Şimdi Ara

çipetpet ile dalga geçenler 1 dakika bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
5
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Adam ile kaç binler dalga geçti adam ölecek miladı dolmuş gözü açık gidecek alay konusu olmuş çevresine tabi bizim milletimiz başkalarını hor görmeyi dalga geçmeyi çok sever bu yüzden ülkenin tamamı içler acınası şekilde

Yobazlar konuya bekleniyor.

• Bu çipet olayı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçenlerin düşünce yapısı sorgulanmalı, hele o educatedear
  • Gayet sempatik bir amca. İzleyenlerin çoğu dalga geçmek amaçlı izlemiyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Gayet sempatik bir amca. İzleyenlerin çoğu dalga geçmek amaçlı izlemiyor zaten

Ben öyle düşünmüyorum her gördüğüm yerde şak şak şak şak 6 lı 7 li geçen dotada ÇipetpetDiyenViper vardı.Bu dalga geçmek değilmi ?
  • Çipetpet olayını bi anlatsanıza Aslı nedir bunun ne anlama gelir
  • Kimse amcayı eziklemiyor ki ! Güzel bir şekilde güldürdü bizleri Allah razı olsun. Bunda ayıp bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamla ilgili videolar dalga geçmek amaçlı yapılmadı, dalga geçmek ile eğlenmek çok farklı şeyler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Kimse amcayı eziklemiyor ki ! Güzel bir şekilde güldürdü bizleri Allah razı olsun. Bunda ayıp bir şey yok.

Sende kendi videonu çek ben öyle bir edit yapayım bakalım nasıl hissedeceksin ?
  • Adam ünlü oldu gitmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Çipetpet olayını bi anlatsanıza Aslı nedir bunun ne anlama gelir

oooo gardas magraya internetmi cektin. hayirli ossun

• quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

quote:

Videoyu izleyeli çok oldu ama hala daha o adamın neden çipetpet dediğini çözemedim
  • adam ne diyor beyler özet geçsenize kulaklık kırık az ses veriyor anlamadım bişe
  • İzlediğimde hoşuma gitmişti , gerçekten bir şeyi severek yapmak ayrı bir şey. Dalgaya alan birisi varsa açıkçası ya çocuktur ya da problemleri vardır , bunda dalga geçilecek bir şey yok.
  • cibili cibili cibili şakşakşakşak. bırakın da gülelim be, amma ciddiye aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Bu adamla ilgili videolar dalga geçmek amaçlı yapılmadı, dalga geçmek ile eğlenmek çok farklı şeyler !

Ayni şekilde düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: captaincoco

quote:

Kimse amcayı eziklemiyor ki ! Güzel bir şekilde güldürdü bizleri Allah razı olsun. Bunda ayıp bir şey yok.

Sizin gibi değilmişiz,amca bizi güldürdü deden hiç mi taklitle veya fıkra ile güldürmedi. Bunda ki ayıp ne ? aaaa amcaya bak cipet pet diyor ezikkkk mi dedik ?

Belgeselin en güzel yeri idi. İnsanlarda sevdi. Amcanın sayesinde de güldük. Fazla kasıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Videoyu izleyeli çok oldu ama hala daha o adamın neden çipetpet dediğini çözemedim

cibili cibili sak sak sak aniyaavvv ficuuu

bende cozemedimki

• quote:

Orijinalden alıntı: captaincoco

quote:

Birader ben video çekeyim videoda cibili cibili cibili şak şak şak diyeyim ilk kendim editler dalga geçerim ulan
  • quote:

quote:

quote:

Olay İstanbul'un eski kuşcularının belgeselini yapıyorlar. İstanbul'un eski kuşcuları diye aratırsan ulaşabilirsin. Çipet pet sahneside eskiden kuşlar daha iyi öterdi diye kuş taklidi yaptığı sahne idi. İnsanlar da o kısmı sevdiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.