Şimdi Ara

Cisco CCNA Kursu Önerisi Olan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
16.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IT Expert Türkiye'de CCIE yetiştiren, CCIE ve CCSI ünvanlarına sahip ödüllü eğitmenlerden Cisco eğitimi alabileceğiniz bir kurum. Herhangi bir seviyede eğitim almak istiyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Eğitim kalitesine göre fiyatı da uygundur.

Türkiye'de IT Expert ve BT Eğitim dışında doğru düzgün Cisco eğitimi veren yetkili eğitim merkezi yok. Cisco yetkili eğitim merkezi olmayan, ağzı iyi laf yapan eğitmenlerle gelen katılımcılara bildiği kadarıyla konuyu iyi anlatarak aslında güncel içeriği doğru bir şekilde aktarmayan korsan eğitim firmaları en tehlikelisi. Eğitim aldıktan birkaç yıl sonra kazandığınız deneyimle aslında kaliteli bir eğitim almadığınızı farkedebilirsiniz, dikkat edin. Cisco'nun onayladığı yetkili eğitim merkezlerini tercih edin.
    Cisco yetkili eğitim merkezi tercih ederken de Eczacı diploması gibi CCSI sertifikası kiralayarak yetkili eğitim merkezi olan firmalardan değil, gerçekten bir CCSI eğitmenlik ünvanına sahip eğitmenden eğitim aldığınızdan emin olun.

www.itexpert.com.tr
    www.btegtim.com adreslerinden daha detaylı bilgi alabilir, firma referansları ile iletişime geçip firmalar hakkında olumlu yorumlar alarak kalitelerinden de emin olabilirsiniz.

Ben bu iki firmayı tavsiye ederim, mutlaka ikisinden de fiyat alın.

• İtü veriyor hem ucuz hem kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kesinlikle gidin ve görüşün! Vektörel Bilişim
  • Merhabalar,

Siteye yeni üye oldum ancak başlık açamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Geçen sene almayı düşündüğüm fakat parasını yatırıp vazgeçtiğim CCNA eğitimimi, olduğundan (1800 TL) daha düşük bir fiyata devretmek istiyorum. Eğitim kurumu Kadıköy AcademyTech. Kurum ücret iade talebimi olumsuz karşıladı ve ancak böyle bir yer değiştirme yapabileceğimi söyledi. İlgilenen arkadaşlar ya da tanıdıklarınız varsa batuerdem@calarsanat.com 'dan ulaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • kocaçınar06 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Çünkü eğitimleri oldukça iyi, Ben şu an Vektörel Bilişim de yazılıma devam ettiğim için biliyorum. zaten kararımı da eğitimlerine girip bakarak vermiştim. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatcorak

Katılıyorum Çünkü eğitimleri oldukça iyi, Ben şu an Vektörel Bilişim de yazılıma devam ettiğim için biliyorum. zaten kararımı da eğitimlerine girip bakarak vermiştim. tavsiye ederim.

Yazılımı kimden alıyorsunuz? Cihan Hocam ya da Can Hocam'a rastlarsanız oldukça iyi eğitmenlerdir. CCNA eğitimleri konusunda bir ara görüştüm oradaki arkadaşlarla. Fiyatları da, eğitimi de oldukça güzel geldi bana.
  • Yazılım konusunda eğitim aldım vektörel bilişimden. Şimdi sistem ve cisco ccna eğitimini almayı planlıyorum. tavsiye ederim.
  • 2500-3000 TL ödemektense aşağıdaki linkteki kursu kesinlikle tavsiye ederim :

https://tr.networkel.com/kurs/ccna
  • Güzel bir eğitim içeriği, yalnız bir switch veya router için herşey eğitimde olduğu gibi güllük gülistanlık olmuyor. Yani gerçek bir switch alıp onu bilgisayar ile yönetmeye çalıştığınızda işler sanal ortamdaki gibi 4x4 lük değil. Bu nedenle cihaz kullandırılarak verilen bir eğitim daha çok tecrübe kazandırır bence. Bunu vektörel yapıyor. Yani gerçek cihazlarla uygulamalı bir eğitim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaçınar06

Güzel bir eğitim içeriği, yalnız bir switch veya router için herşey eğitimde olduğu gibi güllük gülistanlık olmuyor. Yani gerçek bir switch alıp onu bilgisayar ile yönetmeye çalıştığınızda işler sanal ortamdaki gibi 4x4 lük değil. Bu nedenle cihaz kullandırılarak verilen bir eğitim daha çok tecrübe kazandırır bence. Bunu vektörel yapıyor. Yani gerçek cihazlarla uygulamalı bir eğitim...

Cihaza dokunup konfigüre etmek size öğrenmek açısından hiçbir şey sağlamaz. CCIE'ye bile sanal cihazlar ile hazırlanılıyor artık. Gerçek hayatta bile cihazları uzaktan konfigüre edersiniz %90. Dolayısıyla fiziki hardware çok da mühim değil.
  • ea85 E kullanıcısına yanıt
    CCNA alacak olan bir kişiye, cihaza dokunup onu konfigüre etmek düşündüğünüzden çok daha fazla şey sağlar. Gerçek hayatta da bu cihazların, kullanılacağı konuya ve yere göre, ne şekilde kullanılacağının tasarımını yapan ve ilk kurulumunu, işin metrajını ve dahasını çıkaracak biri uzaktan konfigüre etmez. CCIE'de bile demişsiniz. Zaten CCIE basamağı için hazırlanan biri de tasarımı yaptıktan sonra kurulumunu %90 başkasına yaptırır. CCIE ci bile bu yoldan bu şekilde geçerse cihazları tanır. Siz kağıt üzerinde sınav geçmekten bahsediyorsanız; evet doğru, sanaldan istediğiniz kadar çalışılıp sistem kurulabilir. Gerçek hayatta herşey sanalda düşündüğünüz kadar GERÇEK değil.

Lütfen bunu bir tartışma olarak algılamayın. Sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak size bilgi vermek amacındayım. Saygılar...
  • Tabii ki farklı görüşlere saygımız sonsuz. Herkes fikrini savunmakta hür :) Ama ben cihazı görüp dokunmanın çok da mühim olmadığını düşünüyorum. 1000 lerce cihazlı networkler uzak erişimle yönetiliyor.
  • Anadolu yakasında Cisco ve windows server için tavsiye edebileceğiniz kurum var mı?

Belli başlı kurumlar var ama hangisi iyidir? nedir ne değildir ?

Lütfen gelip tek mesajlı arkadaşlar yazmasın, mümkünse gitmiş olanlar yazarsa çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.