Şimdi Ara

Cisco Linksys E900 Wireless N-300 Router 64TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güçlü bir router mı*

4 portlu wireless modemimin var.

onun bir ethernet çıkışına bu cihazı bağlasam ekstradan, menzili arttırabilir miiym?
  • Bende kaç zamandır router alıcam erteliyordum, kullananlar tavsiye eder mi acaba ? Kablolu modemden gelen ethernet kablosunu router aracılığı ile wireless olarak evde kullanmak istiyorum. Sanırım bu iş için uygundur.
  • Gold diye girmiştim ama değilmiş. Cisco olması yeter diyor ve gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Bende kaç zamandır router alıcam erteliyordum, kullananlar tavsiye eder mi acaba ? Kablolu modemden gelen ethernet kablosunu router aracılığı ile wireless olarak evde kullanmak istiyorum. Sanırım bu iş için uygundur.

bende cisko nun başka bir modemi var. istersen uygun fiyattan vereyim sana :)
  • Kullanan olacağını sanmıyorum çünkü piyasaya yakın zaman önce çıktı. Linksys 1200v1 ile aynı ama flashbelleği 8MB. İşlemcisi 300MHz, NIC de BCM5357.

DD-WRT mini firmware i yüklenebiliyor, sanırım ilerde mega sürümü de yüklenebilir.

Şuradan Open WRT sitesinden farklı router modelleri ile ilgili donanım bilgilerini bulabilirsiniz: http://wiki.openwrt.org/toh/start

Burada da bu modelle öceki modelin kıyaslamalı fotoğrafları var: http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-features/31727-inside-story-cisco-linksys-ea-series

Kapsama alanı için 186 metrekarelik dublex bir evde, router ve bilgisayar üst ve alt katta en uzak 2 nokta arasına yerleştirildiğinde 5 çizgi üzerinden 4 çizgilik çekiyor diye okumuştum ama o sayfayı bulamadım şimdi.

Ben daha önce wireless alet kullanmadım hiç, pek bilgim yok ama eğer uzak mesafeye erişmeniz gerekiyorsa kablolu router çıkışına yükşek güçlü network adaptörü ve onun çıkışına da uygun yöne yönlendirilmiş yüksek kazançlı anten daha uygun olur diye düşünüyorum. Fakat 300Mbps N serisi routerlar G serisine göre 2 kat ya da daha fazla menzil sunuyorlar diye okudum, herhalde aynı çıkış gücünde bir kıyaslamadır bu. Eğer G serisi wireless modeminiz varsa N serisi olan bu ürünü almayı düşünebilirsiniz.

• sık sık bağlantı kesildiğine dair kullanıcı yorumları var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman sorayım bende linksys cisco adsl modem var ama wireless N değil, bazı odalarda sinyal çok zayıf kalıyor. Şimdi bu aleti alsam modeme bağlasam bir nevi access point özelliği görürmü? almak mantıklı olurmu
  • 3g router önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

3g router önerisi olan var mı?

TP-Link Wr703N derim. OPEN-WRT kurulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foton2 -- 20 Haziran 2012; 16:18:10 >
  • N'in daha geniş alanda kapsama sağladığı doğruysa iş görmesi lazım.

Sayfa sonundaki kıyas tablosuna göre de sinyal gücünün artması lazım.http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11n-2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: foton2

quote:

Sanırım Tr de satısı yok, dx de buldum. Bir ust kattan ya da alt kattan cekim gucu nasıldır, test ettiniz mi hic?

www.dealextreme.com/p/tp-link-703n-ultra-mini-portable-3g-802-11b-g-n-150mbps-wifi-wireless-router-light-blue-white-102903

• quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

o zaman sorayım bende linksys cisco adsl modem var ama wireless N değil, bazı odalarda sinyal çok zayıf kalıyor. Şimdi bu aleti alsam modeme bağlasam bir nevi access point özelliği görürmü? almak mantıklı olurmu
    Bende wireless B olan bir router vardı. Bunu N olan bir router ile değiştirdim. Uzak odada bir diş kadar sinyal yükseldi.
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım Tr de satısı yok, dx de buldum. Bir ust kattan ya da alt kattan cekim gucu nasıldır, test ettiniz mi hic?

www.dealextreme.com/p/tp-link-703n-ultra-mini-portable-3g-802-11b-g-n-150mbps-wifi-wireless-router-light-blue-white-102903

adaptoru amerikan prizleriyle uyumlu turkiyeye avrupayla uyumlu adaptor gonderirlermi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Test etmedim bende yok ama 1 katta altlı üstlü kullanılacaksa sorunsuz çalışması gerekir. Türkiye'de MR3020 modeli var hemen hemen aynı olması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

quote:

quote:

adaptoru amerikan prizleriyle uyumlu turkiyeye avrupayla uyumlu adaptor gonderirlermi

Hocam plug convertor olarak aratırsanız 1 dolar civarı fiyata dönüştürücüler var.

• Alsak mı ki acaba?
    Bende smartnet marka dandik bir router var.Sık sık kilitlenip duruyor.Wireless i de çok iyi değil.Bunu alsam bir şey fark eder mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Test etmedim bende yok ama 1 katta altlı üstlü kullanılacaksa sorunsuz çalışması gerekir. Türkiye'de MR3020 modeli var hemen hemen aynı olması gerekir.

Fiyatı da iyi gibi, olmazsa 1 adet siparis veririm artık. Tavsiye icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

quote:

quote:

Elektrikcilerde de 1-2 tl ye bulabilirsiniz

• Çok iyi fiyat ama kablolu LAN desteiğinin 100mbps olması kötü yoksa hiç düşünmeden alırdm, gerçi öyle olsaydıda indirime girmezdi muhtemelen.. genelde indirimlerde eski ürünleri elden çıkardıkları için malum illa bitarafı eksik oluyor ama eğer tüm sistemi wireless bağlıyorsanız gayet güzel ama yok filmlerin fotoğrafların depolanacağı makina ayrı ufak bi HD server olacak diyorsanız onu kablolu bağlamakta fayda var. Ama en azından sinema sistemi ve TV sabit olduğu için onlarıda kablo ile bağlamak mantıklı oluyor. Gigabit desteği olsa DLNA sayesinde kullanım alanı gelişen ev ağlarına ilaç gibi gelirdi. Bende açıkçası hızlı bir ev ağı kurmayı düşünüyorum gelecekte...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.