Şimdi Ara

Citroën Ds3 alınır mı ? Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar zor durumda ve kararsız kaldım aramızda bilen kişiler elbet vardır bu yüzden bana yardım ederseniz çok sevineceğim
    Yakın zamanda bir arkadaşımın doğrum günü olacak ona hem ehliyet hediyesi hemde yeni yaş hediyesi olarak biraraba almak istiyorum

Aklıma ilk gelen Citroen Ds3 oldu hem şık hemde güzel duruyor hemde bayan arabası bir sürü paketi var ama hangisini alsam kararsız kaldım bu konuda tecrübeleriniz neler yada bu sınıfta hangi aracı tavsiye edersiniz ?

• Pariisien kullanıcısına yanıt
    Pariisien demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Pariisien

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Adam tuplu suruyo nasil daha az yakarimin derdinde, ustteki konuda seninkisi dogum gunu hediyesi ds3.

Yohhhaaa.... a

Mecbur ne yapalım yaş günü hediyesi ve ehliyet hediyesi normal olan şeyler bunlar

Hocam bu forumda istanbul'daki ücretsiz cami tuvaletleri diye başlık açıyor insanlar hiç böyle şeyler bizim için normal falan değil
  • 0 alacaksanız DS3 ü Bayiyle konuşup Fransadan belki İnes de la fressange edition olarak alabilirsiniz. Haricinde Türkiyede 2.el olarak satılanların çoğu standart donanım limited edition olanlar sipariş dışı gelmiyo
  • Bir arkadaşımda bana hediye araba alsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekkonetto

0 alacaksanız DS3 ü Bayiyle konuşup Fransadan belki İnes de la fressange edition olarak alabilirsiniz. Haricinde Türkiyede 2.el olarak satılanların çoğu standart donanım limited edition olanlar sipariş dışı gelmiyo

İkinci el almak istiyorum çünkü yemi ehliyet acemiliğini atsın Sonra yenisini alır

araç fazla güçlü olsun istemiyorum maksimum 90-92 hp olsun çünkü yeni ehliyet fazla güçlü olmasın ama hangi paketi almalıyım 2012 sonrası yardımcı olursanız sevinirim ☺️☺️
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bir arkadaşımda bana hediye araba alsa...

Alırlar ya bir gün ne olacak bir araba değil mi sanki ☺️
  • quote:

Adam tuplu suruyo nasil daha az yakarimin derdinde, ustteki konuda seninkisi dogum gunu hediyesi ds3.

Yohhhaaa.... a

Mecbur ne yapalım yaş günü hediyesi ve ehliyet hediyesi normal olan şeyler bunlar
  • quote:

quote:

Yohhhaaa.... a

Hocam bu forumda istanbul'daki ücretsiz cami tuvaletleri diye başlık açıyor insanlar hiç böyle şeyler bizim için normal falan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

quote:

quote:

Yohhhaaa.... a

Sanırım konu kilitlenebilir artık muazzam yorum azizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 1 Mart 2018; 17:56:39 >

• quote:

quote:

quote:

Yohhhaaa.... a

Hocam ben Türkiye’de yaşamıyorum burda ds3 dediğiniz araba 7.000€ ya 2012 model iyi bir tane alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Muqarnas

quote:

quote:

quote:

Yohhhaaa.... a

Sanırım konu kilitlenebilir artık muazzam yorum azizim

Linkten bakabilirsiniz Türkiye şartları altında söylemedim normalde burda asgari ücret alan bir insanın maaşı 1700 Euro

Dalga geçilecek bir bir konu değil sadece Türkiye’de fiyatlar aşırı yüksek burda 2008 model Porsche marka jeep i 12.000 Euro’ya rahatlıkla alırsınız

https://www.leboncoin.fr/vi/1387236778.htm

Baştan söylesene yabancı ülkede yaşadığını. Neyse şimdi oldu.

Arkadaşa hediye araba muhabbeti olunca, neredeyse forum tayfasının beynindeki balatalar yanacaktı.

Önerime gelince...

Nick ve araba seçiminden anladığım kadarı ile Fransa'da yaşıyorsunuz.

DS3 sizin için yerli üretim bir araç olduğundan, konuya ekonomik olarak yaklaşırsak yedek parça ve bakım konusunda uyguna gelecektir.

Neden bakım konusuna girdim. Yanlış değerlendirmediysem, senin gibi ehliyet hediyesi olarak arkadaşına araba alan naif bir kişi, elbetteki sorun çıktığında bakımlarını da üstlenecektir.

Peugeot ve Citroen arabalarının elektrik ve elektronik olarak arıza konusunda karnesi biraz zayıf. Kaldı ki DS3'te de bahsettiğim aksamlardan bol miktarda var.

