Şimdi Ara

Çin malı N99İ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefondan arkadaşta var televizyon özelliği ve sesinin yüksekliği dışında hiç bir işe yaramaz
  • arkadaşlar bi düşünün hangi telefon modelinde televizyon izleyebiliyorsun çağu telefonda daha radyo bile yok televizyonu cebine koyup taşıyamazsın işte çok güzel bir fırsat ben almayı düşünüyorum ama izmirdeyim burada 400 ytl diyorlar ama gaziantepte 200 ytl yarı yarıya bu telefonun en düşük fiyatı nedir bilen arkadaşlar varsa bana kargoyla gönderebilirlewr mi burada 400 ytl vereceğime 200 ytl ye alır 10 ytl de kargo parası etti 210 ytl neden 190 ytl zarar edeyimki bence birçok nokia,motorola,samsung vb... telefon modellerinden çok çok iyidir bu telefon .... çakma makma ama güzel telefon telefonun büyüklüğüde büyük değil örneğin bir 6680 bir n70 boyutunda ....
  • ama yinede herkesin düşünceleri farklıdır benim düşüncewlerim bu yönde ilerliyor
  • Telefonun fiyatına göre özellikleri iyi, analog tv olayı bitirmiş ama aklıma şu sorun geliyor; Bu telefonların yurda kaçak girdiği kesin, dolayısla IMEI numarası kayıtlı olmayacak ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra telefon kapanacak. Kapandıktan sonra tv'nin kullanılıp kullanılamayacağını bilmiyorum ama telefon aldım zannederken 300-400 YTL'ye teknolojisi geçmiş analog tv almış olmayacak mıyız?
  • bende aldım 220 ytl ye hemde iki tane ama birini satıcam hiç kullanmadım ama idare eder diğer arkadaşların dediği dibi bazı uyum sorunları var
  • arkadaşlar burada en ucuz telefon hangisi ben alamayı düşünüyorum bana bir arkadaş kargo ile gönderebilir mi ben kargo tesliminde üzretini ödeyeceğim tabi çağu kişi kabul etmez ama ben böyle almayı düşünüyorum çünküben izmirdeyim burada 450- 500 ytl lerden bahsediliyor
  • Nokia'nın bu şekilde tasarladığı consept bir modeli yok. kesinlikle çakma Nokia.
    Fakat Nokia değil de markası başka bişey olsa (ne bileyim YU-MA-TU :D) belki daha cazip olabilir. Hani o zaman bilirsin. bozuldu mu at gitsin. :D
    Nokia'nın gelcek modelleri zaten türkçe sitesinde veriliyor ama şüphe duyanlar üşenmesin de nokia.com 'a baksınlar. kendimizi kandırmayalım.
    ayrıca buna benzer model tartışmaları daha önce de sonyericsson için konuşulmuştu. w990İ için konuşulmuştu
    Sony'de de aynı durum sözkonusu. şüphe duyanlarwww.sonyericsson.com'u ziyaret edebilirler...
  • bu çin cihazlarının gördüğüm yaklaşık 7 markasını büyük market sitelerdede satıldığını gördük distribütörleride var garantileride var korkacak bişey yok ,

eğer bir sorun olsa satarlarmı götürüp üstüne atarsın paranı geri alırsın yasalarla tüketici korunmuş durumda

bazı çeşitler elden gelmiş firması yok o başka onlarıda firma aracılığı ile alırsan destek imei kayıt vs de garanti olur

benim tek gördüğüm eksik eski iri modeller çok gelmiş yeni ve ebatı ince cihazlar gelsin istiyoruz
  • ama şöyle bişey var telefonu bozdugunuzda yaptırmak için bayaa bi zorlanacaksınız
  • bana ozelden ulasır mısın bırını alim...
    quote:

Orjinalden alıntı: serdar000123

bende aldım 220 ytl ye hemde iki tane ama birini satıcam hiç kullanmadım ama idare eder diğer arkadaşların dediği dibi bazı uyum sorunları var
  • arkadaşlar ben elazığdayım g antepde olan varmı aranızda bu telefona nasıl ulaşacağız burda 300 350 ytl istiyorlar orda çok ucuzmuş ilgilenen olursa sevinirim
  • şu an telefonun fiyatı 170 ytl ye düştü haber ola antepde...
  • 300 YTL civarında fiyatı var radyo dinleyip tv izleyebiliyorsunuz hemde tv o kadar net çekiyor ki aklım almadı birde bir ses var benim 6233 yanında resmen kısık kaldı sesi hem çok hemde net çıkıyor aslında bu paraya alınacak süper bir cihaz arkadaşım almış baktım biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELEKTROMARKET

Valla Çakma Makma Güzel Telefon Harbiden. Ben Satışınıda Yapmaktayım. Peynir Ekmek Gibi Gidiyor. Mal Yetişmiyor İnanın. Zaten Alanlar Biliyor Çakma Nokia Oldugunu. Orj Nokia Olsa Bu Özelliklere Sahip Olsa 2.000 YTL Den Aşağıya Verir mi Hiç?

