Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kontendoo

sağol nihattr. elime geçcsin de, artık beğenip beğenmemekten vazgeçtim.

CaLLuM,

mutlaka iptal et. 128mb ram varmış. 128 mb ramle ancak mayın tarlası oynanır.

Tavsiyem paket ulaşınca açarken paket üzerindeki ismi falan ve paketi açarken de içeriğini kamera kaydı alman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

sağol nihattr. elime geçcsin de, artık beğenip beğenmemekten vazgeçtim.

CaLLuM,

mutlaka iptal et. 128mb ram varmış. 128 mb ramle ancak mayın tarlası oynanır.

Tavsiyem paket ulaşınca açarken paket üzerindeki ismi falan ve paketi açarken de içeriğini kamera kaydı alman.

Öyle yapıcam..
    @kontendoo
    Bu fiyata güzel bişey bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 29 Haziran 2011; 1:18:40 >
  • http://www.ownta.com/ainol-novo-8-1080p-tablet-pc-with-android-2.2-system-and-wifi-function-8gb.html

ownta cihazları yollamaya başlamış haberiniz olsun.
    gelen maili ekliyorum

Great News! Ainol NOVO 8 tablet PC is in stock now. It is ready to be shipped out. If you are still interested in it, please check the item below:
    http://www.ownta.com/ainol-novo-8-1080p-tablet-pc-with-android-2.2-system-and-wifi-function-8gb.html

Any problem, please feel free to contact us.
    Thanks!

• Seninki kargoya verilmiş mi gözküyor salagil.
  • ben iptal etmiştim. zaten 30 hazirana kadar stoklarda olacak diyor...
  • nt de poly tablet 299 tl.sadece ekran capasitive değil ,almaya değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan
    nt de poly tablet 299 tl.sadece ekran capasitive değil ,almaya değer bence.

düzeltiyorum sadece 1 temmuz için geçerli fiyat
  • Merhaba arkadaşlar .. nt ye Polypad w10 geliyormuş 1 temmuzda. Araştırdım fiyatına göre özellikleri gayet iyi ..fiyatı 300 tl almayı düşünüyorum özellikleri aşağı kopyaladım.. yorumlarınızı bekliyorum

Polypad W-10 ile birlikte gelen uzaktan kumandası tableti Google TV olarak kullanmanıza olanak tanır. Siz koltuğunuzda uzanmış TV seyrediyor iken kumandanız ile Youtube videolarını, dizi ve filmlerinizi izleyebilecek, sosyal ağlardaki arkadaşlarınız ile iletişim kurabilecek, web’de gezecek ve tablet ile yapabileceğiniz herşeyi TV ekranınızda uzaktan kumandanız ile gerçekleştirebileceksiniz.
    Android 2.2 işletim sistemi ve 1GHZ işlemcisi ile Flash 10.1 desteği ile web’de tamamen özgür olacaksınız.
    EMAIL : Size özel tüm email ve gmail hesaplarınızı kablosuz olarak yönetebilirsiniz.
    FOTOĞRAF : PolyPad W-10 dijital fotoğraf ve video albümünüz olarak kullanılabilir.
    VIDEO : 7’’ ekranı ile 1080p çözünürlüklü HD videolarınızı seyredebiirsiniz. HDMI çıkışı ile görüntüyü televziyonunuza aktarabilirsiniz.
    · OYUNLAR : PolyPad W-10 ile dokunmatik, 3 boyutlu oyunları yerçekimi sensörü katkılarıyla oynama keyfini yaşayabilirsiniz, bu oyun görüntülerini TV ya da monitöre aktarabilirsiniz.
    · OFİS : PolyPad W-10 ile (wod, Excel, PDF) türü ofis dökümanlarınızı görüntüleyebilir ve değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca Hesap makinesi, not alma, takvim, saat tipi özellikleri ile oranize olabilirsiniz.
    · G-SENSOR : PolyPad W-10’un 4 yönlü yerçekimi sensörü sayesinde tüm uygulamalardan maksimum görüntü rahatlğını sağlayabilirsiniz.
    · PİL : PolyPad W-10 içerisinde size maksimum özgürlük sağlaması için 3750maH kapasitesinde pil bulunmaktadır, 7 saate kadar video ve internet kullanılabilir.
    · USB : PolyPad W-10 USB bağlantısı sayesinde çok çeşitli harici bağlantılara imkan sağlar.
    İşletim Sistemi Android v2.2
    Ağırlık 280g
    Ram Kapasitesi 512 Mb
    Bluetooth Özelliği Yok
    Dahili 3G Modem Yok
    Dokunmatik Ekran Var
    Ekran Büyüklüğü (İnç) 7"
    USB (Adet) 1
    Wi-Fi Var
    Diğer: Garanti Süresi 2 yıl

• fiyat fena değil.. tabletteki ekran kapasitif olmamasına rağmen kullanışlı duruyor..

Türkiye içinden ve garantili alayım diyenler için ideal .. Onun dışında işlemcisi ram ve SD card kapasitesi iyi..

