Şimdi Ara

Cinsel isteği tamamen yok etmek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
19.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Et ve türevlerinden uzak dur
    Çay kahve kola gibi uyarıcılardan uzak dur
    Az uyu
    Az ye
    Cinsel isteğin azalır
    Ha inanclı biriysen oruç tut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes boş yapmış neyse basit çözümü söylüyorum "Androcur".
  • kafanı sürekli oyunlara ver erkek arkadaşlar edin sürekli sohbet kurun iyi dostluğa doğru adım atın tabi seni üzücek olanlardan kaçın bunları yaptığın müddetce cinselliğe olan yönelimin biraz olsun azalıcak unutabilirsin bile ama birine ne kadar bağlanırsan ona bile aşık olabiliyosun adın gay'a çıkar bu devir böyle ilaçlarla olucak iş değil ameliyatla orayı aldırsan bile bu durum trans olmana yol açar bu da hiç hoş değil Türkiye'deysen ailenden uzak bi ev tutucaksın sürekli oyun oynıcan anca böyle unutursun benim görüşüm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 18 Mart 2019; 17:6:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D34F00094

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam ben p** değilim cok anam anam yakısıklıda değilim ama evde duran bir insanda değilim yani hersey tip değil, sen arkadas ortamında sessiz kalıp kendini ezdirirsen kimse seni takmaz fikirlerine önem verilmez onun yerine daha çok fikir sun hep birseyler yaratmaya çalış organizasyonlara alınmıyorsan sen yap arkadas ortamını sevmiyorsan onların ortamına gir yine belki ordan kafa dengi biriyle karşılasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam donanımlı bir donanım haber üyesi görmeyeli uzun zaman olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Hocam ben p** değilim cok anam anam yakısıklıda değilim ama evde duran bir insanda değilim yani hersey tip değil, sen arkadas ortamında sessiz kalıp kendini ezdirirsen kimse seni takmaz fikirlerine önem verilmez onun yerine daha çok fikir sun hep birseyler yaratmaya çalış organizasyonlara alınmıyorsan sen yap arkadas ortamını sevmiyorsan onların ortamına gir yine belki ordan kafa dengi biriyle karşılasabilirsin.

Alıntıları Göster
    İyi de arkadaşım yok ki hocam yalnızım

• lustral 100
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Onu burada yaparsa en iyi ihtimalle hapis, yüksek ihtimalle ölüm, normal ihtimalle sakat, düşük ihtimalle dayak...

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Antidepresan ne alaka? Adam psikolojim bozuk dememiş ki cinsellik istemiyorum demiş. Önerdiğin ilacın geciktirici etkisi var daha da bağımlı yapıcan adamı

• steroıd kullan deca decadick ol :D bidahada aklına gelmez sonrada kuşu nasıl kaldırcam diye sorma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D34F00094

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    He aynen efendi olduğun içindir. Piç dediğin tiplerden hiç olmadım ama birçok kızla da takıldım bugüne kadar. Sen şu efendi olmaya ağzı laf yapamama, öz güvensizlik desen daha doğru olur

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Hocam özgüvenim yok evet bu doğru ama sebebi beni görünce her nedense hemen kaçmaları uzaklaşmaları. Beni o özgüvensiz hale getirdi.

• Anti-androjen ilaç kullanabilirsin, cinsel dürtüleri azaltır ama kalıcı etkileri olabilir, kısırlık, jinekomasti vb.
  • benim de 20 yasina kadar kiz arkadasim olmamisti. sebebi kilom ve sosyal fobili olmamdi. sosyal fobimi yendikten sonra daha da kilo almama ragmen 3 sevgilim oldu (simdikiyle 5 yildir birlikteyiz) ve sevgilim varken birkac kiz ve iki erkek bana yurudu
    20 yasinda sevgilin olmadigi icin seni anlayabiliyorum sonucta ben de o yollardan gectim. ama pic degilim diye kizlar bana gelmiyor deme bos yere. piclere giden kizlarin kalibresi bellidir, ha o kizlari istiyorum diyorsan eyvallah takil ama tanidigim uzun sureli iliskisi olanlarin hicbiri pic degil onu soyleyeyim.
    kesin bana kizacaklar ama 3-5 gunde sevgili olayim demiyorsan tipin de cok onemi yok. hemen sevgili olmak istersen elbet tipe bakarlar tipsiz ve/veya bakimsiz birisi isen hemen sevgili yapmayi unut. gerci bakimsizsan komple de unutabilirsin az da olsa kendine bakman lazim yani en azindan uyandigin sacla okula gitme ya da les gibi kokma.
    simdi piclik (picligin icine zenginligi de kattim bu arada) ve tipi aradan cikarttigimiza gore iki problemin kaliyor. ya sosyal fobilisin ya da karakterin/muhabbetin kotu.
    sosyal fobiliysen oncelikli secenegin doktora gitmek tabi ki. ama benim ilk gittigim universitede sansima ortamim cok iyiydi daha hazirliktayken sosyal fobiyi yenmeyi basarmistim. eger boyle bir ortama sahip degilsen doktora gitmeni tavsiye ederim. en azindan duzelene kadar bir sure ilac kullanmak isine yarayabilir.
    ama sorunun usttekilerden hicbiri degil de karakterin ve/veya muhabbetin ise nasil cozulur hic bilmiyorum maalesef. konusmaktan cekinen bir insan degilsen ve yine de kizlarla konusmalarin kisir geciyorsa muhtemelen muhabbetin bayattir. dedigim gibi bu konuda ne yapman gerektigini bilmiyorum maalesef

