Şimdi Ara

Cipralex 5 Mg Kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En ufak şeylerden korkar ve kaygı duyar oldum bu aralar...Daha önceden yaşadığım birkaç üzücü olaylardan ötürü...

Bugün devlet hastanesinin pskoloğuna gittim ve durumu anlattım,gün için de nabız yükselmesi ve tansiyon çıkması,boğaz da yutkunurken düğümlenme,gögüste ağrı ve gerilme..

Doktor bana kaygı hastalığım olduğunu söyledi 5 mg lik Cipralex yazdı 1 ay sonra tekrar gel deyip muhabbeti sonlandırıp hadi kış dedi..

Acaba bu yukarda yaşadığım sıkıntıları bu ilaçla atlatırmıyım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Düşünmezsin, üzülmezsin, sinirlenmezsin, ağlamazsın yapacağı etkiler bu şekilde. Normal şeylerle ilgilen, gez dolaş vs. bir süre zihnin dinlenir. İlacı bırakınca sürekli içesin geliyor. Alabiliyorsan zor zamanlar için yazdır 1-2 reçete..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhretireduser

Düşünmezsin, üzülmezsin, sinirlenmezsin, ağlamazsın yapacağı etkiler bu şekilde. Normal şeylerle ilgilen, gez dolaş vs. bir süre zihnin dinlenir. İlacı bırakınca sürekli içesin geliyor. Alabiliyorsan zor zamanlar için yazdır 1-2 reçete..

Doktor en az etkili 5 mg verdi,acaba kayda değer bir yan etkisi olurmu?

Prozak 20 mg kullanıyorum 1 haftadır bi yan etkisi olmadı çok şükür ama faydasınıda görmedim...
    Prozac Kullanan Varmı?
    9 yıl önce açıldı
    anafranil kullanan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.