Şimdi Ara

Cinayet-Gerilim Kitapları Okumayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre Cinayet tarzı kesici, delici, zevk verici şekilde cinayetleri tasvir ve tasdik eden kitapları okuyanların %60 oranında Seri katilliğe merak sardığı ya da Seri katil olabileceği Kanıtlanmıştır.

S.Matthew 2010 yılında 7 cinayet işlemiştir, bunların 6'sı kadın, 1'i ise erkekti. Polisle oyun oynarcasına kaçan ve en sonunda ölü ele geçirilen Matthew'in evinin kitaplığında onlarca Çıplak kadın resmi, Tess Gerritsen kitapları ve daha birçok cinayet romanları bulunmuştur. (BBC International)

Hala inanmayan arkadaşlar belki biraz araştırırlar.

Öneri: İlerde Hapsi boylamak istemiyorsanız en azından %60 lık kesime girmeyeceğinizi kim bilebilir ? Bence bu kitaplardan uzak durun, çünkü kendimden biliyorum, bu kitapları çok okudum, harbiden cinayetlere merak sardım hatta az daha birilerini öldürme düşüncesine kapılıyordum. Psikiyatrist olmasa Seri katildim ben şuan.

YAZDIKLARIMA APAÇIK BİR KANIT ÖRNEĞİ AŞAĞIDADIR.

43 Kişiyi öldüren YAVUZ ! VE NİCE SERİ KATİLLER !!!

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/38845-yasam-turkiye-nin-seri-katilleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8A8ED66 -- 1 Temmuz 2013; 1:52:49 >

• gerçekten saçmalık olduğunu düşünüyorum bir katilin evinde tg kitapları bulunmuş diye her okuyan seri katil olucak diye bir kural yok öyle olsa agatha christie kitaplarını milyonlarca kişi okumuştur bu.mantıkla dünyada katil olmayan kalmaması lazımdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojisi bozuk insanın böyle kitaplardan etkilenmesi çok normal .Ama gelipte normal bir insanın bile böyle kitaptan etkilenir derseniz gülerim.
  • Ülkemizde seri katil çıkabileceğini zannetmiyorum hocam. Orası Amerika burası Türkiye

Kral Jaehaerys
  • İnsanın kafasında varsa bu işler , kitap okumasına gerek yok.Psikopatın tekiymiş işte.Saçma sapan bir haber yüzünden cinayet kitaplarını okumaktan vazgeçmeyeceğim tabi ki.
  • Arkadaşın sundukları, alıntıladıkları doğru olabilir. Bu yüzden cinayet gerilim filmi izlemeyin, Counter nesli gibi şiddet içeren oyunlar oynamayın - Candy Crush güzel bir seçim olabilir- dizi izlemeyin ve küçük yaştaki bebelerin eline oyuncak tabanca vermeyin. Araştırmacılar bunları da sürece karıp yorumlarına ekleselerdi denklem çok dereceden epey bilinmeyenleri olur ve oran %100'ü de bulabilirdi.

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asimov kitap okuma sırası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Psikolojisi bozuk insanın böyle kitaplardan etkilenmesi çok normal .Ama gelipte normal bir insanın bile böyle kitaptan etkilenir derseniz gülerim.

Katılıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Len git ya, güldürme adamı. O kadar Türkiye'yle alakasız bir araştırma ki. Amerika'da olur öyle seri katil falan. Bizde adam sinirlenince çıkarır, sıkar, biter. Öyle "yok orasını kesip burasını çıkarıp yere pentagram çizip de eşek bilmemnesi koyayım yanına" demez.

Bilge Kağan
  • quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Birilerini öldürsem sonra suçu kitaplara atsam beraat eder miyim?

• Hiç kusursuz bir cinayet tasarlamayı düşüneniniz olmadı mı? Ama her seferinde bir açık vardı değil mi? Ancak kitapların soru işaretlerini çözmesinde yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Bu tür kitaplara müptela olanların cinayet işleme olasılığı yüksek olabilir.

Sağlıklı beyinlerin okuması daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cof001 -- 29 Haziran 2013; 20:20:39 >
  • Araştırmada doğruluk payı var tabiki. Ama bu birçok şey için böyle. Yani biz cinayet kitabı okuyanlar katil oluyormuş deyip bu tarz kitapları okumayı bırakmayı düşünürsek ne kadar doğru olur bilemem. Ayrıca ben, bu tarz kitapları okuyan kişilerin cinayete yöneldiğini değil de cinayet eğilimli kişilerin bu tarz kitapları okumaya yöneliyor olabileceğini düşüyorum. (Örnekle için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GylR? -- 29 Haziran 2013; 22:48:33 >
  • Cinayet kitabı okuduğu için cinayet işlemiyor. Cinayet işlemeye meyilli olduğu için o kitapları okuyor.

Şaka bir yana polisiye kitaplar seri katilleri var etmez, seri katiller polisiye kitapları var eder.

Orijinalden alıntı: sycthe2112

Alacakaranlık serisini okuyanlar da vampir mi olacak

Şaka bir yana polisiye kitaplar seri katilleri var etmez, seri katiller polisiye kitapları var eder.

Hiç komik değil adamım. Ben gülmedim. Bu ciddi bir konu, lütfen konuyu gereksiz espirilerinle batırma. Burası çoluk-çocuk yeri değil bu 1.

2.si ben konuda yazdım inanmayan olursa biraz araştırın diye ama biz Türklerde ne gezer araştırma'nın A'sı bile yok. Neyse boşverin siz konuyu, bu konuyu açmadım farzedin, neyi doğru biliyorsanız ona inanın...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.