Şimdi Ara

Cisco Linksys E900 Wireless N-300 Router 64TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

quote:

merhaba,

Bir adet Laptop ve bir adet masa üstü Pc var. Motorola sb5101 kablolu modemim kullanıyorum.

Uydunet üyesiyim . szice Cisco Linksys E900 Router bu modemle uyumlu olurmu ? Router den bir adette eternet kablosu ile masa üstü pc ye bağlantı yapabilirmiyim ?

Yada Tp-link alırsam dahamı iyi olur.
    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr740n-150mbps-kablosuz-router/productDetails.aspx?productId=bd132044&categoryId=410

Bilgilendirirseniz sevinirim...

Mesajınızda linkini verdiğiniz router da işnizi görür ancak Linksys ile TP link'in sinyal güçleri farkı hakkında bir bilgim yok.
    Ancak linkteki routerın flashı 4MB, Linksys'inki 8MB. İlerde 3rd party firmwre yüklemek isterseniz fazladan ROM iyi olur. TP Link'in anten çıkışı var. Eğer üstünde gelen anten yetersiz kalır da yüksek kazançlı anten takmak isterseniz harici anteni olması işinize yarayabilir. Aynı ev içinde ya da üst-alt katta anten gerekeceğini zannetmem.
    Anten takmak gerekmeyecekse (bağlantının iki ucundaki cihazda da anten gereksinimi olur) benim tercihim Linksys olurdu.

Edit: Bu arada hepsiburadada antenin çıkarılabilir olduğu yazılmış ancak TP Link ürünlerinde anteni çıkarılabilir modellerin sonunda "D" (detachable) harfi oluyor diye biliyordum. Anteni sabit de olabilir.

Sağ ol arkadaş. Verdiğin bilgiler için.

Bir adet sipariş verdim . Saygılar...

Hangisinden sipariş verdiniz, Cisco mu TP-Link mi?

• linksys wrt 110 router kullanıyorum. Bunu uydunet netmaster modemle kullanıyorum. Çekim kalitesi kötü. Pc ile router arasında sadece bir kapı var, mesafe 4 metre kadar. sinyal 4. derece çekiyor. mesafe 6 ya çıksın sinyal 2. dereceye iniyor. mutfaga gidiyorum çok düşük sinyal veriyor. bu modeli bilemiyorum ama benim kullandığım modeli tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

quote:

merhaba,

Bir adet Laptop ve bir adet masa üstü Pc var. Motorola sb5101 kablolu modemim kullanıyorum.

Uydunet üyesiyim . szice Cisco Linksys E900 Router bu modemle uyumlu olurmu ? Router den bir adette eternet kablosu ile masa üstü pc ye bağlantı yapabilirmiyim ?

Yada Tp-link alırsam dahamı iyi olur.
    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr740n-150mbps-kablosuz-router/productDetails.aspx?productId=bd132044&categoryId=410

Bilgilendirirseniz sevinirim...

Mesajınızda linkini verdiğiniz router da işnizi görür ancak Linksys ile TP link'in sinyal güçleri farkı hakkında bir bilgim yok.
    Ancak linkteki routerın flashı 4MB, Linksys'inki 8MB. İlerde 3rd party firmwre yüklemek isterseniz fazladan ROM iyi olur. TP Link'in anten çıkışı var. Eğer üstünde gelen anten yetersiz kalır da yüksek kazançlı anten takmak isterseniz harici anteni olması işinize yarayabilir. Aynı ev içinde ya da üst-alt katta anten gerekeceğini zannetmem.
    Anten takmak gerekmeyecekse (bağlantının iki ucundaki cihazda da anten gereksinimi olur) benim tercihim Linksys olurdu.

Edit: Bu arada hepsiburadada antenin çıkarılabilir olduğu yazılmış ancak TP Link ürünlerinde anteni çıkarılabilir modellerin sonunda "D" (detachable) harfi oluyor diye biliyordum. Anteni sabit de olabilir.

Sağ ol arkadaş. Verdiğin bilgiler için.

Bir adet sipariş verdim . Saygılar...

Hangisinden sipariş verdiniz, Cisco mu TP-Link mi?

cisco aldım arkadaş. evin içinde her odada 4 tane çekiyor. Cisco nun bulunduğu odada ise 5 tane çekiyor. Arkasında 4 adet eternet yuvası var . Birinide masa üstü PC ye bağladım. Ürünü çok beğendim.

Fakat cep telefonları ile bağlantı kuramadım. Ne yapmam lazım( kimlik doğrulanıyor --- devre dışı ,WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı ) diyor. CD yi cep telefonlarımada mı yükletmem lazım. Biraz acemiyim bu konularda.

• quote:

cisco aldım arkadaş. evin içinde her odada 4 tane çekiyor. Cisco nun bulunduğu odada ise 5 tane çekiyor. Arkasında 4 adet eternet yuvası var . Birinide masa üstü PC ye bağladım. Ürünü çok beğendim.

