Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2012 38000de boyasiz cuma gunu aldim 54000 tl kis lastikleride vardi biraz daha dusebilir ama piyasada arabada yok 58 60binler havada ucusuyor haksizda degiller polo dizel otmtik 60 bin exclusive cok dolu oyuncagi cok mutlu olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Merhaba arkadaşlar.

Aracım 35.000'e geldi.

Bayraktaroğlu son 30.000 bakımında ön balataların değişmesi gerektiğini söylemişti.

Şimdi aracın garantisinin bitmesine 2 ay kaldı onun için serviste değiştirip kazık yemiyim diyorum.

Daloğlu 150 Tl diyor ön 2 balataya,

Ama şu sitede

http://www.otokankar.com/asp/product/729/citroen-c4-on-balata

Buldum.

Orjinalmi bilmiyorum, Citroen C4 hangi marka balata kullanıyor önlerde? Valeo'mu? Citroen bayisi , Citroen kendi fabrikasında üretiyor dedi ama sallıyorlar bence.

Bu arada 35.000'de bitmesi normalmi sizce ön balatanın...

Citroen kutusundan TRW marka çıkmıştı diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_dogan

2012 38000de boyasiz cuma gunu aldim 54000 tl kis lastikleride vardi biraz daha dusebilir ama piyasada arabada yok 58 60binler havada ucusuyor haksizda degiller polo dizel otmtik 60 bin exclusive cok dolu oyuncagi cok mutlu olursunuz

95 model araçlara 20 isterlerse normal bence 60 istemek C4'e.

Sıfırı 75 milyar şu an C4 Exclusive'nin...
  • pamuk P kullanıcısına yanıt
    Arac dizel. Ayrica vw grubunun araclarini begenmiyorum.

• umut_dogan U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Evet 2012 comfort plus 70.000 km de araca bile 50000 TL istiyorlar. Bakalım arac basinda ne olacak.

• Bir de 2012 modeller 112 bg mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.K.G.S.

Bir de 2012 modeller 112 bg mi?

Evet 112.

2013 model ve sonrası araçlar 115 hp.

Hatta 2015 makyajlı kasada sanırım 120 hp oldu 1.6 dizel.
  • arkadaşlar bende c4 almaya karar verdim megane 3 den c4 e geçiş yapacağım sanipse şu araç fiyat nasıl sizcehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-fiyati-dusurdum.citroen-c4-1.6-vti-confort-193522231/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

quote:

Bir de 2012 modeller 112 bg mi?

Evet 112.

2013 model ve sonrası araçlar 115 hp.

Hatta 2015 makyajlı kasada sanırım 120 hp oldu 1.6 dizel.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal_erdal_0

arkadaşlar bende c4 almaya karar verdim megane 3 den c4 e geçiş yapacağım sanipse şu araç fiyat nasıl sizcehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-fiyati-dusurdum.citroen-c4-1.6-vti-confort-193522231/detay

Selamlar fiyat güzel ancak sol arka kapıda renk tonu var. Tramere bakın derim
  • quote:

Arac dizel. Ayrica vw grubunun araclarini begenmiyorum.

Bende öyle ama konfor onlarda vitesinden dolayı
  • Benim araç ne kadar eder arkadaşlar dün fiyatlara baktımda ben bu insanları anlamadım kandırmak içinmi yksa cahilliktenmi nedir confort arabayı plus yazıyorlar 2-3 tane şikayet bildirimi yaptım dahada baksaydım devam edecektim

