Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

Benim iç aydınlatma ile ilgili bi sorum olacak. Bu direksiyon, kapı aydınlatmaları, üstte bulunan ambiyans aydinlatmasinin ayar düğmesi falan var mı? Özellikle ambiyans aydınlatması çok az yanıyor, varlığı yokluğu bir. Akşamları orta konsoldan bir şey bulmak imkansız, mecburen üst ışığı yakıyorum. Sanki farlar da gereksiz yakını gösteriyor, otomatik ayarlı olmasi gerekli değil mi xenon farlar?

Ambiyans aydınatmasının olayı zaten birşeyleri görmek için değil , ortamı daha güzel ve farklı göstermesi.Birşey görmek için üst ışığı açmak gerekiyor haliyle.

Far aydınlatma mesafesi benim c4'te de kısaydı.Serviste ayarlatmıştım bir sorun kalmamıştı.Xenonda otomatik ayar olmaması ise başka hikaye....

Picasso'dakilerin ortamı aydınlatmak bir yana, kendinden başka bir yere ışık verdiğini görmedim. Focus'ta kırmızı yanardı ve çok belli etmese de yansıdığı yerdekilerin en azından silüetini belli ederdi. Picasso'da sanki üst düğmelerin yerini belli etsin diye yapılmışlar. Biraz daha aydınlık olmalarını isterdim. Hem içerisi daha ferah dururdu, şimdi ise epey karanlık.

Bu arada Hepsiburada paspasları temin edemedi, para iadesi yaptı. Gittigidiyor'dan aldım ben de, akşama elimde olur. Merak eden bir arkadaş vardı, resimleri çekip eklerim. Bagaj havuzuna da kötü demiştim, saç kurutma makinesi ile ısıtıp soğumaya bırakınca şekli epey düzeldi. Sanırım kargoda rulo yapıldığı için epey zarar görmüş, şimdi tam oturuyor, alınabilir yani.

• Merhaba. Ben de 5K mercan kırmızı pikaçu ile aranıza katıldım :) TP + GP 'de var.
    Aracı almadan önce tüm 55 sayfa forumu hatim ettim. İyi ve kötü yanlarını bilerek aldım yani. Bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler.
    Şu ilk km'lerde herşey yolunda, memnunum. Bakalım ileriki zamanda araç ne gösterecek.
    Allah herkese kazasız belasız sorunsuz sürmeni nasip etsin.
  • Bende kararımı aralıkta vereceğim .

Picasso ile 3008 arasındayım.

3008 in iç mekanı ve işçişiği picassodan bariz şekilde iyi.
    Picasso daha hafif ve yeni şasiyi kullanıyor.(Fakat buna rağmen son hız,yakıt tüketimi değerleri neredeyse aynı)
    Picasso teknolojik oyuncakları daha güncel.
    Bu haftasonu 2 aracı bir daha kullacağım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goce

Merhaba. Ben de 5K mercan kırmızı pikaçu ile aranıza katıldım :) TP + GP 'de var.
    Aracı almadan önce tüm 55 sayfa forumu hatim ettim. İyi ve kötü yanlarını bilerek aldım yani. Bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler.
    Şu ilk km'lerde herşey yolunda, memnunum. Bakalım ileriki zamanda araç ne gösterecek.
    Allah herkese kazasız belasız sorunsuz sürmeni nasip etsin.

Hoşgeldin. iyi sürüşler
  • quote:

Bende kararımı aralıkta vereceğim .

Picasso daha hafif ve yeni şasiyi kullanıyor.(Fakat buna rağmen son hız,yakıt tüketimi değerleri neredeyse aynı)

Geçen yıl tam pazarlığı bitirip 3008 almak üzereyken anahtarsız giriş ve çalıştırmanın olmadığını farkedip vazgeçmiştim. Sonra makyajlandı mı yoksa tümden mi yenilendi hatırlamıyorum. Yeni ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Geçen yıl tam pazarlığı bitirip 3008 almak üzereyken anahtarsız giriş ve çalıştırmanın olmadığını farkedip vazgeçmiştim. Sonra makyajlandı mı yoksa tümden mi yenilendi hatırlamıyorum. Yeni ne var?

Makyaj operasyonu geçirmişti 3008, 2015'te de yeni kasasının tanıtılması bekleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88892912

Önümüzdeki 1-2 sene içerisinde yeni kasasının çıkmayacağı bilinseydi kesinlikle 3008 derdim ancak C4 Picasso'nun şu anki kasası daha uzun ömürlü olacağı da bir gerçek.

• quote:

quote:

Anahtarsız giriş ve çalıştırma yok hocam.Kesin vardır diye hiç dikkat etmemiştim.
    Benim içinde önemli bir donanım bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

quote:

Makyaj operasyonu geçirmişti 3008, 2015'te de yeni kasasının tanıtılması bekleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88892912

Önümüzdeki 1-2 sene içerisinde yeni kasasının çıkmayacağı bilinseydi kesinlikle 3008 derdim ancak C4 Picasso'nun şu anki kasası daha uzun ömürlü olacağı da bir gerçek.

Kokpiti ve bagajı çok hoşuma gidiyor o arabanın. Ama işte psa grubunda olmanın verdiği birşey midir nedir, aklına gelmeyen , mutlaka vardır dediğin bir şey olmayabiliyor bunda da..

• quote:

Orijinalden alıntı: makeles

merhabalar

bir tespitim var.

