|
Bildirim

|
Biz yıllardır araçlardan alınan haksız vergiyle dolandırılıyoruz kime şikayet edelim
|
|
Oha adamların dolandırıcılığında bile ne kadar plan proje var :) Dünyada bizim üzerimize dolandırıcı yok zannediyordum ancak varmış :)
|
|
Onlarda dolandıran yakalanıp ortaya çıkartılıyor. Bizdekiler daha kaliteli. Örnek bı jet Fadıl vardı bizde. Adam toplu konut yapicam dedi. Topladı parayı. Dolandırdı. Sonra yerli oto yapicam dedi. Millet parayı bastı bu adama. Dolandırdı. Yaşam merkezi yapicam dedi. Millet gene bastı parayı. Dolandırdı. Sonra gene gündeme yerli otosunu çıkardı. Devleti de arkasına alarak dolandırdı. Gitti Malezya başkanıyla görüştü. Proton araçları ülkeye getirdi. Hem malezyayi hem ülkemizi dolandırdı. Sonra müslümanlara yasam merkezi yapicam dedi. Gitti Bayrampaşa ya dev bir yer yaptı gösterişten. Milyon dolarlar topladı gene dolandırdı. Ülkeden kacti. Millet dediklerimi yanlış anladi. Ülke bana gereken desteği vermedi dedi. Gitti milletvekili adayı oldu gene o arada dolandırdı. İşin ilginci her seferinde aynı ülkedeki insanları dolandırdı. Hayali bı dünya şirket acti. Hepsinden dolandirdi. Geçen hapse girdi ve beraat etti. Ben bu adamdan daha kaliteli dolandirici tanımıyorum. İnanmayan varsa jet Fadıl dolandiriciliklari yazsın. Hepsi internette mevcut. Şimdi yeni bir yatırım daha yapıyormuş.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
|
Peugeot 208 1.5 Bluehdi Ryzen 5 2600 -- Gigabyte B450 Aorus Elite -- XPG D41 RGB 8x2 3200 Mhz DDR4 -- Asus RTX 2060 Dual -- Sharkoon Pure Steel RGB -- Zalman 700W -- Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVME SSD -- Crucial BX500 480 GB SSD - Trust Cada Red Switch Mekanik RGB Klavye - Steelseries 300S RGB Mouse
|
|
|
|