Şimdi Ara

Çin malı N99İ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 215 ytl ise neden alınmasın. telefon özelliği olmadığını varsaysak bile TV ve kulaklıksız radyo özelliği bile belki bu paraya değer. ama çin malı olduğu için bozulunca.. ya sonra.... diye sormak ta gerekiyor...
  • arkadaslar ben aldım telefon süper bisey. agzı olan konusuyo fiyatı da uygun kilisde 200 ytl yanında da yedek pili v.s hediye ben cok menmunum tavsiye ederim yani
  • bi de nokianın tv li teli var. n77
  • Arkadaşla herkes farklı fiyatlar yazmış, bu aleti istanbulda nerede ucuza bulabilirim?
  • antep deki arkadaşlar lütfen adres veya satılan yerin adını verebilirmisiniz lütfen
  • sanki devlet sırrı anasını satıyım kimse bişey demiyo nerden bulacağımız hakkında
  • evet arkadaşlar kimse görmüyomu yazdıklarımızı nerden bulacağız bu telefonu antep te
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

çin üretimi çeşit çok seç beğen al yüksek özellikli yenilerde var ithalatcıların dikkatine

özellikler:
    5 mega-pixel
    3GP,MP4
    LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour
    ebat 114×54×15 mm
    çift sim

Additional features
    Language: Simplified Chinese, English, some other languages according to the quantity
    LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour; PX: 240×320px
    Ringtone: 64 chord; Ringtone format: mp3, mmf, midi; Call: show the opponent city�s name whichever he�s using phone calls or fixed phone
    Music: play mp3 at background;support equalizer;show synchronistical lyric;3D sound effect; Bluetooth stere
    Video: 3GP,MP4,support to play in full screen
    FM radio: FM stereo, can play outside directly without earphone, support to record under set time
    Camera: 5 mega-pixel is on package; M8COOL.COM tested the max output is 2048*1536, support to shoot with sound; support output video of 352*288 maximally, can share with families with TV-OUT line to TV set, m
    Rom: 19M/give a TF card(256M) as present, support to ex, Document management
    Data Transfer: direct read with data wire/Bluetooth (file transmission, voice, stereo music)
    Standby Photo: jpg, gif
    Main features
    Telephone directories: 800 groups of contacts, support incoming call with big head sticker, grouping ring and individual fi
    Messages &Multimedia messaging: 1000 pieces, support SMS, MMS, share rom with fuselage
    Schedule power on/off: support to start/close under set time
    Alarm clock: 5 groups; can set from Monday to Sunday at random, support alarm clock when machine�s closed
    Games: NES/SNES/GB/GBCgame simulator, scores of built-in games, support to download unlimited Nintendo game
    More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Radio, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, Bluetooth 2.0, fingerprint encryption, background music, 3.2 mega-pixel, macro shoot, business card sc
    Basic features
    Operating Frequency: GSM
    Network Frequency: 900/1800MHz
    Talk time: 120-380 minutes
    Standby time: 100-360 hours
    Time-to-market: 2008.01.02
    Shape: Bar phone
    Dimensions (width × high × thick): 114×54×15 mm
    Weight: 130 g

ücret 135 - 150 dolar

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

http://www.eemobi.cn/mobile/13/733/4546.aspx
    http://www.eemobi.cn

diğer ebat ve özellikler konusunda iyileri buraya ekleyeceğim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20886839/tm.htm

Bu gün bu telefonun aynısını gördüm tuş takımı değişikti bi de kamerası 5 değil 2 megapikseldi, adamın bana çektiği fiyat 420 YTL!!! Ortalık sahtekar dolu be. 135 dolar nerde 420 milyon nerde yuh!!!

• hala kimse cevap vermiyor antep den kimse yokmu burda nasıl bulacağız bu telefonu
  • EVETTTTTT GELELİM KONUNUN ASLINA , NOKIA N 99 i

BENDEKİ ÜRÜN "kesbi Yüzbaşı Mesaj: 475 28 Ocak 2008; 20:59:13" arkadaşın koyduğu resimlerden en üsteki...

BAKIN ARKADAŞLAR HERKES KAFASINA GÖRE KONUŞUYOR AĞZI OLAN KONUŞUYOR... !
    BEN BU TELEFONU BİZZAT SURİYEDEN ALDIM FİYAT HAKKINDA BİŞEY DEMİYORUM
    AMA SAT DERLERSE 400 -500 YTL YE SATARIM 1 YIL İÇİNDE KAPANIRSA BELLİ ORANDA PARA İADE ... ALAN KAZANIR ARKADAŞLAR ... KULLANDIĞINIZ YANINIZA KÂR KALIR EMİN OLUN...

TELEFONUN ŞUAN İÇİN HİÇ BİR SORUNU YOK DEDİMYA ALAN KAZANIR , KULLANDIĞI YANINA KÂR KALIR ,HAVASI YETERLİ (n99İ, TV, RADYO,VE SES DEĞİŞTİRME ) FİYATI TAM DEĞERİ , EKONOMİK VE ERGONOMİKTİR.

BUNLARI TELEFONUMU BURDAN SATMAK İÇİN YAZMIYORUM , BURDAN SATIŞ YAPILMAZ AMA BU TELEFON HAKKINDA SON NOKTAYI KOYMAK SORU İŞARETLERİNİ SİLMEK İÇİN YAZIYORUM ...

ARKADAŞLAR BU TELEFONDA YOK YOK ++++ LARI COKFAZLA

1. EN ÖNEMLİ ÖZELLİK ANALOG VEYA KABLO TV TELEVİZYON OLMASI (SADECE TAŞINABİLİR TV ALSANIZ BU BOYUTTA EN AZ 250-300 YTL)
    TV TELEVİZYON CEKİŞ , FREKANS YAKALAMA (BULUNDUĞUNUZ ÜLKEYE GÖRE FREKANS AYARLAYA BİLİNİYOR) ÖZELLİĞİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL , DOKUMATİK KALEMİ AYNI ZAMANDA İÇİNDEN MİNİ ANTEN ÇIKIYOR... İSTERSENİZ TAM EKRAN İSTERSENİZ YARIM EKRAN ...

2. RADYO ÖZELLİĞİ Kİ BİLDİĞİM KADARIYLA NOKIA NIN HİÇ BİR MODELİ KULAKLIK GİRİŞİ TAKILMADAN ÇALIŞMIYOR RADYO ÖZELLİĞİ VE DIŞARI VEREMİYOSUNUZ... AMA BU TELEFONDA GEREK DUYMUYOR KULAKLIĞA ... DOĞRUDAN ÇIKIŞ VAR...

3. VE KİMSENİN DEĞİNMEDİĞİN VE ÇOK GÜZEL BİR ÖZELLİK, SES EFEKTİ KONUŞMANIZA EKLEYEBİLİYORSUNUZ VE ÇOK EĞLENCELİ OLUYOR KARŞI TARAF KESİNLİKLE SESİNİZ SECEMİYOR AYIRT EDEMİYOR . BAŞIMA GELDİ ÇOK HOŞ OLUYOR ...
    NASILMI ? , ARAMA AYARLARINDA SES SİHİRBAZI VAR AKTİF EDERSENİZ , VE SEÇENEKLERDEN -ÇOCUKCA-KADINCA-KIZCA-ERKEKCE-KEDERLİ SES -BOĞUK SES--OLGUN KADIN YADA ERKEK SESİ...VS

4. SES KALİTESİ VE YÜKSEKLİĞİ GERÇEKTEN FARK ATTIRIYOR ... TELEVİZYONDA VE RADYODA ACIK ALANDA YÜKSEK SES KALİTELİ SES VAR ...

5. KAMERA ÖZELLİĞİNE GELİNCE 1.3 MP. AMA ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ÇOK İYİ KULLANILA BİLİR , N95 KADAR DEĞİL AMA İŞ GÖRÜR... BU FİYATA

6. USB KABLOSUNDAN ŞARJ EDİLEBİLİYOR , VE FLASH BELLEK GİBİ DOSYA AKTARIMI KOLAY .... COM PORT VE YIĞIN DEPOSU GİBİ SECENEKLER VAR

7. BİLGİSAYAR XP OLDUĞUNDA DRİVER GEREKMEDEN DOĞRUDAN WEB KAMERA OLARAK NET VE HIZLI BİR WEBKAMERA KULLANABİLİYORSUNUZ...

8. DOKUNMATİK EKRAN , VE GENİŞ EKRAN , KALEM VAR AMA GEREKMİYOR ÇOK RAHAT KULLANIMI VAR PARMAKLARINIZ YETERLİ, MESAJ YAZILMIYOR DENİLMİŞ, KESİNLİKLE YANLIŞ . COK RAHAT İSTERSENİZ KLAVYE EKRANDA KALEMLE YAZIN İSTERSENİZ NORMAL TUŞLAYARAK ...