0-25km/h arası 1. ve 2. viteste sabit hızda inerken bir süre devir rölantide kalıyor ta ki araç hızlanmaya başlayınca devir yükseliyor.

o sıra A ve M olması farketmiyor. Bana pek mantıklı gelmedi bu iş. Viteste bekletiyor ve debriyaja tam? basıyor. Özetle babam gibi sürüyor.. :)))

bunu yazmıştım zamanında ama demek dinlememişsin beni :))

ekonomi yapıyor heralde, debriyaja basıp bedavadan hızlandırıyor, sonra 2'ye atıp çekiyor "ayağını" debriyajdan araba... gayet mantıklı :))

bu arada bizim aküler bunlardan hemi ???

www.n11.com
    Oto Akü - Akü Fiyatları & Markaları - n11.com
    http://www.n11.com/inci-aku-nanogold-start-stop-ela-12v-60ah-560cca-P12117407

e öyle abartılı fiyatları yokmuş..

• gözden kaçmış demek ki :))

muhtemelen bu akü uyar. fiyat iyiymiş.

hayrola akü bitmesi için erken değil mi? yedek mi düşündün?

serviste stop start aküsünü şarj ediyorlar diye bişi okumuştum.

bu aralar stop starta az devreye girer oldu. 15bin bakım da gelmek üzere.
  • Paspas ve bagaj havuzunun resimlerini ekledim, 60 ve 100 tl sırayla. Kullanmadan önce 1 gün dışarda bekletirseniz koku yapmıyor paspaslar. Diğerinin öyle bir olayı yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• theadramelech T kullanıcısına yanıt
    Slm nereden aldiniz ?? İlave on paspaslar tam denk gelmemis gibi gordum yoksa yanildim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsrwy

Slm nereden aldiniz ?? İlave on paspaslar tam denk gelmemis gibi gordum yoksa yanildim mi?

Bagaj havuzu hepsiburada, paspaslar gittigidiyor. Ön paspaslar orijinal halı olanlardan daha büyük oldugundan biraz kıvrık duruyor. Bir de yolcu koltuğunu epey geri itelemiştim iyi görünsün diye, boyutu oldukça yeterli. Isterseniz bi resim daha eklerim yarına.

• Bugün detaylı olarak hem picasso hem 3008 i tektar inceleyip test sürüşü yaptım.
    3008 den sonra picasso iç mekan kalitesi çok vasat geldi gözüme.
    Fakat 3008 de de teknolojik olarak picassonun yarısı kadar bile özellik yok.

Zaten araçların sınıfları bile farkli ama insanın aklını karıştırıyor.

Tahminim buradaki birçok kişi benim şu anki durumumda kararsız kalmıştır.

Fikir önerilerine açığım

• quote:

Bugün detaylı olarak hem picasso hem 3008 i tektar inceleyip test sürüşü yaptım.
    3008 den sonra picasso iç mekan kalitesi çok vasat geldi gözüme.
    Fakat 3008 de de teknolojik olarak picassonun yarısı kadar bile özellik yok.

Zaten araçların sınıfları bile farkli ama insanın aklını karıştırıyor.

Tahminim buradaki birçok kişi benim şu anki durumumda kararsız kalmıştır.

Fikir önerilerine açığım

Sınıf olarak pek farkı yok bence. Picasso MPV sınıfı; 3008 ise crossover olduğunu sanıyor ama bence o da MPV. İkisi de PSA grubunun araçları olduğundan birinde olanı diğerine koymamışlar. Deri koltuk 3008'e , anahtarsız giriş picasso'ya; Head-up display 3008'e otomatik park Picasso'ya.

İkisinin arasında kalmak zordur bilirim.. Para mühim değilse nissan x-trail al geç derim. Isıtmalı deri koltuk da var, anahtarsız giriş de, tabela tanıma da,moonroof da

Ha ısıtmalı deri koltuk demişken; altinuc.com gibi sitelerde gördüğüm kadarıyla koltuklara deri döşeme de kaplıyorlar, ısıtma da koyuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: makeles

gözden kaçmış demek ki :))

muhtemelen bu akü uyar. fiyat iyiymiş.

hayrola akü bitmesi için erken değil mi? yedek mi düşündün?

serviste stop start aküsünü şarj ediyorlar diye bişi okumuştum.

bu aralar stop starta az devreye girer oldu. 15bin bakım da gelmek üzere.

Ya hep bahsediyodukya yok şöyle akü böyle akü jel akü :)) dedim heralde 1000tl var fiyatı...

Meraktan baktım. Bildiğimiz sıradan akü gibi

• Ulan niye kimse koltuk soğutma üzerine çalışmıyor???

En lazım olanı o bence

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

Ulan niye kimse koltuk soğutma üzerine çalışmıyor???

En lazım olanı o bence

10 liralık soğutucu minderle halledebiliyosun çünkü.

Bu arada ben geçen yıl ısıtmalı masaj minderi almıştım, çakmak girişinden kullanıyorum tavsiye ederim

• quote:

quote:

En lazım olanı o bence

10 liralık soğutucu minderle halledebiliyosun çünkü.

Bu arada ben geçen yıl ısıtmalı masaj minderi almıştım, çakmak girişinden kullanıyorum tavsiye ederim

Tamam da senin bu öantığınla ısıtmayı da 3-5 tl ye halletmenin yolları var :)

• quote:

En lazım olanı o bence

O iş kolay hoca, şimdi bir tane ısıtmalı minder alıyorsun, çakmak girişine takıyorsun.

Anahtarı açtığın zaman ısıtma yapıyor, kapatınca da soğutme yapıyor.

Anladın sen onu

Hey gidi günler heyyyy.

İyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.