Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stop&start olayının kastı bence aracın aslında halen çalışır olduğunun hatırlatılması.
  • geçen yakıt koyulurken pompacıya sen doldur ben ödemeyi yapayım dedim. yakıt koyulurken kilitledim gittim.

döndüğümde pompacı kapağı tam kapatamamıştı. yarım açıktı ne açılıyor ne kapanıyordu.

kapa aç kapa aç yaptım düzeldi.

şimdi düşünüyorumda pompacı sert bastırıp zorla kapatmış olsaydı takılıp kalır mıydı??

hamityus un başına gelen bu olabilir mi? servisin gerekçesi pek aklıma yatmadı.

bu arada hamityus hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın..
  • Lastik sıkıntımla yine karşınızdayım. SottoZero 2 alacaktım, gidip görüştüm ama lastikler 2013 13. haftası çıktı. ve sadece 3 tane var. 4. nereden ne zaman gelir bilmiyorlar. şuna 215/55 17 taksak büyük problem olur mu ki, valla acayip kararsız kaldım. Lastik büyüyecek, taban sınırlı ölçüde genişleyecek. Bizim lastiğe en uygun değiştirme 225/55 17 diyor lastikçi, eyvallah biliyoruz da o boyut için de yine seçenek az. Bu kadar gereksiz bir ölçü seçtikleri için Citroen'i tebrik ediyorum.

(En uygunu yanlış yazmışım, 225/50 r17 doğrusu olacak, yanlış bilgi vermeyelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theadramelech -- 6 Kasım 2014; 15:37:32 >
  • theadramelech T kullanıcısına yanıt
    servis mesaj atmıştı. kış lastikleriniz hazır buyrun diye. acaba hangi marka kaç fiyat? belki mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

servis mesaj atmıştı. kış lastikleriniz hazır buyrun diye. acaba hangi marka kaç fiyat? belki mantıklıdır.

Aracı teslim alırken sormuştum, continental ts 810 var demişlerdi. Geçen yıldan kalma, belki dışarda bulabilirim diye istememiştim. Ankara-Otosay bahsettiğim bayi.
  • www.lastikcim.com.tr
    Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yolu
    http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiWinterContact-TS-810S-20555R17-95V-XL-Kis-Lastigi,PR-11116.html

düz hesap 4 lastik 2bin TL.. iyi para..

aralık ayında yola çıkıyorum. bir boludan bir de anadolu bozkırından geçicem. geçen sene 4 mevsimle sorunsuz gitmiştim.

2bin lira yerine güzel bir kar paleti alınabilir lazım olursa diye. bu janta zincir takamam herhalde. ben takamam anlamında

• quote:

http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiWinterContact-TS-810S-20555R17-95V-XL-Kis-Lastigi,PR-11116.html

düz hesap 4 lastik 2bin TL.. iyi para..

aralık ayında yola çıkıyorum. bir boludan bir de anadolu bozkırından geçicem. geçen sene 4 mevsimle sorunsuz gitmiştim.

2bin lira yerine güzel bir kar paleti alınabilir lazım olursa diye. bu janta zincir takamam herhalde. ben takamam anlamında

Valla kar paletini iyi takmak gerekli yoksa hem yırtılıyor hem de çamurluklara zarar veriyor. Zincir zaten çizer bizim jantları, jant değiştirmek daha masraflı olur. En güzeli kış lastiği bence, tabii bulabilirsek. Hem 4 mevsimlerin de ömrü en az 1 sezon uzuyor. Eski arabamla son 4 sene boyunca karda kışta izmir ankara istanbul arası çok yol gittim, hiç zincir takmadım ve çok da güven verdi lastikler. Acil bir şey olduğunda da kıymetini daha iyi anladım. Bu kadar yorum yeter, sanırım 1-2 hafta daha araştıracağım, en kötü ihtimalle 215/55 17 taktıracağım.

• makeles kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanılmıyorsam elektrik aksamından bahsetti bütün elektrik aksamını ve kabloları gözden geçirmesi gerektiğini arabayı o gün alamayacagımı bitince haber vereceklerini söyledi o esnada bütün ustalar etrafında toplanmış bilgisayara bağlı kilitleri açıp kapatıyor birşeyler yapıyorlardı. Pompacı ile ilgili olduğunu zannetmiyorum yani birşey demediler
  • makeles kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle o konuda hassasım araç start stop da değildi genelde anahtarda üzerimde olur zaten eminim dışarı çıkar çıkmaz uyarı verirdi
  • theadramelech T kullanıcısına yanıt
    Ben aracıma orjinal ölçülerde Falken eurowinter hs449 aldım. Lastikler Japon malı, tanesi 285 tl. Kar paleti vs ile uğraşmak yerine böyle hesaplı bir lastik kullanılabilir diye düşünüyorum. Daha önceki aracımada kumho almıştım. Ilgaz'a gittim o lastiklerle, kar üstünde zirveye kadar sorunsuz bir yolculuk yapmıştım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı almayı hala istiyorum ama bazı şeylerde aklıma takılmıyor değil.
    Şimdi yakıt kapağı muhabbetide üstüne eklendi.