Alınabilitesi yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 30 Haziran 2011; 16:32:49 >
  • bu 256-512 mb ram tam olarak ne işe yarıyor?android 3 kurmak yükseltmek için cihazlarda neye bakmak gerek?donanımda ne olmalıki mesela 2.3 yada 3.0 a yükseltmek mümkün olsun?her cihaz için ayrı rom ve yöntemmi gerekli ayrıca?ayrıca 4-8-16gb hafızaların da sd,emmc ve ssd gibi farklı olanları var sanırım.çok farkeder mi bunlar yoksa büyük olması mı önemli.

bilgi verebilecek varmı

ben bu exper in tegra2 li modelinin donanımının çok sağlam olduğunu düşünüyorum ancak ne yapmak lazımki hızlı çalışsın.çin kopyalarından bir kaçının utube videolarında aletler ipad gibi hızlı tepki veriyordu,şaştım kaldım.bu aletin derdi yazılım olmalı,ne dersiniz?
  • Polypad W10 yarın Bim'de de satışa çıkabilir. 275 TL. NT'den 25TL daha ucuza gelir. Sadece her Bim'de olup olmadığı kesin değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_50282392/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 30 Haziran 2011; 18:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

fiyat fena değil.. tabletteki ekran kapasitif olmamasına rağmen kullanışlı duruyor..

Türkiye içinden ve garantili alayım diyenler için ideal .. Onun dışında işlemcisi ram ve SD card kapasitesi iyi..

Alınabilitesi yüksek

sizce? 299 tl ye 8+6 bankasya=14 taksitle polyoad w10 diğer yanda ainol novo8:199 usd peşin .
  • arkadaşlar daha önce sorulmuştur belki ama yinede sorayım

polypad w10 ile ramos w10 aynı cihazlarmı ? bana aynı gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 30 Haziran 2011; 22:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

arkadaşlar daha önce sorulmuştur belki ama yinede sorayım

polypad w10 ile ramos w10 aynı cihazlarmı ? bana aynı gibi geldi

Büyük ihtimal.

Kampanyalı fiyatıyla da beklemeden ve garantili olarak yurtdışıyla aynı fiyata almak bayağı avantajlı. Tek düşündüğüm kapasitif ekran olmaması. Benim için ne kadar önemli bir özellik olduğunu tecrübe edinmeden anlayamayacağım galiba.

Bu arada Aniol Novo 8 aşağıdaki sitede 189$'dan satışta. Siteden alışveriş yapmasam da kötü tecrübe yaşayan okumadım. Bedava ve takipli kargo olması lazım.

http://www.houseofdap.com/ainol-novo-8-android-tablet-8-inch-highres-cortex-a9-8gb.html

Karar vermek zor olacak.

• 8650 çipler için yeni uberoid firmware çıktı.
    Performans puanı 80 den 200 e çıkmış.
    Bendeki eken m012s de dokunmatik çalışmadı mecburen v6.3 ü bekleyeceğim.
    http://techknow.freeforums.org/uberoid-wm8650-1-3-0-hybrid-honeycombmod-v6-2-lite-t765.html
    edit: Bir dosyadaki değişiklikle dokunmatik çalışmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 1 Temmuz 2011; 20:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

ben iptal etmiştim. zaten 30 hazirana kadar stoklarda olacak diyor...

Arkadaşlar ainol üreticisine mail attım 1 adet novo8 istedim 205 usd bi fiyat çıkardı DHL kargolu,
    biraz indirim istedim forumda başka alacaklar var dedim,cevabını tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz;

google translate yardımıyla yazdığm indirim talebi:
    Hello
    Thanks for your response curve
    DHL shipping, fedex, ups, private companies, such as not (customs risk).
    national post (china post or Honkong post or EMS) get.
    Can I get a new pro-forma price.
    get some more discount price
    to order more

http://www.ownta.com/ainol-novo-8-1080p-tablet-pc-with-android-2.2-system-and-wifi-function-8gb.html

= 199 usd free shipping

portal with forum
    (http://forum.donanimhaber.com/m_41355926/mpage_85/key_/tm.htm)

There are many researchers
    will report positive feedback

PLEASE...
    thanks
    onların bana yazdığı cevap:
    abdullah kan , Hello

Sorry for reply later.If you can buy more Novo 8,We can give you a good discount price.

ne demek istediğini anlayamadım?

Any needed pls let me know !
    Thanks and regards!!

• Eğer daha fazla Novo 8 almak isterseniz iyi bir indirim yapabiliriz size diyor...

Tabi burda sayı önemlidir bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Eğer daha fazla Novo 8 almak isterseniz iyi bir indirim yapabiliriz size diyor...

o zaman forumdan almak isteyen arkadaşlar alıntı yaparak nick ini ilave etsin.
    her talep edenin adresine birerli paket halinde çoklu kargo talep ederiz.
    fiyatı da aşağı çekmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Eğer daha fazla Novo 8 almak isterseniz iyi bir indirim yapabiliriz size diyor...

o zaman forumdan almak isteyen arkadaşlar alıntı yaparak nick ini ilave etsin.
    her talep edenin adresine birerli paket halinde çoklu kargo talep ederiz.
    fiyatı da aşağı çekmiş oluruz.

+1
    Ben varım biraz indirim yapsınlar alayım bende.

Sadece öğrenmek istediğim ownta'nın sitesinde TF Memory Card seçeneği görünüyor bu ekstra card mı yoksa aletin dahili hafızası ve android kurulumu için almak gerekiyor mu?

• sanırım Trans Flash memory yani bildiğimiz micro sd card .sanırım.
    cihazın hafıza 8 gb isteğe bağlı micro sd ile 32 gb a kadar yükseltilebilir.mi demiş acaba.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.