Şimdi Ara

Citroen C2 kadar f/p kralı bir araba yok. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

c1 var mı?
    Araba satmıyorum :D

Orijinalden alıntı: berkayjan

Araba satmıyorum :D

Alıntıları Göster
    Bende blog sitemde biraz bahsettim c2 den

http://www.laleblog.com/citroen-c2-1-4-hdi-alinirmi-yorumlar/

Orijinalden alıntı: BekirTemel

c1 var mı?

Sorunuz varsa yardımcı olabilirim. Yukarıda bayağı sallamışlar. C1 çoğu arabadan daha geniş daha ferah. C2 de o şekildedir. Parçası pahalı da denmiş. Laf olsun torba dolsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: beyinsis

20 bine avuçiçi kadar c2 ve f/p aracı? o model full stilolar o rakama gidiyor. ben daha yeni 19'a sattım.
    Size göre sadece arabanın boyutu mu önemli ?

Size göre sadece arabanın boyutu mu önemli ?

Alıntıları Göster
    benimde dikkatimi çeken bi araç fiyatına göre gayet güzel millet ne arabalara ne paralar istiyor şahine doğana 15 istenen piyasada aracınız bedava.. Fransız olduğundan aklımda soru işaretleri var benimde kullandıkça yazarsanız sevinirim lpg uyumu vesaire :)
    Valla dediğim gibi LPG çok kaliteli zaten. Hiçbir sıkıntısını görmedim. Sadece LPG'de biraz geç kalkıyor kalkışlarda o kadar. Fransız fakat zamanının en iyi arabalarından. Tek kapılı olduğu için tutulmayan bir araba.
  • Artık benim, evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - AMBULANSA YOL VERİYORUM HAYAT KURTARIYORUM...
    - Bilgi sahibi olmadan lütfen fikir beyan etmeyelim...
    - Anlayamazsınız... Anlasaydınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

ufo gören masum köylü :S
    şu forumdaki adamları bi eve topla ellerine silah ver fransız alman araçları tartışması aç evden çık git öteki gün geldiğinde hepsi bir birbirini vurmuş olur.

Orijinalden alıntı: redbul_540

O Klasik herkesin aldığı senin küçümsediğin corsa astra bu arabadan 2-3 Tane dayar döşer.Böyle farklı olacağım ego'suda ayrı bir kafa zaten..Neden herkes ile aynı arabaya binemiyorsunuz?Eziklik duygusu var galiba?Kendini araba ile değil kişilik özelliklerinizle farklı kılın

Ne saçmalıyorsun? Herkesin ihtiyaçları farklıdır. Herkes aynı arabaya binsinmi istiyorsun? Adam konu açmış. Baltalamaya çalışıyorsun bari mantıklı ol. Farklı olma egosu falan ne? Kendini e39 540ım var diye tanıtıp daciacı çıktın. Asıl eziklik duygusu sende var sanırım.

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

O Klasik herkesin aldığı senin küçümsediğin corsa astra bu arabadan 2-3 Tane dayar döşer.Böyle farklı olacağım ego'suda ayrı bir kafa zaten..Neden herkes ile aynı arabaya binemiyorsunuz?Eziklik duygusu var galiba?Kendini araba ile değil kişilik özelliklerinizle farklı kılın

Ne saçmalıyorsun? Herkesin ihtiyaçları farklıdır. Herkes aynı arabaya binsinmi istiyorsun? Adam konu açmış. Baltalamaya çalışıyorsun bari mantıklı ol. Farklı olma egosu falan ne? Kendini e39 540ım var diye tanıtıp daciacı çıktın. Asıl eziklik duygusu sende var sanırım.

O Sizin görüşünüz ben saçmaladığımı düşünmüyorum.Tipsiz,herkesin gözünde zibidi imajı olan,otomobil tutkunlarının bile neftet ettiği,eh işte denilebilecek hafifliğinden dolayı biraz performanslı bir araçtan başka birşey değil.Aynı fiyata,aynı model c sınıfı zibil gibi araç var.Sizin imzanızdaki almera'da bunlardan biri..Tercih edene yine saygım var beni ilgilendirmez ama benim düşüncemde bu..

Farklı olma egosu,farklı olmayı bir marifet sanan kendini böyle tatmin etme kafasıdır.Aslında kimsenin onun farklı olduğuda pek umrunda değildir.Sokaktaki adam ''aaa c2'ye biniyo farklı buu''demez.''Zibidi''der geçer.

5.40'ım felanda hiç olmadı.Aynı hesabı kullandığım salondan bir abimin aracıydı hesabı oda kullanıyordu artık sadece ben kullanıyorum.Dacia'cı felandaolduğm yok iş için zamanında sıfır ucuza aldık biniyoruz.Ucuz olmasa suratına tükürmezdik.Belli bir markaya fanatizmim vs yok.Ama japon araçlarını ve vag grubunu genel olarak daha fazla severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 22 Nisan 2016; 10:44:36 >

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ehehehe, kıskanç biri daha.

Ehehehe, kıskanç biri daha.
    Arka kapılarını araklamamış olsalardı iyiydi de, 3 kapı pek tipim değil.

• quote:

1 ay önce Citroen C2 aldık.

1.6 motor, Atiker sıralı LPG'li, Triptonik vites(yarı otomatik). Kırmızı, VTR, 110 HP, 16 inç jant, 130 bin KM, 2005 model.

Yani arkadaşlar kendimi hiç bu kadar şanslı hissetmemiştim.

Araba normalde 20 bin, pazarlıkla falan filan 18 bine aldık.

Ben bu kadar görünüşü ve sürüşü bu kadar rahat araba görmedim. İyi ki almışım.

Araba LPG'de uzun yolda bildiğiniz yakıtı kokluyor. 35 liralık gazla 300 KM yol yaptım.

Sıfır arabadan hiçbir farkı yok, eski sahibi o kadar iyi bakmış ki harika bir motoru var.

Piyasasının fazla olmaması da güzel bir avantaj oldu benim için. Öğrenci olupta 18-20 bin civarı araba arayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Harika bir araba, sıfırdan farkı yok.

Böyle bir araba işte, bebeğim benim:

Citroen C2 kadar f/p kralı bir araba yok.

tek bi sorum var parca fiyatlari ne alemde bulunuyomu

• IIHS de kac alir bu araba acaba ?

Orijinalden alıntı: erkmenson

2005 lanceri 17.500 e aldim. Lancerin yaninda c2 cöpluk..

bu bütün mitsubishi modeller için geçerli. bende de colt cz3 var, c2'nin rakibi. ve c2'den daha f/p arabası. daha sağlam, daha sorunsuz, daha donanımlı.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.