Şimdi Ara

Çirkin olduğum için bunları yaşamak zorundamıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok çirkin bir insanım,saçım uzun,gözlük takıyorum,gözlerim büyük, çok saçmasapan berbat bir suratım var mesela kaşlarımı çatınca çok berbat görünüyorum sanki küçük bebekmişim gibi gözüküyorum hiç ciddi gözükmüyorum tebessüm edince çok berbat oluyorum üzülünce hiç ama hiç tatlı olmuyorum çok sevimsiz oluyorum hele gülünce ise dünyanın en çirkin gülüşü oluyor resmen ağzım çok geniş eşşek gibi oluyorum bukadar iğrenç bir gülüş olamaz ciddi diyorum sıfatım yok keşke doğmasaydım kürtaj yaptırsalardı da böyle şeyler yaşamasaydım herkes ama herkes beni dışlıyor suratıma bakan yok hiç arkadaşım yok sevgilim zaten yok ve asla olmayacak bana gülüyorlar tipe bak filan diyorlar gidip güzel kızların isimlerini söyleyip x(ben) onunla çıkıyomuş diyip gülüşüyolar bakın dünyanın en yakışıklı erkeği diyip gülüşüyolar okuldaki tuvaletlere ve duvarlara dünyanın en çirkin insanı diye ismimi yazdılar herkes benden nefret ediyor kimse bana birkere bile iyi davranmadı tanımadığım insanlar bile tipe bak hahaha bune diyip gülüyor okulun yakışıklı ve popüler çocukları herkes tarafından seviliyor hayatın keyfini çıkarıyor ben ise insan değilmişim gibi dışlanıyorum kırılıyorum gerçekten dünyaya gelmeseydim sırf dış görünüşüm kötü olduğu için bunları yaşıyorum benim suçum neydi onu çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 1 Haziran 2014; 17:58:15 >

• Dostum bu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok . Tipsiziz ne yapalım ?

Kendimizi öldürmekten başka kurtuluş yolumuz yok ya da Tıp çok ilerleyene kadar .
  • Buralarda bir laf vardır joe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Vincent

Ben çok çirkin bir insanım,saçım uzun,gözlük takıyorum,gözlerim büyük, çok saçmasapan berbat bir suratım var mesela kaşlarımı çatınca çok berbat görünüyorum sanki küçük bebekmişim gibi gözüküyorum hiç ciddi gözükmüyorum tebessüm edince çok berbat oluyorum üzülünce hiç ama hiç tatlı olmuyorum çok sevimsiz oluyorum hele gülünce ise dünyanın en çirkin gülüşü oluyor resmen ağzım çok geniş eşşek gibi oluyorum bukadar iğrenç bir gülüş olamaz ciddi diyorum sıfatım yok keşke doğmasaydım kürtaj yaptırsalardı da böyle şeyler yaşamasaydım herkes ama herkes beni dışlıyor suratıma bakan yok hiç arkadaşım yok sevgilim zaten yok ve asla olmayacak bana gülüyorlar tipe bak filan diyorlar gidip güzel kızların isimlerini söyleyip x(ben) onunla çıkıyomuş diyip gülüşüyolar bakın dünyanın en yakışıklı erkeği diyip gülüşüyolar okuldaki tuvaletlere ve duvarlara dünyanın en çirkin insanı diye ismimi yazdılar herkes benden nefret ediyor kimse bana birkere bile iyi davranmadı tanımadığım insanlar bile tipe bak hahaha bune diyip gülüyor okulun yakışıklı ve popüler çocukları herkes tarafından seviliyor hayatın keyfini çıkarıyor ben ise insan değilmişim gibi dışlanıyorum kırılıyorum gerçekten dünyaya gelmeseydim sırf dış görünüşüm kötü olduğu için bunları yaşıyorum benim suçum neydi onu çok merak ediyorum

Hesap üç kişiliktir yazıyor.Hani arkadaşın yoktu.No ss No güven.

