Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Depo kapağı için gittiğimde ankara otosay dan beni aynı durum için arayacaklarını söylemişlerdi fabrikadan öyle haber geldiğini değiştireceklerini fakat şuan ellerinde olmadığını söylediler.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Benim aracım içinde böyle bir güncelleme varmış, 15 bin bakımı için servise gittiğimde söylendi. Yanlış anlamadıysam bagaj kapağı takozu değişecek dediler. Parça siparişi verildi. Bu arada park sensörü beynide değişecekmiş. Hata kodu veya çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı olup olmadığı soruldu. Olmadığını söyledim ama bilgisayara bağlanıldığında hata varmış?? Değişecek dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@lih -- 17 Kasım 2014; 20:28:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@lih

Benim aracım içinde böyle bir güncelleme varmış, 15 bin bakımı için servise gittiğimde söylendi. Yanlış anlamadıysam bagaj kapağı takozu değişecek dediler. Parça siparişi verildi. Bu arada park sensörü beynide değişecekmiş. Hata kodu veya çalışmasıyla ilgili bir sıkıntı olup olmadığı soruldu. Olmadığını söyledim ama bilgisayara bağlanıldığında hata varmış?? Değişecek dediler...

Benim her sabah çıkışta "araçlar arası mesafe ölçümü imkansız , hız yetersiz " gibi bir uyarı veriyor ama bu park sensörü değil radarla ilgili olabilir herhalde olsa olsa. Ama bana park sensörüyle de ilgili birşey söylenmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsigani8117

Ampul(kısa far-uzun far) değiştiren var mı.ampuller sarı bizde bende biraz daha beyaza yakın yanaklardan sipariş verdim( bosch Xenon silver).değişim arıza ışığını yakar mı?

Normalde bile ara sıra-nadiren yönlendirmeli far arızası veriyor benimki, bir de farı değiştirsem sürekli verir herhalde. Tam mekanizmayı bilmiyorum, ama sanki farın ağırlığı ve şekli önemli gibime geliyor.
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Acaba hız sabitleme açık kalmış ve yüksek hızda bırakıldığı için o uyarıyı veriyor olabilir mi? Sadece bir tahmin benimkisi.
  • theadramelech T kullanıcısına yanıt
    Olabilir, sabitleyiciyi tamamen kapatmıyorum çünkü. Ama kontak kapattıktan sonra hız değeri siliniyor yani tam olarak pause da olmuyor. Gene de bi deniyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Olabilir, sabitleyiciyi tamamen kapatmıyorum çünkü. Ama kontak kapattıktan sonra hız değeri siliniyor yani tam olarak pause da olmuyor. Gene de bi deniyeyim
    @barsoy

Hız sabitleyici, park asistanını devreye alan tuşları dikkatli bi rşekilde incelemenizi öneririm, ilgili düğmeler herhangibir şekilde sıvıya maruz kalmış ve zaman zaman devreyi tamamlayarak, sanki siz basmışsınız gibi devreye girmeye çalışıyor olabilir.

Bu hata da bu mesajı doğuruyordur.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 18 Kasım 2014; 6:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

quote:

Orijinalden alıntı: S@lih

Benim her sabah çıkışta "araçlar arası mesafe ölçümü imkansız , hız yetersiz " gibi bir uyarı veriyor ama bu park sensörü değil radarla ilgili olabilir herhalde olsa olsa. Ama bana park sensörüyle de ilgili birşey söylenmedi.

sürekli adaptifte açık bırakınca bir kaç kez aynı uyarıyı görmüştüm. mühim bir şey değil. scroll aşağı yukarı yap düzelir.

melodramm yazmış zaten. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makeles -- 18 Kasım 2014; 9:09:53 >

• Evet bugün kapatınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

Kafaliklar çok kötü sadece yukarı aşağı hareket var bel desteği 3008 de vardı
    Ayrica arka cam silecegi kalkmıyor
    On far titreme yapıyor ve 2 kere yolda yonlendirilebilir far arızasi verdi
    Sinyal sesini servise sordum ayarlanmiyor dediler olsada bileceklerini zannetmiyorum hicbirsey bilmiyorlar ön şu puskurtuculerin ayarlanması istedim ayarı yok dediler :))

Arka sileceği ben de kaldıramamıştım, yağmur kaydırıcı surerken fark ettim fakat üzerinde durmadım.
    Usenmedim garaja inip ayarları baktım. RResimde görünüyor, audio ayarlarından yapılıyor. Silecek suyu ayarı da var ama benimkinde göremedim. Sabah daha dikkatli bakacam. Bir arkadaş paspaslar hakkında bilgi istemişti, onun da yeni resmini albüme ekledim. Şu birini haberdar etme olayını çözemedim, ipucu verirseniz sevinirim

gözümden kaçmış. linkinizde ( ) aşağıda kalmış daha doğrusu.

bu audio ayarları bende yok.

yazılım tarihine bakabilir misiniz?

ayarlara uzun basılı tutarsanız çıkıyor.

