Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1097. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: climax2001

2012 C4' üme orijinal paspas arıyorum yada orijanele yakın
    yeni alan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba.
    Vizyon oto' dan 3-4 ay önce orjinal ile aynı kalitede paspas setini 100 tl civarına almıştım. Orjinal olan da yanılmıyorsam 160-180 tl gibi birşeydi.
    Ben gayet memnunum paspaslarımdan. Ön paspas' da geçmesi için delikler var, böylece paspas kaymıyor. Sol sürücü ayak dayama bölümünü de kapsıyor paspas.
    Kısacası tavsiye ederim. Pm' den Vizyon oto Kadir' in numarasını verebilirim isterseniz, fiyat alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedemirtas

Arkadaşlar 60.000km bakımına gideceğim fiyat olarak 770 lira veriyorlar nakite. c4 2012 model garantisi devam ettiği için götürmem gerekiyor uygun fiyatlı nereye gidebilirim tavsiyesi olan varmı?

Güngören mersa da yaptırmıştım 60 bin km i uygun orası 500 küsür tl olması lazım dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiks24

C4 comfort plus 2013 model otomatik dizel aracının 30.000 bakımını yaptıracağım. Yetkili servis cok pahalı oldugu icin dışarda yaptıracağım. İstanbul Anadolu yakasında önereceginiz yer varmı. Birde nelere dikkat etmeliyim, malzemeyi kendimi alsam daha mantıklı olur arkadaşlar

50-60 bin tl para veriyorsunuz 200-300 tl den kaçmayın arkadaşlar satarken servis bakımlı ile olmayan arasında fiyat farkı bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Almanya sitesinde 120 HP EAT6 şanzuman çıkmış gözüküyor.
    yakında buraya da gelir.
    İşte o zaman tadından yenmez C4 :)
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Tam otomatik mi o nasıl bi şanzıman ?

• pamuk P kullanıcısına yanıt
    eat6, tam otomatik şanzıman değil, mcp nin geliştirilmiş hali diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sckarinca

eat6, tam otomatik şanzıman değil, mcp nin geliştirilmiş hali diye biliyorum.

O etg6

Eat6 bambaşka bir sistem.
  • İnşallah dsg gibi konforlu bişidir, bu vites çıkınca bizim araçlarda fiyat düşüşü olurmu yau 2. elde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

quote:

Almanya sitesinde 120 HP EAT6 şanzuman çıkmış gözüküyor.
    yakında buraya da gelir.
    İşte o zaman tadından yenmez C4 :)
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Melih kardeş psa grubu tek kavrama inadından vazgeçmişe benziyor.Motoru zaten on numara şanzıman da tutarsa c4 ümden sonraki aracın da muhtemelen bir Fransız olacak..

vallaha benimde aynı öyle olacağa benziyor.
    jetta çok hoşuma gitsede dsg beni çok korkutuyor :)
    Bu haftasonu gidip 308'i test edeceğim.
    şanzumanı beğenirsem bir sonraki yine c4 olur.

Dsg den hala çok şikayet eden var mı?

• weba W kullanıcısına yanıt
    Eat6 Tam otomatik şanzımandır, performansı ve konforu 10 numara 5 yıldızdır
    Tam otomatik şanzıman konforlu ve performanslıdır bu Eat6 ile ekonomikte oldu aynı zamanda,

ETG6 şanzımanı konforu düşük ama ekonomik şanzımandır, bozulması durumunda tamir masrafı düşüktür.

Dsg şanzıman ise performans ve ekonomik şanzımandır ve kompleks yapısıyla Arıza oranı yüksektir. bozulursa ah bir bozulur sizi doğduğunuza pişman eder
  • weba W kullanıcısına yanıt
    doğru, ben c4 picassolara bakarken karıştırmışım. etg6 yarı otomatik, eat6 tam otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

Tam otomatik şanzıman konforlu ve performanslıdır bu Eat6 ile ekonomikte oldu aynı zamanda,

ETG6 şanzımanı konforu düşük ama ekonomik şanzımandır, bozulması durumunda tamir masrafı düşüktür.

Dsg şanzıman ise performans ve ekonomik şanzımandır ve kompleks yapısıyla Arıza oranı yüksektir. bozulursa ah bir bozulur sizi doğduğunuza pişman eder

Eat6 gelince bizim arabaların fiyatları iner aşağıya sanırım
    Eat6 fiyatına 10 bin daha koyacaktır. Peugeot 308 de oyle oldu su an 82 binden satıyolar
  • Arkadaslar selam,
    Esimin aracını nakit ihtiyacı yuzunden satıyoruz. Arac 2012 model Confort Plus C4. Sadece 11.500 km de, dizel otomatik, biz ilk sahibiyiz. Ekstradan takılmıs DVD-Navigasyon, ekranlı arka kafalıklar ve 4 adet Good Year kıs lastigi mevcut. Herhangi bir kazası vs yok, sadece kaldırıma surtme sonucu olusmus sag arka tamponda ufak bir hasar var. Yetkili servis 400 TL olarak masraf cıkarmıstı, henuz yaptırmadım. Aracta hic sigara icilmemistir. Bu km de baska bir C4 bulmanız cok zor. Ilgilenenler lutfen bana direkt mesaj ile ulassınlar. (yada "vok.koc gmail.com") Arac Uskudar/Istanbul da. Hepinize iyi gunler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

C4 comfort plus 2013 model otomatik dizel aracının 30.000 bakımını yaptıracağım. Yetkili servis cok pahalı oldugu icin dışarda yaptıracağım. İstanbul Anadolu yakasında önereceginiz yer varmı. Birde nelere dikkat etmeliyim, malzemeyi kendimi alsam daha mantıklı olur arkadaşlar

50-60 bin tl para veriyorsunuz 200-300 tl den kaçmayın arkadaşlar satarken servis bakımlı ile olmayan arasında fiyat farkı bile var.

garantinin bitmesine 3 ay var, arabaya zaten gözümüz gibi bakıyoruz. alacak adamda zaten götürüp kontrol ettiriyor motoru kaportayı vs. , 3 ay kala 300 tl fazla vermek bana mantıklı gelmiyor. en fazla edeceği 300 tl olan bir bakıma neden 600 tl vereyim. ben böyle düşünüyorum

• burakozsoz teşekkür ederim cevap için. bi kaç özel servise sordum, 300 civarı fiyat veriyorlar. yağ olarak total 3.25 partiküllü kullanıyoruz dediler. istanbul anadolu yakasında otomatik dizel 30.000 bakımı için önerebileceğiniz farklı bi usta varmı arkadaşlar. birde total 3.25 partiküllü yağ iyimidir
  • Servis bakım kampanyası olmuyormu bu Citroen servislerinde ? 45 bine gideceğim, Ankara Otosay a giderim büyük ihtimal yine...Ama kampanya olacaksa bekleyelim biraz
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    ekim kasım aylarında servis kampanyası oluyor genelde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

quote:

garantinin bitmesine 3 ay var, arabaya zaten gözümüz gibi bakıyoruz. alacak adamda zaten götürüp kontrol ettiriyor motoru kaportayı vs. , 3 ay kala 300 tl fazla vermek bana mantıklı gelmiyor. en fazla edeceği 300 tl olan bir bakıma neden 600 tl vereyim. ben böyle düşünüyorum

Ben şahsen ful servis kayıtlı olan 2. el arabayı tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gxsafa

Eat6 fiyatına 10 bin daha koyacaktır. Peugeot 308 de oyle oldu su an 82 binden satıyolar

2. el fiyatları demek istedim
    kim ister o zaman tek kavramalı şanzımanı
  • 
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.