Şimdi Ara

Çinlilerle Japonlular Arasındaki Fark Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bunu Hep Merak Ettim. Önyargı sebebiyle Çinlileri sevmiyorum ama Sizce Fark Nedir. Hangisi Daha iyi ve görgülüdür.

• -çinliler daha soğuktur, japonlar daha sıcak.
    -ikisi de birbirine düşmandır.
    -çin malları kalitesizdir, japon malları kaliteli.
  • Bu kişiye göre değişir. ama genel olarak ko6nuşmak gferekirse Japonlar daha akıllı ve seviliyor diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

-çinliler daha soğuktur, japonlar daha sıcak.
    -ikisi de birbirine düşmandır.
    -çin malları kalitesizdir, japon malları kaliteli.

+
    Biri çinli
    Biri JapoN işte
  • Çin işi japon işi.........

devamını merak edenler google'a çin işi japon işi yazsınlar
  • Demekki haklıymışım bende sevmiyorum çinlileri Japonluların kültürü ve ne bilim daha samimi gibiler. Çinliler bana nedense savaşçı ve eziyetçi bi halk gibi gelmiştir hep.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bosbossy

Demekki haklıymışım bende sevmiyorum çinlileri Japonluların kültürü ve ne bilim daha samimi gibiler. Çinliler bana nedense savaşçı ve eziyetçi bi halk gibi gelmiştir hep.

Zaten bu sarı bodurlar(çinliler) tarihi düşmanımızdır sarı böcekler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir de japonlular değil, japonlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

bir de japonlular değil, japonlar

Ama kızları güzeldir her iki tarafın da
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

quote:

Demekki haklıymışım bende sevmiyorum çinlileri Japonluların kültürü ve ne bilim daha samimi gibiler. Çinliler bana nedense savaşçı ve eziyetçi bi halk gibi gelmiştir hep.

sarı böcek ne yaa

• Japonlar daha asillerdir Çinlilereb göre bunun sebebide Çindeki birçok yerim ingiliz sömürgesi olması olabilir.Ama ben herikisinide seviyorum özellikle kızları
  •  Çinlilerle Japonlular Arasındaki Fark Nedir?

Mesela Lucy Liu Balistik Filminden Hayran kalmıştım
  • bugün japon sevgimiz coştu ne güzel, ne güzel
  • 2. dunya savasinda,japonlarin çinlilere ve korelilere yaptigi eziyetleri ve barbarligi bir tek biz turkler demekki bilmiyoruz.Hayretmi hayret.
    Japonlarin milyon senelik tarihinde su çeyrekte ileri olmalari daha kulturlu oldugunu gostermez.Su andaki çok buyuk buluslarin çogunu çinlilere borçluyuz.Tarihte çinliler ,dunyanin en ileri milletiydi!Ama biz turkler tarih diye bir sey bilmiyoruz,futbol takimi tutar gibi,milletleri degerlendiriyoruz!
    bana sorarsaniz hangisini tercih edersiniz diye,bende japonlari tercih ederim.Uygur turklerine yapilanlardan dolayi.
    quote:

quote:

• evet çinliler Türk düşmanıdır.

değiştirme: unutmadan japonlar çinlilere iyi yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arena -- 14 Temmuz 2006; 1:51:18 >
  • çinliler böcek yılan fare ne bulursa yerler bir çinli görünce kusmak geliyor içimden, japonlar öyle değildir ada oldukları için balık ürünleri yerler, ayrıca japonlar asil bir toplumdur çinliler işkenceci bir toplumdur.japon kadınları çok sevimlidir çinli kadınlar tipsizdir.
  • bi de japoların playstation'ı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

2. dunya savasinda,japonlarin çinlilere ve korelilere yaptigi eziyetleri ve barbarligi bir tek biz turkler demekki bilmiyoruz.Hayretmi hayret.
    Japonlarin milyon senelik tarihinde su çeyrekte ileri olmalari daha kulturlu oldugunu gostermez.Su andaki çok buyuk buluslarin çogunu çinlilere borçluyuz.Tarihte çinliler ,dunyanin en ileri milletiydi!Ama biz turkler tarih diye bir sey bilmiyoruz,futbol takimi tutar gibi,milletleri degerlendiriyoruz!
    bana sorarsaniz hangisini tercih edersiniz diye,bende japonlari tercih ederim.Uygur turklerine yapilanlardan dolayi.
    quote:

quote:

@2000watts; Dostum sana katılmıyorum..zira tarihte en ileri uygarlık Türklerdi!Barutu bile Türklerin keşfettiği ama Çinlilerin Çaldığı bilinir..Ama sakın kanıtınla gel deme...Bu devlet bizi dışardan çökertemediği için Hanlıklarımıza kızlarını verip içten içe fitne ile bizi çökertme yolunu denemişlerdir.Ayrıca şuanda yaptığı insanlık dışı hareketlerden dolayıda çinlilere ayrı bir nefret duyuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big_malibu -- 14 Temmuz 2006; 11:00:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: big_malibu

@2000watts; Dostum sana katılmıyorum..zira tarihte en ileri uygarlık Türklerdi!
    Barutu bile Türklerin keşfettiği ama Çinlilerin Çaldığı bilinir..

auheuhaueamueah ne kadar hayalperest bir toplumuz ya.. Yapamayınca susmakla kalmıyoruz çamur atmadan da rahatlıyamıyoruz

Yağma savaşlarından ileri gidemeyen, o mera benim şu sulak gezen Türkler ne zaman yerleşik hayata geçecek de barut bulacak yapma gözünü seveyim ya bırak bu tür hayalleri

Barutu biz bulduk , Çinliler çaldı
    Kağıdı biz bulduk, Çinliler çaldı
    Nükleer bombayı biz bulduk , Amerikalılar çaldı
    Ak-47 i biz bulduk , Ruslar çaldı
    Aya ilk Türkler çıktı , astronotumuzu Amerikalılar öldürdü kendileri yerine geçti

ne bahtsız toplumuz ya

Çin - Capon farkına gelince

* Japonlar global kültüre özentidir (tipler,kıyafetler,saçlar) , Çinliler gelenek ve göreneklerine çok bağlıdır
    * Japonların Yakuza mafyası ünlüdür, Çinliler in Triadları
    * Japonların 1 Samurayları vardır, Çinliler Shaolin Tapınağı ile dünyadaki bütün savunma sanat ve sporların atalarıdır
    * Japonlar kincidir,nefret besler,hırslıdır , Çinlilerde öyle

bize neyse allahın çekik gözlülerinden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.