|
Merhaba 2013 confort plus ehdi mcp citroen c4 aracım var ama araçta beni rahatsız eden bazı sıkıntılar var bu sorunlar klasik yarı otomatik vites sorunumu yoksa yaptırılabilecek araçın kendi sıkıntısımı onu öğrenmek istiyorum Aracı 2013 yılında sıfır aldık 248 bin km de şuan babam uzun yol yaptı çok fazla bi kere yolda kalmadı 8 senede sadece 1 kere sorun yaşadık araç vites atmıyordu motor gücünü veremiyordu manuele alıp kullanmak zorunda kalmıştık serviste incelediler aracın elektronik beyni ömrünü doldurmuş şanzıman yada motor kaynaklı değil diyip yeni elektronik beyni taktılar sorunda çözüldü gerçekten başkada bir sıkıntı yaratmadı bize 8 senede 248 bin km lik sürecinde Aracın kazası vs da yok yani herhangi bir işlemde yaşamadı Şimdi sıkıntımı anlatayım Aracı çalıştırdım arac 1 viteste gaza basıyorum öne öne atıyor kendini stop edecek gibi yada ışıklarda durdum gaza basıyorum pat pat öne atıyor sarsıntıyla 5-10 dakika 50km üstü hızda kullandığımda yani motor iyice ısındığında bu sorun ortadan kalkıyor genelde araç 10-15 saat yatıp yeniden çalıştırdığımda tekrar ediyor + olarak aracın yakıt tüketimi çok arttı 100kmh ortalaması 7-7.5 litreye çıkmış durumda Yarın bir yağını kontrol edecem sonrada citroen servisine gidecem gitmeden bilgi almak istedim sorun ne olabilir diye. Normalde çok memnunum araçtan ailemde sevdiği için gidip c3 aircross aldılar sıfır 2 ay önce Focus astra golf vs de kullandım golf hariç diğerlerinden daha iyi buluyorum c4 ü konforu iç mekan ferahlığı yalıtımı motor gücü vs herşeyi çok güzel satsam daha iyi alabilecek bir araç yok bu fiyat seviyelerine sıfır polo alayım desem üstüne 200-250 eklemem gerekecek ama 2013 c4 ü veripte polo almakta hemde üstüne bi c4 parası daha ekleyerek pek mantıklı gelmiyor o yüzden sorunu çözmek önceliğim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı