Şimdi Ara

Cisco CCNA Kursu Önerisi Olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
16.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hover_Craft

quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

istanbul teknik üniersitesinin ücreti ne kadar bilen varmı ?

http://www.btegitimleri.itu.edu.tr/cisco/?egitim-ucretleri

@ Hover_Craft teşekkür ederim :)
  • Rica ederim hem fiyati uygun hemde kaliteli fırsat bulursam gidicem bende.
  • Şurada kursların listesi ve bilgileri var bakabilirsiniz:

http://meslekkurslari.org/ccna-ccnp-ve-ccdp-cisko-sertifikasi-egitimi-veren-kuruluslar.html
  • İTÜ
  • elimde ccna türkçe görüntülü eğitimi var isteyenlere satabilirim....sıfırdan başlayıp bütün eğiitim konularını kapsamaktadır...anlamamak imkansız...
  • bilişim eğitim merkezini önerebilirim avrupa ve anadolu yakasında şubeleri var öğretim kadrosu da oldukça kaliteli
  • itü iyi diolar iyi kurs bulmak kolay önemli olan iyi para bulmak
  • Ankara'da cliguru'yu tavsiye ederim. Ben CCNA eğitimini ordan aldım. Hocaları deneyimli ve kaliteli insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortakoycadde

elimde ccna türkçe görüntülü eğitimi var isteyenlere satabilirim....sıfırdan başlayıp bütün eğiitim konularını kapsamaktadır...anlamamak imkansız...

Hocam fiyat nedir acaba satmadı iseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orijinalden alıntı: ortakoycadde

elimde ccna türkçe görüntülü eğitimi var isteyenlere satabilirim....sıfırdan başlayıp bütün eğiitim konularını kapsamaktadır...anlamamak imkansız...

Hocam fiyat nedir acaba satmadı iseniz?

Alıntıları Göster
    Merhaba

Tavsiyeniz uzerine CLIGURU`dan CCNA RS ve CCNP RS egitimleri aldim ve gayet memmun kaldim. Herkese tavsiye ederim.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamit yutak -- 4 Aralık 2013; 9:36:04 >

• hamit yutak H kullanıcısına yanıt
    Ayıp olmassa acaba bu kursa ne kadar bi ücret ödediğini söyler misin birde egitimleri sence kaliteli mi?
  • Arkadaşlar kursa gidip çok başarısız olan insanlar var. Öncelikle şunu unutmayın 1. Temel Kural İngilizceniz anlayıp ve anlatabileceğiniz düzeyde olması şart... 2. Kural Temel altyapıyı öğrenmediğiniz sürece ilerisi için mutlaka bir yerde patlak verirsiniz. Ne kadar iyi eğitmen olursa olsun iş sizde biter. Kursa gitmek evet çok güzel Maddiyat'ı olmayan arkadaşlar için tek önerim tamamen kendilerinin çalışması olacaktır. Kurs size CCNA vermiyor siz onu alıyorsunuz kurs yalnızca eğitimini verir ve iyi öğretir. Bu arada BT Eğitim Erdinç TUTAM hoca yı öneririm.
  • Antalya'da Cisco CCNA ve CCNP için Referans Kariyer ve Bilişim Merkezini önerimi. M.E.B onaylı sertifika veriliyor.
    Cisco

Bu linkten ulaşabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben bir meslek lisesinde BT öğretmeniyim ve aynı zamanda geçen yıl eğitimlerimi tamamlayarak CCNA R&S kursunu bitirdim şu an CCAI(Cisco Certified Associate Instructor) seviyesindeyim yani Cisco CCNA Discovery 1-2-3-4, Cisco CCNA R&S 1-2-3-4, Cisco CCNA Exploration 1-2-3-4 kurslarını akademim bünyesinde verebiliyorum. Bu şu anlama geliyor. Eğer bir Cisco akademi eğitmeniyseniz öğrencilerinize Cisco adına kursu başarıyla tamamladıklarına dair Cisco tarafından gönderilmiş belgelerini verebilirsiniz. Yani Normal akademilerde de eğitim alabilirsiniz ama Netacad.com da bir üyelik oluşturamazsınız yani Cisco bünyesinde bu eğitimi almamış olursunuz. Bu yüzden de çoğu akademide olduğu gibi yalnızca o firmanın eğitim belgesini almış olursunuz ki bence burda çok ince bir çizgi var. İş Başvurularına giderken Cisco tarafından imzalanmış onaylanmış bir belge, bilgi ve beceri ile gitmek yerine normal bir kurstan aldığınız belge ile gitmek(ki parayı veren herkes kursu bitirebiliyor.) sizi başvuruda arka sıralara düşürebilir. Dediğim gibi bu eğitimi başarı ile tamamlamak en az CCNA sınavı kadar zordur. Ben ve arkadaşlarım yaklaşık 44 adet sınavı 80 üzeri not alarak bitirdik yoksa akademi eğitmenliği belgesi alamazdık. Şu an İzmirde sürekli kurs açmaktayız. Her türlü donanımımız bulunmakta ve emin olun Lab deneylerinin her birini yapabiliyoruz. 5' er adet yepyeni 2 farklı router ve yine 5 adet switch cihazlarımız dolapları ile birlikte mevcut. Türk telekomda bulunan her türlü kablo ile bu cihazları bağlayıp deneyler yapabiliyoruz.
    Uzun sözün kısası nereden ve kimden kurs alacağınızı güzel araştırınız. Ayrıca biz normal akademiler gibi faiş fiyatlara bu işi yapmıyoruz. Normal akademilerdekinin yarı fiyatı civarında özellikle de daha yeni versiyon olan CCNA R&S v5 müfredatında eğitim veriyoruz. IPv6 yı adınız soyadınız gibi öğreneceksiniz demek yani :) Ayrıca firmalar bazen öyle istiyor ki bize kursları kendi yerimizde verin onu bile yapıyoruz. Kurs günü, zamanını ve katılımcı sayısını bile birlikte ayarlıyoruz. Tabiki Kurslarımız İzmirde verilmekte.
    Eğer bu konularda daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz her zaman bizlere ulaşabilirsiniz. burak.kizildemir@hotmail.com mail adresim. Ayrıca telefon numaram da 0507 390 9698. Herkese keyifli günler dilerim.
     Cisco CCNA Kursu Önerisi Olan

• wissen akademie tavsiyemdir.
  • Ben şu anda BT Eğitim'de CCNA eğitimi almaktayım. ICND1 kısmı bitti ve ikinci bölümündeyiz. Hangi kursa gideceğime karar vermeden önce internetten ve bu eğitimi daha önce alan arkadaşlarımdan bilgiler topladım. Bu bilgiler ışığında seçeneği 2-3 e düşürdüm ve hepsini yerinde görüp eğitmenlerle görüştüm. Size de bunu yapmanızı tavsiye ederim. Bt eğitime gidip görüştüğümde kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Her anlamda çok profesyoneller bunu kapıdan girdiğinizde hissedebilirsiniz. Diğer kursların isimlerini verip önyargı yaratmak istemem. Gidip siz de görün hepsini. Bizim hocamız İlker Mansur. Kendisi Network ün Voice tarafında danışmanlık yapmakla birlikte eğitmenlik de yapmakta.Bilgi birikimini öğrenciye aktarma konusunda fazlasıyla tatmin edicidir kendisi.
    Ccna eğitiminde fark yaratmanın bence iki yolu vardır. Birincisi; bilgi aktarımının yanında yaşanmış hikayelerle pekiştirilmesidir. bt eğitimin hocaları piyasada kendini kanıtlamış kişilerdir. İkincisi ise; lab ortamının yeterliliğidir. Çoğu kursta 10-15 kişilik sınıfta 3-5 router ile lab yapıldığını duymaktayım. Bugün dynamic routing üzerine yaptığımız uygulamada 7 kişi 15 cisco router ile lab yaptık. Bu örnek yeterince açıklayıcı olacaktır.
    Ccna başlangıç eğitimi olduğu için verim çok yüksek olmalıdır ki temel iyi atılsın. Nereden ve hangi hocadan alacağınızı iyi araştırıp karar verin derim.

• CCna eğitimi alabilmek için belli bir alt yapı gerekir ben çat diye atlama derim. Biraz araştır. Sistemden bi haber olup ccna eğitimi almaya gitme. Ben ccna eğitimimi smartpro dan aldım özellikle Hüseyin hoca dan dolayı çok memnunun (kendisi bizi çok zorladı ama hakkını ödeyemem) bakacağın kurumlar içinde olmalı ccna eğitimi smartpro
  • İTÜ Nasıl bu konuda
    http://btegitimleri.itu.edu.tr/cisco/?egitim-ucretleri/ccna
    birde kaç kur toplamda bilen varmı
  • Bu isin icindeki bir arkadasimin onerisi, bu sertifikaya para vermeye degmez. hem pahali, hem de is bulman zor demisti.Kursa giderek de hicbirsey ogrenemezsin, sistemin icinde olmak zorundasin diye uyardi. Biraz arastirdigimda ise karsima cikan bilgi, bu sertifikaya sahip birisinin calistigi yer buyuk networkler. Superonline in ana sistemini kurmak, Turktelekom un ana sistemini kurmak. bu tarz firmalar zaten bu kisileri ellerinde tutuyor ve kendi elemanlarini yetistiriyorlar. CompTIA A+ alsan daha cok is bulursun.Ama karar yine de senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 24 Aralık 2015; 19:01:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.