Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1099. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10971098109911001101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam niyetiniz tam bir macera aramak sanırım 1.2 motor size rahmet okutur, Dsg zaten saatli bomba eğer terfi yada can sıkıntısı varsa volvo s60 tavsiye ederim tek eksisi stepnesi olmaması onun dışında 10 numara 5 yıldız araç leon içide dışıda basit özensiz (benim fikrim bu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

C4 ümü satıp yada verip yeni leon 1.2 tsi dsg alınır mı? Detaylı düşünürsek ne dersiniz?

C4 ü satma nedenimde işim önceden uzaktı şimdi yarı yarıya kısaldı ve otomatik vitesi gına getirmeye başladı artık sıkıldım

1.2 Pug 308 eat6 ya mutlaka bakın derim.Benim kriterime uysa düşünmeden alacağım araç.Şanzıman tam otomatik performans kaybı yok ve yakıt düşük.Patlamış mısır kılıklı çift kavramalılar gibi de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 6 Nisan 2015; 20:57:06 >
  • teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için aracım 2012 9. ay çıkışlı boya yok ekstradan kış lastikleride var sahibide temiz bakmış ben kia bayisinden aldığım için kuaförü yapılmış şekilde teslim aldım ama şunu belirtmeliyim conf. plusla alakası yok çok daha oturaklı ağırlık ve jant farkından olmalı conf plusı 30.000 km kullandık sıfır olarak yol tutuşu çok iyi değildi iyiki full almışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

C4 ümü satıp yada verip yeni leon 1.2 tsi dsg alınır mı? Detaylı düşünürsek ne dersiniz?

C4 ü satma nedenimde işim önceden uzaktı şimdi yarı yarıya kısaldı ve otomatik vitesi gına getirmeye başladı artık sıkıldım

1.2 Pug 308 eat6 ya mutlaka bakın derim.Benim kriterime uysa düşünmeden alacağım araç.Şanzıman tam otomatik performans kaybı yok ve yakıt düşük.Patlamış mısır kılıklı çift kavramalılar gibi de değil.

2013 ve sonrasında dsg de pek sorun çıkmıyormuş diyorlar! Birde alman alt yapılı arabaya binelim diyorum bakalım citroen den farkı neymiş gerçi bi gidip test sürüşü yapacam.
    Leonun 2. eli acayip yaa adamlar 2014 modeli sıfır 2015 fiyatıyla aynı ilan veriyorlar :) sıfır almaya teşvik ediyorlar.

Mesajı yazdıktan sonra baktım da leon dan pahalıymış çok ilginç ki golf ile fiyat kafa kafaya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamuk -- 7 Nisan 2015; 10:00:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

Hocam niyetiniz tam bir macera aramak sanırım 1.2 motor size rahmet okutur, Dsg zaten saatli bomba eğer terfi yada can sıkıntısı varsa volvo s60 tavsiye ederim tek eksisi stepnesi olmaması onun dışında 10 numara 5 yıldız araç leon içide dışıda basit özensiz (benim fikrim bu )

Kullananlar memnun ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_dogan

teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için aracım 2012 9. ay çıkışlı boya yok ekstradan kış lastikleride var sahibide temiz bakmış ben kia bayisinden aldığım için kuaförü yapılmış şekilde teslim aldım ama şunu belirtmeliyim conf. plusla alakası yok çok daha oturaklı ağırlık ve jant farkından olmalı conf plusı 30.000 km kullandık sıfır olarak yol tutuşu çok iyi değildi iyiki full almışım diyorum.

Hayırlı olsun lastik ebatındadır :) ben aksine yol tutuşundan çok memnunum.
  • quote:

quote:

quote:

2013 ve sonrasında dsg de pek sorun çıkmıyormuş diyorlar! Birde alman alt yapılı arabaya binelim diyorum bakalım citroen den farkı neymiş gerçi bi gidip test sürüşü yapacam.
    Leonun 2. eli acayip yaa adamlar 2014 modeli sıfır 2015 fiyatıyla aynı ilan veriyorlar :) sıfır almaya teşvik ediyorlar.

Mesajı yazdıktan sonra baktım da leon dan pahalıymış çok ilginç ki golf ile fiyat kafa kafaya!

Devamlı sıkışık trafikte dur kalkta ve dik yokuşlarda kullanılacaksa o dsg patlar hocam gayet net. Garanti süresince sorun yok bitince ne yapacaksınız ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Devamlı sıkışık trafikte dur kalkta ve dik yokuşlarda kullanılacaksa o dsg patlar hocam gayet net. Garanti süresince sorun yok bitince ne yapacaksınız ?

