Şimdi Ara

Cisco CCNA Kursu Önerisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
16.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar,cisco nun CCNA eğitimi için kurs önerisi olan,giden veya fiyatlardan haberi olan kişiler yardımcı olabilirlermi?Nedir bu Cisco CCNA tam olarak yardımcı olursanız,bu eğitimleri alsak ne gibi bir fayda sağlarız,iş bulabilirmiyiz?

• Ben bilişim eğitim merkezine gidiyorum iyi bir kurs önerebilirim bilgiyide sitesinden aldım zaten
    CCNA Eğitimi

Gerekli Ön Bilgi
    Cisco Eğitim programında amaç Bilişim şirketlerine ve BT departmanlarına nitelikli uzmanlar yetiştirmek ve gelişimlerine katkıda bulunmaktır.
    Eğitim programı Türk Bilişim Vakfı ile ortak yürütülmekte olup Cisco Network Akademi Programı kapsamında 120 saat olarak verilmektedir.120 saatlik Eğitim sonunda öğrenciler mezun olabilmek için her modül sonunda uygulanan Final sınavlarını geçmekle yükümlülerdir. 4 adet final sınavını veren öğrenciler Eğitim sonunda yapılacak olan Voucher sınavında %90 başarı sağlamaları durumunda CCNA sınavından bir sefere mahsus olmak suretiyle %75 indirim kazanmaktadırlar.

Kimler Katılmalıdır?
    Lise ve üniversitelerin ilgili bölümlerinde mezun veya halen okuyan öğrenciler, Kurumların bilgi işlem departmanında çalışan ağ güvenliği, ağ yönetimi, internet alt yapısının kurulumu ve yönetimini öğrenmek isteyen ve kendini geliştirmek isteyen tekniker ve mühendisler. Cisco serfitikasyon program ile kariyerine yeni bir sayfa açmak isteyen bilgisayar Mühendisleri, teknikerler bu eğitime katılmalıdır.

• Arkadaşlar hakaten yardımcı olursanız bende sevinirim Artıları nelerdir.İllaki bu kursa gitmek için Lise de bilgisayar bölümü mü okumak gerekir yada sadece Üniversitede Bilgisayar bölümleri okuyanlar mı sadece bu kursları tercih ederler ya da bizim gibi Bilgisayarla haşir neşir olanlarda başvurabilir mi bu kurslara bilen varsa yazarsa çok iyi olur.Şimdi den Teşekkürler.
  • Merhabalar;

Cisco eğitimleri ile ilgili sorularınız için beni arayabilirsiniz .Telefon ve mail adresimide yazıyorum.
    duygucelik@academytech.com
    05493492311
    :)
    iyi çalışmalar....
  • CCNA egitimleri bildigim kadari ile 2 farkl sekilde resmi olarak verilebiliyorlar.
    1-Cisco Networking Academy 'ler
    2-Cisco Learning Partner 'lar

Istanbul Teknik Universitesi Cisco Networking Academy kurslarini veriyor ve de bildigim kadari ile Regional Academy 'ler. Yani Turkiye'deki ve civar ulkelerdeki diger resmi Academy 'leri egitiyorlar.
    Bunun disinda da kabul edilmesi gereken bir gercek var. Bu sektorde ileri duzey bir egitim alinacaksa bunu ne Netron ne de digerleri verebiliyor. BTEgitim'den baska bir alternatif ne yazikki yok. CCNA/CCNP gibi temel kurslari bir cok yer verebilirken, CCIE,MPLS v.s. gibi konularda egitim alinmasi isteniyorsa simdilik tek adres BTEgitim.(Bu kurumda veya herhangi bir egitim kurumunda calismiyorum, calismadim, calismayi dusunmuyorum)

Egitimin icerigine gelirsek. Egitimi almak icin Bilgisayar Muhendisligi okumaya filan gerek yok. Ucak, Insaat, Jeoloji Muhendisligi okuyup da bu sektorde iyi yerlere gelmis arkadaslarim var. Zaten egitimlerin ne bilgisayar ile ne de Bilgisayar Muhendisligi'nde ogretilenlerle genel olarak bir ilgisi yok.(Tabi ki Bilgisayar Muhendisligi belli bir kismini kapsiyor). Olay bilgisayarlari birbiri ile belli kosullari saglayarak haberlestirmek. Bu is icin router,switch,firewall v.s. gibi baska cihazlar kullaniliyor. Sen bu CCNA gibi kurslarda bilgisayarlarin haberlesmesi icin gereken temel kurallari ogrendikten sonra, bahsettigim cihazlari kullanmayi ogreniyorsun. Bilgisayari da ancak bu cihazlara baglanirken veya dokuman okurkan kullaniyorsun.

