Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıda link verdiğim review oldukça detaylı. ben googla ingilizceye çevirterek okudum. toplam 6 sayfa. Özet kısmını da aşağıya ekledim. Siparişim elime geçtiğinde kendi yorumumu da yaaprım.

http://mid.pconline.com.cn/review/1105/2427947.html
    http://mid.pconline.com.cn/review/1105/2427947_1.html
    http://mid.pconline.com.cn/review/1105/2427947_2.html
    http://mid.pconline.com.cn/review/1105/2427947_3.html
    http://mid.pconline.com.cn/review/1105/2427947_4.html
    http://mid.pconline.com.cn/review/1105/2427947_5.html

son sayfanın ingilizce çeviri linki: yukardaki linkleri ekleyerek hepsini okuyabilirsiniz.

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmid.pconline.com.cn%2Freview%2F1105%2F2427947_5.html

After a long period of time, long-awaited Ainol Tablet PC NOVO8 finally released, and quite satisfactory. 其人性化的外观设计、更符合国人的操作体验与细腻的显示效果是NOVO8的最大特色以及领先之处,而1280×768像素的高分辨率、多点触摸电容屏、领先硬件配置、Android 2.2系统、998元的市场价格等五大优势,更给予了玩家丰富多彩、与别不同的领先娱乐享受,相信必将在近期牵起平板电脑市场上的新一轮娱乐旋风。 Its user-friendly design, more in line with people's experience with the delicate operation of the display of the maximum effect is NOVO8 features and leading the office, and 1280 × 768 pixel resolution, multi-touch capacitive screen, leading the hardware configuration, Android 2.2 system, the market price of 998 yuan five major advantage, given the players more colorful, with a difference, leading entertainment, I believe that will hold up the Tablet PC market in the near future a new round of entertainment on the whirlwind.

• Ainol Novo 8'i en iyi, sanki aşağıda incelemişler.

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tabletowo.pl%2F2011%2F07%2F03%2Frecenzja-tabletu-ainol-novo-8%2F

Eksi yönleri:
    - Şu an 3G desteğinin olmayışı
    - Bluetooth olmayışı
    - Bataryanın wi-fi ile 3 saat kadar gitmesi

Beni en çok düşündüren bataryanın az süre gitmesi. Acaba firmware ile buna çözüm bulunur mu bilemiyorum.

Bir de usb-ethernet çevirici çalışacak bir adaptör yoksa kötü olur. Çünkü evde uygunsa kabloyla bağlanmak daha iyi olacak.

Burda da ses kalitesini ayrıntılı test etmişler.

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.midbbs.cn%2Fhtml%2Fpingcedaogou%2F201107%2F04-4921.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 4 Temmuz 2011; 6:36:09 >

• http://urun.gittigidiyor.com/7-INCH-GOOGLE-TABLET-PC-DERI-KLAVYELI-KILIF_W0QQidZZ41694012

bu üründen sipariş vereyim diyorum.. en azından 12 taksit var.. sadece kitap okuyacağım ve fazla takılma olmadan internette kullanacağım bişey olsun istiyorum.. hepsi bu..

klavyeli deri kılıf hediyesi de var.. daha ne olsun ya.. aldım gitti
  • Asparuh o kadar durdun durdun en sonunda bunumu aldın :)
  • arkadaşlar merhaba. geçen aldığımı söylediğim flytouch 3 tablet hakkında edindiğim izlenimleri aktarmak istiyorum:

1) şarjı internette gezinirken 3 saat kadar gidiyor, şarj olması da bir o kadar uzun sürüyor.
    2) deri kaplamalı klavyeyi de istemiştim, ancak klavyede Türkçe karakterler olmadığı için biraz zorlanıyorum.
    3) android markette çok sayıda uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorum.
    4) kamera kalitesi pek iyi olmasa da iş görüyor.
    5) aynı anda birkaç uygulamayı takılmadan çalıştırabiliyorum.(şu an önümde bir tanıdıktan ödünç aldığım 1500TL'lik sony vaio vpc-p11 netbook var. emin olun benim flytouch ondan çok daha kullanışlı.)
    6) ekran kalitesi idare eder. resistif olması dışında HD desteklemesi güzel.
    7) wifi oldukça güçlü, elimdeki wireless ile övündüğüm toshiba notebooktan daha güçlü diyebilirim.