27/09/2013 versiyon bendeki.

• arkadaşlar merhabalar,
    c4 picasso düşünüyorum. teknoloji paketli ve kırmızı olanı kaça alabilirm.
    güncel fiyat ve kampanyalar vs en son alan arkadaşlarımız fiyat bilgisi iletebilir mi?
    ben bayiden 89,5 gibi bir fiyat aldım.
    iyi günler.
  • makeles kullanıcısına yanıt
    16-12-2013 yazılım tarihi. Yine aynı linke resimlerini ekledim. Araçla ilgili fotoğrafları hep aynı albüme yüklüyorum, daha derli toplu oluyor. Linke tıklarsanız güncel ersimleri görebilirsiniz. Silecek suyu ayarı olduğunu gördüm ama deneyecek vaktim olmadı. Hafta sonu belki, deneyebilen olursa da sonuçlarını öğrenmek isterim.

• bu nasıl firmadır arkadaş, herkes ayrı telden çalıyor.

bu arada hız sabitleyicide benim hep, öyle bi uyarı almadım. "+" tuşunda bir sıkıntı olabilir... baktırmak lazım
  • bakımdan bakıma yükleyecekler demek ki msaltik belki daha yenisi bile çıkmıştır 2014 eylül versiyonu gibi. bir soralım bakalım..

yeni versiyon olmasına sevindim. mp3 ler bazen takılıyor, tema değiştirince düzeliyordu. radyo da sorun yok. belki bu versiyonda takılma olmaz.

ilerde inşallah navigasyon arayüzü de güncellenirse süper olur. süs gibi durmazdı öyle.. :(
  • Herkese selamlar.

Uzun zamandır fırsat bulamadığım test sürüşünü bu gün gerçekleştirdim. 5 kişilik hiç bir paket olmayan bir modeldi.
    Şunu söylemeliyim gerçekten çok keyif aldım. Görüş açıları ve ferahlık mükemmel.

aldığım fiyat güvenlik ve teknoloji paketi ile 95,000 TL.

evet araç görsel olarak ve tekoloji olarak mükemmel. benim için tek eksileri vites geçişleri ve dokunmatik ekran tepkimeleri ve tabiki bu kadar elektroniğin olduğu yerde arıza yapma olasılığı korkusu.

sizce böyle bir araç için fiyat yüksek değilmi? tabi adaletli bir kıyasklama değil ama skoda yeti yada jetta çok daha uyugun fiyatta. birde kullanan arkadaşlara sorum şehir içi güncel yakıt değerleri nedir? 4 Lt yakan varm?

bende yakın zamanda araç değiştireceğim için araştırmalara başladım. şimdiki aracım 2005 C3

saygılar.

• makeles kullanıcısına yanıt
    Aslında herkes aracının şu versiyonlarını kontrol etse ve kıyaslasak iyi olur. Yazılım tarih ve versiyonlarını karşılaştırarak son sürüme herkes sahip olabilir böylece. Ben aracı alalı 1 ay olmadı daha ama tarihi 16-12-2013. Servise yakın zamanda giren arkadaşlarda sanırım en güncel olanı yüklüdür.
  • bir_masal B kullanıcısına yanıt
    istanbul için 4 litre bir_masal birader ama adanada 5 litre çok rahat yakalarsın.. :)))

şehir içi doya doya basıyorum istanbulda 6,5 oluyor en fazla, normalde 5,8 ama kasınca 5,1 yapmışlığı var.

skoda yeti beni de cezbetmişti özellikle 4x4 olanı :D
  • günaydın,
    resim kullanım klavuzundan.

şimdi burada bahsedilen ve torpido gözünde bulunduğu söylenen 5 nolu parça torpidomda yok.
    sizlerde var mı? bu olmadan lastik sökülemiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goce -- 19 Kasım 2014; 6:53:57 >
  • goce G kullanıcısına yanıt
    bende var sandım aradım taradım bulamadım. normal bijon takılı imiş. o parça bizde yok. jantlar çalınabilir yani :))))))
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.