Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOVO 8 ne kadara olur son öğrenmek lazım o zaman. En fazla 20 kişi falan alır. Belki bu sayı bile fazla iyimser.

NOVO 8, 3G durumu nedir?
  • Bluetooth eklemek mükünse novo bir tane de ben alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

NOVO 8 ne kadara olur son öğrenmek lazım o zaman. En fazla 20 kişi falan alır. Belki bu sayı bile fazla iyimser.

NOVO 8, 3G durumu nedir?

arkadaşlar lütfen 200 usd altıda bi fiyata almak istiyorsanız elinizi taşın altına sokup kendinizi listeye ekleyin herkes geride durup fiyatın kaç para olacağını beklerse ....
    zaten ne kadar katılımcı o kadar düşük fiyat güç birliği yapmaya çalışıyoruz eğer bu cihazın özellikleri sizce yeterli ise forumun bu nimetinden faydalanmalı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Bluetooth eklemek mükünse novo bir tane de ben alabilirim.

soralım bence
    fakat benim inglizcem "google translate"kadar karman çorman yani
    inglizce veya çincesi olan bi arkadaş yazışmalara devam derse iyi olur hatta 20 adet hayali novo8 için de fiyat alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

ainol novo8
    kullanma klavuzu (google trans.)
    http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=en&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fsoilnttlove.sakura.ne.jp%2Fnovo8%2520English%2520Manual.pdf

makine dehşetingen ya..
  • quote:

quote:

soralım bence
    inglizce veya çincesi olan bi arkadaş yazışmalara devam derse iyi olur hatta 20 adet hayali novo8 için de fiyat alabilir.

Hello again, I'm trying to find more people to buy Novo8 with me. One of them asked about bluetooth. Is it possible to get integrated bluetooth with Novo8, if not can we use a usb dongle to get bluetooth working with this?

Another question is the storage capacity? Does it come with memory built in or do we have to use an micro sd card to have storage?
    Thanks, and lastly if we get 10 people what will the price be and is it possible to send them seperately to us?

• Ainol NOVO 8 gerçek kullanıcıların eline geçmeye başlayınca özellikler ve bilgiler netleşir.

Bu arada şu videosunda diğer makinelere fark atıyor. Bu başarının avantajları neler olabilir?

Ben şu an beklemede kalmayı düşünüyorum. İhtiyaçlarıma göre en iyi tableti seçmeye çalışacağım ama makineyi ele almayınca karar vermek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 1 Temmuz 2011; 22:24:46 >

• Arkadaşlar merhaba.

App testleri yapmak için 2 x android tablet bakıyorum, fiyatı çok olmamak şartıyla.

Bütçe: 200 TL

Benim hoşuma Gpad G13 gitti Android 2.3 var linki:

http://www.pandawill.com/gpad-g13-android-21-mid-7-inch-hdmi-3d-games-dual-touch-4gb-gravity-sensor-support-gps-white-p39371.html

Bu fiyata önericeğiniz, bundan daha iyi diyiceğiniz bir tablet var mı ?

• Arkadaşlar merhaba. 17 haziranda aliexpress ten sipariş verdiğim flytouch 3 16GB hard diskli 10 inçlik tablet tam 10 gün sonra 27 haziranda elime geçti. bu kadar çabuk geleceğini asla beklemiyordum, gerçekten çok şaşırdım. shipping için china air mail ücretsiz olduğu için onu tercih ettim ve hiçbir problem olmadan ürün elime geçti.

-ana menüyü Türkçe yaptım ama bazı alt menüler hala İngilizce, Türkçe olmadı. şu an word pdf kullanımı gibi çeşitli uygulamaları yüklemekle meşgulüm.ekran resistive olduğu için pek hoşuma gitmedi ilk etapta. ama ileride alışırım inşallah.
  • merhaba arkadaşlar, konunun ilk sahiplerinden olan biri olarak uzun zamandır tablet işine bakmadım. sanırım yeni modeller cıktı, bi ara yeniden giricem bu işe :) neyse tabletini satmak isteyen olursa bana pm atabilir.. istedigim sey android 2.1 altında olmasın ve via işlemcili olmasın.. sanalpazar sitesi aracılıgıyla alıcam. temiz kullanılmış birsey arıyorum, geliş süresini pm atarken cihazın durumunu ve ozelliklerini belirten bir link, şehir ve fiyat bilgilerini yazarsanız sevinirim. Ciddi alıcıyım, konunun başlarında malum biz hep yurt dısından getirttik bu urunleri, gene ordan alacaktım ama fazla beklemek istemiyorum o yuzden uygun fiyatlı temiz ikinci el cihazları degerlendiricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 2 Temmuz 2011; 2:12:33 >
  • quote:

quote:

quote:

soralım bence

Hello again, I'm trying to find more people to buy Novo8 with me. One of them asked about bluetooth. Is it possible to get integrated bluetooth with Novo8, if not can we use a usb dongle to get bluetooth working with this?

Another question is the storage capacity? Does it come with memory built in or do we have to use an micro sd card to have storage?
    Thanks, and lastly if we get 10 people what will the price be and is it possible to send them seperately to us?

teşekkür ederim yazdım aynen pazartesi cevap yazar inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Eğer daha fazla Novo 8 almak isterseniz iyi bir indirim yapabiliriz size diyor...