• Oğlum aptal aptal konuşmayın erkeği iyi kılan güçlü arzulu hissettiren testosteron dur bu hormon dünyayı yönetiyor cinsel isteğin bitmesi demek erkeğin bitmesi demek bana göre cinsel arzuları bastırmayı kontrol etmeyi öğreneceksin en ufak etkiden tepkiden gidip mastürbasyon yapmıcan ha arada yaparsın ama asla bağımlı gibi olmayacaksın cinsellik yaşamaya çalışacaksın amma ortamla amma parayla.
    Sıfırdan ortam kurmak zordur başlarının ortamına gircen onuda herkes istemez ben mesela girmekten çekinme değil kendimi ezik hissederim o ortamı benim kurmam lazım burda ne giriyor devreye para ve onun getirebileceği imkanlar giriyor paran varsa cinselliği en kısa yoldan yaşayıp tecrübe etmek daha mantıklı diğer türlüsü basit ve günümüz kadınları bunu zor kılıyor kapris ego beğenmeme vs gidiyor.
    Varya bıktım bu konulardan elin Avrupalısı ABD lisi aşmış bunları adam para kazanıp rahat yaşamaya ve insanlığa bir şey katmaya odaklanmış genç erkeklerde cinsellik ciddi sorun olmuş onu görüyorum bende dahilim bu konuya.

• FireNectar kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama bu muhabbet konusunu merak ediyorum. Ne kadar mükemmel, seviyeli ve kültürlü bir muhabbet dönüyor da herkes bu muhabbet olayını abartıyor?
    Konuşurken dönen konuların %90'ı boş değil mi?
    Neden bir insan sırf sevgili sahibi olmak için bu kadar düşer ki? Üstüne üstlük bu durum, kendin olma kuralını direkt silip atıyor.

Konu sahibine de tavsiyem: bu kadar boş işlerle uğraşıp, vaktini harcayacağınıza; daha mantıklı, işinize yarayabilecek şeylerle uğraşın, hobi elde edinin ilk başta.

• T-E-K detected...

• Olay sadece kadınlara indirgenemeyecek kadar büyük bence. Burda temel kadınla yaptığın spordan sonra akıttığın iki damla sıvı değil. Çok daha harika bi duygu. Erkek olmak. Ağırlık kaldırmak. Sorumluluk almak. Merak... Bunu sonsuza kadar uzatabilirsin. Kadınlarda bunun doruklarına ulaşırsın çünkü bu duyguları yaşayabilecek birşeye hayat veriyorsun. Olayı cinselliği bitirmek olarak görme. Sadece güçlerini başka birşeye yönelt. Spor dersler herhangi birşey. Erkeklik duygusu harika bitirme bence. Nofap yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8931184CD -- 20 Mart 2019; 14:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

Antidepresan ne alaka? Adam psikolojim bozuk dememiş ki cinsellik istemiyorum demiş. Önerdiğin ilacın geciktirici etkisi var daha da bağımlı yapıcan adamı
    bugün dr arkadaşa anlattım

sana eskik ilaç yazmışlar bir de psikotik yazmasını iste dokturundan
    şu an freni boşalmış yokuş aşşa giden demperli kaymon gibisin
    antipsikotik rahatlatır şizofreni ataklarını dindirir

dedi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.