2. Telefon İçin İdeal. Yanında 2 Batarya Var. 1 Batarya Kesintisiz 16 Saat T.v. İzlemeye Yetiyor.
    Sonra Kulaklıksız Radyo Dahi Dinlenebiliyor.
    Dokunmatik Ekranıda Cabası.

İçinde 256 Mb Hafıza Kart Verilir.
    2 GB'A Kadarda Destekler.

İstanbulda 600 YTL
    Gittigidiyor.com Da 500 YTL
    Çankırı'Da 450 YTL
    İzmir ve Çevre İllerinde 400 YTL Den

Satıldığını Biliyorum.

Ayrıntılı Bilgi Almak İsteyen Olursa
    0532 621 76 89
    0505 901 56 06

Peynir Ekmek Gibi Gidiyor diyorsunda adı üstünde kaçak telefon,IMEI kayıtı hakkında kimse konuşmuyor.Aldık hadi 10 gün sonra çat bloke ne yapıcaz???

• arkadaşlar benim arkadaşım satıyor almak istiyenlerle görüştürürüm ayrıca 2 ay kapanmama garantisi veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77turk77

şu an telefonun fiyatı 170 ytl ye düştü haber ola antepde...

arkadaşım adres verebilirmisin arkadaşa aldıracağımda nerde olduğunu soruyor
  • Konya'da bugün aceleyle bi yere yetişmeye çalışırken bu telefonlardan gördüm n99i için 450 lira istiyor şerefsiz inceleme fırsatı bulamadım ama bi ara gidip açar tvyi falan bi incelerim
  • Şimdi şu sitede
    http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.m8cool.com/&hl=en&langpair=zh|en&tbb=1&ie=UTF-8

burdaki ürünler mesela 1000 yen olan bir model var
    merkez bankası kuruna göre
    http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/200802/07022008.html
    100 yen 1.1279 ytl ediyomuş
    ben yanlış hesaplamadıysam burdaki 1000yenlik telefon 12-13 ytl'ye mi denk geliyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

çin üretimi çeşit çok seç beğen al yüksek özellikli yenilerde var ithalatcıların dikkatine

özellikler:
    5 mega-pixel
    3GP,MP4
    LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour
    ebat 114×54×15 mm
    çift sim

Additional features
    Language: Simplified Chinese, English, some other languages according to the quantity
    LCD Size: 3.2 inch, , 16 million colour; PX: 240×320px
    Ringtone: 64 chord; Ringtone format: mp3, mmf, midi; Call: show the opponent city’s name whichever he’s using phone calls or fixed phone
    Music: play mp3 at background;support equalizer;show synchronistical lyric;3D sound effect; Bluetooth stere
    Video: 3GP,MP4,support to play in full screen
    FM radio: FM stereo, can play outside directly without earphone, support to record under set time
    Camera: 5 mega-pixel is on package; M8COOL.COM tested the max output is 2048*1536, support to shoot with sound; support output video of 352*288 maximally, can share with families with TV-OUT line to TV set, m
    Rom: 19M/give a TF card(256M) as present, support to ex, Document management
    Data Transfer: direct read with data wire/Bluetooth (file transmission, voice, stereo music)
    Standby Photo: jpg, gif
    Main features
    Telephone directories: 800 groups of contacts, support incoming call with big head sticker, grouping ring and individual fi
    Messages &Multimedia messaging: 1000 pieces, support SMS, MMS, share rom with fuselage
    Schedule power on/off: support to start/close under set time
    Alarm clock: 5 groups; can set from Monday to Sunday at random, support alarm clock when machine’s closed
    Games: NES/SNES/GB/GBCgame simulator, scores of built-in games, support to download unlimited Nintendo game
    More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Radio, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, Bluetooth 2.0, fingerprint encryption, background music, 3.2 mega-pixel, macro shoot, business card sc
    Basic features
    Operating Frequency: GSM
    Network Frequency: 900/1800MHz
    Talk time: 120-380 minutes
    Standby time: 100-360 hours
    Time-to-market: 2008.01.02
    Shape: Bar phone
    Dimensions (width × high × thick): 114×54×15 mm
    Weight: 130 g

ücret 135 - 150 dolar

Çin malı  N99İ

Çin malı  N99İ

http://www.eemobi.cn/mobile/13/733/4546.aspx
    http://www.eemobi.cn

diğer ebat ve özellikler konusunda iyileri buraya ekleyeceğim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20886839/tm.htm

abi bu telefondan bulabilirmisin bana

• yaw ortalık uskatcılarla dolmus tasmıs
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.