Şimdi Ara

Cips , kola vb. kilo aldırır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
20.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalr ben 15 yaşındayım ve kilom tam 50 ben bundan çok rahatsızım , en azından 55 hatta 60 kilo olmak istiyorum bu aralar cips,kola,şeker vb. şeylere çok dadandım , sizce bunların bir faydası olur mu yoksa farklı yollar mı deneyeyim bir ara aktar'dan kilo aldırıcı polen almıştım her sabah ve akşam sütün içine 1kaşık atıyordum ama hiçbir faydası olmadı , lütfen yardım edin kilo almak istiyorum teşekkür ederim hepinize...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cips, Kola vb. Tüketimi Kilo Aldırır mı?

Cips ve kola gibi atıştırmalık yiyecekler ve içecekler yüksek kalori içerikleri ile bilinmektedir. Bu ürünlerin düzenli olarak tüketilmesi, kilo alımına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Cips ve Kilo Alımı:

• Cips, yüksek yağ ve kalori içeriğine sahiptir.
    • Bir porsiyon cips yaklaşık 150 kalori içerir.
    • Sık sık cips tüketmek, kalori alımını önemli ölçüde artırabilir.
    • Cipsteki yağlar, özellikle doymuş yağlar, kilo alımına katkıda bulunabilir.

Kola ve Kilo Alımı:

• Kola, yüksek şeker içeriğine sahiptir.
    • Bir kutu kola yaklaşık 150 kalori içerir.
    • Şekerli içecekler, kilo alımına ve obeziteye yol açabilir.
    • Kola gibi şekerli içecekler, hızlı kilo alımına neden olabilir.

Diğer Sağlık Sorunları:

Cips ve kola gibi işlenmiş gıdaların düzenli olarak tüketilmesi, kilo alımının yanı sıra aşağıdakiler gibi diğer sağlık sorunlarına da yol açabilir:

• Kalp hastalığı riskinin artması
    • Tip 2 diyabet riskinin artması
    • Diş çürümesi

Sonuç:

Cips, kola ve benzeri işlenmiş gıdalar yüksek kalori ve şeker içerir. Bu gıdaların düzenli olarak tüketilmesi, kilo alımına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir. Sağlıklı bir kiloyu korumak ve genel sağlığı iyileştirmek için bu gıdaların tüketimini sınırlandırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabiki aldırır
    Bide bunu dene
     Cips , kola vb. kilo aldırır mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan6894

Merhabalr ben 15 yaşındayım ve kilom tam 50 ben bundan çok rahatsızım , en azından 55 hatta 60 kilo olmak istiyorum bu aralar cips,kola,şeker vb. şeylere çok dadandım , sizce bunların bir faydası olur mu yoksa farklı yollar mı deneyeyim bir ara aktar'dan kilo aldırıcı polen almıştım her sabah ve akşam sütün içine 1kaşık atıyordum ama hiçbir faydası olmadı , lütfen yardım edin kilo almak istiyorum teşekkür ederim hepinize...

onalrın hiçbiri kilo aldırmaz aldırsada işine yarıycak bi kilo olmaz.. sen spora başla vucut geliştirme yap bide cipse dadandığın kadar makarna pilava dadanırsan bak gör noluyosun..
  • Asitli içecekler aksine kilo kaybetmene yol açar. Çok toksin vardır bu ürünlerde. Hele cisp vs.. ooy katıksız yağ çöplüğü. Sen en iyisi bir salona başla, hiç utanma sıkılma herkes 0dan başlar azim et programlarına iyicene uy, olmadı destek al progainer kullan 1-2 ay. Budur olay yani...
  • sanırım biladerimiz başına bela arıyor zayıf vücut allahın bir lütfu bu sana bunun için her sabah kaltıgında dua etmeyi unutma
  • Kilo almak yağlanmak değildir kardeşim kilo almak istiyorsan yağdan değil proteinden alıcaksın rotein bakımından zengin şeyler yiyerek al alıcaksan sonra göbek çıktı diye ağlarsın.
  • Zaten şu anda okullar oldugu için vucüt geliştiremeye gidemiyorum ancak bir arkadaşım 15 tatilde toplam 20 gün gitti 2.hafta göğüsleri falan şişti yürüyüşü değişti daha kalıplı gözükmeye başladı halbuki onunda benim gibi resmen kemikleri sayılıyor bende bu yaz tatilinde en az 2ay gitcem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lifalif kilo aldırır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitagora

sanırım biladerimiz başına bela arıyor zayıf vücut allahın bir lütfu bu sana bunun için her sabah kaltıgında dua etmeyi unutma

:)Yok kardeşim başıma bela almak değil de hakkaten kilo almak istiyorum arkadaşlarımın yanında şöyle biraz daha babayiğit gözüksem çok güzel olacak gerçekten çok zayıfım , sırtımda ki arka iki kemik yürürken kambur gibi yürümemi sağlıyor ve apaçık ortada gerçekten şu kilo alma işini hızlandırmak istiyorum şimdiden altyapı'yı hazırlayıp yazın vücut geliştirme'de daha da pekiştirsem olmaz mı var mı acaba böyle bir şansım??? tekrar teşekkürler...
    @12oz
    hocam onun bir faydası olur mu? hiç sanmıyorum zamanın da çok yemiştim ben yine aynı ben , yani olursa sadece içinde ki sütle biraz katkısı olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 18 Şubat 2009; 18:24:46 >

