Şimdi Ara

Cinsel isteği tamamen yok etmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
19.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısın tabiki haklısın. Kimse tekrar gelmeyecek. Şans meselesi biz burda bu kadar boş kızlarla uğraşıyoruz İspanya İtalya Fransa Almanya Sırbistan Rusya gibi ülkelerde bizim kızlarımızdan kat kat güzel kızlar alçak gönüllü ve halden anlıyor. Benim amerikadan kız arkadaşım oldu Portland da oturduğunu söyledi. Resimleştik falan. Bundan 3 yıl önce ben 18 yaşımdaydım. Kız arkadaşım yok dedim kız makara yapıyorum falan sandı. Saçmalama dedi. Sonraki burdaki durumları anlattım kız buraya ayak basmamış. İnanmadı okadar kötü mü insanlar falan filan. Yani diyeceğim o ki sadece bizim ülkede böyle buna emin olabilirsin. Vicky mesela gayet güzel bir kızdı ve alçak gönüllüydü. İnsana değer veriyordu arkadaş canlısıydı. Keşke burda olabilsen derdi.

Cinsellikten kurtulmaktan çok ülkeden nasıl çıkabilirsin bunların planını yap. Bizim ülkenin durumu mâlum yarı batı özentisi yarı arap özentisi karmaşık büsbütün saçmalık bir ülke. Milletçilik ayaklarını falan bırakın burda sürünüyoruz yok oluyoruz. Genç adamsın green card felan kovala İngilizce öğrenmeye çalış. Bende kovalıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mesela otobüsle Mecidiyeköyden Taksime giderken bir kızla tanışmıştım Ukraynalı olduğunu söylemişti. Belki şans senden yana olur öyle bir kız bulursun evlendiğiniz zaman direk gitme hakkın oluyor. En azından kendini hazırlamaya bak dil öğrenmeye çalış kültürünü geliştir. Olmuyor diye olmayacak anlamına gelmez tükürük atılmayacak kızlarla uğraşacağına yurt dışında inci gibi kızlarla akşam yemeğinde şarap içersin. Keşke gitmek biraz daha kolay olsa. Yemin ederim 1 ay durmam şu ülkede.

• Sadece Bizim ülkedekiler mi böyle yoksa diğerleri de mi öyle onu bilmiyorum hocam ama her halükarda bu cinsel istekten kurtulmak lazım bunu değerlendiriyorum yani bir hap olsa (ki muhtemelen vardır ama yan etkisi mevcut olabilir) içildiği sürece cinsel istek hiç olmasa (bak azalsa demiyorum hiç olmasa) sonra bırakıldığında eskiye dönülse. Böyle bir çözüm çok güzel olur ha bu yoksa hap ilaç her neyse onu kullanınca üreme yeteneği kalıcı olarak gidiyorsa bile ona da razıyım hatta gerekirse ameliyatsa ameliyat yeter ki şu dertten kurtulalım diyorum ben. Hatta ne saçma şey değil mi madem amaç üremek her şeyin sebebi bu e o zaman gençken sağlıklı iken en diri en sağlıklı sperm örneklerini verelim bir sperm bankasında saklayalım sonra da ameliyatla kurtulalım bu saçmalıktan. İleride çocuk yapacak olur isek bu spermler kullanılır böylece doğacak çocuk da sağlıklı olur bu kadar tantana da olmaz niye bu yapılmıyor ki yaygın olarak sperm bankası çok maliyetli bir şey mi ki acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D34F00094 -- 18 Mart 2019; 6:14:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    kardeşim her yurtdışını iyi sanmayın. ukrayna daha kötü biryer. satınalma gücü olsun kişi başına gelir olsun,emek sömürüsü anlamında kötü biryer. karı kız var mı var tabi ama eksik etek şarkısında söylediği gibi sen bir şişe biraya bilmemne verirsin durumları sözkonusudur.

konuya gelirsek cinsel isteği tamamen öldürmen için hastalıklı biri olman lazım. cinsel isteği ölü biri hasta biridir. biyolojine ters birşey bu söylediğin. her malın bir alıcısı vardır. fakir erkeksen fakir kız vardır. tipsiz erkeksen tipsiz kız vardır yani illaki biri çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D34F00094

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    e niye pic olmuon
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Sokaktan geçen bi tane kızı yakala kıza nazikçe sor, bu kadar mı zor, ben USA da yaşıyorum sokaktan geçen çok kız yakalayıp numara aldığım oldu, sonra kızda bende işimizi hallettik olay bitti bu kadar büyütülecek mesele değil
    He burda sokaktan gecen kıza sorsun sonra cımsel istismar dan 5 sene yatsın

• Bence senin sindirim sisteminin son bölümü kaşınıyor.

• ekşi sözlüğe dönmüş site :D
  • su anki devirde para para para olduktan sonra gerisi seni bulur merak etmeee
  • pipini kes

• quote:

Orijinalden alıntı: wara

su anki devirde para para para olduktan sonra gerisi seni bulur merak etmeee
    Bulsunlar bulsunlar hahaha

• Bunun için ilaçlar mevcut fakat bu ilaçlar yalnızca cinsel isteği değil erkekliği de öldürüyor. Genelde trans bireyler kullanır bu ilaçları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

e niye pic olmuon

Alıntıları Göster
    Niye bir başkası için kendimden taviz vereyim

• quote:

Niye bir başkası için kendimden taviz vereyim

Alıntıları Göster
    acaba isteyip de olamadığın için mi yoksa kişiliğinden taviz vermek istemediğinden mi bu mesajları atıyosun??
  • quote:

acaba isteyip de olamadığın için mi yoksa kişiliğinden taviz vermek istemediğinden mi bu mesajları atıyosun??

Alıntıları Göster
    İsteyip olamamak derken hocam?

• Sonunda şu forumda benimle aynı kafada birini buldum Kardeşim bu belanın çaresi yok tek çaresi benim yaptığım gibi uzun süre mastürbasyon zorno ve dişilerden uzak durucaksın ilk zamanlar baya zor gelicek ama zamanla tamamen aseksüel oluyosun

• quote:

İsteyip olamamak derken hocam?

Alıntıları Göster
    hocam bence piç olmuyorsunuz dğeil, piç olamıyorsunuz. sizin için bir tercih değil bence.

tabi sizi tanımıyorum, sadece mesajlarınızdan yola çıkarak söylüyorum. yanlış anlamayın ama bu tarz argümanlar üreten insanlar genelde eleştirdikleri şey kadar bile olamıyor.
  • quote:

hocam bence piç olmuyorsunuz dğeil, piç olamıyorsunuz. sizin için bir tercih değil bence.

tabi sizi tanımıyorum, sadece mesajlarınızdan yola çıkarak söylüyorum. yanlış anlamayın ama bu tarz argümanlar üreten insanlar genelde eleştirdikleri şey kadar bile olamıyor.

Alıntıları Göster
    Evet çok doğru açıkçası öyle olmak istemiyorum ama istesem dahi olamazdım hocam herkesin bir yapısı var benim yapım müsaade etmiyor buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Sonunda şu forumda benimle aynı kafada birini buldum Kardeşim bu belanın çaresi yok tek çaresi benim yaptığım gibi uzun süre mastürbasyon zorno ve dişilerden uzak durucaksın ilk zamanlar baya zor gelicek ama zamanla tamamen aseksüel oluyosun
    Aynen hocam ama söyledikleriniz de çözüm olmuyor malesef

• kes kurtul

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.