9. MİCRO SD 256 MB HAFIZA KARTI+KULAKLIK+YEDEK BATARYA+USB KABLOSU+ŞARJ ALETİ.
    TUŞ KİLİDİ EN AZ 5 SANİYELİK. MP3 ÇALAR. MP3 ZİL SESİ YAP, OYUNLAR .. MMS -BLUETOOTH, İNTERNET,UÇUŞ MODU. VS.. DİĞER ÖZLELİKLERİDE VAR ...
    SANIRIM JAVA DESTEKLİYOR TAM DENEYEMEDİM AMA. SYMBİAN DESTEKLEMİYOR GPS PROGRAMI DENEDİM KURULMADI SYBİYAN DEĞİLMİŞ ANLADIM :)

10. ARKADAŞLAR YOK YOK DENE BİLİR BİR TELEFON . BU TELEFONU BU FİYATA HİÇ BİRİ ÜRETMEZ PİYASAYA VEREMEZ... İŞİN EN İLGİNÇ YANI AVRUPADA YADA DİĞER BİLMEDİĞİMİZ ÜLKELERDE NE TEKNOLOJİ VAR VE ÇOK UYGUN FİYATA BİZDE İSE FAHİŞ FİYATLARDA ...

TELEFONUN BANA GÖRE 10 ÜZERİNDEN 9 , NİYE 10 DEĞİL DERSENİZ KAMERA EN AZ 3 MP OLSAYDI ÇOK GÜZEL OLURDU .. BİRDE SYMBİYAN OLSAYDI GPS YÜKLENİRDİ ... BELKİ İLERDE UYGUN GPS PROGRAMI CIKABİLİR... GARANTİSİ YOK AMA SORUN NE CIKABİLİR Kİ . YERE VURMADIKTAN SONRA SU DEYDİRMEDİKTEN SONRA Kİ BUNU HER TELEFONA YAPMAMALISINIZ ...

KAPANIRSA NE OLCAK DİYOSUNUZ BURASI TÜRKİYE DEMOKRASİLERDE ÇARE TÜRKENMİYOR YAA... ! TÜRKİYEDE DE BU SORUNA ÇARE BULUNUR...
    HEM KAPANIRSA TELEFON HİÇ ACILMIYOR DEĞİL Kİ TV-RADYO MP3 ÇALAR , KAMERA- WEB KAMERA YİNE KULLANILABİLİR DURUMDA OLUR Kİ

SORULARINIZ CEVAPLANIR ... ZAMANIM OLDUKCA ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesliay -- 11 Şubat 2008; 16:02:32 >

• arkadaşlar bu telefonlardan nerden ucuz ve sağlam alabiliriz
  • beyler eğer maddi yönden iyi iseniz tavsiyem olur. Bu telefonun teknik özleiiklerine gelince biraz saçma ve fiyat dengesizliği var ortada kvk ve başarı garantisi olmadığı için spot yani (KAÇAK) olarak piyasada geziyor. İlk görünüşte cazip gelebilir alacaklara duydurlur eğer mesaj yazma konusunda insanı zorluyor karizma yapcaksanız hiç kaçırmayın. Telefonun belleği byte ile ifade ediliyo cihazda yani 1 mb. bile değil 1 gb a kadar hafıza kartı desteği var ama firma güvencesi teknik servisi GÜVENCESİ YOK arıza durumunda elinizde patlıcayaktır Telefonlar kayıt altında olmadığı için ne zaman kapanacakları belli değil belki 3 sene belkide 3 ay sonra orsaı muallak alacaklar iyi düşünsün derim.Gelen verileri direk hafıza kartına atabilir data kallosu ile bağlantıda com port web cam ve şarj olarak ayrı ayrı seçeneklerde kullanabilirsiniz menüsü nokia menüsü ile uzaktan yakından alakası yok S60 programları destekliyor internet bağlantısını denemedim ama bu mal piyasada tututlursa daha farklı modeller geleceğini düşünüyorum yani ülkemizdeki insanlar teknolojiye muhtaç ucuza teknoloji satın alınıyor bence çok iyi bişey ama haksız rekabet var ortada

• bende bundan istiyorum
     Çin malı  N99İ

harbiden ya gittigidiyor.com da cihazı 260 ytl ye gördüm
  • arkadaşım bu ciazın modeli ne? c2000 mi? gitti gidiyora baktım ama bulamadım harika bşye benziyo! tv film için mukemmel ergonomi!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

bende bundan istiyorum
     Çin malı  N99İ

harbiden ya gittigidiyor.com da cihazı 260 ytl ye gördüm
  • Telefon süper bir telefon özellik çok ama MMS Ve wap ayarları konusunda hala çözüm bulamadım...