4 yıla çıkartırım garantiyi :)

Sabah yokuş var ama öyle dur kalklı bir yokuş değil akşamda inişi var ama zaten leon dada hilholder var

• pamuk P kullanıcısına yanıt
    Dsg çok kişiyi üzmüştür umarım siz üzülmezsiniz.
  • gxsafa G kullanıcısına yanıt
    garantisi bitmiş dsgli arabaların satılma hızı hiçte kolay değildir arkadaşlar herkes aynı mantıkla bakıyor ama dsg forumlarını incelerseniz hala şikayetler var ama benzinli modellerde sıkıntı daha azdır problemin büyük çoğunluğu tork dayanımından kaynaklanıyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Bende uzun suredir C4 u arastiriyorum. Bir arkadasla yarin görüşeceğim. Arac 2012 model 1.6 e-hdi exclusive cam tavan+kör nokta sistemi. 40000 km de. Bagaj kapagi degismis.54000 TL fiyat istiyor. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin bakımını özel servise yaptırıcam. Bunlardan başka kesin değişmesi gereken parça var mı acaba
    5 X 30 ( 4 LT ) MOTOR YAĞI
    1 ADET : HAVA FİLTRESİ
    1ADET : YAĞ FİLTRESİ
    1 ADET : YAKIT Filtresi
    1 ADET : TAPA PULU

araç : 2013 mcp dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 7 Nisan 2015; 13:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

Dsg çok kişiyi üzmüştür umarım siz üzülmezsiniz.

İnşallah.

Dizellerdede şöyle bir durum var km artıkça fiyat aşağıya iniyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_dogan

garantisi bitmiş dsgli arabaların satılma hızı hiçte kolay değildir arkadaşlar herkes aynı mantıkla bakıyor ama dsg forumlarını incelerseniz hala şikayetler var ama benzinli modellerde sıkıntı daha azdır problemin büyük çoğunluğu tork dayanımından kaynaklanıyor.

2013 ve sonrasında daha iyi diyorlar ama 1.2 tsi dsg sorun şikayet pek yok! sadece yakıtı göreceli olarak kimi 8-10 lt yakıyor aşağıya çekemedim diyenler oluyor bu c4 dede oluyor
    Ben eski işime gelp giderken ortalama hız 30-32 iken kışın 5.6 yazın 5.3 litre gösteriyordu yol bilgisayarı şimdi 7 lt civarı yakıyor çünkü çoğu ş.içi ve mesafem yarı yarıya düştü bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamuk -- 7 Nisan 2015; 13:32:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.K.G.S.

Arkadaşlar merhaba. Bende uzun suredir C4 u arastiriyorum. Bir arkadasla yarin görüşeceğim. Arac 2012 model 1.6 e-hdi exclusive cam tavan+kör nokta sistemi. 40000 km de. Bagaj kapagi degismis.54000 TL fiyat istiyor. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Bence fiyat güzel de bagaj neden değişmiş resmi varmıymış onu sorun?
  • Merhaba arkadaşlar.

Aracım 35.000'e geldi.

Bayraktaroğlu son 30.000 bakımında ön balataların değişmesi gerektiğini söylemişti.

Şimdi aracın garantisinin bitmesine 2 ay kaldı onun için serviste değiştirip kazık yemiyim diyorum.

Daloğlu 150 Tl diyor ön 2 balataya,

Ama şu sitede

http://www.otokankar.com/asp/product/729/citroen-c4-on-balata

Buldum.

Orjinalmi bilmiyorum, Citroen C4 hangi marka balata kullanıyor önlerde? Valeo'mu? Citroen bayisi , Citroen kendi fabrikasında üretiyor dedi ama sallıyorlar bence.

Bu arada 35.000'de bitmesi normalmi sizce ön balatanın...

• arkadaşlar c4 te gösterge panelinden gelen trim tıkırtı sesini nasıl çözdünüz, gerçekten rahatsız edici düzeyde, yakın bir arkadaşım için soruyorum c4 exclusive 2013 model arakdaşın aracı
  • pamuk P kullanıcısına yanıt
    Evet resimleri var. Otoparkta olmus. Buyuk bir gocme adam yaptirmak yerine degistirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.K.G.S.

Evet resimleri var. Otoparkta olmus. Buyuk bir gocme adam yaptirmak yerine degistirmis.

Fiyat güzel o zaman serviste gösterin mekanik olarak alın bence ama günlük çok km yapıyorsanız dizel alın yoksa 1.2 tsi lara bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

arkadaşlar c4 te gösterge panelinden gelen trim tıkırtı sesini nasıl çözdünüz, gerçekten rahatsız edici düzeyde, yakın bir arkadaşım için soruyorum c4 exclusive 2013 model arakdaşın aracı

O ses benden gelmiyor bazen emniyet kemerinin oradan geliyor c3 dede vardı ama c4 de daha az. Aracım 2012 conf plus 62 binde.
  • 
Sayfa: önceki 10971098109911001101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.