sonuç olarak 300 TL'yi buna verdiğime hiç pişman olmadım.

yalnız bir tek problemim var: GPS olayını çözemedim malesef. internetten bulup kurduğum igo 8 uygulaması ile marketten indirdiğim google essentials uygulaması malesef çalışmıyor. uydu arıyorlar ama bulamıyorlar. acaba eksik ya da hatalı yaptığım birşey mi var bilemiyorum.

• yalnız bir tek problemim var: GPS olayını çözemedim malesef. internetten bulup kurduğum igo 8 uygulaması ile marketten indirdiğim google essentials uygulaması malesef çalışmıyor. uydu arıyorlar ama bulamıyorlar. acaba eksik ya da hatalı yaptığım birşey mi var bilemiyorum.

--- GPS antenini takman gerekiyor ----
  • GPS antenini taktım, 6 katın her penceresinin önünde denedim ama uydu bulamıyor malesef. yarın cihazı almak için irtibat kurduğum çinli yetkili ile randevulaştım. umarım sorun çözülür. yoksa bu işi beceremeyeceğim gibi sanki :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitechh

Asparuh o kadar durdun durdun en sonunda bunumu aldın :)

yok usta almadım.. sadece bir an kızıp alsammı diye iç geçirdim.. 12 taksit filan yazıyordu.. sonra vazgeçtim..

haklısın alınmaz o.. ama pandawillden 70-90 dolarlık bişeyleri takipteyim.. alıcam artık yetti yaw..
  • kendi kredi kartım olmadığı için çinden tablet almaya cesaret edemedim ki zaten tecrübem de yok.ben de gittigidiyordan flytouch 3 aldım 375 tl ye 12 taksitle biraz kazık oldu pişman oldum sonra ama hayırlısı olsun.flytouch 3ü aktif olarak kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler cihaz hakkında.resistif ekran olması büyük bi dezavantaj mı? işlemcisi cortexler kadar güçlü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

O da iyiymiş.. Hacca gidenlere tablet siparişi verirsek, ya ağrı kesici tablet getirirlerse..

İnternette daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

quote:

Bluetooth eklemek mükünse novo bir tane de ben alabilirim.

soralım bence
    fakat benim inglizcem "google translate"kadar karman çorman yani
    inglizce veya çincesi olan bi arkadaş yazışmalara devam derse iyi olur hatta 20 adet hayali novo8 için de fiyat alabilir.

Hello again, I'm trying to find more people to buy Novo8 with me. One of them asked about bluetooth. Is it possible to get integrated bluetooth with Novo8, if not can we use a usb dongle to get bluetooth working with this?

Another question is the storage capacity? Does it come with memory built in or do we have to use an micro sd card to have storage?
    Thanks, and lastly if we get 10 people what will the price be and is it possible to send them seperately to us?

teşekkür ederim yazdım aynen pazartesi cevap yazar inş.

Dear Mr. abdullah kan,
    Firstly thanks for your inquiry and
    high interested in our NOVO 8.
    NOVO 8 now are available and
    have two color: white and black.
    Now it's a hot item and do you
    want to take more? In this way
    can be more economy regarding
    the shipment.
    Btw, do you sell tablet pc before
    or what's your main products? Can
    I have your website and more
    details? I will appreicate it.
    Pls confirm the shipping address
    and quantity, then I can offer you
    the best price.
    Best regards

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

soralım bence
    inglizce veya çincesi olan bi arkadaş yazışmalara devam derse iyi olur hatta 20 adet hayali novo8 için de fiyat alabilir.

Hello again, I'm trying to find more people to buy Novo8 with me. One of them asked about bluetooth. Is it possible to get integrated bluetooth with Novo8, if not can we use a usb dongle to get bluetooth working with this?