tuş kitleme ise sağ üst tuş ve sağ kare tuşu
  • arkadaşlar ben bugün sirkeciden doğu bank yakınından bi yerden (kızılay han) bu çin işi tv li telefonlardan aldım. tv gayet güzel gösteriyor, radyo falan çok iyi görüntü de kalitesiz malzeme kendini belli ediyor ama, menü iyi ama türkçe karakterler biraz acemice. yedek batarya 256mb hafıza kartı ve diğer bilgisayar bağlantısı şarj falan vardiler kutulu. kayıtlı. tuş kullanımı biraz zor ama pda kalemi ile daha kolay kullanım sağlanıyor. özellikler manyak gerçekten yok yok herşey var maşallah.

teabi tek korkum yarın bi arıza verirse ne b.k yicez bilmiyorum. çok temiz kullanan biriyim inşallah bi sorun çıkmaz. aldığım yerin ilanı aşağıda fiyatı 300 (pazarlık mümkün)

http://www.sahibinden.com/baska_yerde_yokWQQaXQQ6063071WQQpXQQdisplayitem

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

• yasal yollarla işlenmiş 1 yıl garantili diye adamın biri satıyo antepde ola bilirmi bu ve nasıl anlayacaz yasal işlendigini garantinin yalan olmadıgını
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

arkadaşlar benim arkadaşım satıyor almak istiyenlerle görüştürürüm ayrıca 2 ay kapanmama garantisi veriyor

:D:D:D kapanmama garantisini kimse veremez :D

- çin malı begenmeyenler umarım tum elektroniklerin çinde uretildiginide biliyordur.ASUS, KINGSTON...Çin malı var iyi çin malı var yan sanayi :)
  • çinlileri tebrik ediyorum hepsinin alnından tek tek öpmek isterdim ama malum nüfüsları biraz kalabalık adamlar nokia nın 10 yıldır yapamadığı cihazları yaptılar çatır çatırda satıyolar aldıkları her $ sonuna kadar helal olsun aslanlarım benim işte budur ya ne özellik istersen var varmı nokia nın böyle özellikli bi cihazı yok olamazda olsa nolur biliyonuzmu 2000 ytl olur ulan nokia yıllarca sömürdün milleti al işte sonun geldi 2 gün sonra nolacak biliyonuzmu bu cihazlara windows gelecek symbian gelecek o zaman göreceksiniz şimdi herkez cebindeki nokia ları çıkarsın özelliklerine bi baksın bide bu cihazın özelliklerine baksın utandınız değilmi ben şahsen o dandirik nokialara verdiğiniz paralara acıdım yıllarca uyuttular yok 1 mp kamera sonra 1.3mb 2 3 sırayla her modelde sömürdüler cebimizdeki paraları...şimdi bu adamlar bu işten yapacakları karla dahada iyi cihazlar geliştirecekler o zaman görecem ben nokia nın fiyatlarını hep destek tam destek ben alıyorum bi tane n99i hadi eywallah

• telefonu bende bir arkadaşımdan emanet aldım ve kullandım. telefon özelliklerine göre cidden çok ucuz. kendisi 300 ytl ye almış pazarlıkla. bu fiyata bu özelliklerde bir telefon bulmak açık olmak gerekirse çok zor. negatif yönlerini bilmek isteyenler için söyleyeyim,

*0# tuşları çok ters yerde alışkın olmayınca olmuyor :)
    telefonun ram i düşük olduğundan menü içinde çok hızlı bir hareket yaptığınızda tel takılıyor ve biraz bekliyor, ama kendine geliyor... birde tuşları çok iç içe..

benim için ideal bir telefon değil açıkçası, tv özelliği falan filan hiç önemli değil, zaten durup bir yerde tv izlemem... yani işin aslı bu fiyattaki bir telefonu hiç kimse kötüleyemez... bana sorarsanız param olursa 2. hat telefonu yaparım. bu arada bu tek SIM kartlı arkadaşlar..tam marka model adı da BEST D2000+
    IMEI side kayıtlıdır.

------------
    birde sorum var bu cihazın şarj aleri hani markanın ki ile aynıdır? bendekinin USB kablosu bozuldu şarj edemiyorum :))))

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.