• O arkadaşının 20 günde göğüsler felan şişmez. Sadece bodye gidiyorum edasıyla kendini kasark yürüyordur...
    Benim eskiden kullandığım bir program var onu yazarım buraya sonra. Günde 5-6 öğün yemen lazım. Hepisde dengeli ve proteince zengin olmalı, hiç aç kalma hissini hissetmeyeceksin yani. Tabii sporda şart o başka...
  • Hocam sporu sadece cumartesi pazar sabahı onda da yürürüm zaten bunun yanında body falan yapamam bende zaten açlık hissi var yani ne yesem doymuyorum sürekli birşeyler alıp yiyorum sizden ricam o programı elinizde varsa yazarmısınız , ayrıca arkadaşım belki de sizin dediğiniz gibi yürüyordur ,aç kalma hissini yaşamak istemiyorum...
  • Şunu belirtmeliyimki yaş ilerledikçe dahada zorlaşır vücudu geliştirmek. Şimdiden azda olsa başlamak lazım, alırsın 3 kiloluk dumbelları onunda programının veririm sana çalışırsın. Ama tabii vücut geliştirmenin 49%unu beslenme oluşturuyor. Beslenmeye çok paralarda harcayabilirsin o durumda var ama sana vereceğim beslenme programı o kadar masrafıda gerektirmez aslında...

(SABAH)

- 3 tane yumurta beyazı ile omlet + 60gr. beyaz peynir
    - 100-150gr. yulaf ezmesi, içine 50gr. kuru üzüm (Alternatif 1)
    - 2bardak süte 1 adet muz doğrayıp karıştır (Alternatif 2)
    - 200-250gr müsli veya cicbebeyi sütle karıştır (Alternatif 3)

(ÖĞLE)

- 2 tabak pribiç veya makarna
    - 200-250gr et
    +meyve + tatlı

(AKŞAM)

- 1 tabak zebze yemeği + 1 taban piribç veya makarna
    - 150gr et

+meyve + tatlı
  • Teşekkür ederim bunu her gün yapsam bıkarım heralde hocam haftada en azından buna yakın yemekler yemeliyim sürekli bunlar olmaz :)
  • Düzen,kararlılık,yılmamak,umutla çalışmayı gerektiriyor bu işler. 0dan başlayan bir adam 1 ayda niye bu vücut düzene girmiyor niye kilo alamıyorum deyip hereşyi silebilir. Bunu yapmamk lazım. Senin kilon birazdaha normalin altında tabii. Ben ilk başladığımda 65 kiloydum yinede yetersizdi şimdi 80i vuracağız inşallah çok sabır gösterdik,ilkten sendelesekte yinede programa uyduk vs. Dediğim gibi kafadan başlar herşey, ama okul dersane öss sbs zqq abj vs vs bunlar yüzünden hayatımız o kadar kısıtkanlıyorki yeteneklerimizden,eğlencelerimizde kısacası yaşamak istediğimiz hayatımızdan çok uzak kalıyoruz. Bu kötü bir durum, neyseki ben düzeni kurdum Allah bozmasın gidiyoruz... Sanada fırsat buldukça kendini hertürlü geliştirmeni tavsiye ediyorum.
  • evet beni de çok zorlayan zaten oks,sbs,erus vs. vs. gibi birçok sınav beni çok stresin altına soktu biraz da bunun etkisi olabilir ama artık bu uygulamaları deneyeceğim şimdi böyle böyle altyapı oluyturayım daha sonra body de daha da pekiştiririrm
  • Dediğim gibi heran kendini geliştirmenin yollarını ara. Gerek vücut gerek kafa vs.
    DUmbell iyi bir tercih olabilir senin için. Ama kilonuda biraz yükseltmelisin açıkcası. Doktora gitmeyi düşündün mü belkide bir eksiğin vardır? İlaç yazar o program yazar egzersizler verir belkide.
  • Aslında doktoru hiç düşünmedim yani hiç aklıma bile gelmedi birde dumbell olarak nasıl birşey almalıyım yani demirle yapılmış olan var birde dışı plastik içi kum gibi bir madda ile doldurulmuş olan var şimdi onları biraz araştırayım...
  • okul zamanı ndn bodye gidemiyosun ? ben okul zamanı çıkışlarda gittim hep.. üstüne hem okul hem iş hem sporda yaptım.. yani bu kadar büyütme okuldan çıktığında 1-2 saat ayıramıyomusun sporuna ?

hem daha verimli ders çalışırsın inan daha düzenli ve pskolojisi düzgünde bi hayatın olr..
  • Yazılılar dersler vs. vs. bir sürü etken var bu yüzden hocam,çok yorulurum uyku düzenim falan değişir kendimi biliyorum sonra alt üst olurum yaz tatili daha iyi olur benim için...
  • Kilo almak istiyorsan en uygun dönem kış aylarıdır.
    Yaz ayları genel de diyet aylarıdır.
    Sıcaklar gelince istemesen de kilo verebilirsin.

Bence bu soğukları değerlendirmeye başla.
    Salon gidemiyorsan evde şınav ve mekikle başla.
    En azından alt yapını hazırlamış olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.