim olmadı çünkü. komple açılıyor orası.bir süre açıkken gez trafikte büyük ihtimal ordandır.sonra çift taraflı bir bant al tam kenara yapıştır kapak kapanınca sıkışsın yani.

eyvallah kardeş haftasonu bakıyım bir

• quote:

quote:

quote:

quote:

37 binde

arkadaşım anlaşılan aramıza en yüksek klometre sende.bu klometreye nazaran aracın durumu nedir.seslerde artış, bir yerlerde soyulma veya solma gibi aşınmaya bağlı sıkıntıların varmı.?malum biz bu aracı ilk aldığımızda genel tepkiler 20 bin km bilemedin bir yıl sonra dağılmaya başlar tarzında akıl veren bilmişker çok olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekdid -- 22 Aralık 2011; 19:32:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

37 binde

arkadaşım anlaşılan aramıza en yüksek klometre sende.bu klometreye nazaran aracın durumu nedir.seslerde artış, bir yerlerde soyulma veya solma gibi aşınmaya bağlı sıkıntıların varmı.?malum biz bu aracı ilk aldığımızda genel tepkiler 20 bin km bilemedin bir yıl sonra dağılmaya başlar tarzında akıl veren bilmişker çok olmuştu

Hocam lastik harici araba canavar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Evet 15 bin...

Teşekkürler..

quote:

quote:

Valla siz araçtan inmiyorsunuz heralde..

Valla zevkle kullanıyorum en son gecen hafta depoyu full ledim. Bitmek üzere 730 km yaptım. Çeyrek depo kaldi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: aalkin

quote:

Alınan ve alinacak ekonomik ve siyasi kararlar cok üst düzey ekonomik ve askeri ambargoları içerir diye düşünüyorum. Sarkozy ve 50 kendini bilmezin aldığı saçma sapan tamamen secime yatırım için çıkarılan yasa bizim Citroen konusunda sempatimizi, aldığımız zevki kesinlikle hafifletmemeli, bizi endiselendirmemeli. Biz asıl olarak arabanın kendisine güveniyoruz, yoksa Baylas yüzünden geç gelen yedek parçalar vs belki biraz daha geç gelir o kadar, ki bunun bile olacağını zannetmem, arabanın marka degeri bu yasa nedeniyle cok deger kaybedersede 7 yil kullanıp satmayı düşünürken satmam 17 yil kullanırım, hicte eksiklik hissetmem.

Citroen, Peg, Renault hepsi fransız. Karsan (Peg.) ve Renault Bursa'da.
    Sınıfının dünyada en çok satanlarından clio symbol Bursa'da üretiliyor, çok parçası fransada üretiliyor, gelmez, araç üretilmez gibi birşey olmaz.
    Aynı mantıkla Türkiye'deki fabrikaların da kapanacağını mı varsayacağız.Zaten malum kişinin içinde kaldı clioyu fransaya geçiremedim üretimini diye.
    Hadi bunları geçelim, Ford vs. diğer araçlarda ortaklaştırılmış fransada üretilen parçalar var, bunlar da mı gelmeyecek. Otomotiv global. Hiçbir marka aracın tüm parçalarını kendi ülkesinde üretmiyor.

Olay askeri ve siyasi boyutta kalır, en fazla geçici gümrük sıkıntıları olabilir bence.
    Malesef kendi hammadde ve tasarımımız olmadığı sürece ticari sıkıntılarda biz daha fazla zarar görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

quote:

Orijinalden alıntı: aalkin

quote:

Citroen, Peg, Renault hepsi fransız. Karsan (Peg.) ve Renault Bursa'da.
    Sınıfının dünyada en çok satanlarından clio symbol Bursa'da üretiliyor, çok parçası fransada üretiliyor, gelmez, araç üretilmez gibi birşey olmaz.
    Aynı mantıkla Türkiye'deki fabrikaların da kapanacağını mı varsayacağız.Zaten malum kişinin içinde kaldı clioyu fransaya geçiremedim üretimini diye.
    Hadi bunları geçelim, Ford vs. diğer araçlarda ortaklaştırılmış fransada üretilen parçalar var, bunlar da mı gelmeyecek. Otomotiv global. Hiçbir marka aracın tüm parçalarını kendi ülkesinde üretmiyor.

Olay askeri ve siyasi boyutta kalır, en fazla geçici gümrük sıkıntıları olabilir bence.
    Malesef kendi hammadde ve tasarımımız olmadığı sürece ticari sıkıntılarda biz daha fazla zarar görürüz.

+1 kesinlikle katılıyorum.Araçlarımızda magneti marelli (italyan) , hella (alman) , valeo (fransız) tüm kaliteli ürünler kullanılıyor.Aynı şekilde,bu tüm araçlardada böyle,örneğin opel astra'da anahtarı valeodan kullanıyor.Bizim anahtarlarımızda hella. Eğer böyle birşey olacaksada sadece citroende değil tüm firmalarda sıkıntı olacaktır.Opelden tutun tüm markalara kadar... Böyle bir yorumda bulunmak bence çok yanlış.Eğer sıkıntı yaşanacaksa sadece bizim araçlarda değil,valeo gibi kaliteli ürünleri kullanılan tüm araçlarda sıkıntı yaşanacaktır

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.