Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
848.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polypad'in kendine özel uygulama marketi yok değil mi? Çin malı olanın videolarını izlediğimde uygulama marketi olduğu ve angry birds vs. gibi oyunları çalıştırdığını gördüm sizce alınırmı.

Bu arada alacağım tablet'i 6-7 ay kullanacağım iphone5 çıkana kadar, yani beni ozamana kadar idare etsin yeter. Ama sonrasındada arada kullanabilsem iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

ara sıra tercih ve tecrübe ettiiğiniz cihazlarla ilgilli yazılarınızı takip ediyorum yanlız beni iyice sıkıntı bastı, yokmu 1ghz yada üzeri, 512mb ram üzeri, 8gb yada üzeri, 7" yada 8" civarı kapasitif ekran, hdmi çıkışlı, en azından usb uzerinden vınn destekleyen 3g, gps, usb cıkısları, düzgün bataryalı, güncellenebilir android ve oyuncak olmayan düzgün kasası olan tablet

Dropad A8

bu cihazla (Onyo Haipad Smart 7") dropad a8 birbirine benziyormu banamı oyle geliyor?

• quote:

bu cihazla (Onyo Haipad Smart 7") dropad a8 birbirine benziyormu banamı oyle geliyor?

üstüne bastın kaldır ayağını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 14 Temmuz 2011; 1:04:19 >
  • easypad 350 liraya kadar düşecek rahat bir şekilde yakın zamanlarda 0 ı. 10 inç tablet taşırım diyenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafesan

easypad 350 liraya kadar düşecek rahat bir şekilde yakın zamanlarda 0 ı. 10 inç tablet taşırım diyenlere

Nerden biliyorsun ?
  • Çünkü şu anda bile 370 gibi fiyatlara satılıyor. Stok eritiyorlar yüksek ihtimalle. Nerde diye sormayın.Online alış verişin döndüğü siteler belli türkiyede azıcık araştırın.
  • Cevap için teşekkür ederim
  • rica ederim. ben de easypad pahalı diye düşünmezken şansa internette 5 gündür çıkmış bu tarz fiyatlara rastlayınca hem satın aldım hem de burdakiler bilgilensin diye söylemek istedim.
  • samsung galaxy tab p1010 609tl
    teknosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

samsung galaxy tab p1010 609tl
    teknosa

Adanadan almayı düşnenlere yardımcı olurum :)
  • quote:

kaç taksittir 609 tl teknosada ve hangi kartlara taksit var acaba..
  • Flytouch3 ün ekran kalitesi hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı acaba?birde 1080p videolar lcd tv üzerinde takılma varmı.
  • benim flytouch türkiye sınırları içine girmiş sonunda 13ünde ist.dan 1itorbaya eklendi diyor sorgulamada gelince detaylı inceleme yapar görüşlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

kaç taksittir 609 tl teknosada ve hangi kartlara taksit var acaba..

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125042111&CS_Category=_TABLET_PC739&CS_Catalog=_BILGISAYAR
  • Arkadaşlar Dropad A8 tabletime ek olarak birde Huawei ideos x5 cep telefonu aldım......android beni baya bi sardı...
  • Merhaba; Ben yaklaşık 2 hafta önce Onyo'nun Black Corbie modeli ürününü aldım ve Youtube güncellemesini Onyo'nun kendi sitesine mail atarak aldım ve pc'me indirdim.Ama cihazda ne yaptıysam yapayım içine atmama rağmen içinde bulamadım haliylede yükleyemedim cihazda aynı zamanda kendi mail adresimi tabletten açıp indirmeye kalktığım zamanda indirmedi ve Error verdi.Cihaz flash destekli tüm siteleri açıyor fakat ne Youtube nede Dailymotion sitesini destekliyo bu konuda bir bilgisi olan varsa bu uygulamayı yüklememe yardımcı olabilirmi?
  • benim flaytouch bugün geldi ama flaytouch2 göndermişler çinlilere iyice gıcık olmaya başladım artık bide lcd ye bağlayamadım hdmi mini çıkışı var hdmi dönüştürücü lazım ilk izlenimim dokunmatiği güzel portatif oluşu iyi ses çıkışı berbat.ara yüzü kullanışlı. evde masaüstünüz varsa dışarda kullanıma alınır ama en dandiğinden laptobunuz yada 5800 gibi wifi li pratik bi teliniz varsa hiç gerek yok 250tl vermeye.
  • Arkadaşlar ben de cep telefonu büyüklüğünde(4/5 inch) yani cebe sığacak kadar bir tablet almayı planlıyorum, ama araştırdığımda bu kadar küçük tablet ler bulamadım, karşılaştınız mı bu tür tabletlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: grideniz

Arkadaşlar ben de cep telefonu büyüklüğünde(4/5 inch) yani cebe sığacak kadar bir tablet almayı planlıyorum, ama araştırdığımda bu kadar küçük tablet ler bulamadım, karşılaştınız mı bu tür tabletlere

Şöyle bir şey var mesela ama işlemci falan pek güçlü değildir. Yazmamışlar.

http://www.houseofdap.com/ramos-v70pro-v70-pro-5-0-inch-android-2-1-dual-boot-1080p.html

Fiyatına göre iyi olmalı.

Bir de Ainol Novo 5 var.

Hem iyi özellikli hem de 4.3" olan bulmak kolay değil tabi.

• arkadaşlar 1.2 ghz hızında olan MOBEE 7' Tableti almayı düşünüyorum dh incelemesinde vs beni tatmin etti.Kapasitif ekran gibi özelliklere sahip.

-Merak ettiğim şey acaba bu tablete adsl modemi bağlama imkanım var mı dönüştürücüyle ?
    -Kullananan arkadaşlar stand by batarya süresi nedir acaba ?
    -Ekran sensör kilidi var mı ?
    -Ve özellikle merak ettiğim kasmadan 1080p izleme şansımız var mı acaba ?

Cihaz bu arkadaşlar

http://www.mobee.com.tr/nett7-T1200.php
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.