Tabi burda sayı önemlidir bence...

o zaman forumdan almak isteyen arkadaşlar alıntı yaparak nick ini ilave etsin.
    her talep edenin adresine birerli paket halinde çoklu kargo talep ederiz.
    fiyatı da aşağı çekmiş oluruz.

+1
    Ben varım biraz indirim yapsınlar alayım bende.

Sadece öğrenmek istediğim ownta'nın sitesinde TF Memory Card seçeneği görünüyor bu ekstra card mı yoksa aletin dahili hafızası ve android kurulumu için almak gerekiyor mu?

ben iki adet düşünüyorum,
    +2= 3

• Novo 8 konusunda bence acele etmeyin sorunlu bir ürün videolardan ve özelliklerinden bunu anlayabilirsiniz.Firmware dan kaynaklanıyor olabilir.

standart bir çözünürlüğü olmadığı için ekranın kimi oyunlar düzgün çalışmıyor.
    pili inanılmaz düşük kapasiteye sahip o pille piyasaya sürmeleri ayıp
    ayrıca özellikleri çok iyi olmasına rağmen ürünün videolardan da göreceksiniz hiç birşey akıcı değil kullanımı sıkıntılı sensörler sapıtıyor angry birds te bile takılma var, dokunuşları algılamakta gecikiyor alet.

bende çok uzun zamandır bekliyordum bu ürünü ama tasarım dışında güzel bir yanı yok gibi.Sanırım daha çok kullanıcısı olan ve programsal olarak desteklenen dropad ten yana kullanmak lazım tercihi.Umarım firmware ile ilgili birşeyler yaparlar novo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 3 Temmuz 2011; 9:53:17 >
  • Dün 2x Gpad New G10 aldım android 2.3 bakalım gelsin inceleme yaparız.
  • ben bu aşağıdaki ürüne rastladım birkaç gün önce.Novo8 in performansını görünce başka ürün aramaya koyuldum.Dropad te istemiyorum 7 inç.

Herotab M8 ürünün ismi.

Bu ürün hem Dropad/herotab in donanımına sahip (yani şu anda piyasada bulabileceğiniz en kaliteli donanım Samsung Galaxy ile aynı (tegra lar çift çekirdekler ayrı) bu yüzden çok seri ve performanslı.Hem 8 inç ekran üstelik 16:9 değil lcd ler gibi 4:3 bu yüzden alanı daha güzel verimli kullanıyorsunuz. Hem de 1024 * 768 çözünürlüğü var yani diğer 7 8 inç ler gibi düşük çözünürlük çalışmıyor. 1 ay içersinde yeni parti olanı gelecekmiş.Tek kusuru 5 nokta değil de 2 nokta dokunmatiği fakat resistive değil ittirmeli sistem değil yani.Fiyatı da düşer yakında

www.you---tube.com/watch?v=uCs11yAOSoU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 3 Temmuz 2011; 16:41:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tafesan
    Novo 8 konusunda bence acele etmeyin sorunlu bir ürün videolardan ve özelliklerinden bunu anlayabilirsiniz.Firmware dan kaynaklanıyor olabilir.

standart bir çözünürlüğü olmadığı için ekranın kimi oyunlar düzgün çalışmıyor.
    pili inanılmaz düşük kapasiteye sahip o pille piyasaya sürmeleri ayıp
    ayrıca özellikleri çok iyi olmasına rağmen ürünün videolardan da göreceksiniz hiç birşey akıcı değil kullanımı sıkıntılı sensörler sapıtıyor angry birds te bile takılma var, dokunuşları algılamakta gecikiyor alet.

bende çok uzun zamandır bekliyordum bu ürünü ama tasarım dışında güzel bir yanı yok gibi.Sanırım daha çok kullanıcısı olan ve programsal olarak desteklenen dropad ten yana kullanmak lazım tercihi.Umarım firmware ile ilgili birşeyler yaparlar novo da

suyu bulandırmaya gerek yok düzelir oda şayet doğruysa

• jtshopdan 10 haziranda verdiğim NOVO8 siparişini halen kargolayamadılar. Her hafta 5 tane temin edebiliyorlarmış fabrikadan. BU nedenle jtshop u tavsiye etmem, hem de daha pahalı zaten. Benimki de kargolansın diye bekliyorum. Ama NOVO8 in iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum, pek çok review de oldukça iyi bahsediliyor.
  • NOVO8 in iyi olduğunu söyleyen bir kaç tane review alabilirmiyim ? çünkü be pek rastlayamadım baktığım reviewlerde testi yapan çok ta olumllu şeyler söylemiyor.Yoksa makina donanım olarak güzel grafik kartı dropad in kadar olmasada 2. en iyi grafik kartı aletin tasarımı da çok şık üstelik siyahı da piyasada artık. Şahsen novo konusunu bende düşünüyorum ama sorunları halletmeden biraz millet kullanmadan firmware updateler çıkmadan bulaşmayı düşünmüyorum. Tabi Herotab 8m yi gördükten sonra ekranın 4:3 olması sebebiyle tercihim o olacak fiyatı düşerse.Yoksa 200 dolara novo 8 sorunlarından kurtulursa tatlı cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.