Şimdi Ara

Çin Malı iPhone Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Çin malı iphonelardan almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Memnun musunuz?

• 5 para etmezler onlara o kadar para vereceğine başka bir markanın doğru dürüst bir telefonunu al.
  • çin malı alıpta 1yıl kullanacağına 3310 al 1yıl kullan daha iyi
  • Berbat Ötesi Bişey Cin malı Telefonlar Hmn bozuluyor ve sms Yazmak Cok zor Onu alacagına N73 Al süper Telefon Bn kullanıyorum Harika :)
  • onun yerine iphone 3gs al 2 3 yıl kullan
  • iphone olduğunu kanma.bir halta yaramaz.merdiven altı çin malları aslında oyuncak.ciddi söylüyorum.büyük adam oyuncağı.

zamanında biz arkadaşla n95 sayıyorduk.çin malı tabi. kendim satıyor kendim söylüyordum bir halta yaramaz diye. alan yine alıyordu yinede. ben ne yapayım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkapc

Berbat Ötesi Bişey Cin malı Telefonlar Hmn bozuluyor ve sms Yazmak Cok zor Onu alacagına N73 Al süper Telefon Bn kullanıyorum Harika :)

N73 mü süper?Yapma gözünü seveyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

quote:

Berbat Ötesi Bişey Cin malı Telefonlar Hmn bozuluyor ve sms Yazmak Cok zor Onu alacagına N73 Al süper Telefon Bn kullanıyorum Harika :)

N73 kalın iphone3gs ince
  • N73'le İphone'u karşılaştıran arkadaşlar var
  • İphone'u iphone yapan uygulamalarıdır. Çin malı yapan telefonlar bu uygulamaları çalıştıramayacağından alma boşver.
    5800 al iphone'un yapabildiği herşeyi yapar , fiyatı daha ucuzdur , birsürü uygulamasıda mevcuttur.
  • onun yerine iphone 2g 8 gb al 2.el.paran boşa gitmez.ben öyle yapıcam mesela
  • çin malı telefon kesinlikle önermem. sırf görünümü olur gerisi çöp.
    quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

quote:

N73 kalın iphone3gs ince

noluyo lann

• çinden gelme iphone 2g var bende gayet memnunum 1.5 senedir kullanıyorum
  • quote:

quote:

evet yapma.şuan elimde var.ve 200 tl veren olsa vericem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

çin malı telefon kesinlikle önermem. sırf görünümü olur gerisi çöp.
    quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

quote:

N73 kalın iphone3gs ince

noluyo lann

haha

• Arkadaşlara yazık diyorum ve kendi edit sözümü söylüyorum
    Kedi kullanmadığı eşyaya mundar dermiş
    Ben Kullanıyorum
    Wifi,Çift Hat,Tv,Java,YouTube,Radio,Mp3,Mp4,Kamera,Facebook,Diğer İnternet Siteleri,Opera,Bluetooth,
    Google maps ile dünya haritası(navigasyon),Pusula,World Excell Dosyaalrını Açabilme,Dokunmatik Oyunlar Programalr, daha sayayımmı ? Bunları Hepsi 299 Tl.Gösterin Bana bu Özellikte bir telefon hemen alayım 299 tlye
    Bilmeden konuşanları kınıyorum
    Pil 2-3 gün gidiyor ama kullanıma göre 6 saatdede bitireiblirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFear88 -- 22 Mart 2010; 16:33:41 >
  • tipi aynı diye böyle orjinal şeylerin çakmalarının alınmasını anlayamıyorum, para konu olmamalı bu konularda ben iphone alamıyorum çakmasını alayım bari demek yanlış geliyor bana, illa param ölçüsünde tel alacaksam böyle taklit şeyler yerine gene çin malı başka tel alırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

İphone'u iphone yapan uygulamalarıdır. Çin malı yapan telefonlar bu uygulamaları çalıştıramayacağından alma boşver.
    5800 al iphone'un yapabildiği herşeyi yapar , fiyatı daha ucuzdur , birsürü uygulamasıda mevcuttur.

Güzel espri.
  • Almışken 2-3 tane daha al 1 2 haftada bozulur çüki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.