• Sevgilin seni beğenmiş en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Vincent

Ben çok çirkin bir insanım,saçım uzun,gözlük takıyorum,gözlerim büyük, çok saçmasapan berbat bir suratım var mesela kaşlarımı çatınca çok berbat görünüyorum sanki küçük bebekmişim gibi gözüküyorum hiç ciddi gözükmüyorum tebessüm edince çok berbat oluyorum üzülünce hiç ama hiç tatlı olmuyorum çok sevimsiz oluyorum hele gülünce ise dünyanın en çirkin gülüşü oluyor resmen ağzım çok geniş eşşek gibi oluyorum bukadar iğrenç bir gülüş olamaz ciddi diyorum sıfatım yok keşke doğmasaydım kürtaj yaptırsalardı da böyle şeyler yaşamasaydım herkes ama herkes beni dışlıyor suratıma bakan yok hiç arkadaşım yok sevgilim zaten yok ve asla olmayacak bana gülüyorlar tipe bak filan diyorlar gidip güzel kızların isimlerini söyleyip x(ben) onunla çıkıyomuş diyip gülüşüyolar bakın dünyanın en yakışıklı erkeği diyip gülüşüyolar okuldaki tuvaletlere ve duvarlara dünyanın en çirkin insanı diye ismimi yazdılar herkes benden nefret ediyor kimse bana birkere bile iyi davranmadı tanımadığım insanlar bile tipe bak hahaha bune diyip gülüyor okulun yakışıklı ve popüler çocukları herkes tarafından seviliyor hayatın keyfini çıkarıyor ben ise insan değilmişim gibi dışlanıyorum kırılıyorum gerçekten dünyaya gelmeseydim sırf dış görünüşüm kötü olduğu için bunları yaşıyorum benim suçum neydi onu çok merak ediyorum

Hesap üç kişiliktir yazıyor.Hani arkadaşın yoktu.No ss No güven.

Ben gerçek hayattan bahsediyorum

• Dededen kalma yadigarı al sık birinin topuğuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanları karakterinle büyüle çok iyi bir insan ol. Adamın tanımı ol yani. Hiç yanlış hareket yapma, yalan söyleme, boş konuşma, mesela birisine yaptığı saçma bir şeyden dolayı herkes gülerken sen gülme, kimseyi kırma, kibar ol. Bu dediklerim belki sevgili bulmana yardımcı olmayacak ama çok iyi arkadaşlar edinmeni sağlayacaktır.
  • ben arkadaşın olabilirim.
  • La olum sana gülenin ağzına çak bi tane bu kadar mı korkaksınız ya zaten anlattığına göre kaybedicek bişeyin yok o kadar birikmiş sinirlede kimse senle başa çıkamaz dalga geçeni indir

• 15 dk dır tipsiklikle ilgili bir yazı vardı onu arıyordum, koyucaktım buraya bulamadım
  •  Çirkin olduğum için bunları yaşamak zorundamıyım?

anlattığına göre böyle birisin sanırım joe....
  • Biz ne çirkinler gördük ne güzel kızlar götürüyorlar. Onlardan birisi neden sen olmayasın ki ?
  • Sadece yakışıklılıkda bir boka yaramıyor kızların seni kesmesinden başka :)
  • Kardeş elin ayağın tutuyor her topal satıcının bir kör alıcısı vardır
  • dalga geçenleri yerlerde süründür , bakalım bi daha yapıyolar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Buralarda bir laf vardır joe...

NO SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir_Bilgisayarcı

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Buralarda bir laf vardır joe...

NO SS

NO GÜVEN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kavgacı, agresif biri ol. çık dışarıya ve değişik bir eylemde bulun, yaşadığını kanıtla. kendine güven. ne tipsiz adamlar görüyoruz hem arkadaşları var hem de çok güzel sevgilileri. onlar bunu yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. ama her şeyden önce özgüvenin olmalı ve kendini kimseden aşağı görmemelisin. aksi halde...

keşke bu dediklerimi ben yapabilseydim...
  • Sanırım evet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.