Aracım; 2012 C4 otomatik Conf plus 62 binde garantili(uzatmıştım) sol ön far değişti camı kırıldı benim hatam yüzünden başkada değişen yok ön tampon boyalı çiziklerden bide marş biyeli sürtmeden dolayı yaptırdım. 60 bin bakımda motor ve klima temizliğide yaptırdım extra.
  • wasabie W kullanıcısına yanıt
    iyi günler
    "http://youtu.be/uoNV5UqptRg" videodaki gibi bir ses mi? Eğer öyleyse ve aracın garantisi var ise servisten göstergeyi değiştirin. Garanti yoksa bu konuda 357. sayfada göstergenin gres yağı ile yağladığımın resimleri var.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Pazartesi günü uzun zamandır almak istediğim araç olan C4 Exclusive'i alarak C4'lüler kulübüne resmi olarak girdim.
    Araç alım sürecinde bana çok objektif olarak çok yardımcı olan @wasabie' ye özellikle teşekkür etmek istiyorum.
    Bu süreçte bana sürekli: "Alman al oğlum; fransız alınır mı?", "Son sahibi olursun.", "Citroen 30.000km sonrasında dağılıyormuş!" ve benzeri daraltıcı yorumları yapan herkesi de Allah ıslah etsin....
    3 günde yaklaşık 1500km yol yaptım (aracı Samsun' dan alıp Ağrı'ya getirdim ve buradan da Van' a gidiş geliş içeren bir yolculuk yaptım.) ve katettiğim yol ve süre C4 Exclusive almakla bütçem dahilinde yapılabilecek en doğru hareketi yapmış olduğumu anlamaya yetti de arttı bile...
    Aracı 2013 Aralık trafiğe çıkışlı olarak 11800km'de aldım; Exclusive donanıma ek olarak cam tavan, navigasyon (maalesef eMyWay RT6) ve kör nokta uyarı sistemi bulunan aracı yoğun bir pazarlıkla 61500TL' ye aldım. Araçta ek olarak 4 adet paçalık; ön camlarda orjinal rüzgarlıklar ve arka camlarda orjinal cam perdeleri mevcut...
    Araçtaki: Ön koltuklardaki bel masajı; inanılmaz rahat koltuklar ve kafalıkları; 4 adet 500ml su şişesi alabilen soğutmalı göz; iki kademe yükselebilen ve içinde 120V elektrik prizi barındıran derin gözü gizleyen ön kol dayama; arka kol dayama; park mesafe ölçümü; ön ve arka park sensörleri ile CAM TAVAN... saydıkça sayasım gelen ve her biri işlevini mükemmel yerine getiren konfor arttırıcı özelliklerden bazıları...
    Yaklaşık iki ay araç aramakla geçti ve bu sürede Seat Leon, C4 ve i30 arasında gidip geldim:
    Kullanım açısından (i30'un henüz pek bilinmeyen ama vites geçiş süreleri DSG'den iki kat hızlı olan yeni DCT'sini hariç tutarsak) en rahat olan ancak aynı zamanda en sorunlu olduğu söylenen DSG'li Leon' dan çekindim.
    i30 çok güzel bir araç ama tasarruflu yeni DCT şanzıman 2015 modellerde olduğu için sıfır almam gerekiyordu ve bu da 78500 lira demekti. C segment bir araca 80000 TL civarında para vermek (hele ki kredi işin içine girince bu fiyatın 85000'e dayanması) beni araçtan uzaklaştırdı; yoksa en güzel şekilli hatchback araç olduğunu düşünüyorum i30'un...
    C4' e gelince ilk gördüğümden beri almak istediğim ama çevremin: "Şirket arabasına mı bineceksin?", "Fransız aracına binilir mi?" gibi yorumlarla üzerimde mahalle baskısı kurduğu bu aracı gözümü karartıp aldım ve...
    İYİ Kİ ALMIŞIM...

