Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramanujan20
    Teknolojik ürünler dokunarak değil, özelliklerine bakılarak alınır. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde bu gibi mevzuları aştık sanıyordum :)

netden ürün alıp pişman olmak mümkün tabi diğer türlü dokunarak alınan ürünlerde de pişmanlık olası hatta daha fazla cunki ayrıntılı olarak özelliği yayılmayabilir .netden almadan önce azda olsa ah araştırma ister istemez oluyor konu nun ulaştığı sayfa ya bakarsak fazlaca anlaşılır .ama gönül ister ki çine gidip ürününü fabrikasından seçerek belkide hatta ve hatta özelliklerini de arttırıp oradan almak .abarttım galiba dilime kemik mi taktırsam ne.
  • arkadaslar konuyu 20. sayfaya kadar ayrıntılı bir sekilde okudum.Tabletler hakkında bircok sey ögrendim fakat mesajlar yaklaşık bir senelik.Şimdi sizlerden istedigim şu formatlara uyan bir ürün önerirmisiniz.

++ İlk olarak fiyatı uygun olacak ve gümrükte sıkıntı çıkarmayacak
    ++ Donma kasma yapmayacak
    ++ Multitouch olabilir
    ++ 7" olanı makuldür
    ++ Wi-fi si sorun çıkartmayacak

Tesekkürler.
  • @salagil galiba NOVO8 siparişini iptal etmekle iyi yapmışsın. benim siparişimi de jtshop halen fabrikadan teslimi bekliyor. Tatile çıkaacaktım ama ürün yetişmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asikartal34

Bir mağzada dokunmadan,
    netten siparişle birşey almak doğrumu...??

Ben hep dokunmadan netten siparişle alıyorum...bugüne kadar da pişman olmadım...
  • Bizde biliyoruz özelliklerine bakıp almayı.

İşcilik kalitesi diye birşey var bilmiyorsanız.

Aynı özelliklerdeki bir ürünü daha stabil ve daha uzun ömürlü yapmak için adamlar nelere kalanıyor.

Siz gidin alın AMA ben almam çünkü.

UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM....
  • quote:

Bizde biliyoruz özelliklerine bakıp almayı.

Aynı özelliklerdeki bir ürünü daha stabil ve daha uzun ömürlü yapmak için adamlar nelere kalanıyor.

Burada ne işiniz var peki?
  • quote:

hocam sen sony ve toshibadan şaşma :)
    tv reklamlarını adamlar nerden finanse edicekler yoksa
  • quote:

Bu başlıkta ne işin var o zaman arkadaşım?
  • Bende Asus'un eee pad transformer modelini yada Acer iconia modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz bu konuda ? Onlarda çin malı sonuçta
  • alibaba.com aliexpress.com güvenli değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Bende Asus'un eee pad transformer modelini yada Acer iconia modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz bu konuda ? Onlarda çin malı sonuçta

Abi uzak doğu malı ama çin işi çakma değiller ve harbiden iyi makineler onlar ya..
  • gsm operatörleri bi kampanya yapsa cihaz+sınırsız internet ne güzel olur taksit taksit öderiz hem wireles le uğraşmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

gsm operatörleri bi kampanya yapsa cihaz+sınırsız internet ne güzel olur taksit taksit öderiz hem wireles le uğraşmayız.

O cihaz+hat kampanyalı taksit ödemelerinde adama nasıl kazık atıyorlar... 200 liralık şey için 400 lira ödetirler adama
  • Motorola Xoom'da olduğu gibi...
  • polypad100 nasıl?Multitouchmu ekranı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

gsm operatörleri bi kampanya yapsa cihaz+sınırsız internet ne güzel olur taksit taksit öderiz hem wireles le uğraşmayız.

O cihaz+hat kampanyalı taksit ödemelerinde adama nasıl kazık atıyorlar... 200 liralık şey için 400 lira ödetirler adama

kastettiğim çin malı ucuz tabletler .tamam olmazsa bim mağazaları getirsin olur mu.
  • Arkadaşlar selam X5A 7 inch Android 2.1 model tablet pc kullanan varmı öncelikle birşeyler sormak istiyordum hakkında. 3G modemle bu cihazla internete baglanan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXo33

arkadaslar konuyu 20. sayfaya kadar ayrıntılı bir sekilde okudum.Tabletler hakkında bircok sey ögrendim fakat mesajlar yaklaşık bir senelik.Şimdi sizlerden istedigim şu formatlara uyan bir ürün önerirmisiniz.

++ İlk olarak fiyatı uygun olacak ve gümrükte sıkıntı çıkarmayacak
    ++ Donma kasma yapmayacak
    ++ Multitouch olabilir
    ++ 7" olanı makuldür
    ++ Wi-fi si sorun çıkartmayacak

Tesekkürler.

Son 10-15 sayfayı da okursanız yararlı olur kanaatindeyim. Ürün olarak da Heropad/Dropad sanırım en uygunu bu istediklerinize karşılık. Alan arkadaşlar daha detaylı yorum yapar tabi ki.
  • Merak edenler için aydınlatıcı olur belki yaklaşık 1 aydır dropad kullanıyorum samsung işlemcili kapasitif ekranlı hız konusunda bir sıkıntı yaşamadım gayet iyi bana göre, dokunmatik hassasiyeti de güzel, oyun oynamak da zevkli, tek sorunum var bu cihazla ilgili aleti şarja taktım mı kafayı yiyiyor geç algılama, oyun oynarken kontrol güçlüğü gibi sorunlar ortaya çıkıyor...onun dışında ekranda bugünlerde ölü piksel mi desem ekran içine girmiş toz gibi ufak ama tam belirleyemediğim birşey ortaya çıktı...
  • Android marketten hiçbir şey yükleyemedim. Bilenler yardım etsin.

Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok. Lütfen farklı bir hesap ile oturum açın.
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.