B

Yüzbaşı
24 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Samsung Galaxy S10 Lite vs Oppo Reno 2 vs Xiaomi mi note 10 pro siz olsanız bu 3 cihazdan hangisini alırdınız ?

S10 Lite donanımı çok güçlü
Oppo Reno 2 çok şık pop up kamera olayı iyi
Mi note 10 pronunsa kamerası iyi

Fazla ağır oyunlar oynamam. Youtube,spotify ve instagram çok kullanıyorum pil performansı önemli bir kriter. (şuan kullandığım S7 nin batarya performansı çok kötü) 3-4 sene kullanabileceğim bir telefon arıyorum bu cihazlar dışında 4-6 bin ₺ arası önerilerede açığım.
Bütün markalarda donanım ve motor opsiyonları mevcutken (Peugeot,Opel,Fiat,Volkswagen vs)
Citroen ve DS markasını getiren Bayraktar Otomotiv (Distribütörü) satış yapmamak adına araçları ya tek donanım tek şanzuman yada saçma sapan kombinasyonlarla Türkiyeye getiriyor.
Citroen c4 picasso ve c4 grand picassoda tek motor ve tek şanzuman var Türkiyede (Fransada ise 6 motor opsiyonu var (12 kombinasyon) 1.6 dizel 2.0 dizel ,1.2 benzinli ve 1.6 thp benzinli)
DS3 te sadece 1.2 thp motor var (Sadece otomatik) (Fransada manuel ve otomatik olmak üzere 6 motor seçeneği var)

Liste bunun gibi uzar gider

Keşke Citroen ve DS markaları Doğuş grubu gibi bir distribütörün elinde olsada yollarda daha fazla görsek (Özellikle DS)

bkz DS5 Performance Line (Avrupada satılıyor )
Bu kulaklığı almak istiyorum daha önce kullanan oldumu ? Cep telefonunda sıkıntısız çalışır mı sizce ?
http://www.hepsiburada.com/shure-srh-750-dj-profesyonel-dj-kulaklik-p-MUSICADIMSRH-750DJ
Dün itibariyle Sapphire R9 270x 2gb ekran kartım bozulmuş bulunmakta. Yeni kart almam gerekiyor.

Sistemim:

Asus m5a97 2.0 Anakart

Fx 8320 İşlemci

600 watt psu (Xigmatek)

8 GB DDR 3 ram

Nvidia GTX 1050 ti alsam r9 270x ile benzer performansı verir mi ? Veya başka öneriniz var mı ? Maximum 700 ₺ bandında (+50 -50 tl olabilir)
http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1050-ti-oc-edition-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-2-ekran-karti.html?keywords=1050+ti

Şimdiden herkese teşekkürler
Maksimum 1100 ₺ ye kadar Telefon arıyorum Anneme alacağım Whatsapp arama ve Kamera kullanılır oyun vs oynamaz

bu fiyata en iyi kamerası olan
en stabil yazılımı olan (kasma-donma yapmayacak)
ve ele oturan cinsten (şık )

bir telefon arıyorum öneri yaparsanız çok sevinirim. Aklımda

Lenovo K6 - Huawei P9 Lite (2017) - Asus Zenfone 3 Max var birde Samsung C5 ve J5 dikkatimi çekiyor
Değerli Donanımhaber üyeleri Bugün Citroen c4 1.6 e-hdi mcp şanzumanlı Exclusive donanımlı (Kör nokta+navigasyon+cam tavan) Aracımızı 2.el almayı düşünenler için inceledik umarım beğenirsiniz. Video ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum

https://youtu.be/pRYc_I24nX8

Gelecek yorumlar doğrultusunda bir sonraki araç testimizi ona göre yapmayı planlıyoruz hepinize teşekkür ederim.
Yeni Peugeot 3008 GT-LINE İnceleme

İNCELEME VİDEOSU 4K

Öncelikle okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bugün Peugeot Mepa Otomotive Yeni 3008 i görmeye gittim. İçeride beklediğimden daha fazla insan vardı (her aracın başında 5-6 kişi)

Aracın dış tasarımı sınıfındaki rakiplerine oranla oldukça sert duruyor ve kişisel görüşüm "en yakışıklısı" (öznel)

Ön tasarımdan başlayacak olursak Full Led farlar ve oldukça hoş tasarlanmış bir kaporta bizleri karşılıyor. kaportada bulunan ön kamerada oldukça güzel bir detay.

Aracın arkasına geçtiğimizde bizleri 3D Farlar, siyah üzerine yapılmış Peugeot logosu ve yazısı, 3008 ve GT Line logolarıda araca çok güzel bir görünüm katmış (öznel)

Araçta bagaj kapağıda hem elektrikli hemde sensör sayesinde ayak hareketiniz ile açılabiliyor. Ama bagaj bana pek büyük gelmedi.

Aracın iç mekanına girdiğiniz andan itibaren alışagelmişin dışında bir tasarım karşılıyor. İ-cockpit bu sefer gerçekten olmuş (yazacak bir söz bulamıyorum)

Vites topuzuna hayran kaldık.

Dijital gösterge paneli ise Peugeot için olmuş dedirtiyor geçişler çözünürlük vs her şey tam yerinde olması gerektiği gibi.

Dijital Kadrandan kısa bir video

Fiyat

Pazarlıkla 130 bin ₺ ye Napa deri elektrikli koltuk opsiyonuyla alınabilirse bence piyasa koşullarında gayet normal (€ 3,4 ₺ %45 ötv %18 kdv var. )

Kısaca aracın + ları (Sürüş yapmadım ona bir şey söyleyemem en kısa zamanda onuda ekleyeceğim) (öznel)

İç ve dış tasarımı çok çekici (öznel)
Güvenlik donanımları yeterli (Kör nokta ,adaptif cruise,şerit takip vs)
Ses sistemi çok başarılı (Focal hi-fi)
Cam tavanın açılıyor olması güzel bir özellik
Dijital kadran ve dokunmatik ekran çok iyi çalışıyor çözünürlük üst düzey

- ler (öznel)
GT-Line donanımda bile elektrikli koltuğun opsiyon olması
Arka görüş biraz dar
Torpido biraz ufak

Tekrardan okuduğunuz için teşekkür ederim. Amatör olarak bu konuyu açtım hatam varsa affola. Test sürüşünün videosunuda burada 4K kaydedip paylaşacağım (Detaylı olacak inşAllah). Perşembe günü yapmayı düşünüyorum.

Turkcell superonlineden uydunet 50mbps 250gb akk olan tarifeye geçmeyi düşünüyorum İstanbul Bahçeşehir civarinda kullanan varsa memnun mu ? Kopma vs oluyor mu şu ana kadar superonlineden memnunum ama artık kota az geliyor ve 250gb akk çok pahalı superonlinede
Yol tutuş
Malzeme kalitesi
Yalıtım
Donanım vs olarak baktığınızda sizce C sınıfında en iyi araç hangisi ? (Premium vs hepsi dahil)

Bence sürüş ve donanım olarak BMW 1 serisi

Yalıtım ve Malzeme kalitesi olarak Yeni DS4

Golf astra 308 i30 ne yol tutuş nede malzeme kalitesinde zirve olacak araçlar değil bana göre

Bence DS3 ya sizce ?

Yalıtım malzeme kalitesi tasarım vs olarak bakarsak ?

Hakkında
Forum İmzası:
İstanbul Başakşehir FK BozBaykuşlar
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Citroen
Otomobil
Toyota
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
Uydunet
TV
LG
Ekran Kartı
Sapphire
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 596
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 21.415 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 528 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.