Fakat cep telefonları ile bağlantı kuramadım. Ne yapmam lazım( kimlik doğrulanıyor --- devre dışı ,WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı ) diyor. CD yi cep telefonlarımada mı yükletmem lazım. Biraz acemiyim bu konularda.

Öncelikle hayırlı olsun.
    Soruna gelince;Eğer CD den yazılımını yükledinse bilgisayarında "Cisco Connect" diye bir program olacak.Onu çalıştırırsan modemin arayüzüne erişirsin.Sağ tarafta "Bilgisayar ve Aygıtlar" sonra "Başka kablosuz aygıtlar" şeklindeki yönergeleri takip edersen cep telefonu bağlanıyor.En azından benim SE Xperia Neo marka android telefonum sorunsuz bağlandı.
    Bir de programı çalıştırınca otomatik yeni yazılım yükledi modeme.Belki bu da bağlantının sorunsuz olmasında etkili olmuştur.

• @ cetera cihazin arayuzune girip telefonun mac adresini bağlantıyı kabul et şeklinde girin.

diğer arkadaş tplinkin tüm modem,access point v,s anten dışarıda ise çıkartılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabit ethernet'li router arıyorum ne zamandır, keşke gigabit olaymış. Fiyat uygun + DD-WRT uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Gigabit ethernet'li router arıyorum ne zamandır, keşke gigabit olaymış. Fiyat uygun + DD-WRT uyumlu.

mümkünü yok o fiyata bulamazsın.

ama sana bir tavsiyem sağlam bir kablosuz ağım olsun diyorsan tam modelini hatırlamıyorum, hbde 200 küsür liraya tplink siyah renkli bir router var, gigabit port v,s ne ararsan var yani

onu tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Öncelikle hayırlı olsun.
    Soruna gelince;Eğer CD den yazılımını yükledinse bilgisayarında "Cisco Connect" diye bir program olacak.Onu çalıştırırsan modemin arayüzüne erişirsin.Sağ tarafta "Bilgisayar ve Aygıtlar" sonra "Başka kablosuz aygıtlar" şeklindeki yönergeleri takip edersen cep telefonu bağlanıyor.En azından benim SE Xperia Neo marka android telefonum sorunsuz bağlandı.
    Bir de programı çalıştırınca otomatik yeni yazılım yükledi modeme.Belki bu da bağlantının sorunsuz olmasında etkili olmuştur.

cihazı resetleyip tekrar yükledim. ilk seferde yazılımı yüklememiştim. sonrasında yazılımda yüklendi. telefonlarla bağlantı kurdu. Teşekkürler arkadaş.

Sağ ol @kadirekinci problem çözüldü. Evin Rotere en uzak köşesinde bile 4 çizgi çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

linksys wrt 110 router kullanıyorum. Bunu uydunet netmaster modemle kullanıyorum. Çekim kalitesi kötü. Pc ile router arasında sadece bir kapı var, mesafe 4 metre kadar. sinyal 4. derece çekiyor. mesafe 6 ya çıksın sinyal 2. dereceye iniyor. mutfaga gidiyorum çok düşük sinyal veriyor. bu modeli bilemiyorum ama benim kullandığım modeli tavsiye etmiyorum.

Ürün güzel bir ürün ancak etrafınızda 2.4 de aynı kanalda veya o kanala yakın yayın yapan bir cihaz mevcutsa sinyal düşüşü yaşanıyor olabilir. Bunun için kablosuz kanalı örnek olarak 11 ise 1 e çekmeyi denemen faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

linksys wrt 110 router kullanıyorum. Bunu uydunet netmaster modemle kullanıyorum. Çekim kalitesi kötü. Pc ile router arasında sadece bir kapı var, mesafe 4 metre kadar. sinyal 4. derece çekiyor. mesafe 6 ya çıksın sinyal 2. dereceye iniyor. mutfaga gidiyorum çok düşük sinyal veriyor. bu modeli bilemiyorum ama benim kullandığım modeli tavsiye etmiyorum.

Ürün güzel bir ürün ancak etrafınızda 2.4 de aynı kanalda veya o kanala yakın yayın yapan bir cihaz mevcutsa sinyal düşüşü yaşanıyor olabilir. Bunun için kablosuz kanalı örnek olarak 11 ise 1 e çekmeyi denemen faydalı olacaktır.

network den pek fazla anlamıyorum, bilgi için yine de teşekkür ederim.

• merhaba arkadaslar

benden tüm Network ürünlerini Temin ede bilirsiniz

Yardim ede bilecegim bi konu varsa iletisime gecelim.

Size uygun fiyat yaparim ve ikinci ele de garanti vere bilirim

iyi calismalar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

network den pek fazla anlamıyorum, bilgi için yine de teşekkür ederim.

arkadaşın bahsettiği şey çakışma halinde kopmalara çözüm olur.bendede wrt54gh router var ve çekimi kötü dediğin gibi.malesef ciscolar böyle sanırım.onu artırmanın ek anten olmadan çözümü yok sanırım.anten gömülü diye oluyor bu durum.cihazınyatay dikey yönüyle oynayarak kısmen iyileşme sağlayabilirsin müsaitse.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.