Şimdi Ara

Cinsel isteği tamamen yok etmek (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
19.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu yeni nesildeki istediği şeye anında ulaşabilme sorunu. Adamın sağlığı yerinde mekanizma doğru çalışıyor ama bir yandan da rahat batıyor demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir dünya siz hayal aleminde yaşıyorsunuz ,üstelik her kız nereden yakışıklı erkek bulacakmış
    maddiyat falan deseniz evet o doğru

yazım tarzın ve sözlerin o bahsettiğin üye ile birebir aynı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

yok öyle bir dünya siz hayal aleminde yaşıyorsunuz ,üstelik her kız nereden yakışıklı erkek bulacakmış
    maddiyat falan deseniz evet o doğru

yazım tarzın ve sözlerin o bahsettiğin üye ile birebir aynı :)
    sizin yaş 26 üstü herhalde. Sizin zamanla bizim zaman bir değil. Benim yaş 19. Ne desem inanmayacaksınız fakat bu yaşlarda tipsizseniz maalesef olmuyor. Karakterin iyiyse arkadaş olarak görüyor sadece.
  • Kardeş cinsellik ve şehvet hem erkeğin hemde kadının bir parçası çünkü insanız ve Allah bizi böyle proğramlamış böyle olmasa idi ne aile kurabilir ne de çoğalabilirdik yaşınız evlenmeye uygun ise ve imkanınız varsa evlenilecek bir kızla evlenin eğer bu olmuyorsa masturbasyona devam edin çünkü bu sizi zinadan korur

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    doğrusu bu değil. çorbaya şap katacak biraz isteği kıracak. tek çözümü bu. bir konu daha var. onu da mutlaka duymuşsunuzdur. insan vücudunda fosfor iki yerde var. ikincisi de beyindedir. geçen bir yazı okumuştum nerdeydi bilemedim şimdi. kadınlarda çok çocuk sahibi olanlar daha geç menapoz oluyorlar diye. sebebi ise doğumdan sonraki tekrar gebelik durumunda regl olmamaları. bunun süresi de malum yine 9 ay. bu durum onlara bu şekilde yansıyor. acaba diyorum erkekde de aynı durum söz konusu mudur?
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    ne fark edecek bizde sizin geçtiğiniz yaşlardan geçtik ,sizde anlaşılan özgüven eksikliği ve biraz kompleks var gibi
    yahu böyle hayat mı geçer ,tipsizim de tipsizim bu ne ya ?
    her kör satıcının kör alıcısı olur

sen çok pasif ve çekingensin kabul et ,ya da etmeyip dünyayı kendine zehir et
    başka ne diyelim
  • Git bir tane manastır bul kabul ederlerse girersin ve ömrün boyunca cinsel yaşantın olmaz hemde bir şekilde ibadetini yapmış olursun :) ama arkanı fazla dönmeden dua etmeye bak. Bir de yere mum falan düşerse arkana bak öyle al.
  • Kızlardan ümidin yoksa erkeklere yönel mutluluğu yakalayacaksın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.