Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.664
Cevap
101
Favori
371.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracın kapı içi kolda ve gözlerinde aydınlatma varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

Yeni picasso sahibi arkadaşlar,

Aracın kapı içi kolda ve gözlerinde aydınlatma varmıdır ?

Kapı içi dışı gözü her yerinde var

ama sabah bir daha bakayım. Yan ayna altındakiyle karıştırıyor olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 10 Kasım 2014; 17:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese picassosu hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.bende aranızda yeni katıldım.cactus bakmaya gittik eşimle picasso aldık çıktık.şuan 1000 km yaptım.bende deneyimlerimi paylaşacağım.
    Aklıma takılan bir iki soru var.bilen arkadaş beni aydınlatırsa çok sevinirim.
    Multicity Türkiyeye gelecek mi?
    Navigasyon güncellemesi yapılacak mı?
    Bayraktarı aradım multicity connect hakkında en ufak bir fikirleri yok.
    Şimdiden teşekkürler.

• Bu arada aracın kapı gözlerinde ve tutma yerlerinde aydınlatma var.bilginize.

• Peki dikiz aynalarında led eşik aydınlatma varmı ?

Sorularla terleticem biraz sizi :)
  • Var.Dikiz aynaların alt tarafında mevcut led ışıklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsigani8117

Var.Dikiz aynaların alt tarafında mevcut led ışıklar.

Bilgiler için teşekkürler.
  • merhabalar

bir tespitim var.

0-25km/h arası 1. ve 2. viteste sabit hızda inerken bir süre devir rölantide kalıyor ta ki araç hızlanmaya başlayınca devir yükseliyor.

o sıra A ve M olması farketmiyor. Bana pek mantıklı gelmedi bu iş. Viteste bekletiyor ve debriyaja tam? basıyor. Özetle babam gibi sürüyor.. :)))
  • makeles kullanıcısına yanıt
    Aslında iyiymiş ama benimkinde öyle olmuyor? Yokuş aşağı inerken yürümesi için bazen kendim boşa alıyorum. Keşke bende de öyle olsa.

• çok hafif inişlerde haklısın ama bu dediğim yukuş aşağı kalkışlarda oluyor yavaşlarken değil.
  • Uzaktan camları açmak mümkün mü.

• tsigani8117 T kullanıcısına yanıt
    hayır kumanda sadece kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

hayır kumanda sadece kapatıyor

Onudamı çalmışlar ya.....
  • çalınanlar listeniz var sanırım.

merak ettim doğrusu.. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: makeles

çalınanlar listeniz var sanırım.

merak ettim doğrusu.. :D

Hemen yazalım.

Ayarlanabilir bel desteği
    Derinlik ayarlı kafalıklar(bendeki c4 ün kafalıkları olursa ve aracı bayiye takasa verirsem picassoya taktıracam benim kafalıkları)
    Kumandadan cam açma( yazın muhteşem işe yarayan bir olaydır)
    Ön koltuk arkası aydınlatma lambaları(gp de var)
    Arka havalandırma fan ayarı(gp de var)

Daha araklanan çok şey vardır ama zamana ihtiyacım var :)

Bir baylas klasiği olarak yıllar ilerledikçe donanımlar azalır...

2012-2014 c4 ler arası araklanan listesi daha kabarık ama konumuz o değil.
  • Kumandadan cam açma benim 2006 model focusta bile vardı. Picasso'da olmadığını görünce şaşırmıştım ama ben dünyada tüm picassolar güvenlik için böyle sanıyordum. Şimdi yurtdışı modelinde var Türkiye'de yok diyorsunuz öylemi ? yuh ki ne yuh.

Bagajla ilgili 2 sorum var:

Araç hareket edince bagaj kapağı kilitleniyor mu? avm otopark girişinde tüp kontrolünde açamıyorlar çünkü benim bagajı. Ben kendi kapımı açınca açılıyor bagaj ancak.

Kumandan sadece bagaj açma nasıl oluyor? bagaj düğmesi demeyin, ona basınca bagaj+kapılar açılıyor çünkü.
  • mekanik bel desteği olabilirdi gerçekten çok basit bir düzenek. cmax çok basit çözmüş olayı. koymamaları saçmalık olmuş.

kumandadan cam açma yazılımla düzeltilebilse iyi olurdu. talep etsek yaparlar mı acaba??

bir de yalnızca bagaj açma olmalıydı. güvenlik açısından önemli. avrupada sorun olmasa da burada hırsız her yerde.

küçük donanım cambazlıkları can sıkıyor. opsiyon olarak bile koymuyorlar. paket içeriğine mahkumsunuz..
  • Son durumda listeye bagaj açma düğmesinide ekleyebilirsiniz.
    Benim c4 te mevcut.
    Iyi kırpmışlar arabayı.....

• Benim iç aydınlatma ile ilgili bi sorum olacak. Bu direksiyon, kapı aydınlatmaları, üstte bulunan ambiyans aydinlatmasinin ayar düğmesi falan var mı? Özellikle ambiyans aydınlatması çok az yanıyor, varlığı yokluğu bir. Akşamları orta konsoldan bir şey bulmak imkansız, mecburen üst ışığı yakıyorum. Sanki farlar da gereksiz yakını gösteriyor, otomatik ayarlı olmasi gerekli değil mi xenon farlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

Benim iç aydınlatma ile ilgili bi sorum olacak. Bu direksiyon, kapı aydınlatmaları, üstte bulunan ambiyans aydinlatmasinin ayar düğmesi falan var mı? Özellikle ambiyans aydınlatması çok az yanıyor, varlığı yokluğu bir. Akşamları orta konsoldan bir şey bulmak imkansız, mecburen üst ışığı yakıyorum. Sanki farlar da gereksiz yakını gösteriyor, otomatik ayarlı olmasi gerekli değil mi xenon farlar?

Ambiyans aydınatmasının olayı zaten birşeyleri görmek için değil , ortamı daha güzel ve farklı göstermesi.Birşey görmek için üst ışığı açmak gerekiyor haliyle.

Far aydınlatma mesafesi benim c4'te de kısaydı.Serviste ayarlatmıştım bir sorun kalmamıştı.Xenonda otomatik ayar olmaması ise başka hikaye....
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.