Şimdi Ara

Çirkin olmanın verdiği üzüntü yüzünden kanser olcam yeminlen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kere gelinen hayatta çirkin olmak ve bu acımasız gerçeğin hayatını,hayallerini ve kendine olan saygını mahvetmesi yüzünden cehennemi bu dünyada yaşamaktır çirkin olmak. Cidden yoruldum arkadaşlar bu kötü ruh haliyle yaşamaktan yemin ederim stresten vücudumda kanser belirtileri oluşmaya başladı şimdiden. ' Yhaa bu senin imtihanın ama ' si***tir ordan kodumunun herifi seni. Sen tabi yakışıklısın sonuçta o yüzden hiçbir sorunun yok ve çirkin insanları asla ama asla anlayamazsın o yüzden yaşamadığınız şeyler hakkında imtihan diye saçmalayıp durmayın. Sen hiç tipin yüzünden aynalara bakamadığın oldu mu ? Kendini çirkin görüp ezik hissettiğin,kızların senden kaçtığı veya intihar edicektin ama sırf annen baban kahır olur diye edemediğin oldu mu ? Allaha isyan ettiğin için üzülüp pişman olduğun oldu mu ? Cidden bu aşşağılık kompleksi ile yaşamaktan nefret ediyorum arkadaşlar ama hiçbir şeyin değiştiği yok o yüzden elimden ağlamaktan başka hiçbir şey gelmiyor. Yatağımın yanında intihar ilacı bekliyor ama ailem üzülmesin diye intihar etmiyorum ve şunu da söylemeliyim ki eskiden çok dindar birisiydim ama şuanda tüm dinci kanallardan nefret etmeye başladım ve dini inançlarım zayıfladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 23 Ağustos 2022; 21:39:48 >

• bro çirkinsen body building yapcaksın sigma kuralları videosu izleyeceksin her gece yatmadan

• Hocam etiketlediğim konudaki kişi siz misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar tipe bakmıyordu hani, paraya bakıyorlar

• arananadam31 kullanıcısına yanıt

senin bu söylediklerin yazılım öğrenmedikten sonra hiçbir işe yaramaz ayrıca bol bol su içmesi lazım

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

doğru hocam

Vücudum fit ve kaslı zaten

Ayrıca isterse vücudum thor olsun ama suratım çirkin olduktan sonra yine bir anlamı kalmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paganizm kullanıcısına yanıt

sigma kuralları 8592:

Cirkinsen ampüte kızla sevgili ol

• Zengin olsan çirkin olmanı kafaya takar mıydın?

• quote:

Orijinalden alıntı: arananadam31

sigma kuralları 8592:

Cirkinsen ampüte kızla sevgili ol

ne anlatmak istiyorsun bu mesajda

kendine göre çirkin başkasına göre prens gibi olabilirsin  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E9B2F559

Zengin olsan çirkin olmanı kafaya takar mıydın?

Neden takmayım kardeşim başkaları sırf yakışıklı,güzel diye daha güzel bir hayat yaşıyor ve kendisiyle barışık oluyor ve onu seven kızlar veya arkadaşları oluyor mutlu bir hayatı oluyor. Suratım güzel olmadıktan sonra sik*yim parasını.

• ilahi adalet

sen tanrı tanımazsan o da seni bu hale sokar

sebebini en tepeye yazmışsın zaten

kalbin yüzüne vurmuş artık para da kurtarmaz

kayra gibi

sen onu tanımazsan sana niye bir eş versin ki hak etmedikten sonra

ömür boyu bak aynaya ye kendini

kolay gelsin.

ki aslında karşındaki senin bu halini görüp istemiyor sorun kafada aynada değil.

kayraya diyoruz ama

hala karı bulamıyorum diye ağlıyor

bulamazsın tabii

bak nette ne hallere düşüyor adam tesadüf mü

o nu tanımayanları o bu hale sokar.

herkes te eğlenir.

paganizm miş.

işte sebebi bu ama sen sebep ara bak aynalara bulursun.

size verilen nimete şükür mü ediyorsunuz ki başka nimet verilsin.

bulsanız da hayır gelmez.

ya bir düşünündinsizler olarak hepinizin birden karı bulamayıp sap gibi ağlamanız tesadüf mü...
    haydi buna da tesadüf deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Ağustos 2022; 22:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

züğürt tesellisi

• pspsexer kullanıcısına yanıt

ne saçmalıyorsun sen bilader ya.. yok kalbi yüzüne vurmuşta bilmem ne peh ! Sanki her kendini çirkin hisseden kötü,aşşağılık birisi oluyor.

Ayrıca inançsız biri olduğumu kim söyledi sana ki ve zaten dindarken de tipsiz birisiydim şimdi olduğu gibi... yaş 19 daha 1-2 sene beklicem bakalım tipim değişirse edit yaparım

• Hocam o sen misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro ben de 163 boyunda 58 kilo 25 yaşında tipi ortalama olan bir adamım. Boyumun kısa olmasını 15li yaşlarımda çok takıyordum ama büyüdükçe, kendimi geliştirdikçe ve ortamlara atıldıkça bunun çok da önemsiz olduğunu anladım.

Şu an sevgilim var boyu 170 ama bendeki kendini geliştirmiş olmanın, ağzımın laf yapmasının, eğlenceli birisi olmamın ve hayatı kendi isteklerim doğrultusunda yani kız üzerinden değil de kendime değer verdiğimi kız arkadaşım da bildiği ve gördüğü için benim özgüvenime hayran.

Ha evet 180-190 olmayı isterdim ama senin de dediğin gibi 1 kez geliyoruz dünyaya ve 163 cm olarak kaldım ama bunu problem haline getirseydim sevgilim bile olmazdı. Düzenli bir seks hayatım da var, işim de var. Bunları kendim çabaladım da yaptım. Yani tipsizsen diyelim sen de bakımlı biri ol. Her banyodan sonra cilt bakımlarımı eksik etmem mesela, ense tıraşımı hep olmaya çalışırım.

Bro özetle sen kendini sevdiğin sürece ve kendine yatırım yaptığın sürece kızlar kendi geliyor. Ama senin de kızlara yürümen lazım, ben yürümesem yine sevgilim olmaz. Yani biraz sende bitiyor yürümen lazım kızlara, tip önemli değil çok fazla onlar için. Erkek gibi davran, ezik biri olma, kendine özgü bir tarzın olsun, sıkıcı biri olma yeter. Saygılar...

• MarcafielRossa kullanıcısına yanıt

Ya kızlar umrumda değil benim, ben kendimi sevemiyorum,kendimle barışık değilim işte sorun burada ve ortalama tipli olsaydım zaten konuyu açmazdım ve forumda da işim olmazdı.

Ben kızlardan örnek verdim dostum çünkü benim de tipim iyi değil ve boyum kısa. Yani olay senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Umarım bu kötü ruh halinden kurtulursun. Dünyaya bir kere geliyorsun boşver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.