Şimdi Ara

Çin mallarını boykot edelim arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğu Türkistan için Çin mallarını boykot edelim. Zaten sağlık olarak ta çok zararlı olan Çin mallarına Türkiye'de her yerde rastlayabilirsiniz, özellikle çocukların oyuncaklarının hemen hemen hepsi Çin malı. Bundan sonra mutlaka çin mallarını boykot edelim arkadaşlar, herkes bildiği Çin malını paylaşsın ben burada bulabildiğim Çin malı telefonları paylaşıyorum.

-HUAWEİ

-ZTE

-XIOAMI

-OPPO FİND

-MEIZU

-IOCEAN

-VİVO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 30 Haziran 2015; 22:21:25 >

• Imkânsiz birader
    Zaten Cin gibi bir ekonomiye sivrisinek saz gelir bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkene girdikten sonra etsen nolur etmesen nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RUHSUZ

Imkânsiz birader
    Zaten Cin gibi bir ekonomiye sivrisinek saz gelir bunlar

Olsun önemli olan duyarlı olmak herkes üstüne düşeni yapsın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

ülkene girdikten sonra etsen nolur etmesen nolur

Talep azaldığı için girmemeye sen üstüne düşeni yap yeter dostum.
  • davşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
  • Evdeki çin mallarını attım şuan bim poşetiyle sohbet ediyom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazdıpın bilgisayardan tut tlefona kadar tüm incik boncunuçin yapıyor.boykot etmen imkansız gibi.
  • çin mallarını onlardan mı ibaret sanıyorsun

kullandığın arabadanın plastik aksamından tut pc ve telefonuna hatta donunun kumaşını işleyen makinanın parçalarına kadar herşey çin üretimi

çakmak taşını birbirine sürtüp ateş yakabilirsin ama dur oda olmaz kamp malzemeleri satan yerden aldın çakmak taşlarının plastik sap kısmı da made in china
    kendi çakmak taşını kendi doğadan çıkaracan o zaman
  • Giydiğin dondan başla.
  • tr ye girşi yapan teknoloji sanayi tekstil ürünlerinin büyük çoğunluğu çin canım boykot etmeye kalksan evindeki led tv yi pcni cebini bile çöpe atman gerekir..çünkü çoğu şey cinde üretiliyor orda burda montajlanıyor tekonolji üretemeyen bir ülkesin çinin kıçını yalamaya mecburuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Haziran 2015; 23:05:42 >
  • 2 gunde nerden cikti bu cin nefreti anlamadim. Amerikalilar ingilizler o kadar insan katletti hic demediniz boykot diye.

• israil çin derken aç kalacaz yakında herşeyimiz oralardan geliyor
  • Babaannemin bastonunda bile Çin malı yazıyor. Bastonu bile Çin'den getirtmişiz. Daha neyin boykotu?
  • Helal olsun kardeş xiaomi powerbankimi patlattım hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • git bi mağaraya gir

• İçinde Çin malı bulundurmayan bir alet,cihaz,makina var mı acaba çok merak ediyorum. Sizin insafiyetiniz 1: Araplar, 2: kendi ırkınızda çalışıyor sanırım. Dün ülkenizin askerleri uluderede,caddenin ortasında, halkın ve onların geçim teknelerine,araçlarına ateş açtı, niye umursamadınız, insafiyetiniz neredeydi ? Şimdi gerçekler bir çoğunuz hoşuna gitmeyecek, ama umrumda mı ? diye sorarımda kendime.. Birde hep bu tür olaylara; Acaba ne yaptılarda asker ateş açtı gözüyle bakarsınız değil mi ? Ben de; acaba oradaki Türkistanlılar, Çin kolluk kuvvetlerine ne yaptıda zulm gördü diyorum. Askerler,polisler kimseye durduk yere zulm yapmıyor sonuçda, yapmışsa vardır bir bildiği değil mi ? Siz diğer ırkları önemsemezseniz, diğer ırklarda sizi önemsemez, sonra oturup türkün türkten başka dostu yok deyip ağlarsınız. Niye yok acaba hiç düşünmezsiniz.
  • Telefonu kapat,pcyi kapat,modemi kapat,tvyi kapat....Ve bu liste uzar gider kardeşim.
    Oturduğun sandalyeye kadar "Made in China/P.R.C" yani çin mallarını boykot edelim dersen millet bir tarafıyla güler sana....
  • Hocam onun için akpyi kaldırman lazım bu ülkeyi çöküşten kurtarmak lazım

• Huawei haric diger markalari tanımıyorum zaten.. Huawei de Galatasaray sagolsun oradan..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.