Another question is the storage capacity? Does it come with memory built in or do we have to use an micro sd card to have storage?
    Thanks, and lastly if we get 10 people what will the price be and is it possible to send them seperately to us?

Dear Mr. abdullah kan,
    the shipment.
    the best price.
    Best regards

Dear Mr. abdullah kan,
    Öncelikle NOVO 8 ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Novo 8 artık siyah ve beyaz olarak piyasada. Yeni ve talebi olan bir ürün. Fazla istiyorsanız belirtin. Kargoyu da hesaba katarsak çoklu alım daha ekonomik olabilir. I
    Siz tablet pc mı satıyorsunuz, asıl işiniz nedir? Web adresinizi ve isinizin detaylarını verir mısınız? Adres ve sayı verirseniz size teklif sunarım.

Demiş arkadas. Ben burda bizim sorulara cevap bulamadım. Tek tek yollamaya da yanaşmıyor sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

soralım bence

abdullah kan , Hello
    Novo 8 can't get bluetooth,and
    can't use a usb dongle to get
    bluetooth working.I am sorry.
    It come with 8GB memory built
    in,and you can use a max. 32GB
    micro SD to add the total storage.
    Why do you need to sell
    these models seperately to you?
    The shiping cost will be very
    expensive.If we can sell you
    togerther it will be cheaper.
    Any needed pls let me know !
    Thanks and regards !!

• Bluetooth yol malesef eklemek mümkün değil. Hafıza 8 gb dahili. Sonradan 32 gb a kadar kart takmak mümkün.
    Neden ayrı ayrı istiyorsunuz. Böyle olursa kargo çok tutar. Tek pakette fiyat daha düşük olur.
  • quote:

Bluetooth yol malesef eklemek mümkün değil. Hafıza 8 gb dahili. Sonradan 32 gb a kadar kart takmak mümkün.
    Neden ayrı ayrı istiyorsunuz. Böyle olursa kargo çok tutar. Tek pakette fiyat daha düşük olur.

lütfen siz buyurun ingilizce yazın ben ileteyim
  • Novo 8 şu an en ucuz kaç para? 189$'a var. Hatta 180$'a da var ama o siteyi pek tanımadığımdan 189$'lık daha mantıklı geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

soralım bence

Dear Mr. abdullah kan,
    the shipment.
    the best price.
    Best regards

Dear Mr. abdullah kan,
    Öncelikle NOVO 8 ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Novo 8 artık siyah ve beyaz olarak piyasada. Yeni ve talebi olan bir ürün. Fazla istiyorsanız belirtin. Kargoyu da hesaba katarsak çoklu alım daha ekonomik olabilir. I
    Siz tablet pc mı satıyorsunuz, asıl işiniz nedir? Web adresinizi ve isinizin detaylarını verir mısınız? Adres ve sayı verirseniz size teklif sunarım.

Demiş arkadas. Ben burda bizim sorulara cevap bulamadım. Tek tek yollamaya da yanaşmıyor sanırım.

pardon ya bu başka bir toptancı satıcıya attığım mesajın cevabı

• quote:

quote:

Bluetooth yol malesef eklemek mümkün değil. Hafıza 8 gb dahili. Sonradan 32 gb a kadar kart takmak mümkün.

Alıntı yapmamışım. Bu diğerinin cevabının çevirisi. Şu durumda novo benim işime yaramıyor. Bluetooth şart çünkü benim için. C9'u bekleyeyim birazda :)
  • quote:

quote:

quote:

Alıntı yapmamışım. Bu diğerinin cevabının çevirisi. Şu durumda novo benim işime yaramıyor. Bluetooth şart çünkü benim için. C9'u bekleyeyim birazda :)

bluetooth tam olarak hangi işlemi yapmak için gerekli sizce öğrenebilirmiyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

bluetooth tam olarak hangi işlemi yapmak için gerekli sizce öğrenebilirmiyim

Ben araçta ekran olarak da kullanmak istiyorum bunu. Ekm cihazım var kablosuz. Onu kullanmak için android cihazda bluetooth gerekiyor. O yüzden çözünürlük ve ekrandan sonra en önemli özellik Bluetooth benim için.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.