Bendeki C4 te yakıt kapağı otomatik olarak içeriden özel mekanizma ile açılıyor.Yeni picassoda adamlar bildiğin basmalı kapak yapmış ki bu normalde kesin bendeki gibi otomatiktir ama baylas araklamıştır.

Aynı şey bel destekli ve derinlik ayarlı kafalıklarda da geçerli.Bu 2 konfor benim için çok önemli ve C4'ümde mevcut.Picasso'da gene baylas araklamış durumda.

Benim C4'te ki navimate navigasyonlu sistem Picassodaki dandik navili sistemden 10 kat felan daha iyi :) ( Kendim igo yükledim ve güncel harita ve poileri istediğim gibi yükleyebiliyorum.Uzun yolda navi hep açık.Neden derseniz bütün radar poileri var ve 1 km kala uyarmaya başlıyor ve başarsoft haritaları kullanıyorum. Şöyle örnek vereyim : Ankara'da ki lastikçilerden tutun- Mersin Anamurdaki nöbetçi eczaneye kadar nokta atışı buluyorum).

Ama C4'ün arkası dar ve bagaj yetmiyor.2 arada 1 derede kalmaya devam.Neyseki arabanın satılık ilanını arayan yokta şimdilik böyle gidiyor :)

• weba W kullanıcısına yanıt
    Özellikle navi konusunda çok haklısınız. Bir program arayüzü nasıl en kullanışsız yapılır konusunda ders niteliğinde bir navigasyon. Ulen.. poilerinde hadi araba servislerini geçtim, citroen bayisinin yeri de mi olmaz? Ayrıca niye poileri saçma sapan kategorilerden seçip bulmak zorundayım, niye direkt adını yazarak arayamıyorum?
  • """"8 Kasim-6 Aralik tarihlerinde Citroen Yetkili Servislerine gelin orijinal bakim parcasi, iscilik ve Total Motor Yaglarinda %15 indirimden yararlanin. Ustelik 750 TL + KDV ve uzeri bakim ve mekanik servis harcamaniza veya 4 adet Yokohama lastik alimina Piranha tablet hediye""""

diye mesaj atmislar... @msaltik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranhadan en son dvd player almıştım 6-7 yıl önce. Filmler 15 sn.de bir takılır dururdu. Tabletini alanlara şimdiden geçmiş olsun. Haa, navigasyon yüklenirse IGO kullanmak için bilemem. Uyuzlukta bizim navigasyonla yarışırlar artık kendi aralarında.

• quote:

geçen yakıt koyulurken pompacıya sen doldur ben ödemeyi yapayım dedim. yakıt koyulurken kilitledim gittim.

döndüğümde pompacı kapağı tam kapatamamıştı. yarım açıktı ne açılıyor ne kapanıyordu.

kapa aç kapa aç yaptım düzeldi.

şimdi düşünüyorumda pompacı sert bastırıp zorla kapatmış olsaydı takılıp kalır mıydı??

hamityus un başına gelen bu olabilir mi? servisin gerekçesi pek aklıma yatmadı.

bu arada hamityus hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın..

aracı kitlediğimizde yakıt kapağı da kitleniyor. açık halde kitleyince de haliyle kilide takılıyor. Renault araçlarımda da öyleydi. Bunda yine problem yok. Renault eller serbest sisteminde araçtan uzaklaşınca kitleme yaptığı için ön kapı yarım kapalı şekilde giderdim ödemeye

• quote:

""""8 Kasim-6 Aralik tarihlerinde Citroen Yetkili Servislerine gelin orijinal bakim parcasi, iscilik ve Total Motor Yaglarinda %15 indirimden yararlanin. Ustelik 750 TL + KDV ve uzeri bakim ve mekanik servis harcamaniza veya 4 adet Yokohama lastik alimina Piranha tablet hediye""""

diye mesaj atmislar... @msaltik

mesaj geldi bana da sonunda :)

ama %15 çok komik bi rakam...
  • IGO candır yaa. ne ettin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

IGO candır yaa. ne ettin hocam.

Aynen katılıyorum. Igo dan daha iyisi bence yok. Haritalarıda Basarsoft zaten. Herşey 10 numara.
  • ara sıra başka yazılımlar da deniyorum ama aklıma bu kadar yatan, aradığımın karşılığını bu kadar bulduğum bir yazılım olmadı. Ipad kullandığım zamanlarda satın almıştım zaten. o derece :)
  • Igo.ya bişey demiyorum ben piranhaya temkinli yaklaşıyorum. Yoksa ben de 10 yıl igo kullandım. Elimde olsa bizim aracı rootlayıp igo yükletirim, ama piranha kalsın almiyim

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.