Bu nedenle cüzdan sağlığın açısından alacağın DS3'ün ekspertizini yaptırmayı ihmal etme.

Bazen diyorum neydi günahımız Allahım
    Neyse başa gelen çekilir
  • derdi tasası olmayan bir araba. sizin oralarda aracın bakım çetelesini sağlam tutuyorlar sigorta da ona göre çıkıyor diye biliyorum zaten . fransanın sokaklarına uygun bir araç zaten ufak . alın gitsin fazla kafaya takmaya gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yohhhaaa.... a

Hocam ben Türkiye’de yaşamıyorum burda ds3 dediğiniz araba 7.000€ ya 2012 model iyi bir tane alırsın

Hocam Fransadaysan Benzinli otomatik bir Ds3 Givenchy le Makeup al geç 1.2 puretech motor 130hp olandan hem az yakar. Bayan olduğu için onu önerdim yoksa kendime alacak olsam Performance Black special alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Baştan söylesene yabancı ülkede yaşadığını. Neyse şimdi oldu.

Arkadaşa hediye araba muhabbeti olunca, neredeyse forum tayfasının beynindeki balatalar yanacaktı.

Önerime gelince...

Nick ve araba seçiminden anladığım kadarı ile Fransa'da yaşıyorsunuz.

DS3 sizin için yerli üretim bir araç olduğundan, konuya ekonomik olarak yaklaşırsak yedek parça ve bakım konusunda uyguna gelecektir.

Neden bakım konusuna girdim. Yanlış değerlendirmediysem, senin gibi ehliyet hediyesi olarak arkadaşına araba alan naif bir kişi, elbetteki sorun çıktığında bakımlarını da üstlenecektir.

Peugeot ve Citroen arabalarının elektrik ve elektronik olarak arıza konusunda karnesi biraz zayıf. Kaldı ki DS3'te de bahsettiğim aksamlardan bol miktarda var.

Bu nedenle cüzdan sağlığın açısından alacağın DS3'ün ekspertizini yaptırmayı ihmal etme.

yorumunuzun gülümsetirdi teşekkür ederim 🙏🏻 evet dediğiniz gibi bakım masrafları falan bana ait zAten düşük km bir araç alacağım buradakiler bakıma önem veriyor arabayı hiç bir sorun çıkmıyor burda kimse boyaya da önem vermiyor çünkü arabada Motora fazlan zarar verecek arabanın dengesini bozacak bir kaza oldu mu direk çöpe atıyorlar

Ds3 seçmemin sebebi daha çok bayansı duruyor ve Paris sokakları için ideal Renault desen içi çok dandik hiç dikkatimi çekmiyor deiğer markalar da bu segmente güzel araba Yok en iyisi bu bence sizin görüşünüzde öyle sanırım

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Haha tek günahımız kendi ülkemize ait bir araba markasının olmaması ve büyük şirketlerin de bunu istemiyor olması çünkü eğer araba yaparsak Çelik motor ss motors doğuş oto gibi buyuk şirketler batacak benim görüşüm böyle
  • bekkonetto B kullanıcısına yanıt
    Otomatik kabul etmiyorlar ilk önce 3 yıl boyunca mecbur manuel olacak 90hp yi geçmeyecek otobanda 110 km/h sınırını geçmeyecek Yoksa elinden alırlar 😂😂 kenim içinde almayı düşünüyorum ama ona karar veremedim henüz siz ne tavsiye edersiniz
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alış amacım da o küçük ekonomik şirin teşekkürler
  • quote:

Otomatik kabul etmiyorlar ilk önce 3 yıl boyunca mecbur manuel olacak 90hp yi geçmeyecek otobanda 110 km/h sınırını geçmeyecek Yoksa elinden alırlar 😂😂 kenim içinde almayı düşünüyorum ama ona karar veremedim henüz siz ne tavsiye edersiniz

o zaman manuel ve 90hp altı bak belki Giveny Le make up edition vardır. Sizin içinde bir DS4 Performance Black Edition yakışır gibi Chic,So chic , Prestige gibi standart donanım almaktansa bana edition (limited) olanlar daha cazip geliyor renk olarakta Perla Noir

• bekkonetto B kullanıcısına yanıt
    Wow bu konuda citroën hakkında baya bilginiz var sanırım bana sorsalar o ne derim 😂 o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim size link atarım sizde bakarsınız 🙏🏻😊.

Bana gelince ben biraz güçlü bir araba istiyorum birazda ağır ama Paris sokakları için olmaz diye düşünüyorum yok almak istediğim Mercedes E350 Coupe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.