Şimdi Ara

Citroen C3 Hava Yapma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.4 HDI aracım burnu yukarıdayken çalışmamaya başladı. El pompasıyla bir yandan pompalayıp bir yandan marşa basınca çalışıyor. Ustaya götürdüm tüm borulara falan bakacağını söyledi. Yakıt filtresini değiştirmiş. Turbo hortumu da kırıkmış onu da değiştirmiş. Ama hortumdan değildir dedi. Haa alacak bir yerini bulamadığını ve sorunun devam edeceğini söyledi. Tekrar eder büyük ihtimalle diyip bir pompacı telefonu verdi. Arabayı bana çalışır olarak teslim etmesini anlayamamıştım. Meğer artık düzde de çalışmıyormuş Bir daha ona aracımı götürmeyeceğim. Bir de oruçluyum pompacının adı aklıma gelmedi diyor. Hakkım haram olsun.

Neyse, ben bu sorunun kaynağını nasıl bulup düzelteceğim? Citroen'in servisi de işe yaramaz. Arabamı veriyorum başka yerlerini bozup geri veriyorlar bir de inkar ediyorlar. Helal süt emmiş usta da kalmamış mı? Hava almadığını söylüyor herif ama kontrol ederken ne yaptıysa iyice berbat etmiş. Düğün üstü sağlam bir masraf beni bekliyor gibi hissediyorum

Sorunu bilen duyan var ise yardım lütfen. Tekrar ediyorum el pompası(ördek veya vakvak da deniyormuş) ile pompalayınca çalışıyor. Elimle pompada yakıt olduğunu hissediyorum ama borular boş. Ben pompalayınca doluyorlar.

• Mazot pompa borularında ufacık bir delik vardır hava alıyordur araç mazot pompa borularını kontrol ettir.

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Mazot pompa borularında ufacık bir delik vardır hava alıyordur araç mazot pompa borularını kontrol ettir.

Onlrı kontrol ettiğini söyledi götürdüğüm usta. Hava almıyor diyor. Araç şu anda düzde de ilk çalışmada çalışıyor sonra stop ediyor. Pompalayarak çalışınca durmuyor bir daha. Sİstemde mazot var da sanki borularda yok gibi ama hava almıyor da dedi

Orijinalden alıntı: yigit105

1.4 HDI aracım burnu yukarıdayken çalışmamaya başladı. El pompasıyla bir yandan pompalayıp bir yandan marşa basınca çalışıyor. Ustaya götürdüm tüm borulara falan bakacağını söyledi. Yakıt filtresini değiştirmiş. Turbo hortumu da kırıkmış onu da değiştirmiş. Ama hortumdan değildir dedi. Haa alacak bir yerini bulamadığını ve sorunun devam edeceğini söyledi. Tekrar eder büyük ihtimalle diyip bir pompacı telefonu verdi. Arabayı bana çalışır olarak teslim etmesini anlayamamıştım. Meğer artık düzde de çalışmıyormuş Bir daha ona aracımı götürmeyeceğim. Bir de oruçluyum pompacının adı aklıma gelmedi diyor. Hakkım haram olsun.

Neyse, ben bu sorunun kaynağını nasıl bulup düzelteceğim? Citroen'in servisi de işe yaramaz. Arabamı veriyorum başka yerlerini bozup geri veriyorlar bir de inkar ediyorlar. Helal süt emmiş usta da kalmamış mı? Hava almadığını söylüyor herif ama kontrol ederken ne yaptıysa iyice berbat etmiş. Düğün üstü sağlam bir masraf beni bekliyor gibi hissediyorum

Sorunu bilen duyan var ise yardım lütfen. Tekrar ediyorum el pompası(ördek veya vakvak da deniyormuş) ile pompalayınca çalışıyor. Elimle pompada yakıt olduğunu hissediyorum ama borular boş. Ben pompalayınca doluyorlar.

Enjektör yakıt geri dönüş hortumlarına baktırın. Motorun üzerindeki lastik hortumlardır. Oralardan kaçırıyorsa motor sıcakken kaputu açtığınızda mazot kokusuda alırsınız. Veya motor üzerinde leke şeklinde kendini belli eder.(Plastik kapağı kaldırıp bakarsanız görebilirsiniz.)

Bu tip arızalar basit arızalardır, fazla masraf çıkartmaz merak etmeyin.

Saygılar...

• Sorun el pompası (vakvak) sisteminin değişimi ile çözüldü. En azından gitmeyeceğim bir yeri biliyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • aynı sorun benim aracımdada var 2006 c3 1.4 hdı nerden hava aldığını anlayamadım değiştirdiğiniz yakıt boruları yanı bu sistemmi değişti yoksa sistemin üzerindeki borular veya vakvak deden ördek pompalama bölümümü değişti saygılar iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa D Kasa Marş Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.