Aracımın tek kusuru orjinal navigasyonu!!! eMyWay RT6 modelli bu ilkel cihazın ne haritası güncel; ne bu harita sık güncellenebiliyor; ne de bu güncelllemeyi servis dışında yapabilen var. Orjinal sitede dahi Türkiye haritası yok. Halbuki eşime hediye olarak aldığım Garmin 2567LMT öyle mi? İnsanın uzun yol yapası geliyor cihazı biraz daha kullanabilmek için... eMyWay'den kurtulmak için Navimate yada Cyclone navi taktırmayı ciddi ciddi düşünüyorum; bu kadar ileri teknoloji ürünü bir aracın bu kadar güdük (dokunmatik dahi olmayan) bir navigasyonu orjinal aksamda satması trajikomik... Daha da acısı konuştuğum 4 serviste adamakıllı güncelleme yapmayı bilen eleman sayısının sadece bir olması... Tabii güncelleme varsa.... Moldova haritası bile 2015 güncellemesi almışken Türkiye haritası sahipsiz başıboş şekilde beklemekte...

Lafı uzattım belki ama toparlayacak olursam:
    Herkese araba alırken severek bineceği aracı tercih edeceği; satarken ne kadar zarar edeceğini değil de BİNERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINI düşündüğü bir hayat diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGE -- 9 Nisan 2015; 2:04:44 >

• MGE kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun kaç model acaba, orjinal navigasyon standart araçlara takılabiliyorsa bende talip olabilirim sökeceğiniz navigasyona :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_dogan -- 9 Nisan 2015; 8:00:06 >
    öncelikle hayırlı olsun. bu aracı kullandıkça insanın kullanası geliyor. orjinal navigasyon cihazı windows (wince 6.0) tabanlı ise igo yükleyebilirsiniz.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Bugün Umay elektronik yetkilileriyle görüştüm.
    Orjinal navigasyon cihazı araçtan çıkartılamıyormuş.
    Navigasyon haritasını güncelleyememek bir yana mutimedya ünitesinin USB okuma kapasitesi maksimum 16GB'a kadar olduğundan eMyWay Navigasyon cihazından iyice bıkkınlık geldi.
    Mecbur yeni bir Garmin 2567LMT alacağım.
  • Herkese selam,
    Ben de bu günlerde 2. el Citroen C4 Dizel almayı düşünüyorum. Araç arıyorum. Tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum. Etkili kazası olmayan bir araç arıyorum. Tampon çamurluk vs değişmesini önemsemiyorum, yeterki serviste orjinali ile değişmiş olsun. Benim için önemli olan, parça değişimine neden olan kazanın ciddi olmaması. Dış ve iç görünüm temizliği çok önemli. Kozmetik açıdan çok iyi olmalı, göçük ve çizik olmamalı yani. Aracını satmayı düşünenler ÖM dan bana ulaşabilirler.

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: 2012 model tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 9 Nisan 2015; 20:36:25 >
    Kardeş hayırlı uğurlu olsun bu fiyata alabileceğin en mantıklı aracı almışsın.Arabaya bindiğinde gaz ile frenin yerini karıştıran adamlar bana da çok uyarıda bulunmuştu c4 almadan önce citroen alınca sanayiden çıkamazmışım..kimden duydun diyorum halamın oğlunun kuzeninin arkadaşının sanayideki ustası demiş.Yav he he diyip 2012 yılında c4 com.plus aldım aracım 41.000 km ye geldi en ufak bir sıkıntısı yok çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGE

Merhaba arkadaşlar,
    Pazartesi günü uzun zamandır almak istediğim araç olan C4 Exclusive'i alarak C4'lüler kulübüne resmi olarak girdim.
    Araç alım sürecinde bana çok objektif olarak çok yardımcı olan @wasabie' ye özellikle teşekkür etmek istiyorum.
    Bu süreçte bana sürekli: "Alman al oğlum; fransız alınır mı?", "Son sahibi olursun.", "Citroen 30.000km sonrasında dağılıyormuş!" ve benzeri daraltıcı yorumları yapan herkesi de Allah ıslah etsin....
    3 günde yaklaşık 1500km yol yaptım (aracı Samsun' dan alıp Ağrı'ya getirdim ve buradan da Van' a gidiş geliş içeren bir yolculuk yaptım.) ve katettiğim yol ve süre C4 Exclusive almakla bütçem dahilinde yapılabilecek en doğru hareketi yapmış olduğumu anlamaya yetti de arttı bile...
    Aracı 2013 Aralık trafiğe çıkışlı olarak 11800km'de aldım; Exclusive donanıma ek olarak cam tavan, navigasyon (maalesef eMyWay RT6) ve kör nokta uyarı sistemi bulunan aracı yoğun bir pazarlıkla 61500TL' ye aldım. Araçta ek olarak 4 adet paçalık; ön camlarda orjinal rüzgarlıklar ve arka camlarda orjinal cam perdeleri mevcut...
    Araçtaki: Ön koltuklardaki bel masajı; inanılmaz rahat koltuklar ve kafalıkları; 4 adet 500ml su şişesi alabilen soğutmalı göz; iki kademe yükselebilen ve içinde 120V elektrik prizi barındıran derin gözü gizleyen ön kol dayama; arka kol dayama; park mesafe ölçümü; ön ve arka park sensörleri ile CAM TAVAN... saydıkça sayasım gelen ve her biri işlevini mükemmel yerine getiren konfor arttırıcı özelliklerden bazıları...
    Yaklaşık iki ay araç aramakla geçti ve bu sürede Seat Leon, C4 ve i30 arasında gidip geldim:
    Kullanım açısından (i30'un henüz pek bilinmeyen ama vites geçiş süreleri DSG'den iki kat hızlı olan yeni DCT'sini hariç tutarsak) en rahat olan ancak aynı zamanda en sorunlu olduğu söylenen DSG'li Leon' dan çekindim.
    i30 çok güzel bir araç ama tasarruflu yeni DCT şanzıman 2015 modellerde olduğu için sıfır almam gerekiyordu ve bu da 78500 lira demekti. C segment bir araca 80000 TL civarında para vermek (hele ki kredi işin içine girince bu fiyatın 85000'e dayanması) beni araçtan uzaklaştırdı; yoksa en güzel şekilli hatchback araç olduğunu düşünüyorum i30'un...
    C4' e gelince ilk gördüğümden beri almak istediğim ama çevremin: "Şirket arabasına mı bineceksin?", "Fransız aracına binilir mi?" gibi yorumlarla üzerimde mahalle baskısı kurduğu bu aracı gözümü karartıp aldım ve...
    İYİ Kİ ALMIŞIM...

Aracımın tek kusuru orjinal navigasyonu!!! eMyWay RT6 modelli bu ilkel cihazın ne haritası güncel; ne bu harita sık güncellenebiliyor; ne de bu güncelllemeyi servis dışında yapabilen var. Orjinal sitede dahi Türkiye haritası yok. Halbuki eşime hediye olarak aldığım Garmin 2567LMT öyle mi? İnsanın uzun yol yapası geliyor cihazı biraz daha kullanabilmek için... eMyWay'den kurtulmak için Navimate yada Cyclone navi taktırmayı ciddi ciddi düşünüyorum; bu kadar ileri teknoloji ürünü bir aracın bu kadar güdük (dokunmatik dahi olmayan) bir navigasyonu orjinal aksamda satması trajikomik... Daha da acısı konuştuğum 4 serviste adamakıllı güncelleme yapmayı bilen eleman sayısının sadece bir olması... Tabii güncelleme varsa.... Moldova haritası bile 2015 güncellemesi almışken Türkiye haritası sahipsiz başıboş şekilde beklemekte...

Lafı uzattım belki ama toparlayacak olursam:
    Herkese araba alırken severek bineceği aracı tercih edeceği; satarken ne kadar zarar edeceğini değil de BİNERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINI düşündüğü bir hayat diliyorum.

Hayırlı olsun.
    Milletin algısı kolay değişmiyor eski kasasını bilmem ama bu kasası çok sağlam ve güzel otomatik vitesi dışında!

• 
Sayfa: önceki 10981099110011011102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.