Is bulunur mu? Tabi ki bu sektorde is bulunur. Ben de dahil olmak uzere bu sektorde calisan yuzlerce arkadasim var.

• ACADEMYTECH CİSCO NUN YETKİLİ EĞİTİM PARTNERİDİR VE ŞUANDA TR DE İKİ TANE YETKİLİ EĞİTİM MERKEZİ VARDIR BİRİ ACADEMYTECH BİR DİGERİDE BİLGE ADAMDIR.VE ACADEMYTECH İN LABARATUARI ULUSLAR ARASI ÖDÜLLÜ BİR LABARATUARDIR.... BEN GELİP BİREBİR GÖRMEK İSTERİM HATTA Bİ DERSİNİZEDE MİSAFİR OLARAK GİRMEK İSTERİM DERSENİZ GELMEK İSTEYENLERİ KURUMUMUZA DAVET ETMEK İSTERİM.
    KARAKOLHANE CAD.YILDIZ İŞ MERKEZİ YELDEĞİRMENİ KADIKÖY.İSTANBUL
    05493492311
  • Istanbul Teknik Universitesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netron Kadıköy'e gitmeyecekseniz eğer bence o kurumdan uzak durun. Ucuza kaçalım derken sinir, stres sahibi olabilirsiniz.
    BT eğitim ve İTÜ iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriptografi -- 4 Mart 2010; 21:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Istanbul Teknik Universitesi

hem hesaplı hem de çok başarılı!!
  • İstanbul Teknik Üniversitesi !!!
  • Hem ITU hem de BTEgitimde egitim almıs biri olarak ikisini de onerebilirim. Zamanın genisse uzun CNAP programı ile İTU, zamanın darsa yogunlastırılmıs kurslar ile BTEgitim diyelim.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Türkiye'de ilk olarak CCIE R&S v4.0 sınavını geçen Özcan YILDIZ'ın katılımı ile gerçekleşecek CCIE Eğitimine kayıt olmak için 0216 550 44 22 - 0312 473 74 55 veya 0549 349 2311 numaralı telefondan arayabilirsiniz.
    syildiz@academytech.com
    Karakolhane Cad.Yıldız İş Merkezi No:17 Kadıköy İstanbul

CCIE R&S v4.0 sınavı Türkiye tarihi 18-22 Ekim 2010

Kurs Başlangıç Tarihleri

Hazırlık Eğitimleri : 07.08.2010
    Haftasonu 15 Gün(Ctesi ve Pazar tam gün - 8 Hafta)

CCIE: 20.09.2010
    Haftaiçi 10 Gun (Haftaiçi tam gün -2 Hafta)

CCIE:18.09.2010
    Haftasonu 10 Gün (Ctesi ve Pazar tam gün - 5 Hafta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCIE Academytech -- 13 Temmuz 2010; 18:04:40 >
  • Barış Karaağaç gerçekten iyi bir eğitmen...Eğitimini Academytech'te Özcan YILDIZ'dan almıştı.
  • Bilge Adam ,İTÜ, ve BT eğitim derim.
    Academytech ise uzak durmanı önereceğim Eğitim Kurumlarından biri.
  • Hiç kimse bilge adamdan bahsetmemiş diycektim ki arkadaşımız belirtmiş.Bilge adamdada havva çumanoğlu iyi hocadır
  • Özcan Yıldız Hoca CNAP eğitimlerinde bir numara

Herkese tavsiye ederim.
  • Bilge adamda Murat hocanın uzerine tanımam ben en eski 2 hocasından aldım egitini ümit hoca ve murat hocadan emin olun ikiside asmıs insanlar diyebiliriz.Galiba murat suanda kadıkoyde ümit hoca merkezde yonetici olmus.Murat hoca piyasadaki bir cok ünlü bilisim uzmanının hocasıdır bu arada bilginiz olsun.

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 24 Mart 2011; 23:26:42 >
  • Bilge adam çok pahalı degil mi ?
  • istanbul teknik üniersitesinin ücreti ne kadar bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

istanbul teknik üniersitesinin ücreti ne kadar bilen varmı ?

http://www.btegitimleri.itu.edu.tr/cisco/?egitim-ucretleri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.