Şimdi Ara

Çine gidiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13 aralıkta çin guangzhou ya gidiyorum 14 günlüğüne. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kar amaçlı valizime koyabileceğim kolay satılabilen ne getirebilirim? İstediğiniz bir şey var mı ? Xıoami powerbank almayı düşündüm 60-70 tane . Valize koysam sıkıntı çıkar mı? Alabileceğim tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiden millet gezmeye eğlenmeye giderdi sağa sola şimdi ticaret için gidiyor herkes.
  • Yedigine içtigine dikkat et kardeş adamlar her pisligi yiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer satıştaysa huawei mate 8 al. İsteyeni çok olur burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yan cücel -- 3 Aralık 2015; 2:19:18 >
  • Çin Çan Çun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

eskiden millet gezmeye eğlenmeye giderdi sağa sola şimdi ticaret için gidiyor herkes.

Sen Cin'de degil miydin saat kaac?

• Çin malı seyahat ;) :(
  • çindeyim saat 8:30 demen gerekmiyor muydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 3 Aralık 2015; 2:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

çindeyim saat 8:30 demen gerekmiyor muydu ?

yaşlandık...
  • Hocam babam yaklaşık 15 senedir gidip geliyor sürekli bu seferde ben gideceğim. Maksat cebime harçlık kalsın ufak çaplı ticaret

• Çin de nu aralar hava çok pis gaz maskesiyle git. Üç kuruş kazanacam diye akciğeri orada bırakıp gelme

• Nu aralar bir sıkıntı olmaz hocam. Ben bu aralarda orada olacağım

• Ben senenin 5-6 ayı guangzhou da yaşıyorum işim gereği.Birçok türk restaurantı var sıkıntı çekmezsin yiyecekte.Hangi otelde kalıcaksın? 50-60 tane powerbank sıkıntı olmaz.
  • Hocam oteli filan hiç sormadım babamla gideceğim için. O tecrübeli bu konularda 15 senedir gidip geliyor sürekli. 2 bin tl civarı param var burada kar edebilecek ne alabilirim onu bilmiyorum bişeyler alsam mı yoksa hiç parayı kullanmasam değmez mi ? Teşekkürler bu arada

• Araç kamerası al
  • 60 - 70 tane alırsın eyvallah da gümrükten geçemez isen sıkıntı
  • telefon alsan daha karli bence. Cunku powerbank gumrujten geciyor ama telefon.ole degil

• Su al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrin piyasan yoksa boşuna paranı çarçur etme.kendi ihtiyacını al gez eğlen gel.müşteri bol sıkıntı yok dersen sen bilirsin.

• Bimden 25 kuruşa su al 2 liraya sat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.